Benim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi
Benim ilk hamileligimde de asagi inmemisti, yani hep asagida gibiydi goruntu olarak, bunda da ayni. Su patlayinca bile asagi inebilirmis o yuzden ben cok takilmiyorum gobegin asagi inmesine vs. Su 38 i de bitireyim de dogsun benim sipa da
Benim gibi erkek bebek annesi olacaklar ve dogum tarihlerimiz yakin olanlar. Hala karinlariniz yukari da mi? Gecenlerde biri bana erkek bebekler cok asagi inmiyor falan dedi. Sacma geldi
Ben yanlis hesapladim ya iki hafta var suan da 37 + 4 gunlugum ona gore hesapladim ama drun dedigide 20 subata denk geliyo yani yankis hesapladim ben galiba ya zaten kafam allak bullak suan
bn sadece bacaklarim ve goguslerim catladi saniyordm karnimin altini goremeyince aynayla yakindan bakinca bi de ne göreyimkarnimin alti çatır çatır catlamis ya yeni oldu ya da daha onceden ama bn fark etmedim yaglaniodum halbuki bunye meselesi demek ki aman napayim
:) Valla ben aldım :) 71 olsam şuan 20 kilo aldım yanı :) sağol canım benim bide kat kat im bu resimde :) ama işte öncesinde çok zayiftim bekarken de hep 60-65 bile olsan göstermezsin sen derlerdi :)
Valla hazırlıklar tamamlandi diye mı anlamadım . Düzenli bir şekilde kasılma ve sancim var şu an . Beynin durdu resmen . Bir yere topalniyor ve ağrı başlıyor . Belim çık ağrıyor şu anda . Ne yapsam bilemedim canım ...
Ayy alakasını falan yaptım ettim de dogiracam mı ne . Bugün eve de dedi . Ben iki kızımı da 37 . Haftasında doğurdun kızlar erken gelir dedi. Bir de akıntıdan bahsettim hepten iskillendi . Karnında inmiş dedi .
Ben doğurmaktadır korkuyorum zatennn . Dursun daha . Ama düzenli kasılmalar ve sancılarım .