- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
masal hanıma maşallah annesi sana da öyle ödemine rağmen gayet ideal sınırda bir ayda engeç hamilelik öncesi kilona döner ödemini de atarsin :)Bizim de bugün kontrol vardı
36+6
Masal 47 cm ve 3144 gr
Ben de 9,400 aldım
Ödemim çok oluyor özellikle sabah kalktığımda, alyansımı çoğu zaman takamıyorum, yüzüm ve dudaklarım şiş. Kan değerlerim güzel fakat Alp karaciğer değeri yüksek, takipteyiz
Doğum pozisyonunda fakat kanala dayanmamış, daha gelmezmiş. Suyu, kalp atışları her şey normal çok şükür
Aynı sikinti bende de var. Şimdi hiç bişey yok dedim. Yarım saattir sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum. Belim çok ağrıyor. Geçmezse öğleden sonra dr à gideceğim. Çünkü şansın olursa acil sezeryana alırım dedi. İnşallah birkaç gün bekler. Az dursun istiyorum.Kızlar 39+6 oldum))) yarın mı doğurcam acep? adet olacak gibi hissediyorum.bide karnım sertleşiyor.belim de azıcık ağrıyor
Maşallah cimcimeye. Karaciger enzimlerime yüksek diye dr ne dedi.inşallah vakitlice gelir kızın.Bizim de bugün kontrol vardı
36+6
Masal 47 cm ve 3144 gr
Ben de 9,400 aldım
Ödemim çok oluyor özellikle sabah kalktığımda, alyansımı çoğu zaman takamıyorum, yüzüm ve dudaklarım şiş. Kan değerlerim güzel fakat Alp karaciğer değeri yüksek, takipteyiz
Doğum pozisyonunda fakat kanala dayanmamış, daha gelmezmiş. Suyu, kalp atışları her şey normal çok şükür
Canim ben 2 numarasini aldım. Şimdi bir d3 birini alıcam. İki oğlan 4 kilo doğmuştu da bu 3 kilo anca olur dedi. 12 kilo aldım oysa bebise yaramadı demekki. Şimdi anneme söyledim gel diye. Gelince alsın 1 numatasinifarkındayım canım korkuyorum iyice biraz yürüyelim dedim eşime anında bacağımın arasında deli gibi baskı oldu bu arada bende molfix aldim 1 paket 1 numara 100lu 1 paket 2 numara 70liydi sanırım
Kızlar ya ben 1.5 kilo verdim 10 günde. Çok çalışıyorum ama yine de korktum. Var mı aranızda kilo veren.
canim bi pamuklu almıştı eşim annem de ince yünlü yapmıştı bide uyku seti var hazır besikle aldigimiz :)
Kilo vermek değil de benim de yavaşladı önceki haftalara göre çok almadım son 4 haftadır galiba ama 70 i gordumCAnım tartıda vermiş görünmüyorum ama verdiğimi hissediyorum bebek alıyo ben veriyorum galiba kilo aynı ama anlaşıyor verdiğim. Son aylarda olabilen bi durum olduğunu okumuştum sorun olduğunu sanmıyorum endişelenme.
Kalça krampları maalesef doğurunca geçiyor Can'ım Salatalık, çiğ badem, ve muz iyi gelebilir. Magnezyum zaten kullanıyorsundur. 2 kere almak rahatlatırKızlar ya benim kadar kramp olayı yaşayan yok sanırım aramızdahele 2 gündür artık kalçalarıma da giriyo bi ciglikla uyanıyorum gece kalkınca üstüne basmak çok zor ve gün boyu agriyo kalçalarım
Bende 1 numara aldim kullanıyorum..günde 4 tane gidiyor eğer kaka cok yapmazsaCanım bende aynısını aldım onu bu ay kullanırsın rahat rahat çünkü bebek doğduğu kilonun biraz altına iniyor bir iki gune şişlikten dolayı e bu bezler 2-5 kilo arası 5 olana kadar sen bitirirsin bunu pişik olmasın diye ilk zamanlar çok kullanılıyor diye duydum ama tecrübeli anneler daha iyi bilir ne desem yanlış olur
Muz sürekli yiyorum canım diğerlerini yemiyom ama muz günde 3 tane fln yiyorum magnezyum kullanıyorum ama bazen unutuyorum sanırım o ara iyice tetikliyo ama berbat biseyKalça krampları maalesef doğurunca geçiyor Can'ım Salatalık, çiğ badem, ve muz iyi gelebilir. Magnezyum zaten kullanıyorsundur. 2 kere almak rahatlatır
Hayırlısı canım iyisiniz dimi şimdiSaol amin cnm darisi sana 27.01 de doğdu doktor tansiyondan dolayi erken almak.zorunda kaldi..
O ödem olayı parmaklar da uzun süredir var bende ve gittikçe daha da canım aciyo bide bu hafta ayak parmaklarımda olmaya başladı aslında öyle bariz bi şişlik bişey yok ama ödem eklem yerlerinde fena canımı acıtıyorBende de kilo alımının MaşAllahı var. Hareket sıfır anca evin içinde çok az, neyseki kızıma da yarıyor. Nst ye sancı olmadığı için almadı. Hafta 1 E düştü. ELA Prensesim 3 kilo 50 cm olmuş. 38+ da doğumu planlıcaz. Yaklaşık 3 hafta kaldı. Ödem özellikle parmaklarda var, açıp kapatırken de acıyor. Akıntı içinde bu haftalarda çoğalır dedi, fitil yazdı. Bizden şimdilik böyle
Çok şükür agrilar var oda çok normal..bebisde gaz sikintisi hariç iyi :)Hayırlısı canım iyisiniz dimi şimdi
Kilo vermek değil de benim de yavaşladı önceki haftalara göre çok almadım son 4 haftadır galiba ama 70 i gordum
Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı akşam okuyacam sabah 4den 11 e kadar 1 cm açıklık bile olmadı gece suyum geldiği icin sezeryana aldılar bekletmediler susuz kaldığı için sütüm gelmiyor şuan onun için çabalıyorum 2910gram 50cm doğdu oğlum genel anestezi oldum ilk başta çok agrım vardı şimdi iyiyim yürütecekler birazdan suyum uykuda geldi sabaha karşı 3.30 da suyum geldi kızlar karnım inmişti hissediyordum indiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?