2017 Şubat Anneleri

Hayirli ugurlu olsun. Gozunuz aydin.

adet donemi belirtilerimin aynılarını yaşıyorum adet sancısı gibi bel ağrısı kasıklarda ağrı idrar hissi ve hatta ishal ve üşüme bile aynı vücut doğuma hazırlanıyor belliki
En son ben de ishal ve adet sancisiyla doktora gittim ve maalesef bebek asagiya inmisti. Benim cok erken oldu, uzanarak dua etmekten baska carem yok. Bugun kontrolum var bebegin hareketlerini cok asagida hissediyorum artik. Hayirli dogumlar olsun hepimize

Son düzenleme:
En son ben de ishal ve adet sancisiyla doktora gittim ve maalesef bebek asagiya inmisti. Benim cok erken oldu, uzanarak dua etmekten baska carem yok. Hayirli dogumlar olsun hepimize
canım 36 haftalık görünüyorsun bebişin kendini toplamıştır çok şükür ama içerde ne kadar cok durursa o kadar iyi hiç canını sıkma dikkat et kendine dinlen benim kızım durduğu yeter de işte ben korkuyorum yoksa 37 haftadaysa girerken 3200du kilosu iyice aşağıda başka var yürütmüyor sipam ishal halimi koymuyor haftaya giderim ama kontrole inşallah doğurmam o zamana kadar :)

Evet canim bugun 35+2 olduk cok sukur. Annelik iste 37den once gelsin istemiyorum premature oluyor o haftadan once. Nice seyler yasayanlar var biliyorum ama iste herkesin kendine gore korkulari oluyor. Az kaldi hepimiz icin olumlu dusunmekten baska sansimiz yok.

Kilosuna da masallah bebisinin

bu arada normalde 4 martmış benle aynı gün doğardı ama duygusal oluyor biraz balik burçları bizdede var arkadaşlar erken doğum riski olan hepsine aynı şey dendi dinleniceksin uzanıp başka çözümü yok ben mesela evi bile elektriklemiyorum dursun diye

Ben de mart annelerinde birsey var diyordum. Simdiden 3 annemiz dogum yapti. Yaklasik 7-8 kisiye ciger gelistirici yapildi. Servikal uzunlugu bir anda dusenler( ben de dahil), aciklikla yatanlar,kanama yasayanlar... Liste uzuyor, sizde de olmustur cogunluk Ocakta dogum yapti sanirim. Bizim de marti bulmaz cogunlugun. Bebeklerimizi kucagimiza alinca hersey gecicek insallah. Sizin dogum haberlerinizi de okuyorum. Allah bize de guzel dogumlar nasip etsin

Kizlar ya sizin kontroller haftada 1 e dusmus bende tik yok arastirma oldugu icin mi acaba ya bugun acilden giris yaotim randevu bulamiyorum 37 +dayim suan acayip saskinim polikinlige randevu al gel dediler bana yahu niye benim sasnim yok bu konuda simdi son haftalaarda ozellikle 36 dan sobra haftada 1 e dusmesi gerekmiyo mu

Can'ım hiç bilmiyorum ki, son haftalarda kontrollerin sıklaşmasında iki şeye dikkat ediyorlar. Nst ye bağlayıp sancı varmı ve bebeğin kalp atışları ve ultrasonla bebeğin suyuna bakıyorlar. Saçma bir sistem olmuş, nerdeyse şeninde 2/3 haftan var. Detaylı bilgi vermiyorlar mı. Randevu bulamazsan sende yap sürekli girişini acilden bakmak zorunda sonuçta

Yeni doganda sentetik yani elyaf disindakiler kullanilmiyor bildigim kadariyla, alerji riski sebebiyle.
canım bende diyorum ama annem hepimizde yün kullandım dedi illa yaptı zaten hazır olan set elyaf bakarım duruma göre olmadı onu kullanırım

Ya az once hastaneyei aradim dedim ben gebe izleme randevu bulamiyorum son haftalarda kontrol siklasmiyomuydu hafrada 1e dusmuyomu sordum bugun acilden giris yaptim zaten sancim vardi dogumhaneye gonderdiker beni 20 ci haftadan sonra orasi bakiyomis acile dr bana polikinlige randevu al gel dediler ee aldim ama 13 subata yani 40 haftayi gecmis oluyo randevu tarihine gore bi sikinti olusrsa dedi sekreter acilden giris yapin zaten dogumhane bakar size dedi sinir oldum ya nst de sanci cikti once aralikliydi sonra siklasti serum taktilar azaltmak icin sonra yolladilar beni randevu alip polikinlige gorun dediler bana ama o zamana dogar bence suan gorumcemde kaliyorum esime dedim cantayi faln getiricek artik sancida olunca bana herkes hazirlikli ol diyo ama benim kiz hala donmedi yola ters durumda demek sorun olunca haftada 1 e dusuruyolar kontrolleri

amin canım bizdede şubat girmeden çok doğum oldu keşke zamanını beklese tum bebeklerimiz ben ocak annelerini de takip editim onlar da hep aralıkta doğdu bebeklerin oran olarak çok küçük bir kısmı 40 haftada doğar ve 37den sonra heran olabilir gözüyle bakılır dedi doktorum hayırlısı olsun hepimiz için rabbim melekelerimizi bize bagislasin

göbeğinin kenarında ayak ve topuklarının çıkıntı yaptığını görebiliyorum ve çok aşırı acıtıyor kızım çatlak olmama mümkün değil ki karnımdaki şekle kimse inanmaz komedi resmen benim bu cadı ile işim var yahu hiçte uyumuyor gece beni de uyutmuyor eşim ruh gibi geziyonuz diyo

Son düzenleme:
13 Şubat a nasıl 40 haftan doluyor senin ? Zaten beklenen 40. Haftan 20 Şubat takvim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…