- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
aslinda adatipta memnundum doktorumdan ama deneme amacli konak hast. ne gittim ordan daha memnun kaldik dogumu da orda yaparım artik diye karar verdikB
Ben adatıpa devam ediyorum artık doğumu yaparım orada degistirmem bu saatten sonra. Memnun musun konaktan neden değiştirdin peki ?
bebek 3.5 kıloyu asacaksan ne dıye kanalı acıyor ya gelmezse kafası dıkkat et canım sen kendine yat dinlen bebegın oynuyormu sureklı kontrol altında tutMerhaba hanımlar. Bugün Dr kontrolüm vardı. Oğlum çok şükür 3500 gr olmuş. SSVD için hala umutluyum ama on gün içinde açılman olmazsa sezeryan diyeceğim dedi. Çünkü Bebek kilolu maşallah dedi. Haftaya Çarşamba'ya karar vericem dedi. Hala açılma yokmuş. Alttan muayene etti ama bu kez farklı birşey yaptı. Biraz rahim ağzını uyardım dedi. Bazen rahim böyle uyarılara tepki verip açılma başlatıyormuş. İzleyip göreceğiz dedi. Rahim ağzını uyarma işinden sonra biraz kanaman olabilir korkma doğum işareti değil dedi. Bana sanki kanamanın rahim ağzı tıkacı olduğu fikri geliyor. Değil ded Dr ama korkmayayım diye saklamış da olabilir. Rahim tıkacını Dr kendisi mi açtı yani şimdi anlamadım. Nst de sancım çıkmadı. Ama psikolojik mi bilmiyorum o yaptığı işlemden sonra sancım arttı sanki. Off kafam karıştı. Kendimi kötü hissediyorum.
Anladim canım. Hayırlı olsun sağlıcakla gelsinler kuzucuklaraslinda adatipta memnundum doktorumdan ama deneme amacli konak hast. ne gittim ordan daha memnun kaldik dogumu da orda yaparım artik diye karar verdik
En az 10 yada 15güne emme düzene girerNe kadar zaman sağmak gerekiyor? 1hafta 1 ay? Öğrenmiş olalım şimdiden :)
@Loveali canım sen bence yapabilirsin bence sana devredilsin ne dersinMerhaba
İçinizde gönüllü varsa hemen konuyu devredeyim. Konu sahibi mesajlarından gördüğüm kadarı ile haftada 1 giriyor ....
cnm ben normal doğum yaptım sütüm geldi..annem kuru inciri zeytinyağında kavuruyor üzerine şeker ekliyor..azıcık su ile kaynatıp tatlı yapıyor.azıcık yedim ama bu tatlı ile 2. gün göğüslerim acayip doldu tavsiye ederim..Kızlar Doğum yapanlar sütünüz geldi mi önerileriniz var mı biz evimize geçtik çok şükür ama süt olayımız var ne yapacam bilmiyorum az az mama vermeye başladık sezeryan dikişlerim agrıyor umarım bian önce geçer ya
Sanirdam oyle bugun acildne girdigim icin dogumhanede baktilar bana okadar kisi dogurduki ben cikana kadar heyecan yaptim bian keske bend edogursam dedim insam bi garip oluyo ya gercekten kafam allak bullak oldu bi ayri duygu kapladi icimi her bebek aglayisinda hani ilk ciktiginda agliyo ya gozlerim doldu kizim yola donde gel artik dedim yaa sabirsizlandim iyice hatta gelmosken dogursam keske dedim yaaaBence şuan da yanlış hesapladin çünkü ben 37+5 im şuan senle aramızda takvime göre 5 gün var :) acele mi ediyon sen :)
@Kriziantemcicegi suyum birden ve çok geldi..biter diye korktum hemen doktora gittim..açıklığa baktılar 2 cm di ama sancım gelmemişti..sancı hastanede geldi ve birden hızlandı..çok şükür çabuk ilerledi.
mbg24 aynen en güzel zamanlar olacak ama bi de şu lohusa muhabbeti olmasa kızımla başbaşa kalamıyoruz annemler gelince neyse de kv gelince kocası kızı hatta enişte bile geliyor evimde rahat rahat gezemiyorum bile
bretta evet vallahi çizik dahi yok çok mutluyum volkicansu anlatayım bari sancı sıklaşıp açıklık artınca doğumhaneye aldılar hemen ..doktoru çağırdılar ama gece 3 olduğu için bi süre ebeyle başbaşa kaldım..kadın nemrut bişey..emir kipleriyle konuşuyor..çatala geç dedi çıktım çatala..kontrol etti doğum başlamış dedi..ben daha bi panik oldum çünkü odada ikimiz varız..o an doğacak diye korktum hatta..neyse kadın ıkın diyor..ben bağırınca bağırma! bağırırsan ıkınamazsın diyo..ben o can haliyle 'ama acıyo' diyorum..sonra beni o halde bırakıp içeri gitti tek başıma kaldım içeriden bağırıyor ıkın diye..sonra doktor geldi aynı ebe melek oldu sanki..dayan güzelim ıkın güzelim diye teselli eder oldu beni...şikayet edip etmemek konusunda hala kararsızım..
Himk demekki acil bisi oldugunda haftalik aliyolar takip etmek gereken hastalari aliyolar demekki saglicakla kuzularimizi alsak kucagimiza hayirlisiyla yaaabn haftada bir gitmiorum su an bile 10-15 gun sonra gel dedi doktor
Ben iki kere antibiyotik iki kere fitil kullandım. Bu sefer vermedi doktor smear aldı çatı muayenesi yaptı demek ki sorun olacak kadar çok görmedi durumu.
Rengi yeşil değilse sorun değil dedi bebim doktor. Bu zamanlarda akıntıda artış normalmiş.Benim durum fena bence
tabiki şikayet ediceksin düşünmen hata böyle terbiyesizler bu kadar önemli bi işte olmamalı daha öncede gördüm yaparken zevkini alırken iyi gibi konuşan olmuş böyleleri sanki kendi hiç doğurmadı@Kriziantemcicegi suyum birden ve çok geldi..biter diye korktum hemen doktora gittim..açıklığa baktılar 2 cm di ama sancım gelmemişti..sancı hastanede geldi ve birden hızlandı..çok şükür çabuk ilerledi.
mbg24 aynen en güzel zamanlar olacak ama bi de şu lohusa muhabbeti olmasa kızımla başbaşa kalamıyoruz annemler gelince neyse de kv gelince kocası kızı hatta enişte bile geliyor evimde rahat rahat gezemiyorum bile
bretta evet vallahi çizik dahi yok çok mutluyum volkicansu anlatayım bari sancı sıklaşıp açıklık artınca doğumhaneye aldılar hemen ..doktoru çağırdılar ama gece 3 olduğu için bi süre ebeyle başbaşa kaldım..kadın nemrut bişey..emir kipleriyle konuşuyor..çatala geç dedi çıktım çatala..kontrol etti doğum başlamış dedi..ben daha bi panik oldum çünkü odada ikimiz varız..o an doğacak diye korktum hatta..neyse kadın ıkın diyor..ben bağırınca bağırma! bağırırsan ıkınamazsın diyo..ben o can haliyle 'ama acıyo' diyorum..sonra beni o halde bırakıp içeri gitti tek başıma kaldım içeriden bağırıyor ıkın diye..sonra doktor geldi aynı ebe melek oldu sanki..dayan güzelim ıkın güzelim diye teselli eder oldu beni...şikayet edip etmemek konusunda hala kararsızım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?