Bende aynı belirtiler var acaba normalmi 3 gün önce nst deydim bi sorun yoktuKızlar dr à gittim ben de perşembe sezeryan dedi. Hiç sancım çıkmadı. Ama benim d3 belim ağrıyor midem bulanıyor halsizim. Adet olacağım gibi geliyor é baskı da var. Ama sıfır sanci çıktı. Allah Allah bu nasıl iş anlamadim
Bende ona güveniyorum şimdiye kadar hiçbir gerilik yoktu sadece geçtiğimiz perşembe baş ölçüsünü tam alamıyorum küçük çıkıyor ama aşağı yöneldiği için o dedi. Kilo geçen perşembe ile aynı çıkıyor 2700 2800 arasi dedi iki doktor da uyuz radyoloji uzmanı onu da 2400 ölçtü.. şaştım kaldım bende dediğin gibi takip önemli bakalım ne olcak perşembe yada cuma bugün gittiğim doktora bi tekrar gider sonra pazartesi kendi doktorum gelince direk ona giderim büyük ihtimal. Kafam kendine gelmeye başladı yavaş yavaş.Saçmalıktan başka bişey yapmamışlar, fakat suyunda azalma varsa sıkı takipini muhakkak yaptır Can'ım, benim kardeşimde su azalmasından dolayı sezeryana alınmıştı. Bide son haftalarında 2/3 hafta yanılmıyorsam bebeğin kilosu sabitti hiç almadı. Kendi doktorun Daha iyi olur zaten, takibini bilen o sorun görseydi uyarırdı muhakkak
37+0 olduk bugün. Nst de sancı çıktı iki defa 10dak arayla 100 e vurdu.
Normalde çatı muayenesini 39da yapıcaktık. Ama sancı çıkınca bakmam gerek dedi. Açıklık yoktu çok şükür. Bunlarda normal sancılarmış. Çatı muayenesi olan varmı aranızda? Doktorum tetiklemez dedi ama inşaallah doğumu tetiklemez. Anneannemiz gelmeden olmasın :)) 15 şubatta gelicek.
Bugün 3. çatı muayenemi oldum ben her seferinde kanama oldu peşine. Nst de 60 dan yukarı çıkmadı hiç sancım açıklık da yok.hayirlisi olsun hakkımızda
bu belirtiler bendede aynı kızlar bide aşırı ağrı var alt tarafta hareketi resmen orada hissediyorum vajinanın iki parmak üstünde bi yer aşırı ağrıyorBende aynı belirtiler var acaba normalmi 3 gün önce nst deydim bi sorun yoktu
Yok benim catima çok güzel dedi doktor. Benim her seferinde rahim ağzına da bakıldı benim ondan kanama oldu biraz da mesela bugün doktorun eldienine baktım çatı sonrası kan yoktu ama rahim ağzından amniyo sızıntısı var mı diye örnek aldılar onda kan vardıYok yok tetiklemz ben iki hafta önce üç kez açıklık muanesi oldum hala gelen giden yok
Bende de ilkinde baya kan geldi. İkinci de de hafif kahverengi bişi geldi acaba bizim çatılar darmı ondan mı..
@TuRuNCu geçmiş olsun Allah şifa versin..
@Salliala bol su iç belki fayda eder bebegin kilosunu da bana hep farklı diyorlar doğunca görcz bence ben doğmadan inanamam
Suyun hangi aralıkta olması lazımki afi diye geçiyor sanırım benim 11 cıktı dünBu hafta kendi doktorum izinli olduğu için beni rapor almaya başka doktora yönlendirdi. Bu doktorda ölçümlerin geçtiğimiz perşembe gününden farklı ölçmedi onun üstünde çok durmadı da suyumu 7.5 8 civarı ölçtü cok azmış. huylandi birşeyler ye nst ye gir öğleden sonra tekrar ölçeyim suyunu dedi.. kafama takıldı şimdi yarım saat sonra ameliyattan çıkınca bakacak tekrarnst de bir kere 50 de çıktı sancı o kadar 20 nin altında seyrediyor genel olarak.
8 -18 arası imiş normali sanırım.Suyun hangi aralıkta olması lazımki afi diye geçiyor sanırım benim 11 cıktı dün
kızlar çook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. eşim iş yerinde dolanıp durmuş heyecandan o benden fena
tahmin ettiğim mahalle baskısı oldu, birkaç kişi vazgeçirmek için aradı. sanki normal doğurana madalya takıyorlar. psikolojim kaldırmayacaksa neden zorlayayım ki kendimi? onlara ne gibi bir yararı olacak ya da?
12den sonra yiyip içmek yasak, 12de son yemeğimi yiyeceğim. bugün temizliği ütüyü hallettik annemle şimdi de duşumu alıp hazırlanıcam son kez. inşallah uyuyabilirim valla aşırı heycan var.
canıım Rabbim acil şifalar versin gerek kalmasın inşallah kıyamamMerhaba kızlar...
