2017 Şubat Anneleri

Loveali canım sen bence yapabilirsin bence sana devredilsin ne dersin
Canım yapmaya yaparım genelde Aktiflerden biriyim ama ben bu işlere girmicem daha :) geçen ki diğer olayda da sen yaparsın sen edersin. Fln dediler yaptım baş ağrısından kurtulamadim sonrasında :) o yüzden ben böyle iyiyim :)

Canım Sen sezeryan din dimi sezeryan da bi iki gün gecikmeli gelebiliyor ama stres yapma gelmiyo diye sıcak bezle masaj yap göğsüne yumuşuyo o zaman gelir elbet mama olayı da süt un gelmiyorsa mecbursun çünkü sarılık olur aç kalırsa yada şekeri düşebilir mümkün oldukça emzir inş gelecektir

@1melekvardi bence o an keşke Dr a deseydin dicem ama o an can havliyle bişey diyememissindir tabi ama bence şuan geç bile kalmışsın kesinlikle şikayet et tabiki

Eki Görüntüle 1946283

Tövbe bismillah bune kızlar haberlerde gorduydum de bu kadar dikkat etmemiştir 6 kilo 200 gram ve normal doğum . Nasıl çıkardı bu kadın bunuuu
Hahayyy bu bebeğe yenidoğan değil direk 1 yaş kıyafet alınmıştır beşik yerine baza ile başlamak mantıklı bebek arabası puset değil de direk şahin Alcan buna

Ya bence o durum ve bu farklı diğerinde her dakika bişey oluyor bunda daha yavaş akan bir şey pek aktif olman gerekmiyor

Hahayyy bu bebeğe yenidoğan değil direk 1 yaş kıyafet alınmıştır beşik yerine baza ile başlamak mantıklı bebek arabası puset değil de direk şahin Alcan buna

Valla doğruya doğru göbek bağını görmesem inanmam yeni doğan olduğuna

Yav bu kadın nasıl normal doğum yaptı

Kızlar bu sabah meleğim kucağıma aldım ama sürüm yok hala

Gözünaydın canım.. haberler peşpeşe geliyor hızlandık baya .. her haber daha da heyecanlandırıyor yaa.. inşallah sütün de gelir bir an önce ..

vay be ebeye bak sen. cok şükür bi sıkıntı olmamis ama daha hassas davranmasi gerekior bi de özel hastane dimi? hele ki özelde hic olmamali sikayet degil belki tam olarak ama bir uyarıya ihtiyaci var sanki gibi geldi bana..

Bende sersem gibiyim canım neden böyle etraf bi tuhaf geliyor uykulu desen değil gibi ...biz çarşamba suniyle başlıcaz bakalım ...

Evet sezeryan oldum cnm mamayı sevmedı ama veriyoruz emzırıyorum da umarım gelir bian önce

Evet sezeryan oldum cnm mamayı sevmedı ama veriyoruz emzırıyorum da umarım gelir bian önce
Gelir gelir yeter ki sen stres yapma yengem son doğum da sezeryan oldu 3. Gün bi anda geldi o sürede annesi fln mama vermeye karıştı ama ben verdim çünkü bebek açtı sinirden emmiyodu bile Dr a götürdük şekeri dusmus komaya gircekmis nerdeyse o mama yı vermeseymisim sonra yengemin süt u geldi bebek te sakinleşince güzelce emdi o yüzden aç kalmasın

Benim de kardesimin kus tuyune alerjisi varmis yillarca kulak enfeksiyonu diye antibiyotik verdiler bebekliginden itibaren. Meger yorgani yapiyomus ben sadece kalin bi battaniyeyle yatirmayi dusunuyorum

Ev sıcaksa battaniye yeter zaten kalın da giydiririz. Ben de battaniye kundaklar var ya onda yatıracağım inşallah

Hem kazen hem mune ilgilendi ama bizden tık yok kızlar okuyun mune ile kazen i

Kızlar ben de tablo yapmayı falan bilmiyorum bilsem alırdım gerçekten

Benim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…