- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
Allah yardımcınız olsun..kendin ve bebeğin için en doğrusunu aen bilirsin cnmkızlar çook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. eşim iş yerinde dolanıp durmuş heyecandan o benden fena
tahmin ettiğim mahalle baskısı oldu, birkaç kişi vazgeçirmek için aradı. sanki normal doğurana madalya takıyorlar. psikolojim kaldırmayacaksa neden zorlayayım ki kendimi? onlara ne gibi bir yararı olacak ya da?
12den sonra yiyip içmek yasak, 12de son yemeğimi yiyeceğim. bugün temizliği ütüyü hallettik annemle şimdi de duşumu alıp hazırlanıcam son kez. inşallah uyuyabilirim valla aşırı heycan var.
canım geçen hafta burdan bi bayan arkadaşım 39 haftada 4 le d9gum yaptı bebeği de gayet sağlıklı 3 100 gr doğdu sen kendi doktorun ne diyorsa ona göre düşün. Benim 27 haftadan beri suyum az önce dokuzdu şimdi sekiz ve öyle kaldı 38 haftanın içindeyim ve doktorum 38 tamamlansın 39 da alırız diyir hiç takılma buna yani.bir de bebekte gerilik var.mi mesela benim 37 haftada 2 500 kilo8 -18 arası imiş normali sanırım.
Allah yardımcınız olsun sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah bol sütun olsun gazsız sorunsuz geceleriniz olsun insallahkızlar çook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. eşim iş yerinde dolanıp durmuş heyecandan o benden fena
tahmin ettiğim mahalle baskısı oldu, birkaç kişi vazgeçirmek için aradı. sanki normal doğurana madalya takıyorlar. psikolojim kaldırmayacaksa neden zorlayayım ki kendimi? onlara ne gibi bir yararı olacak ya da?
12den sonra yiyip içmek yasak, 12de son yemeğimi yiyeceğim. bugün temizliği ütüyü hallettik annemle şimdi de duşumu alıp hazırlanıcam son kez. inşallah uyuyabilirim valla aşırı heycan var.
canimmm allah im şifa versin kuzuna inşallah hemencik iyileşir Rabbim kimseyi evladindan yana sizlatmasin sen de güçlü ol lütfen sütun azalmasın oğlun sütünle şifa bulacak insallahMerhaba kızlar...
Sizlerden oğlum için dua istemeye geldim.
Böbrek genişlemesinden bahsetmiştim size.
Maalesef doğum sonrası oğlumda ki genişleme daha da arttı. Bugün çocuk nefrolojisine sevk edildik ve antibiyotik başlandı
Haftaya sonda takılıp ilaçlı film çekecekler ve büyük ihtimalle ameliyata alınacak...
Çok küçük olduğu için yüreğim dayanmıyor.
Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
Sizler hamilesiniz ,kuzuma dua edin lütfen....
