2017 Şubat Anneleri

Bende aynı belirtiler var acaba normalmi 3 gün önce nst deydim bi sorun yoktu

Bend
Bende ona güveniyorum şimdiye kadar hiçbir gerilik yoktu sadece geçtiğimiz perşembe baş ölçüsünü tam alamıyorum küçük çıkıyor ama aşağı yöneldiği için o dedi. Kilo geçen perşembe ile aynı çıkıyor 2700 2800 arasi dedi iki doktor da uyuz radyoloji uzmanı onu da 2400 ölçtü.. şaştım kaldım bende dediğin gibi takip önemli bakalım ne olcak perşembe yada cuma bugün gittiğim doktora bi tekrar gider sonra pazartesi kendi doktorum gelince direk ona giderim büyük ihtimal. Kafam kendine gelmeye başladı yavaş yavaş.

Yok yok tetiklemz ben iki hafta önce üç kez açıklık muanesi oldum hala gelen giden yok

Bugün 3. çatı muayenemi oldum ben her seferinde kanama oldu peşine. Nst de 60 dan yukarı çıkmadı hiç sancım açıklık da yok.hayirlisi olsun hakkımızda

Bende de ilkinde baya kan geldi. İkinci de de hafif kahverengi bişi geldi acaba bizim çatılar darmı ondan mı..

@TuRuNCu geçmiş olsun Allah şifa versin..

@Salliala bol su iç belki fayda eder bebegin kilosunu da bana hep farklı diyorlar doğunca görcz bence ben doğmadan inanamam

Bende aynı belirtiler var acaba normalmi 3 gün önce nst deydim bi sorun yoktu
bu belirtiler bendede aynı kızlar bide aşırı ağrı var alt tarafta hareketi resmen orada hissediyorum vajinanın iki parmak üstünde bi yer aşırı ağrıyor

TuRuNCu canım çoook geçmiş olsun.
Saltuk Buğra eminim annesi gibi güçlü bir bebek, hayırlısıyla tez zamanda bu günleri de atlatacak.
Allahım sana da ona da güç kuvvet versin, acil şifalarla yüzünüzü güldürsün...

seydask ben zaten izne ayrıldığımdan beri 11den önce kalkmıyorum canım.12de kahvaltıyı ancak yapıyorum.
İyce iştahsızlaştım, zorla yiyorum.

yummyysweets benim sancım 37de 90a vurmuştu. 39dayım şuan tık yok.
Nst çok yanıltıcı olabiliyo.

Esencan çatı muaynemi yeni oldum. 39+2 de. Doğumu hızlandırcak bişi değil sanki.
Okadarcık bi müdahele etki etmez bence.

merve3337 bana normal doğum dedi dr canım. Yani dün çatı muaynemde çok olumlu konuştu. Başı aşağı çok yakın çatın da gayet geniş, kolay doğurursun ama gününden önce gelmez gibi dedi. Hatta onun hesabına göre 7sini bulabilirmiş doğum. Hayırlısı bakalım...

Yok benim catima çok güzel dedi doktor. Benim her seferinde rahim ağzına da bakıldı benim ondan kanama oldu biraz da mesela bugün doktorun eldienine baktım çatı sonrası kan yoktu ama rahim ağzından amniyo sızıntısı var mı diye örnek aldılar onda kan vardı

Kasılma yani sertleşme gerilme sizde de oluyo değil mi kızlar? Sancı yada ağrı yapmıyo.

Suyun hangi aralıkta olması lazımki afi diye geçiyor sanırım benim 11 cıktı dün

kızlar çook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. eşim iş yerinde dolanıp durmuş heyecandan o benden fena
tahmin ettiğim mahalle baskısı oldu, birkaç kişi vazgeçirmek için aradı. sanki normal doğurana madalya takıyorlar. psikolojim kaldırmayacaksa neden zorlayayım ki kendimi? onlara ne gibi bir yararı olacak ya da?
12den sonra yiyip içmek yasak, 12de son yemeğimi yiyeceğim. bugün temizliği ütüyü hallettik annemle şimdi de duşumu alıp hazırlanıcam son kez. inşallah uyuyabilirim valla aşırı heycan var.

Beni de heyecanlandırdın :) konuşanları duyma, onlar doğurmuyo, onlar doğurduğu zaman normal doğururlar bi zahmet.. herşey çok güzel geçsin inşallah bizi sık sık haberdar et

canıım Rabbim acil şifalar versin gerek kalmasın inşallah kıyamam

Canım bende kendi doktorum dışında bir doktora da görüneyim dedim görünmez olsaydın geçen hafta gittim karın cevresini 4 hafta geri buldu kaç kere ölçtü hep bayağı geri buldu sonra perinatoloğa yönlendirdi hemen görün gittik perinatoloğa oda yo herşey normal dedi bir hafta geri buldu buda normal dedi cuma kendi özelde ki doktoruma gittim oda ileri buldu yani anlayacağın kafamı allak bullak etmekten başka işe yaramadı onun için kendi doktorunla temiz temiz devam et dedim kendime

karnım küçülüp aşağı inmiş gibi kızlar sizdede böylemi doğum yaklaştı demek mi zaten çok aşağıda ağrı sanci ara ara kasılmalar bel ağrım var korkmalı mıyım bide sancı yı kızımın aci veren o kıpır kıpır halinden nasil ayiririm

Eklentiler

• Screenshot_20170131-222828.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 130
Aynen öyle inşaallah izinden bi dönsün doktorum haftaya bakalım ne olacak. Ama yine de tekrar gideceğim iki üç güne indireceğim kontrolleri herşey normal denilene kadar

Canım geçecek korkma dua ediyorum senin için Rabbim korur minik yavrunu içini ferah tut

Canım Allah kolayca sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin :)
Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…