Canım sancı geldiğinde çok farklı bir his oluyor. Sertlesme toparlanma daha farklı.Kızlar kasılmaları sertleşmeden mi anlıyorsunuz sizler de ? Benim ağrılı olmadı hiç kasılma şimdiye kadar toplanması ve sertleşme ile anlıyorum bi de göbek deliği içeride kalıyor o an ona dikkat ettim. Var mı benim gibi olanbende ev sildim süpürdüm bugün hiç ağrı sızı olmadı hala rahat hareket ediyorum
38 den sonra mantıklı aslında bende öyle yapayım kış zaten saçım hemen bozulmuyorKızlar ben de duşumu alıp saçlarıma maşa yapcam öyle hazır beklicem. Hergün duş alıp saç yaparım hazır beklerim
Merhaba herkese biz doğduk 4 .cü günümüz bgn..spinal sezeryanla cuma günü sbh..spinal olacaklar iğneden felan hic korkmasin. Gayet rahat tek sikinti ameliyat sonrasi annedeki gaz problemi tabi bunyeden bünyeye değişiyor.. Sutumuz çok şükür geldi ama minik olduğumuz için emme problemimiz var sagip veriyoruz.. Çok güzel bir duyguymus Rabbim hepinizin yardimcisi olsun kolay saglikli doğumlar..
Canım bende aynısını aldım onu bu ay kullanırsın rahat rahat çünkü bebek doğduğu kilonun biraz altına iniyor bir iki gune şişlikten dolayı e bu bezler 2-5 kilo arası 5 olana kadar sen bitirirsin bunu pişik olmasın diye ilk zamanlar çok kullanılıyor diye duydum ama tecrübeli anneler daha iyi bilir ne desem yanlış olurKızlar ben kızıma bez olarak prima yenidoğan premium care almıştım 108 li .. Doktor bebek 3.700 civarı doğar diyor, sizce o bezler elimde mi kalır, küçük mü gelir hemen ? Günde kaç kez bez değiştiriliyor genelde ?
38 den sonra mantıklı aslında bende öyle yapayım kış zaten saçım hemen bozulmuyor
Ne olur ne olmaz diye maşayı da valize koysam mi acaba hazırlıksız olursak en azından odaya geçince 5 dk saçin önünüde yapsak olurFön tutmuyor da maşa hiç bozulmaz benim saçımda kızıma hazırlıksız yakalanmamalıyım
Canim dikkat et kendini iyi takip et. Saydiklarini ön belirtiler. Allah hayırlı zamanda kavustursun bebeğine.adet donemi belirtilerimin aynılarını yaşıyorum adet sancısı gibi bel ağrısı kasıklarda ağrı idrar hissi ve hatta ishal ve üşüme bile aynı vücut doğuma hazırlanıyor belliki
Amin canim. Son haftalar duygusallık oluyor ama tavsiye ederim çok da üstünde durma o hislerin. Dağıt mutlu olduğun bişeyler yap. Daha da artıyordu taktik çalışmalarına. 17 subat 2017 çok guzelmis tarihi. Benim de ikinci oğlum 14 .08.2014 te doğdu çok güzeldi. Herkes aa ne güzel olmuş diyordu. Qnlamli oluyir yaniGünaydın kızlar ! Doğum yaklaştıkca iyice duygusala bağladım..herseye aglar oldum, herseyi kafaya takar oldum..sizde de durumlar böyle mi ? Hareketlerim de iyice zorlasti, yururken baski hissediyorum asagida..cumartesi kontrolde 3 kg olmustu bebegim, tabi bunun amniyon sıvısı , plasentası vs de var 5-6 kg ya yakin bir yükle geziyorum karnimda..doguma da daha var, 17 şubatta kismetse spinal-epidural sezaryanla bebegim dünyaya merhaba diyecek insallah...Allah hepimize acısız ve kolay doğumlar nasip etsin....
Canım gözünaydın maşallah.. inşallah yakında emer de minişin..
