2017 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba,
burda kar baya yağmaya başladı. Sancım gelirse naparım diye kara kara düşünmeye başladım bi yandan da bir an önce olsun istiyorum.
Teyzeler bunlarda kızımın magnetleri lokum kürdanları ve puset süsleri masanın süsü de pusetinki gibi aynı. Bir iki düzeltme ekleme daha yapıcam gibi ama şimdilik böyle.. Olmuş mu
Çok şekerler güle güle kullansın bebişin canım.

Kızlar 39+5 oldum. Az kaldı. Hiç doğum belirtim yok ama. Kızım bazen bi hareket ediyo çıkacak gibi açıtıyo
Benim de cumaya kadar zamanım var ama hiç belirtim yok. İnşallah gününü geçirmez. Dün ablam geldi. Doğmadan gitsin istemiyorum. Cumaya kadar gelmezse ya suni sancıyla ya da sezeryanla düşünüyorum artık. Hem çok sıkıldım hem de artık eziyete dönüşmeye başladı.

canım bende diyorum ama annem hepimizde yün kullandım dedi illa yaptı zaten hazır olan set elyaf bakarım duruma göre olmadı onu kullanırım
Benim de kardesimin kus tuyune alerjisi varmis yillarca kulak enfeksiyonu diye antibiyotik verdiler bebekliginden itibaren. Meger yorgani yapiyomus ben sadece kalin bi battaniyeyle yatirmayi dusunuyorum

Maşallahlarınız için teşekkürler kızlar, alıntılayamadığımı buraya gelince fark ettim

Kızlar ya ben 1.5 kilo verdim 10 günde. Çok çalışıyorum ama yine de korktum. Var mı aranızda kilo veren.
Bahar 38den sonra 300 gr ile 1,5 kilo arası verilir Bebek tamamen geliştiği için yazıyor hamilelik takviminde

Fullialein cnm maşallah bebişimize gayet güzel kilosu sende iyi korumuşsun kendini ödem bende hiç olmadı desem ayakkabıları hala giyiyorum alyansımıda takabiliyrm allahdan kalıcı değil cnm
Ne güzel işte ödemsiz tamamladın
Evet kalıcı değil Doğum sonrası 10 güne toparlanır diye düşünüyorum

Kızlar doğurAnların bi listesi olsa ne başta.. Böyle kim ne yaptı bilmiyoruz.. Onu kimin yapması lazım konu sahibnn mi

Evet konu sahibi düzenleyebilir ama sanırım girmiyor pek
Alınan toplam kilo, Bebek doğumu tarihi ve kilosuyla yazılsa iyi olur

Ben yanlis hesapladim ya iki hafta var suan da 37 + 4 gunlugum ona gore hesapladim ama drun dedigide 20 subata denk geliyo yani yankis hesapladim ben galiba ya zaten kafam allak bullak suan
Bence şuan da yanlış hesapladin çünkü ben 37+5 im şuan senle aramızda takvime göre 5 gün var :) acele mi ediyon sen :)

Annem durup dururken ağlamalarıma şahit olduğu için lohusa depresyonu yaşarım diye korkup kırdım çıkana kadar gitmeme kararı aldı.
Benim de 9 ayım ya ağlama ya gülme kriziyle geçti. Ama işi bırakınca ve kimseyle görüşmemeye başlayınca çok rahatladım.
Ben de doktorum izinde olmasaydı bu hafta yeter artık sezeryana alın beni derdim.
Hamileliğim boyunca hiç oturmadım yürüme merdiven inip çıkma temizlik... Şu son üç haftadır annem geldi de yattığım oldu, buna rağmen kanala inmediyse hala boşuna bekliyormuşum gibi geliyor bana.

masallah canım vakti zamanında sağlıcakla gelsinler inşallah

Al benim kızdanda o kadar.. ayağını bi uzatması var poposu bi yana fırlıyo ayağı bi yana.. koca ayağı koluma değiyo resmen.. karnım hiç düzgün kalmıyo bi sağ bi sol..

Kizlar gecen hafta odrar tahlili ve idrarda ureme kulturu testi vermistim. Yine cok yuksek enfwksiyon cikmis bi de ustelik kulturde ureme cikmis yine ya.
:S hadi ya,bende yarın tekrar idrar testi yaptırıcam
yalan oldu benim perine masajı inşallah temiz çıkar korkudan 1.5 haftadır 3.5-4 lt su içiyorum

biz doğduk da kontrole bile gittik..ekranda kızımın adı yazıyordu çok garip bi duygu..artık o bir birey...3420 doğmuştu şimdi 3600 olmuş..ben de toparladım çok şükür ağrım sızım kalmadı..karnımda da hiç çatlak yok bikaç aya toparlar inşallahdoğum yapan kimse var mı geçmişe bakamıyorum..varsa hayırlı olsun..bekleyenlere de Allan kavuştursun

