2017 Şubat Anneleri

Ben doğarken de elektrik kesilmiş o yüzden korkuyorum kesin ben doğururken de birşey çıkar

Annem de sancıyla gitmiş doğmamışım ne zor bebeklermişiz yaaa
bizim kızlar kime çekmiş belli oldu az önce yine kasılma oldu bir saat kıvrandım eşim garibim bi taraftan masaj yapti bi taraftan eksik birşey var mi doğum çantasını döktü geri topladi eksik birşey var mi diye ben napcam sancı da kafam durdu dakika mi tutuyordum kac dakika olmalı diyo duruyor

belim ağrıyor yine ve adet sancısı var kasılmalar biraz hafifledi rahatladim gibi lavaboda aşırı baskı oluyor bi ara hareketini çok çok aşağılarda hissettim çıkıcak sandım bulantı da varya artık doğsa mi dedirtiyor insana doğum korkusunu bile bazen unutturuyor zorluklar

Allah yavrunun sanà bağışlasın. Daha ne güzel günlerimiz olacak inşallah. Annelik yüzünün bir tarafının cennete donmesidir
Korkma canım Rabbim şifa sini verecektir. Allah kolaylastirsin çabucak geçsin inşallah. Çok üzüldüm. Aglatti beni de.

Kızlar dr à gittim ben de perşembe sezeryan dedi. Hiç sancım çıkmadı. Ama benim d3 belim ağrıyor midem bulanıyor halsizim. Adet olacağım gibi geliyor é baskı da var. Ama sıfır sanci çıktı. Allah Allah bu nasıl iş anlamadim

@ivo seydask bretta ilk haftadan bretta yarın kavuşacak sanırım hayırlı olsun.ayağını sürer inşallah.
İvo aynen benim de 37 de 2 cm açılma sancı hatta kahve akıntım vardı, şimdi 20 bile çıkmıyor sancı.
Karnımda inmedi doktor en geç 9 şubatta doğuma alırım dedi, bu hafta izinde doktorum 6 sına kadar gelmezse bebek ben de daha fazla beklemek istemiyorum.
hareketleri iyi çok şükür ama yine içeride iki büklüm duracağına kollarımda olsun.
Benimki oğlan canım bu arada.
@bretta sağlıkla al inşallah canım kucağına

Allah acil şifalar versin. İnşallah ameliyata gerek kalmadan en acısız şekilde atlatırsınız. Güçlü olmaya çalış.

Canim Allah şifa versin inşaallah. Biliyorum zor ama güçlü olmaya çalış

Kizlar cok şükür ki dogurmadimm sancılar resmen 80 e vurdu . Doktorum açılma yok dedi . Diğer doktorlari şimdi ben ne yapım mm . Durmadan nst ve alttan muayene oldum rahimde yumuşama var . Ve sümüksü akıntı devam ediyor . Meleğim daha 2.784 Gr mis . Doktor doğada birşey olmaz ama bekleye bildiği kadar beklesin 3dk düşen düzenli sancim olur olmaz gel suyunu falan bekleme dedi . Atlattık coooook şükür

Ödüm koptu doguracam diye ama kız bebekler 37 de geliyormuş ortalama olarak yaklaştı doğumun dedi doktorum bakalım .

hay allah ya bu doktorlar da bi alem bidi yoktur insallah haberdar et bizi de

Maşaallah canım. 37 oldum bugün doktor plstes topunu önerdi bana da. Sen ne zaman başladın? 15 şubatta annem gelicek ondan önce kızım gelsin istemiyorum :)

37+0 olduk bugün. Nst de sancı çıktı iki defa 10dak arayla 100 e vurdu.
Normalde çatı muayenesini 39da yapıcaktık. Ama sancı çıkınca bakmam gerek dedi. Açıklık yoktu çok şükür. Bunlarda normal sancılarmış. Çatı muayenesi olan varmı aranızda? Doktorum tetiklemez dedi ama inşaallah doğumu tetiklemez. Anneannemiz gelmeden olmasın :)) 15 şubatta gelicek.

Bakalım bana ne diycek perşembe iyice sitres oluyrm sığamıyrm evler dar geliyo resmen rabbim hayırlısını versin diyorum hep bnm sancılar 20-30 arası hep 20 lerde seyir ediyo

Küçükmüş daha bebişin bi kaç hafta daha durur inşallah beslen bu arada yorma kendini sancında çok çıkmış dinlen ama sende bu arada

Kız bunun uzerine ne durması evde birçok işim var daha doğum yaklaştık dediklerinde evin halı gözümün önüne geldi biranda

Bugün 3. çatı muayenemi oldum ben her seferinde kanama oldu peşine. Nst de 60 dan yukarı çıkmadı hiç sancım açıklık da yok.hayirlisi olsun hakkımızda

Saçmalıktan başka bişey yapmamışlar, fakat suyunda azalma varsa sıkı takipini muhakkak yaptır Can'ım, benim kardeşimde su azalmasından dolayı sezeryana alınmıştı. Bide son haftalarında 2/3 hafta yanılmıyorsam bebeğin kilosu sabitti hiç almadı. Kendi doktorun Daha iyi olur zaten, takibini bilen o sorun görseydi uyarırdı muhakkak

TuRuNCu Rabbim en kısa zamanda şifasını versin inşAllah, belki ameliyata gerek kalmaz sadece ilaç tedavisiyle düzelir. Dualarım bebeğinle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…