2017 Şubat Anneleri

Allah yardımcınız olsun..kendin ve bebeğin için en doğrusunu aen bilirsin cnm

TuRuNCu gecmis olsun duzelecek insallah sen icini ferah tut,aklina kotu birsey getirme,bebegin icin ayakta kalip dirayetli olman sart...
bretta Allah yardimcin olsun saglikla kucagina alirsin insallah

8 -18 arası imiş normali sanırım.
canım geçen hafta burdan bi bayan arkadaşım 39 haftada 4 le d9gum yaptı bebeği de gayet sağlıklı 3 100 gr doğdu sen kendi doktorun ne diyorsa ona göre düşün. Benim 27 haftadan beri suyum az önce dokuzdu şimdi sekiz ve öyle kaldı 38 haftanın içindeyim ve doktorum 38 tamamlansın 39 da alırız diyir hiç takılma buna yani.bir de bebekte gerilik var.mi mesela benim 37 haftada 2 500 kilo

Allah yardımcınız olsun sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah bol sütun olsun gazsız sorunsuz geceleriniz olsun insallah

canimmm allah im şifa versin kuzuna inşallah hemencik iyileşir Rabbim kimseyi evladindan yana sizlatmasin sen de güçlü ol lütfen sütun azalmasın oğlun sütünle şifa bulacak insallah

Ölçümler geçtiğimiz perşembe kendi doktorumun ölçtüğü ile bir çıktı bugün de. Ama radyoloji uzmanı daha eksik ölçtü o korkuttu bizi baya.. bugün 37+0 olması gerekiyor radyoloji 34+2 dedi resmen moralimi bozdu. Kilo olarak da 2700 2800 ölçtü iki doktor da radyoloji uzmanı 2400 dedi. Ortalık karman çorman oldu yani bugün. O yüzden bende beklemedeyim açıkçası. Hareketler dedi normal bu akşam yine benim kız 10 buçuktan sonra başlıyor hareketlere genelde yine başladı. Perşembe günü kendi doktoruma sorduğumda 40 i beklemez dedi. Bu doktor da aynı dedi 38 39 a hazırlıklı olun diye.

senin d9ktorun ne diyorsa sen ona göre düşün gerisini boşver ki radyoloji uzmanı devlette ise hiç ama hiç takılma derim...Son günlerini de bunlara takılıp geçirme allah in izniyle en az 3 kilo 3 200 d9gacaktir.ayrica emsure testi ben de yaptırdım sızıntı çıkmadı ayrıntılı ult gittim doktor açıklama yaptı eğer sızıntı olsa 3 gün içinde doğum olur dedi.su azliginda sebep suyun sızıntısı değil çocuğun kendisi dedi bebek iyi beslenmedigi için idrar yapmıyor yapmadıkça suyu azalıyor dedi yani şu azlığı bebeğin beslenmesinden kaynaklanıyor bebeğin beslenmesi azalıyor bebek gelişmiyor su da azalıyor bebeği alıyorlar ama senin gayet iyi bence.

geçmiş olsun canım o zilli kızına da soyle Şubat ilk haftadan önce gelmesin acelesi neymiş daha 3 kilo bile olmadan aaa

Anladım canım kendi doktoruma pazartesi günü görünebilecegim izinde bu hafta o yüzden rapor için özelde yine aynı hastanede başka bi doktora yönlendirdi beni bugüne. Radyolog da özelde aynı hastanede ama neden böyle oldu anlamadım. En son bi de doğumevine devlete gittim onun ölçüsü de özeldeki doktorla aynı çıktı bu farklı radyoloji uzmanı suan. Benim de teorim bebeğin gelişiminin yavaşlaması. Artık çıkınca büyür inşaallah. Bebek sağlıklı olsun da kilosu hiç önemli değil benim için. Yeğenim 2400 doğdu maaşallah hiç sıkıntısı olmadığını gayet sağlıklı büyüdü gitti. Bende yine aynı beslenmeme dikkat ederek sık sık kontrole giderek bekleyeceğim sağlıcakla gelir inşaallah.