Al benim kızdanda o kadar.. ayağını bi uzatması var poposu bi yana fırlıyo ayağı bi yana.. koca ayağı koluma değiyo resmen.. karnım hiç düzgün kalmıyo bi sağ bi sol..
tam ısırmalık hele popoyu hic deme sağ tarafımda genelde çıkıyor kızlar çok hareketli oluyor demekki :)

exkocam dememissin seni seniii
Ya cokk güldüm Allah razı olsun. Yok kız kimse bizi boşamiyor. Aile büyükleri araya girmiş bizde olaylar başka işliyor beklemedeyiz. Ex diyince boşanmış gibi oluyor ama daha boşanmadık. Zaten dayısının anlatmış dayısı geldi konuştuk unut k8zim diyor boşanmayı. Aklını başına aldı kocan.kp demiş daha b.k yerim onların işine karışmam gelin iftira ediyor. Tabi yalancı herif yine yaptı yapacağını. Şimdi bana bahane bulma diyor millet. Şu doğum olsun da. Biraz toparlanayom maddi manevi hazır olayım sonra konusacam herkesle.zaten kaynım bahar susuyor eğer o susuyorsa bekleyin diyormuş. Çocuk tanıdı kocam tanımadı beni. Kalpte bişey yok ki gülüm.ha çocukların psikolojisi bozuk büyük çok problem ediyor. Kresten böle aldım işten çıkınca ama yetmiyor onu ne yapar bilmiyorum. Hayirlisi artık. Allah hayırlısını nasip etsin

Oyyy maşAllah barekAllah ikinize de doğumun masAllah çok kolay olmuştu ne güzel çabucak ta ağrın sizin kalmamış inş bizlerde öyle oluruz :)

masallah canım büyütüyon kizçeni ohh ne güzel kokla doyana dek bu arada doğuma kaç kilo ile girdin şuan kac kilosun

Bebeğiniz hayırlı olsun dogum a yakın ne gibi şeyler yaşadınız acaba

Kızlar doğurAnların bi listesi olsa ne başta.. Böyle kim ne yaptı bilmiyoruz.. Onu kimin yapması lazım konu sahibnn mi
Ya konu sahibi pek giren biri değil sanırım sık giren biri ile degisemiyor mu değişse iyi olur çünkü geçmişte de iyi bir liste yapılmadı ve şimdide bir listemiz yok sık giren bir arkadaşla değişse iyi olur

Oyyy maşAllah barekAllah ikinize de doğumun masAllah çok kolay olmuştu ne güzel çabucak ta ağrın sizin kalmamış inş bizlerde öyle oluruz :)
inşallah cnm hemen atlatırsınız siz de..doğurun da sıradaki konulara geçelim süt ,gögüs yarası ve güya bebek bakan kaynana gıcıklıkları kadın gül kızımı it diyerek seviyor yaa çok sinir oluyorumm

masallah canım büyütüyon kizçeni ohh ne güzel kokla doyana dek bu arada doğuma kaç kilo ile girdin şuan kac kilosun
hemen büyümesin doyamıyorum koklamaya bakmaya 73 ile girdim eve geldiğimde 67 idim.şuam 65 im...yemeği kısmıyorum kesinlikle emdikçe gidiyor zaten

Bebeğiniz hayırlı olsun dogum a yakın ne gibi şeyler yaşadınız acaba
teşekkür ederimm rabbim herkesi hayırla kavuştursun..son iki günde karnım iyice inmişti..bigün önce nişan geldi 24 saat sonra da suyum geldi 2 saat sancı çektim sonra geldi bebeğim .. ..size anlatmak istediğim doğum anında ebeyle aramda geçen bi olay var ama herkesin doğurmasını bekliyorum

kız senden de birşey kaçmıyor haaaa
Evet ya çok güldüm keyiflendim.
Canım bu arada ablam üç güne dogurursam dedi. Senin belirtilerin bende de başladı. Karnımı gösterdim inmiş bu dedi. Çarşamba ya dogurursun dedi.bari perşembe olsun çarşamba yi da hiç sevmem. Takintiliyim yani bu konuda kısmet artik
Evet kar bu haftaya düştü burdada yağıyor. Bebislerin kısmeti ne artık.

Aaa bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. Benim de en büyük hayalim kirkim çıkınca doğum kilolarından kurtulmuş olayım. Gerçi annem çok az yiyorsun diyor. Sanırım iştah olayını halletmişim. Bu arada Emziren anneler zayifliyor diye bir sayfa var orda hep ekmek makarnaya uzak dur verirsin diyor bakalım yaz geliyor iyi olurdu vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…