- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
ben gayet iyiydim ama şu sıralar hep ne zaman gelecek artık modundayım 37den beri bekliyordum. acemiliğe geldi de erkenden beklemeye başladım ondan böyle sıkıldım herhalde. 41e gireceğim işte bu hafta hem psikolojik hem fizyolojikAnnem durup dururken ağlamalarıma şahit olduğu için lohusa depresyonu yaşarım diye korkup kırdım çıkana kadar gitmeme kararı aldı.
Benim de 9 ayım ya ağlama ya gülme kriziyle geçti. Ama işi bırakınca ve kimseyle görüşmemeye başlayınca çok rahatladım.
Ben de doktorum izinde olmasaydı bu hafta yeter artık sezeryana alın beni derdim.
Hamileliğim boyunca hiç oturmadım yürüme merdiven inip çıkma temizlik... Şu son üç haftadır annem geldi de yattığım oldu, buna rağmen kanala inmediyse hala boşuna bekliyormuşum gibi geliyor bana.
ama merak ederiz kız korkutucu bir şey miteşekkür ederimm rabbim herkesi hayırla kavuştursun..son iki günde karnım iyice inmişti..bigün önce nişan geldi 24 saat sonra da suyum geldi 2 saat sancı çektim sonra geldi bebeğim ....size anlatmak istediğim doğum anında ebeyle aramda geçen bi olay var ama herkesin doğurmasını bekliyorum
merak ettim haas özelden yaz bari kız aklım kalır şimditeşekkür ederimm rabbim herkesi hayırla kavuştursun..son iki günde karnım iyice inmişti..bigün önce nişan geldi 24 saat sonra da suyum geldi 2 saat sancı çektim sonra geldi bebeğim ....size anlatmak istediğim doğum anında ebeyle aramda geçen bi olay var ama herkesin doğurmasını bekliyorum
bende iniyor karnım farkındayım özellikle oturumca bide gobegimin altında aşırı bi baskı var ağrı sanci karışık doğurmak istiyorum kızımı sevmek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum kızda tombik zaten offf of :)Evet ya çok güldüm keyiflendim.
Canım bu arada ablam üç güne dogurursam dedi. Senin belirtilerin bende de başladı. Karnımı gösterdim inmiş bu dedi. Çarşamba ya dogurursun dedi.bari perşembe olsun çarşamba yi da hiç sevmem. Takintiliyim yani bu konuda kısmet artik
Evet kar bu haftaya düştü burdada yağıyor. Bebislerin kısmeti ne artık.
Aaa bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. Benim de en büyük hayalim kirkim çıkınca doğum kilolarından kurtulmuş olayım. Gerçi annem çok az yiyorsun diyor. Sanırım iştah olayını halletmişim. Bu arada Emziren anneler zayifliyor diye bir sayfa var orda hep ekmek makarnaya uzak dur verirsin diyor bakalım yaz geliyor iyi olurdu vermek.
Ne olur ne olmaz diye maşayı da valize koysam mi acaba hazırlıksız olursak en azından odaya geçince 5 dk saçin önünüde yapsak olur
Canim dikkat et kendini iyi takip et. Saydiklarini ön belirtiler. Allah hayırlı zamanda kavustursun bebeğine.
Amin canim. Son haftalar duygusallık oluyor ama tavsiye ederim çok da üstünde durma o hislerin. Dağıt mutlu olduğun bişeyler yap. Daha da artıyordu taktik çalışmalarına. 17 subat 2017 çok guzelmis tarihi. Benim de ikinci oğlum 14 .08.2014 te doğdu çok güzeldi. Herkes aa ne güzel olmuş diyordu. Qnlamli oluyir yani
Kız ilknur rüyamda seni gordum. 5. Ya da 6. Doğum seninkiydi. Sen öyle diyordun. Artık rüyalarıma giriyorsunuz.
Bu arada k8zlar ben molfix göbek bağı oyunculu aldım. 100 lu hemen biter onlar kızlar merak etmeyin. İki saatte bir altını degistirirsiniz. İlk zamanlar öyle olur yani. Göbek de o arada düşer iyileşir zaten.
Kızlar ben iyice sersemleşdim uykuluyum sürekli kızımda artık hareketleride kasıklarımda yukarda pek hissetmiyrm hareket kasıklarımı zorluyo yürürken aşağı çekiyo resmen beni bugün evi süpürdüm sildim kardeşimle çok öle aman aman yormadım kendimi sancının s si yok uyku çok annem dün karnın iyice aşağıya inmiş dedi 3 kardeşiz üçümüzede sancıyla gitmiş bana hamileyken 10 gün geçmiş günü bende kararlıyım herhangi bi sorun olmazsa bekliycem özel hastane beklemek istemez belki ama bekliycem 41 dende gün alsın anneciğinin karnında
Bende 1.5 ay öncesine kadar +8.5 kiloda iken şuan +8 e düştüm... almadım ve verdim yani ....Kızlar ya ben 1.5 kilo verdim 10 günde. Çok çalışıyorum ama yine de korktum. Var mı aranızda kilo veren.
