İyi hepimizi dogurt sen bekleValla doğurmadım henüzz)))))
canım takvimin kaybolmuş son kontrole ne zaman gittin cinsiyet ne kac gr bebişin ayyy cok sordum çünkü ilk defa birinin takvimi gitti şubat annesinde çok heyecanlı tek tek gidicek demektirGünüm ddoldu bekliyorum) belim ağrıyor ama birşey yok
Yaa belim azıcık ağrıyor da henüz tık yok.niye doğurmuyomm yhaaaaaİyi hepimizi dogurt sen bekle
geçmiyor canım geçmiyor.İyi akşamlar kızlar :)
Benim oğlanın da hala gelmeye niyeti yok.
Biz 41 i göreceğiz sanırım. 37 de kahverengi akıntım ve sancım, açılmamış vardı ama geçen hafta hbir şey çıkmadı. Açılma da ypk dedi çatı muayenesinde sanırım farklı doktorlar baktığı için farklı konuştular.
Son günler geçmiyor hiç
ben de öyleyim canım. dün eşimle çıktık saatlerce çok güzel bir gün geçirdik ama geldiğimizde yine aynı ruh hali ne olacak böyle normale dönecek miyim diye ağlıyordum. ağlama artık diyor ne yapacağını şaşırdıGünaydın kızlar ! Doğum yaklaştıkca iyice duygusala bağladım..herseye aglar oldum, herseyi kafaya takar oldum..sizde de durumlar böyle mi ? Hareketlerim de iyice zorlasti, yururken baski hissediyorum asagida..cumartesi kontrolde 3 kg olmustu bebegim, tabi bunun amniyon sıvısı , plasentası vs de var 5-6 kg ya yakin bir yükle geziyorum karnimda..doguma da daha var, 17 şubatta kismetse spinal-epidural sezaryanla bebegim dünyaya merhaba diyecek insallah...Allah hepimize acısız ve kolay doğumlar nasip etsin....
çok tatlısın yaaa:)) günün dolmuş galiba, ben de yarın sabah kontrole gidip doktora sezeryanı soracağım. belki yarın alır belki ertesi gün gel der. ciddi ciddi düşünmeye başladım doktoruma danışacağım. nasılsa bayaaa bi kaldı içerde:)Selam kızlar??son anlarımın görüntüsünü alıyorum ya bire. Hamilelik kolaksiyonuma eklicem. Sabah kalktım. Kahvaltımı yapıp duşumu aldım.makyaj yapıp resim çekmeye başladım. Eşim deli olmuşsun diyo))))son halimi çekeyim bol bol demi
Ayyyy takvim kayboldu bende tık yok)))) en son 6 gün önce gittim. Kızım 3.150 kg.50 cm. Belim ağrıyo bu gece gelir belkicanım takvimin kaybolmuş son kontrole ne zaman gittin cinsiyet ne kac gr bebişin ayyy cok sordum çünkü ilk defa birinin takvimi gitti şubat annesinde çok heyecanlı tek tek gidicek demektir
Aynen tatlişler))) ruh halimiz çekilecek gibi değil.adet sancısı çekiyo gibiydim şuangeçmiyor canım geçmiyor.
ben de öyleyim canım. dün eşimle çıktık saatlerce çok güzel bir gün geçirdik ama geldiğimizde yine aynı ruh hali ne olacak böyle normale dönecek miyim diye ağlıyordum. ağlama artık diyor ne yapacağını şaşırdı
çok tatlısın yaaa:)) günün dolmuş galiba, ben de yarın sabah kontrole gidip doktora sezeryanı soracağım. belki yarın alır belki ertesi gün gel der. ciddi ciddi düşünmeye başladım doktoruma danışacağım. nasılsa bayaaa bi kaldı içerde:)
Zaten eşlerimiz bunalımdalar her anlamda))))))))) bide triplerimiz.geçmiyor canım geçmiyor.
ben de öyleyim canım. dün eşimle çıktık saatlerce çok güzel bir gün geçirdik ama geldiğimizde yine aynı ruh hali ne olacak böyle normale dönecek miyim diye ağlıyordum. ağlama artık diyor ne yapacağını şaşırdı
çok tatlısın yaaa:)) günün dolmuş galiba, ben de yarın sabah kontrole gidip doktora sezeryanı soracağım. belki yarın alır belki ertesi gün gel der. ciddi ciddi düşünmeye başladım doktoruma danışacağım. nasılsa bayaaa bi kaldı içerde:)
hadi canım hayırlısı ile gelsin kuzun bide kızlar erken gelir derlerAyyyy takvim kayboldu bende tık yok)))) en son 6 gün önce gittim. Kızım 3.150 kg.50 cm. Belim ağrıyo bu gece gelir belki
Bunların hepsini son yirmi gündür yapıyorum. Özellikle hep alaturka kullandım. Kaslar alıştı .hadi canım hayırlısı ile gelsin kuzun bide kızlar erken gelir derleraçılma icin hurma merdiven plates topu bağdaş kurma yürüyüş normal tuvalet oturma çömelme hareketi halı silme ilişki bunları yapıyor musun
Kimi bebek için iyi değil diyor. Aç kalınca vücuda salgılanan maddeler bebeğe etki eder diyor bilmiyorum ki. Zayıflamak işime gelir tabi kiCAnım tartıda vermiş görünmüyorum ama verdiğimi hissediyorum bebek alıyo ben veriyorum galiba kilo aynı ama anlaşıyor verdiğim. Son aylarda olabilen bi durum olduğunu okumuştum sorun olduğunu sanmıyorum endişelenme.
Ben yanlis hesapladim ya iki hafta var suan da 37 + 4 gunlugum ona gore hesapladim ama drun dedigide 20 subata denk geliyo yani yankis hesapladim ben galiba ya zaten kafam allak bullak suan13 Şubat a nasıl 40 haftan doluyor senin ? Zaten beklenen 40. Haftan 20 Şubat takvim de
exkocam dememissin seni seniiiYarın 40. Haftaya gircem demekki. Cumaya kadar Kalaydi oğlum cuma sezeryan. Herşeyim hazır. Ya bu arada kocam altın isimli kolye yaptırmış kendi ismini de eklemiş. Yüzüne fırlattım. Kapıdan kovdum büyük oğlum çok agladi ama napim içim soğudu. Gerçekten de eşler arasına soğukluk girdim ı zor oluyor hersey.ben yaşadım. Hiç görmesem daha iyiyim yani. Adam cin gibi görünüyor vana ya o kadar ki nefret ediyorum ay başınız şişti di mi Pardon pardon
kız senden de birşey kaçmıyor haaaaexkocam dememissin seni seniii
takvim yokkkkkkkGünüm ddoldu bekliyorum) belim ağrıyor ama birşey yok
sessiz sessiz takip ediyom sizi hehrheeéeekız senden de birşey kaçmıyor haaaa
baştaki listeyi konu sahibiKızlar doğurAnların bi listesi olsa ne başta.. Böyle kim ne yaptı bilmiyoruz.. Onu kimin yapması lazım konu sahibnn mi
Bu kış vakit. İçerde iyiyim diyotakvim yokkkkkkkrahatı yerinde demekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?