2017 Şubat Anneleri

Günüm ddoldu bekliyorum) belim ağrıyor ama birşey yok
canım takvimin kaybolmuş son kontrole ne zaman gittin cinsiyet ne kac gr bebişin ayyy cok sordum çünkü ilk defa birinin takvimi gitti şubat annesinde çok heyecanlı tek tek gidicek demektir

geçmiyor canım geçmiyor.
ben de öyleyim canım. dün eşimle çıktık saatlerce çok güzel bir gün geçirdik ama geldiğimizde yine aynı ruh hali ne olacak böyle normale dönecek miyim diye ağlıyordum. ağlama artık diyor ne yapacağını şaşırdı
çok tatlısın yaaa:)) günün dolmuş galiba, ben de yarın sabah kontrole gidip doktora sezeryanı soracağım. belki yarın alır belki ertesi gün gel der. ciddi ciddi düşünmeye başladım doktoruma danışacağım. nasılsa bayaaa bi kaldı içerde:)

canım takvimin kaybolmuş son kontrole ne zaman gittin cinsiyet ne kac gr bebişin ayyy cok sordum çünkü ilk defa birinin takvimi gitti şubat annesinde çok heyecanlı tek tek gidicek demektir
Ayyyy takvim kayboldu bende tık yok)))) en son 6 gün önce gittim. Kızım 3.150 kg.50 cm. Belim ağrıyo bu gece gelir belki

yani tüm gün dışarda dolaştık, eşimle ev bakıyoruz zaten in çık, merdiven indim çıktım, topun üzerinde zıpladım, biraz pilates yaptım, gelirse normal doğum deneriz dedik, gelmiyor gelmiyorr

Aynen tatlişler))) ruh halimiz çekilecek gibi değil.adet sancısı çekiyo gibiydim şuan

Zaten eşlerimiz bunalımdalar her anlamda))))))))) bide triplerimiz.

Ayyyy takvim kayboldu bende tık yok)))) en son 6 gün önce gittim. Kızım 3.150 kg.50 cm. Belim ağrıyo bu gece gelir belki
hadi canım hayırlısı ile gelsin kuzun bide kızlar erken gelir derler açılma icin hurma merdiven plates topu bağdaş kurma yürüyüş normal tuvalet oturma çömelme hareketi halı silme ilişki bunları yapıyor musun

Bunların hepsini son yirmi gündür yapıyorum. Özellikle hep alaturka kullandım. Kaslar alıştı .hadi bakalım. Gelsin artk

Kimi bebek için iyi değil diyor. Aç kalınca vücuda salgılanan maddeler bebeğe etki eder diyor bilmiyorum ki. Zayıflamak işime gelir tabi ki

Kızlar doğurAnların bi listesi olsa ne başta.. Böyle kim ne yaptı bilmiyoruz.. Onu kimin yapması lazım konu sahibnn mi

13 Şubat a nasıl 40 haftan doluyor senin ? Zaten beklenen 40. Haftan 20 Şubat takvim de
Ben yanlis hesapladim ya iki hafta var suan da 37 + 4 gunlugum ona gore hesapladim ama drun dedigide 20 subata denk geliyo yani yankis hesapladim ben galiba ya zaten kafam allak bullak suan

exkocam dememissin seni seniii

Kizlar gecen hafta odrar tahlili ve idrarda ureme kulturu testi vermistim. Yine cok yuksek enfwksiyon cikmis bi de ustelik kulturde ureme cikmis yine ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…