Ya konu sahibi pek giren biri değil sanırım sık giren biri ile degisemiyor mu değişse iyi olur çünkü geçmişte de iyi bir liste yapılmadı ve şimdide bir listemiz yok sık giren bir arkadaşla değişse iyi olur
Sancını evdemi çekip gittin canım hastanede kaç cm açıklık vardı... Su gelince duş aldn mıteşekkür ederimm rabbim herkesi hayırla kavuştursun..son iki günde karnım iyice inmişti..bigün önce nişan geldi 24 saat sonra da suyum geldi 2 saat sancı çektim sonra geldi bebeğim ....size anlatmak istediğim doğum anında ebeyle aramda geçen bi olay var ama herkesin doğurmasını bekliyorum
Fullialein sana cevap yazdım @1melekvardi nin post unun altına düştü. Karıştırdım. Sağol canim bilmiyordum öğrendim.
@1melekvardi canım çok tatlisiniz. Ben de çok seviniyordur ismi orda geçince. Annelik ya her zaman ayrı kutsal. Kv takma boşver evliliğe çok etkisi olur. Zamanı gelince gider. Oğlan evlenince annesinin bedeninde kv damarı yeseriyor. Ne yapacaksın Allah kolaylik versin
biz doğduk da kontrole bile gittik..ekranda kızımın adı yazıyordu çok garip bi duygu..artık o bir birey...3420 doğmuştu şimdi 3600 olmuş.. ben de toparladım çok şükür ağrım sızım kalmadı..karnımda da hiç çatlak yok bikaç aya toparlar inşallah doğum yapan kimse var mı geçmişe bakamıyorum..varsa hayırlı olsun..bekleyenlere de Allan kavuştursun
tam ısırmalık hele popoyu hic deme sağ tarafımda genelde çıkıyor kızlar çok hareketli oluyor demekki :)
bn haftada bir gitmiorum su an bile 10-15 gun sonra gel dedi doktorKizlar ya sizin kontroller haftada 1 e dusmus bende tik yok arastirma oldugu icin mi acaba ya bugun acilden giris yaotim randevu bulamiyorum 37 +dayim suan acayip saskinim polikinlige randevu al gel dediler bana yahu niye benim sasnim yok bu konuda simdi son haftalaarda ozellikle 36 dan sobra haftada 1 e dusmesi gerekmiyo mu
Sen Sakarya da mıydın ? Nereye gidiyorsun doktora?bn haftada bir gitmiorum su an bile 10-15 gun sonra gel dedi doktor
:S hadi ya,bende yarın tekrar idrar testi yaptırıcam
yalan oldu benim perine masajı inşallah temiz çıkar korkudan 1.5 haftadır 3.5-4 lt su içiyorum
Benim de 6. Ayda başladı bitmiyor aynen hep bol su içerim en az 3 lt günde.. hele bu aralar sabah özellikle resmen altıma kaçırdım sanıyorum akıntıdan o kadar çok geliyor akıntı. Ağzı sızı kaşıntı koku yok ama tahlilde çıkıyor. Bende perine yapamasam da zeytinyağı sürmeye başladım yatmadan önce alt bölgeye bu şekilde yumusatayim kasları diyerek. Zaten kegel de yeterli dedi benim doktorum.Canim ben 8 haftalik hamileligimi ogrendigimden bu yana enfeksiyon problemim var. Surekli su icerim aylardir ama bana bi faydasi olmuyor
Benim de 6. Ayda başladı bitmiyor aynen hep bol su içerim en az 3 lt günde.. hele bu aralar sabah özellikle resmen altıma kaçırdım sanıyorum akıntıdan o kadar çok geliyor akıntı. Ağzı sızı kaşıntı koku yok ama tahlilde çıkıyor. Bende perine yapamasam da zeytinyağı sürmeye başladım yatmadan önce alt bölgeye bu şekilde yumusatayim kasları diyerek. Zaten kegel de yeterli dedi benim doktorum.
bn adatiptaydim son 1aydir konak hastanesine gectimSen Sakarya da mıydın ? Nereye gidiyorsun doktora?
Evet listemiz cok kötü benim adım yok bileFullialein in dediği gibi liste yapılsa isim, kaçıncı haftada doğum, doğum şekli, bebegin kg sı cok güzel olur aslında bu olaya Mune veya Kazen bi el atsada bizim de listemiz olsa :)
Sancını evdemi çekip gittin canım hastanede kaç cm açıklık vardı... Su gelince duş aldn mı
Bahar neden boşanmak istiyorsun eşinle, özel değilse..
Ben adatıpa devam ediyorum artık doğumu yaparım orada degistirmem bu saatten sonra. Memnun musun konaktan neden değiştirdin peki ?bn adatiptaydim son 1aydir konak hastanesine gectim
Ben iki kere antibiyotik iki kere fitil kullandım. Bu sefer vermedi doktor smear aldı çatı muayenesi yaptı demek ki sorun olacak kadar çok görmedi durumu.Kutu kutu antibiyotik ictim, igne kullandim ama gecmiyor gecmiyorben zaten perine masajina hic baslamadim. Baslayamadim yani. Bende de kasinti falan yok zaten kasinti olmasi mantar gostergesi ama senin gibi tuvalette falanda agri olmuyor fakat cok yuksek hic gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?