Ölçümler geçtiğimiz perşembe kendi doktorumun ölçtüğü ile bir çıktı bugün de. Ama radyoloji uzmanı daha eksik ölçtü o korkuttu bizi baya.. bugün 37+0 olması gerekiyor radyoloji 34+2 dedi resmen moralimi bozdu. Kilo olarak da 2700 2800 ölçtü iki doktor da radyoloji uzmanı 2400 dedi. Ortalık karman çorman oldu yani bugün. O yüzden bende beklemedeyim açıkçası. Hareketler dedi normal bu akşam yine benim kız 10 buçuktan sonra başlıyor hareketlere genelde yine başladı. Perşembe günü kendi doktoruma sorduğumda 40 i beklemez dedi. Bu doktor da aynı dedi 38 39 a hazırlıklı olun diye.canım geçen hafta burdan bi bayan arkadaşım 39 haftada 4 le d9gum yaptı bebeği de gayet sağlıklı 3 100 gr doğdu sen kendi doktorun ne diyorsa ona göre düşün. Benim 27 haftadan beri suyum az önce dokuzdu şimdi sekiz ve öyle kaldı 38 haftanın içindeyim ve doktorum 38 tamamlansın 39 da alırız diyir hiç takılma buna yani.bir de bebekte gerilik var.mi mesela benim 37 haftada 2 500 kilo
senin d9ktorun ne diyorsa sen ona göre düşün gerisini boşver ki radyoloji uzmanı devlette ise hiç ama hiç takılma derim...Son günlerini de bunlara takılıp geçirme allah in izniyle en az 3 kilo 3 200 d9gacaktir.ayrica emsure testi ben de yaptırdım sızıntı çıkmadı ayrıntılı ult gittim doktor açıklama yaptı eğer sızıntı olsa 3 gün içinde doğum olur dedi.su azliginda sebep suyun sızıntısı değil çocuğun kendisi dedi bebek iyi beslenmedigi için idrar yapmıyor yapmadıkça suyu azalıyor dedi yani şu azlığı bebeğin beslenmesinden kaynaklanıyor bebeğin beslenmesi azalıyor bebek gelişmiyor su da azalıyor bebeği alıyorlar ama senin gayet iyi bence.Ölçümler geçtiğimiz perşembe kendi doktorumun ölçtüğü ile bir çıktı bugün de. Ama radyoloji uzmanı daha eksik ölçtü o korkuttu bizi baya.. bugün 37+0 olması gerekiyor radyoloji 34+2 dedi resmen moralimi bozdu. Kilo olarak da 2700 2800 ölçtü iki doktor da radyoloji uzmanı 2400 dedi. Ortalık karman çorman oldu yani bugün. O yüzden bende beklemedeyim açıkçası. Hareketler dedi normal bu akşam yine benim kız 10 buçuktan sonra başlıyor hareketlere genelde yine başladı. Perşembe günü kendi doktoruma sorduğumda 40 i beklemez dedi. Bu doktor da aynı dedi 38 39 a hazırlıklı olun diye.
geçmiş olsun canım o zilli kızına da soyle Şubat ilk haftadan önce gelmesin acelesi neymiş daha 3 kilo bile olmadan aaaKizlar cok şükür ki dogurmadimmsancılar resmen 80 e vurdu . Doktorum açılma yok dedi . Diğer doktorlari şimdi ben ne yapım mm . Durmadan nst ve alttan muayene oldum rahimde yumuşama var . Ve sümüksü akıntı devam ediyor . Meleğim daha 2.784 Gr mis . Doktor doğada birşey olmaz ama bekleye bildiği kadar beklesin 3dk düşen düzenli sancim olur olmaz gel suyunu falan bekleme dedi . Atlattık coooook şükür
Ödüm koptu doguracam diye ama kız bebekler 37 de geliyormuş ortalama olarak yaklaştı doğumun dedi doktorum bakalım .
Anladım canım kendi doktoruma pazartesi günü görünebilecegim izinde bu hafta o yüzden rapor için özelde yine aynı hastanede başka bi doktora yönlendirdi beni bugüne. Radyolog da özelde aynı hastanede ama neden böyle oldu anlamadım. En son bi de doğumevine devlete gittim onun ölçüsü de özeldeki doktorla aynı çıktı bu farklı radyoloji uzmanı suan. Benim de teorim bebeğin gelişiminin yavaşlaması. Artık çıkınca büyür inşaallah. Bebek sağlıklı olsun da kilosu hiç önemli değil benim için. Yeğenim 2400 doğdu maaşallah hiç sıkıntısı olmadığını gayet sağlıklı büyüdü gitti. Bende yine aynı beslenmeme dikkat ederek sık sık kontrole giderek bekleyeceğim sağlıcakla gelir inşaallah.senin d9ktorun ne diyorsa sen ona göre düşün gerisini boşver ki radyoloji uzmanı devlette ise hiç ama hiç takılma derim...Son günlerini de bunlara takılıp geçirme allah in izniyle en az 3 kilo 3 200 d9gacaktir.ayrica emsure testi ben de yaptırdım sızıntı çıkmadı ayrıntılı ult gittim doktor açıklama yaptı eğer sızıntı olsa 3 gün içinde doğum olur dedi.su azliginda sebep suyun sızıntısı değil çocuğun kendisi dedi bebek iyi beslenmedigi için idrar yapmıyor yapmadıkça suyu azalıyor dedi yani şu azlığı bebeğin beslenmesinden kaynaklanıyor bebeğin beslenmesi azalıyor bebek gelişmiyor su da azalıyor bebeği alıyorlar ama senin gayet iyi bence.