Kız ilknur rüyamda seni gordum. 5. Ya da 6. Doğum seninkiydi. Sen öyle diyordun. Artık rüyalarıma giriyorsunuz.Fön tutmuyor da maşa hiç bozulmaz benim saçımda kızıma hazırlıksız yakalanmamalıyım
Amin canim. Son haftalar duygusallık oluyor ama tavsiye ederim çok da üstünde durma o hislerin. Dağıt mutlu olduğun bişeyler yap. Daha da artıyordu taktik çalışmalarına. 17 subat 2017 çok guzelmis tarihi. Benim de ikinci oğlum 14 .08.2014 te doğdu çok güzeldi. Herkes aa ne güzel olmuş diyordu. Qnlamli oluyir yani
.
Günün doldu değil mi? Son durum ne şimdi?Selam kızlar??son anlarımın görüntüsünü alıyorum ya bire. Hamilelik kolaksiyonuma eklicem. Sabah kalktım. Kahvaltımı yapıp duşumu aldım.makyaj yapıp resim çekmeye başladım. Eşim deli olmuşsun diyo))))son halimi çekeyim bol bol demi
İnşallah.Çok sağol rahatladım.seninde doğumun rahat olur sağlıklıca kucağına alırsın bebeğini inş.Canim 40 sancı cok değil.Nst de üstte bebisinizin kalp atışı alttada sizin sancı durumunuz yer alıyor. Benim geçen hafta 60-70 lerdeydi ama düzensiz düzensiz olduğu icin dr hazırlık dedi.Eğer 80 üstü olursa takibe alıyorlarmış düzenli olursa
Takvim de yaprak kalmamış senin bebiş de gelecektir belki artık sağlıcaklaKızlar 39+6 oldum))) yarın mı doğurcam acep? adet olacak gibi hissediyorum.bide karnım sertleşiyor.belim de azıcık ağrıyor
Bizim de bugün kontrol vardı
36+6
Masal 47 cm ve 3144 gr
Ben de 9,400 aldım
Ödemim çok oluyor özellikle sabah kalktığımda, alyansımı çoğu zaman takamıyorum, yüzüm ve dudaklarım şiş. Kan değerlerim güzel fakat Alp karaciğer değeri yüksek, takipteyiz
Doğum pozisyonunda fakat kanala dayanmamış, daha gelmezmiş. Suyu, kalp atışları her şey normal çok şükür
farkındayım canım korkuyorum iyice biraz yürüyelim dedim eşime anında bacağımın arasında deli gibi baskı oldu bu arada bende molfix aldim 1 paket 1 numara 100lu 1 paket 2 numara 70liydi sanırımCanim dikkat et kendini iyi takip et. Saydiklarini ön belirtiler. Allah hayırlı zamanda kavustursun bebeğine.
Amin canim. Son haftalar duygusallık oluyor ama tavsiye ederim çok da üstünde durma o hislerin. Dağıt mutlu olduğun bişeyler yap. Daha da artıyordu taktik çalışmalarına. 17 subat 2017 çok guzelmis tarihi. Benim de ikinci oğlum 14 .08.2014 te doğdu çok güzeldi. Herkes aa ne güzel olmuş diyordu. Qnlamli oluyir yani
Kız ilknur rüyamda seni gordum. 5. Ya da 6. Doğum seninkiydi. Sen öyle diyordun. Artık rüyalarıma giriyorsunuz.
Bu arada k8zlar ben molfix göbek bağı oyunculu aldım. 100 lu hemen biter onlar kızlar merak etmeyin. İki saatte bir altını degistirirsiniz. İlk zamanlar öyle olur yani. Göbek de o arada düşer iyileşir zaten.
canim bi pamuklu almıştı eşim annem de ince yünlü yapmıştı bide uyku seti var hazır besikle aldigimiz :)kızlar bebek yorganı olarak hangi ürünü aldınız, hangi marka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?