Sizlerden oğlum için dua istemeye geldim.
Böbrek genişlemesinden bahsetmiştim size.
Maalesef doğum sonrası oğlumda ki genişleme daha da arttı. Bugün çocuk nefrolojisine sevk edildik ve antibiyotik başlandı
Haftaya sonda takılıp ilaçlı film çekecekler ve büyük ihtimalle ameliyata alınacak...
Çok küçük olduğu için yüreğim dayanmıyor.
Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
Sizler hamilesiniz ,kuzuma dua edin lütfen....
Canım bende kendi doktorum dışında bir doktora da görüneyim dedim görünmez olsaydın geçen hafta gittim karın cevresini 4 hafta geri buldu kaç kere ölçtü hep bayağı geri buldu sonra perinatoloğa yönlendirdi hemen görün gittik perinatoloğa oda yo herşey normal dedi bir hafta geri buldu buda normal dedi cuma kendi özelde ki doktoruma gittim oda ileri buldu yani anlayacağın kafamı allak bullak etmekten başka işe yaramadı onun için kendi doktorunla temiz temiz devam et dedim kendimeBugün ne yaptığımızı bizde bilmiyoruz inan ki aradyoloji uzmanı hepten küçük ölçtü bebeği 34 hafta dedi düşün.. suyu 6 cm ölçtü. Sonra tekrar yukarıda doktor baktı yok o kadar az değil suyun 8 9 olçüyorum dedi ki kadın bugün 3 kere ultrasonda baktı bide kendi düzenli hastası olmadığım için tedirgin yaklaştı. Sızıntı olabilir sıkı takip gerekiyor dedi. Bende oradan doğumevine geçtim acile gittim radyolojinin raporu gösterdim doktorun dediklerini anlattım bi de o ölçtü ultrasonda 36+ 4 civarı ölçtü karın ve bacak boyunu öyle çok geri değil dedi suyu o da 8 9 cm civarı ölçtü sinirda amniosure yapalım dedi sızıntı olup olmadığını kontrol için yatış verdi. Bende nst amniosure acıklık kontrolü sonrası yatış istemiyorum dedim çıktım. Kendimi iyi hissediyorum. Pazartesi kendi doktorum döner ölçüm farklılıkları falan filan şistim
Aynen öyle inşaallah izinden bi dönsün doktorum haftaya bakalım ne olacak. Ama yine de tekrar gideceğim iki üç güne indireceğim kontrolleri herşey normal denilene kadarCanım bende kendi doktorum dışında bir doktora da görüneyim dedim görünmez olsaydın geçen hafta gittim karın cevresini 4 hafta geri buldu kaç kere ölçtü hep bayağı geri buldu sonra perinatoloğa yönlendirdi hemen görün gittik perinatoloğa oda yo herşey normal dedi bir hafta geri buldu buda normal dedi cuma kendi özelde ki doktoruma gittim oda ileri buldu yani anlayacağın kafamı allak bullak etmekten başka işe yaramadı onun için kendi doktorunla temiz temiz devam et dedim kendime
Canım geçecek korkma dua ediyorum senin için Rabbim korur minik yavrunu içini ferah tutMerhaba kızlar...
Sizlerden oğlum için dua istemeye geldim.
Böbrek genişlemesinden bahsetmiştim size.
Maalesef doğum sonrası oğlumda ki genişleme daha da arttı. Bugün çocuk nefrolojisine sevk edildik ve antibiyotik başlandı
Haftaya sonda takılıp ilaçlı film çekecekler ve büyük ihtimalle ameliyata alınacak...
Çok küçük olduğu için yüreğim dayanmıyor.
Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
Sizler hamilesiniz ,kuzuma dua edin lütfen....
kızlar çook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. eşim iş yerinde dolanıp durmuş heyecandan o benden fena
tahmin ettiğim mahalle baskısı oldu, birkaç kişi vazgeçirmek için aradı. sanki normal doğurana madalya takıyorlar. psikolojim kaldırmayacaksa neden zorlayayım ki kendimi? onlara ne gibi bir yararı olacak ya da?
12den sonra yiyip içmek yasak, 12de son yemeğimi yiyeceğim. bugün temizliği ütüyü hallettik annemle şimdi de duşumu alıp hazırlanıcam son kez. inşallah uyuyabilirim valla aşırı heycan var.
5. aydan beri alt kasları kuvvetlemdirmek için zıplıyordum cnm benMaşaallah canım. 37 oldum bugün doktor plstes topunu önerdi bana da. Sen ne zaman başladın? 15 şubatta annem gelicek ondan önce kızım gelsin istemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?