gunaydın analar... bu geceki çıkarımım şu oldu...anne olmak gece evladının altını değiştirirken ürpermesin diye ıslak mendilleri göğsünde ısıtıp kullanmakmış..o gazını çıkaramayıp kıvranırken farketmeden kendini sıkmakmış ..şuan göğsümde meleğim var hormonlar tavan anayım ben ana
Doktorum bana kuru incir içine ceviz ve fındık doldur süt eşliğinde ye üstüne de muz ye yat sen uyurken o beslensin dedi dene istersen yine de ha bir de dondurma ye dddiAnladım canım kendi doktoruma pazartesi günü görünebilecegim izinde bu hafta o yüzden rapor için özelde yine aynı hastanede başka bi doktora yönlendirdi beni bugüne. Radyolog da özelde aynı hastanede ama neden böyle oldu anlamadım. En son bi de doğumevine devlete gittim onun ölçüsü de özeldeki doktorla aynı çıktı bu farklı radyoloji uzmanı suan. Benim de teorim bebeğin gelişiminin yavaşlaması. Artık çıkınca büyür inşaallah. Bebek sağlıklı olsun da kilosu hiç önemli değil benim için. Yeğenim 2400 doğdu maaşallah hiç sıkıntısı olmadığını gayet sağlıklı büyüdü gitti. Bende yine aynı beslenmeme dikkat ederek sık sık kontrole giderek bekleyeceğim sağlıcakla gelir inşaallah.
Merhaba kızlar...
Sizlerden oğlum için dua istemeye geldim.
Böbrek genişlemesinden bahsetmiştim size.
Maalesef doğum sonrası oğlumda ki genişleme daha da arttı. Bugün çocuk nefrolojisine sevk edildik ve antibiyotik başlandı
Haftaya sonda takılıp ilaçlı film çekecekler ve büyük ihtimalle ameliyata alınacak...
Çok küçük olduğu için yüreğim dayanmıyor.
Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
Sizler hamilesiniz ,kuzuma dua edin lütfen....
Bende süt ve muz gece yatarken son besin yapiyorum genelde yada gece WC için uyandığımda tüketiyorum . Gün ortası incir ceviz yiyorum aslında onu da süt ile alabilirim. Çok sağol. Dondurma duymadım ama hiç ilginçmis yerim inan ki çok sağolDoktorum bana kuru incir içine ceviz ve fındık doldur süt eşliğinde ye üstüne de muz ye yat sen uyurken o beslensin dedi dene istersen yine de ha bir de dondurma ye dddi
Kızlar pazartesi doktora gittim meleğim 2240 gram olmuş
43 cm boyu var
Cok hareketli maşallah 43 cm boyu var türlü türlü huyu varbicirik kızımın.masallah kizceme.kafa aşağıdaymış. Artık dönmez herhalde .kollarim da kaşınti vardı ama cok değil. Test yaptı bisey bulamadı. Cildiye ye git dedi o gün gittim kontenjan dolmuş almadılar bende bidaha gitmedim .basina böyle bisey gelen varmi kasintiyla alakalı testlerde bisey bulunmayıp cildiye ye gidip bir hastalık çıkan. Cok kasinmiyo ama
Her gun ortalama 3 saatlik uykuyla duran anne olarak sana da selamUykusuz olan herkese selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?