2017 Şubat Anneleri

Kızlar mune yazmış okuyun liste istiyor kim yapcak.. Ben anlamıyorm o işlerden
İsim
Bebegin Kaçıncı haftada doğduğu
Doğum şekli
Doğum kilosu

Şeklinde kızlar biriniz yapabilirsnz

Telefonum problem li olmasaydı devralirdim valla . Kızlar daimi girebilecek olan varsa devralsin bencede

Bebek bebek 3.5 kıloyu asacaksan ne dıye kanalı acıyor ya gelmezse kafası dıkkat et canım sen kendine yat dinlen bebegın oynuyormu sureklı kontrol altında tut

@Kriziantemcicegi suyum birden ve çok geldi..biter diye korktum hemen doktora gittim..açıklığa baktılar 2 cm di ama sancım gelmemişti..sancı hastanede geldi ve birden hızlandı..çok şükür çabuk ilerledi.
mbg24 aynen en güzel zamanlar olacak ama bi de şu lohusa muhabbeti olmasa kızımla başbaşa kalamıyoruz annemler gelince neyse de kv gelince kocası kızı hatta enişte bile geliyor evimde rahat rahat gezemiyorum bile

bretta evet vallahi çizik dahi yok çok mutluyum volkicansu anlatayım bari sancı sıklaşıp açıklık artınca doğumhaneye aldılar hemen ..doktoru çağırdılar ama gece 3 olduğu için bi süre ebeyle başbaşa kaldım..kadın nemrut bişey..emir kipleriyle konuşuyor..çatala geç dedi çıktım çatala..kontrol etti doğum başlamış dedi..ben daha bi panik oldum çünkü odada ikimiz varız..o an doğacak diye korktum hatta..neyse kadın ıkın diyor..ben bağırınca bağırma! bağırırsan ıkınamazsın diyo..ben o can haliyle 'ama acıyo' diyorum..sonra beni o halde bırakıp içeri gitti tek başıma kaldım içeriden bağırıyor ıkın diye..sonra doktor geldi aynı ebe melek oldu sanki..dayan güzelim ıkın güzelim diye teselli eder oldu beni...şikayet edip etmemek konusunda hala kararsızım..

Kızlar Doğum yapanlar sütünüz geldi mi önerileriniz var mı biz evimize geçtik çok şükür ama süt olayımız var ne yapacam bilmiyorum az az mama vermeye başladık sezeryan dikişlerim agrıyor umarım bian önce geçer ya

cnm ben normal doğum yaptım sütüm geldi..annem kuru inciri zeytinyağında kavuruyor üzerine şeker ekliyor..azıcık su ile kaynatıp tatlı yapıyor.azıcık yedim ama bu tatlı ile 2. gün göğüslerim acayip doldu tavsiye ederim..

Bence şuan da yanlış hesapladin çünkü ben 37+5 im şuan senle aramızda takvime göre 5 gün var :) acele mi ediyon sen :)
Sanirdam oyle bugun acildne girdigim icin dogumhanede baktilar bana okadar kisi dogurduki ben cikana kadar heyecan yaptim bian keske bend edogursam dedim insam bi garip oluyo ya gercekten kafam allak bullak oldu bi ayri duygu kapladi icimi her bebek aglayisinda hani ilk ciktiginda agliyo ya gozlerim doldu kizim yola donde gel artik dedim yaa sabirsizlandim iyice hatta gelmosken dogursam keske dedim yaaa

Tabiki etmelisin.. haddini bilsin de başkalarına yapmasın. Sen orda en zor ve en özel anlarını yaşıyorsun o kim ki sana öyle davranıyor. İnanılmaz sinirleniyorum şöylelerine.. doktordan daha havalı davranıp bişey sanıyor çoğu kendini..

tabiki şikayet ediceksin düşünmen hata böyle terbiyesizler bu kadar önemli bi işte olmamalı daha öncede gördüm yaparken zevkini alırken iyi gibi konuşan olmuş böyleleri sanki kendi hiç doğurmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…