Canım yapmaya yaparım genelde Aktiflerden biriyim ama ben bu işlere girmicem daha :) geçen ki diğer olayda da sen yaparsın sen edersin. Fln dediler yaptım baş ağrısından kurtulamadim sonrasında :) o yüzden ben böyle iyiyim :)Loveali canım sen bence yapabilirsin bence sana devredilsin ne dersin
Canım Sen sezeryan din dimi sezeryan da bi iki gün gecikmeli gelebiliyor ama stres yapma gelmiyo diye sıcak bezle masaj yap göğsüne yumuşuyo o zaman gelir elbet mama olayı da süt un gelmiyorsa mecbursun çünkü sarılık olur aç kalırsa yada şekeri düşebilir mümkün oldukça emzir inş gelecektirKızlar Doğum yapanlar sütünüz geldi mi önerileriniz var mı biz evimize geçtik çok şükür ama süt olayımız var ne yapacam bilmiyorum az az mama vermeye başladık sezeryan dikişlerim agrıyor umarım bian önce geçer ya
Hahayyy bu bebeğe yenidoğan değil direk 1 yaş kıyafet alınmıştır beşik yerine baza ile başlamak mantıklı bebek arabası puset değil de direk şahin Alcan bunaEki Görüntüle 1946283
Tövbe bismillahbune kızlar haberlerde gorduydum de bu kadar dikkat etmemiştir 6 kilo 200 gram ve normal doğum . Nasıl çıkardı bu kadın bunuuu
Ya bence o durum ve bu farklı diğerinde her dakika bişey oluyor bunda daha yavaş akan bir şey pek aktif olman gerekmiyorCanım yapmaya yaparım genelde Aktiflerden biriyim ama ben bu işlere girmicem daha :) geçen ki diğer olayda da sen yaparsın sen edersin. Fln dediler yaptım baş ağrısından kurtulamadim sonrasında :) o yüzden ben böyle iyiyim :)
hayırlı olsun canım inşallah hızlıca gelir sütün sezeryan mi oldun nasılsınızKızlar bu sabah meleğim kucağıma aldım ama sürüm yok hala
Hahayyy bu bebeğe yenidoğan değil direk 1 yaş kıyafet alınmıştır beşik yerine baza ile başlamak mantıklı bebek arabası puset değil de direk şahin Alcan buna
Kızlar bu sabah meleğim kucağıma aldım ama sürüm yok hala
Evet sezeryan canım biraz ağrım var tabihayırlı olsun canım inşallah hızlıca gelir sütün sezeryan mi oldun nasılsınız
Rengi yeşil değilse sorun değil dedi bebim doktor. Bu zamanlarda akıntıda artış normalmiş.
vay be ebeye bak sen. cok şükür bi sıkıntı olmamis ama daha hassas davranmasi gerekior bi de özel hastane dimi? hele ki özelde hic olmamali sikayet degil belki tam olarak ama bir uyarıya ihtiyaci var sanki gibi geldi bana..@Kriziantemcicegi suyum birden ve çok geldi..biter diye korktum hemen doktora gittim..açıklığa baktılar 2 cm di ama sancım gelmemişti..sancı hastanede geldi ve birden hızlandı..çok şükür çabuk ilerledi.
mbg24 aynen en güzel zamanlar olacak ama bi de şu lohusa muhabbeti olmasa kızımla başbaşa kalamıyoruz annemler gelince neyse de kv gelince kocası kızı hatta enişte bile geliyor evimde rahat rahat gezemiyorum bile
@bretta evet vallahi çizik dahi yok çok mutluyumvolkicansu anlatayım bari sancı sıklaşıp açıklık artınca doğumhaneye aldılar hemen ..doktoru çağırdılar ama gece 3 olduğu için bi süre ebeyle başbaşa kaldım..kadın nemrut bişey..emir kipleriyle konuşuyor..çatala geç dedi çıktım çatala..kontrol etti doğum başlamış dedi..ben daha bi panik oldum çünkü odada ikimiz varız..o an doğacak diye korktum hatta..neyse kadın ıkın diyor..ben bağırınca bağırma! bağırırsan ıkınamazsın diyo..ben o can haliyle 'ama acıyo' diyorum..sonra beni o halde bırakıp içeri gitti tek başıma kaldım içeriden bağırıyor ıkın diye..sonra doktor geldi aynı ebe melek oldu sanki..dayan güzelim ıkın güzelim diye teselli eder oldu beni...şikayet edip etmemek konusunda hala kararsızım..
Bende sersem gibiyim canım neden böyle etraf bi tuhaf geliyor uykulu desen değil gibi ...biz çarşamba suniyle başlıcaz bakalım ...Kızlar ben iyice sersemleşdim uykuluyum sürekli kızımda artık hareketleride kasıklarımda yukarda pek hissetmiyrm hareket kasıklarımı zorluyo yürürken aşağı çekiyo resmen beni bugün evi süpürdüm sildim kardeşimle çok öle aman aman yormadım kendimi sancının s si yok uyku çok annem dün karnın iyice aşağıya inmiş dedi 3 kardeşiz üçümüzede sancıyla gitmiş bana hamileyken 10 gün geçmiş günü bende kararlıyım herhangi bi sorun olmazsa bekliycem özel hastane beklemek istemez belki ama bekliycem 41 dende gün alsın anneciğinin karnında
töbe yarabbi onu söyleyen de cok hadsizmis hakkaten terbiyesiztabiki şikayet ediceksin düşünmen hata böyle terbiyesizler bu kadar önemli bi işte olmamalı daha öncede gördüm yaparken zevkini alırken iyi gibi konuşan olmuş böyleleri sanki kendi hiç doğurmadı
hadi gözün aydin en kisa zamanda gelir insallah sütun de.. musait olunca bize ayrintilari yaz tatlimKızlar bu sabah meleğim kucağıma aldım ama sürüm yok hala
Evet sezeryan oldum cnm mamayı sevmedı ama veriyoruz emzırıyorum da umarım gelir bian önceCanım Sen sezeryan din dimi sezeryan da bi iki gün gecikmeli gelebiliyor ama stres yapma gelmiyo diye sıcak bezle masaj yap göğsüne yumuşuyo o zaman gelir elbet mama olayı da süt un gelmiyorsa mecbursun çünkü sarılık olur aç kalırsa yada şekeri düşebilir mümkün oldukça emzir inş gelecektir
Gelir gelir yeter ki sen stres yapma yengem son doğum da sezeryan oldu 3. Gün bi anda geldi o sürede annesi fln mama vermeye karıştı ama ben verdim çünkü bebek açtı sinirden emmiyodu bile Dr a götürdük şekeri dusmus komaya gircekmis nerdeyse o mama yı vermeseymisim sonra yengemin süt u geldi bebek te sakinleşince güzelce emdi o yüzden aç kalmasınEvet sezeryan oldum cnm mamayı sevmedı ama veriyoruz emzırıyorum da umarım gelir bian önce
Benim de kardesimin kus tuyune alerjisi varmis yillarca kulak enfeksiyonu diye antibiyotik verdiler bebekliginden itibaren. Meger yorgani yapiyomusben sadece kalin bi battaniyeyle yatirmayi dusunuyorum
Hem kazen hem mune ilgilendi ama bizden tık yok kızlar okuyun mune ile kazen i
Yok canım yok kalsın ağzım yandı :)Ya bence o durum ve bu farklı diğerinde her dakika bişey oluyor bunda daha yavaş akan bir şey pek aktif olman gerekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?