ağlatma bizi

Doktorum bana kuru incir içine ceviz ve fındık doldur süt eşliğinde ye üstüne de muz ye yat sen uyurken o beslensin dedi dene istersen yine de ha bir de dondurma ye dddi

Cok gecmis olsun canim. Insallah hemen iyilesir yavrun. Allah yar ve yardimcin olsun

Doktorum bana kuru incir içine ceviz ve fındık doldur süt eşliğinde ye üstüne de muz ye yat sen uyurken o beslensin dedi dene istersen yine de ha bir de dondurma ye dddi
Bende süt ve muz gece yatarken son besin yapiyorum genelde yada gece WC için uyandığımda tüketiyorum . Gün ortası incir ceviz yiyorum aslında onu da süt ile alabilirim. Çok sağol. Dondurma duymadım ama hiç ilginçmis yerim inan ki çok sağol

TuRuNCu geçmiş olsun canim alllah bebeğine ya şafi adi hatrina şifa versin ya şafi diye zikir çek.
bretta allah sağlıklı ağrısız bol sütlü doğumlar nasıp etsin sana canim

Kızlar pazartesi doktora gittim meleğim 2240 gram olmuş
43 cm boyu var
Cok hareketli maşallah 43 cm boyu var türlü türlü huyu var bicirik kızımın.masallah kizceme.kafa aşağıdaymış. Artık dönmez herhalde .kollarim da kaşınti vardı ama cok değil. Test yaptı bisey bulamadı. Cildiye ye git dedi o gün gittim kontenjan dolmuş almadılar bende bidaha gitmedim .basina böyle bisey gelen varmi kasintiyla alakalı testlerde bisey bulunmayıp cildiye ye gidip bir hastalık çıkan. Cok kasinmiyo ama

Ah şu postumla izin verin bu seferlik bdv yapayım, delireceğim.
Eşimle tam diyordum artık iyi bir.çift olduk kavga etmeyiz falan filan.
Annem 3 hafta oldu geleli, doğumdan sonra da kırk çıkana kadar gitmek.istemiyor ama babam da kardeşim de aklında bir yandan.
Kv doğumdan bir iki gün önce gelirim.on gün kalırım diye söylüyordu, ben de annem doğumdan sonra bi on yirmi gün kalır on gün de Kv gelir diye düşünmüştüm ama kırılmasın diye sesimi çıkartmadım. Annemle birlikte ilk günler kalsınlar madem dedim. Annem de nereden baksanız 2 buçuk ay gözü arkada yanımda kalmış olacak.
Ama herkes kendini akıllı sanıyor yaa. Dağda hayvanlara bakması için küçük görümcemin Kv nin yerine dağa gitmesi lazım e o da büyük görümcemin çocuğuna baktığı için ancak 15 gün tatilde gidebilir.
Okullar açılınca doğum olursa işleri karışacak. Geçen hafta geleyim dedi doğuma daha var dedik bugün de aramış görümcem yarına bilet alacağız diye. Eşim de tamam diyor, tepemin tası attı. annemle bize de sorsunlar ya ne zaman gelmemiz sizin için uygun olur diye. Bir de bir açıklama yapsalar tatil sonrası bizim için sıkıntı olur diye içim gam yemeyecek.her defasında sanki biz fark etmiyoruz gibi aptal yerine konmak canımı sıkıyor resmen.
Her gittiğimizde bir çakallıkları olur biz eşimle birbirimize girer geri dönerdik, hiç mi değişmezler ya. Bardak kırdım sinirden eşimle bir dünya kavga ettik yine. Elim ayağım sinirden titriyor hala.

SAKIN sakın o kaşıntıyı ihmal etme ben neler yaşadım mahvoldum.. Şimdi azaldı ama kabustu benim için üstelik hiç bir şey çıkmıyordu çaresiz kalmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…