2017 Şubat Anneleri

Fullialein sana cevap yazdım @1melekvardi nin post unun altına düştü. Karıştırdım. Sağol canim bilmiyordum öğrendim.
@1melekvardi canım çok tatlisiniz. Ben de çok seviniyordur ismi orda geçince. Annelik ya her zaman ayrı kutsal. Kv takma boşver evliliğe çok etkisi olur. Zamanı gelince gider. Oğlan evlenince annesinin bedeninde kv damarı yeseriyor. Ne yapacaksın Allah kolaylik versin

ben gayet iyiydim ama şu sıralar hep ne zaman gelecek artık modundayım 37den beri bekliyordum. acemiliğe geldi de erkenden beklemeye başladım ondan böyle sıkıldım herhalde. 41e gireceğim işte bu hafta hem psikolojik hem fizyolojik ben de lohusalığı düşünüyorum inşallah rahat atlatırız canım. benim annem de başka şehirdeydi 1 aydır burda ev tuttular yanımda hep. eşim tek kalmamı istemiyor zaten artık. geçen gün açıklık kontrolü yapmışlardı bana ben de ondan sonra kötü oldum. kanamam 2 gün sürdü, o zamandan beri sezeryanı ciddi düşünüyorum yarın soracağım doktora tamam derse kabul edeceğim galiba. zaten çatı kemiği basık demişti, olmaz demiyorum ama denenir doğum demişti. dayanamayacaksam ne gerek var baştan çekmeye diye düşünüyorum yanlış mı bilmiyorum bir de suni sancı beni korkutuyor, acaba ona gerek kalırsa mı sezeryan desem belki de hiç gerek kalmayacak. ay doğuma sayılı gün kala niye bu kadar karıştı kafam
ama merak ederiz kız korkutucu bir şey mi ne güzel yaa hiç mi çatlamadın? ben de 38. haftada çatladım

merak ettim haas özelden yaz bari kız aklım kalır şimdi

bende iniyor karnım farkındayım özellikle oturumca bide gobegimin altında aşırı bi baskı var ağrı sanci karışık doğurmak istiyorum kızımı sevmek istiyorum ama bi yandan da korkuyorum kızda tombik zaten offf of :)

Ne olur ne olmaz diye maşayı da valize koysam mi acaba hazırlıksız olursak en azından odaya geçince 5 dk saçin önünüde yapsak olur

Kız kardeşim de öyle diyor sen maşayı yanına al ben hemen orda yaparım diye kendimizi iyi hissetmek önemli bence

Kadınlar klübü her yerde
Hadi hayırlısı bakalım çıkar mı rüyan acep? Kaçıncı Doğum olmuştu en son

Kizlar biz geldik doktordan. Artik maalesef servikal olculemiyor cunku bebegin basi vajinamin cikisina dayanmis artik. Soyle soyleyeyim usgyi iki bacak arama tutup kafasina bakmaya calisti doktorumuz. Hissettigim baski kafasiymis megerse birsey cikacak gibi hissediyordum hep. Biz dogumu bekliyoruz her an. Dualarinizi eksik etmeyin. Bakarsiniz oglan kaliverir orda biraz daha...

Katılıyorum aksilik olmazsa ben de beklicem. Sancılarım da iyice sıklaşca gitmeyi düşünüyorum inşallah bir aksilik çıkmaz. Doğmak istemiyorlarsa beklesin kuzular canım

Evet listemiz cok kötü benim adım yok bile Fullialein in dediği gibi liste yapılsa isim, kaçıncı haftada doğum, doğum şekli, bebegin kg sı cok güzel olur aslında bu olaya Mune veya Kazen bi el atsada bizim de listemiz olsa :)

Sancını evdemi çekip gittin canım hastanede kaç cm açıklık vardı... Su gelince duş aldn mı

Bahar neden boşanmak istiyorsun eşinle, özel değilse..

Ay maşallah ya.. ne güzel ağrı sızı kalmamış artık tadını çıkarma zamanı. Bende en çok Doğum yapayım da şu ağrı sızı geçsin o kısma geleyim istiyorum. Doğurayım sonraki bir hafta hemencecik geçsin inşallah yaa

tam ısırmalık hele popoyu hic deme sağ tarafımda genelde çıkıyor kızlar çok hareketli oluyor demekki :)

Aynısı:)) popiş sağa kayıyo ayak soldan fırlıyo.. bide hiç uyuduğuna rastlamıyorum hep bi hareket. Heralde ben uyurken uyuyo. Çıkınca da böyle kıpırdak olacaklarsa işimiz var:))

bn haftada bir gitmiorum su an bile 10-15 gun sonra gel dedi doktor

:S hadi ya,bende yarın tekrar idrar testi yaptırıcam
yalan oldu benim perine masajı inşallah temiz çıkar korkudan 1.5 haftadır 3.5-4 lt su içiyorum

Canim ben 8 haftalik hamileligimi ogrendigimden bu yana enfeksiyon problemim var. Surekli su icerim aylardir ama bana bi faydasi olmuyor

Canim ben 8 haftalik hamileligimi ogrendigimden bu yana enfeksiyon problemim var. Surekli su icerim aylardir ama bana bi faydasi olmuyor
Benim de 6. Ayda başladı bitmiyor aynen hep bol su içerim en az 3 lt günde.. hele bu aralar sabah özellikle resmen altıma kaçırdım sanıyorum akıntıdan o kadar çok geliyor akıntı. Ağzı sızı kaşıntı koku yok ama tahlilde çıkıyor. Bende perine yapamasam da zeytinyağı sürmeye başladım yatmadan önce alt bölgeye bu şekilde yumusatayim kasları diyerek. Zaten kegel de yeterli dedi benim doktorum.

Kutu kutu antibiyotik ictim, igne kullandim ama gecmiyor gecmiyor ben zaten perine masajina hic baslamadim. Baslayamadim yani. Bende de kasinti falan yok zaten kasinti olmasi mantar gostergesi ama senin gibi tuvalette falanda agri olmuyor fakat cok yuksek hic gecmiyor

Merhaba hanımlar. Bugün Dr kontrolüm vardı. Oğlum çok şükür 3500 gr olmuş. SSVD için hala umutluyum ama on gün içinde açılman olmazsa sezeryan diyeceğim dedi. Çünkü Bebek kilolu maşallah dedi. Haftaya Çarşamba'ya karar vericem dedi. Hala açılma yokmuş. Alttan muayene etti ama bu kez farklı birşey yaptı. Biraz rahim ağzını uyardım dedi. Bazen rahim böyle uyarılara tepki verip açılma başlatıyormuş. İzleyip göreceğiz dedi. Rahim ağzını uyarma işinden sonra biraz kanaman olabilir korkma doğum işareti değil dedi. Bana sanki kanamanın rahim ağzı tıkacı olduğu fikri geliyor. Değil ded Dr ama korkmayayım diye saklamış da olabilir. Rahim tıkacını Dr kendisi mi açtı yani şimdi anlamadım. Nst de sancım çıkmadı. Ama psikolojik mi bilmiyorum o yaptığı işlemden sonra sancım arttı sanki. Off kafam karıştı. Kendimi kötü hissediyorum.

Hayatım,
2017 Şubat anneleri kimler, listede kimler var kimler yok Kazen de bende bilemeyiz, şöyle yapalım mı?
Biriniz tabloyu hazırlasın, bana mesaj atsın bende ilk mesaja ekleyeyim.

Ben iki kere antibiyotik iki kere fitil kullandım. Bu sefer vermedi doktor smear aldı çatı muayenesi yaptı demek ki sorun olacak kadar çok görmedi durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…