2017 Şubat Anneleri

Bayılıyorum bu kadına sanki arkadaş gibi tavsiyeleri . Kendisi cok hoş ve cok iyi bir jinekolok . Instagram da sayfasi var genelde tavsiye ve sorulara yönelik paylaşımlarda bulunuyor . Bizimde şu dönemde kafamızda takılan şeylerden biri BU KİLOLAR NASİL GİDECEK

Buyrun tavsiyeleri

Benim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi
Bana annem hep aşağıda diyor ama sanırım giydiğim dar badilerden... hastanede bir bayanda senin hala yukarda Dedi. Sanırım aşağı yada yukarıda olması göreceli...

Benim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi
Eki Görüntüle 1946456 Eki Görüntüle 1946456
Senin gibi erkek annesiyim :) ve günümüz yakın sayılır :) karnım da böyle :) banada daha düşmemiş diyolar :)

Eklentiler

• IMG_20170130_230140.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20170130_230343.webp
    19 KB · Görüntüleme: 106
Bana annem hep aşağıda diyor ama sanırım giydiğim dar badilerden... hastanede bir bayanda senin hala yukarda Dedi. Sanırım aşağı yada yukarıda olması göreceli...
Aynen canım dar kıyafette daha aşağıda gibi duruyo bende kendimde farkediyorum onu

ivet galiba tam irkek karnı

Ayy ama cok tatlı yahuu benim kızım bir iniyor bir sisiyor . Bana kimse otobüste veya tramvaydan yer vermiyor biliyor musun
Eşimden hamile gibi durmuyorsun bende sana yer vermezdim dediiii . Ne güzel senin belli ortada

Ayy ama cok tatlı yahuu benim kızım bir iniyor bir sisiyor . Bana kimse otobüste veya tramvaydan yer vermiyor biliyor musun
Eşimden hamile gibi durmuyorsun bende sana yer vermezdim dediiii . Ne güzel senin belli ortada
Niye senin belli değil mi :) benim alenen ortada :) bende hareketlerimden dolayı eşim hiç hamile gibi hareket etmiyon diyo ve kiziyo

Niye senin belli değil mi :) benim alenen ortada :) bende hareketlerimden dolayı eşim hiç hamile gibi hareket etmiyon diyo ve kiziyo

Yok belli değil birde kış ortasında kalın mont giyinde suratıma toplu 100 kiloluk hatun gibi oluyorum . Kimsenin aklına hamile oldugum gelmiyor zaar

Onlarda cok konuşuyor valla . Suram ağrıyor desek aman iyiki hamilesin
Fazla hareketli olsak otur gayri yerine .
Ne istiyorlarsa artık .

Perine masajindan bahsediyorsunuz sanirim dimi? Bnmde doktorum 37. Haftada vericem dedi.. Dogumda cok yardimci oluyormus ama nasil yapiyorsunuz? Aynayla flnmi?

erkek milleti bacım yaranılmiyo

hava karlı ve benim kasılmalar var yine esim kalpten gidicek kar zincirini aldırmadın aha birşey olsa deyip duruyor benden heyecanlı valla doğurmam o gün bu gün değil diyorum işlerim var daha deyince iyice stres oluyor

Tabi ki goreceli olabilir ama benim bebegim hala kaburgalarima tekme atiyor o yuzden yukarida diye dusunuyirum

Gule gule gunlerde giysin insallah kizin :) cok tatlilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…