- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Bana annem hep aşağıda diyor ama sanırım giydiğim dar badilerden... hastanede bir bayanda senin hala yukarda Dedi. Sanırım aşağı yada yukarıda olması göreceli...Benim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi
Eki Görüntüle 1946456 Eki Görüntüle 1946456Benim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi
Senin gibi erkek annesiyim :) ve günümüz yakın sayılır :) karnım da böyle :) banada daha düşmemiş diyolar :)Benim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi
Aynen canım dar kıyafette daha aşağıda gibi duruyo bende kendimde farkediyorum onuBana annem hep aşağıda diyor ama sanırım giydiğim dar badilerden... hastanede bir bayanda senin hala yukarda Dedi. Sanırım aşağı yada yukarıda olması göreceli...
Eki Görüntüle 1946456 Eki Görüntüle 1946456
Senin gibi erkek annesiyim :) ve günümüz yakın sayılır :) karnım da böyle :) banada daha düşmemiş diyolar :)
Göbiş selfiie heeeAllah nazarlardan saklasın kız tam irkek karnımı
ivet galiba tam irkek karnı
Ben 2 gundur asagi dogru indigini hissediyorm cnm yavas yavas ineceklerdir milleti bosverBenim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi
Niye senin belli değil mi :) benim alenen ortada :) bende hareketlerimden dolayı eşim hiç hamile gibi hareket etmiyon diyo ve kiziyoAyy ama cok tatlı yahuu benim kızım bir iniyor bir sisiyor . Bana kimse otobüste veya tramvaydan yer vermiyor biliyor musun
Eşimden hamile gibi durmuyorsun bende sana yer vermezdimdediiii . Ne güzel senin belli ortada
Niye senin belli değil mi :) benim alenen ortada :) bende hareketlerimden dolayı eşim hiç hamile gibi hareket etmiyon diyo ve kiziyo
Perine masajindan bahsediyorsunuz sanirim dimi? Bnmde doktorum 37. Haftada vericem dedi.. Dogumda cok yardimci oluyormus ama nasil yapiyorsunuz? Aynayla flnmi?İlk yaptığında biraz acıyor ama sonraki günlerde yaptığında acımıyor esnediği için ayrıca hiç bir zararı yok bebeğin gelişimi tetikleyen bir şey değil Doğum esnasında yırtılmalar ve epizyo olmaması için faydalı zeytinyağı ya da masaj yağlarıyla yapabilirsin
erkek milleti bacım yaranılmiyoYok belli değil birde kış ortasında kalın mont giyinde suratıma toplu 100 kiloluk hatun gibi oluyorum . Kimsenin aklına hamile oldugum gelmiyor zaar
Onlarda cok konuşuyor valla . Suram ağrıyor desek aman iyiki hamilesin
Fazla hareketli olsak otur gayri yerine .
Ne istiyorlarsa artık .
Bana annem hep aşağıda diyor ama sanırım giydiğim dar badilerden... hastanede bir bayanda senin hala yukarda Dedi. Sanırım aşağı yada yukarıda olması göreceli...
elifim o kiloları kim aldı yahu sende hiç yok gören inanmamakta haklıymış bi karnin duruyoEki Görüntüle 1946456 Eki Görüntüle 1946456
Senin gibi erkek annesiyim :) ve günümüz yakın sayılır :) karnım da böyle :) banada daha düşmemiş diyolar :)
Eki Görüntüle 1946456 Eki Görüntüle 1946456
Ben 2 gundur asagi dogru indigini hissediyorm cnm yavas yavas ineceklerdir milleti bosver
38. Haftamdayim ve çok yukarda oğlum :)Benim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi
Eki Görüntüle 1946485 Eki Görüntüle 1946485
Kızlar bunları bebisime ben yaptım
Buda puset battaniyemiz ananemiz yaptı
Eki Görüntüle 1946486
Bu bütün cicis örgülerin hepsi el emeği ananesi sağolsun
Almaya kalksan dünyanın parasını. Kıymetini bilelim gencler
Eki Görüntüle 1946487 Eki Görüntüle 1946488 Eki Görüntüle 1946489 Eki Görüntüle 1946491 Eki Görüntüle 1946492 Eki Görüntüle 1946493 Eki Görüntüle 1946495 Eki Görüntüle 1946496 Eki Görüntüle 1946497
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?