2017 Şubat Anneleri

Kızlar kasılma oluyo karnımda sık. Sertleşiyo geriliyo. Ama sancım ağrım filan yok. Ne yapmam gerek?

Canım her çocuk farklıdır ama benim de öyleydi. Sürekli gerideydi oğlum hatta 37 De 34 haftalık çıktı seninki gibi 2658 gr. Dı. Ve o hafta annem geldi ben bütün işlerden elimi çektim kemik suyuyla çorba yemek, klasik süt kaşar ceviz takviyesi yaptık 38 de 3 kilo olmuş dedi. Muhtemelen ölçtüğünden daha az kilosu ama kısmen toparladı. Doktorum yemekten ziyade dinlenmek önemli demişti ve ben her geri çıktığında yemekle birlikte dinlenmeye dikkat ettiğimde toparladı yavrum.
Bebeği besleyen damarlarda sıkıntı yoksa son haftalarda bebekler çok dengesiz kilo alıyor bence.

Kızlar karnım hala yukarda nasıl anlıcm aşağıda olup olmadığını kanala girip girmediğini
Bacak bacak üstüne atabiliyorsan inmemiştir diyorlar ben atabiliyorum hala. Benimki de düşmedi sanırım.
Bir de 39 da doktorum çatı muayenesinde söyledi bana kanala girmemiş henüz dedi.

Ne ara cnm ya maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah sütünde gelir allahın izniyle

Aa hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah.
İnşallah sütün bol olsun canım.

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel sutun gelır merak etme benımde sabahtı doğum akşam gelmıştı sut

Aa hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah.
İnşallah sütün bol olsun canım.

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel sutun gelır merak etme benımde sabahtı doğum akşam gelmıştı sut
Tesekkur ederim kızlar allah herkese nasip etsin insallah cok muhtesem birsey bebegi yanağına koydukları anda her çektiğim seyi unuttum gitti.Sut için önerileriniz var mi?

Bana takvimde dayanmadı kızım çok hareketli bu gece yatırmıyo bile resmen şuan doğumdan sonraki hali bence gece bu saat olmuş ben ayakdayım uykudan ölüyrm ama bizim kız geceleri çoşuyo kızlar ya ben çok gerildim sanırım çok sitresli hissediyrm kendimi bnm miniğim neden gelmiyor herkesin sancısı bişeyi bar bizde ses soluk yok

Bacak bacak üstüne atabiliyorsan inmemiştir diyorlar ben atabiliyorum hala. Benimki de düşmedi sanırım.
Bir de 39 da doktorum çatı muayenesinde söyledi bana kanala girmemiş henüz dedi.
Canim bende dün aksam bir ayagimi bir topuguma atiyordum gayet güzel ama bugün doğurdum

Tesekkur ederim kızlar allah herkese nasip etsin insallah cok muhtesem birsey bebegi yanağına koydukları anda her çektiğim seyi unuttum gitti.Sut için önerileriniz var mi?
Hiç mi yok cnm yoksa bebiş mi çekemiyo sıcak suyla masaj diyolar süt kanallarının açılması için hastanede sıcak suyla ıslat bez koy istersen

ben de bununla ilgili birliste vardı sabah bulur atarım.ama ablamın çocuklarının maşallahı vardır.
sütün bol olsun diye hurmanın dışında kuru üzümü haşladıktan sonra petiböre biskivi kır içine istersen iyice ezip suyunu iç demişti.

ben de 9 ayımın en stressiz haftalarını geçiriyorum ne güzel demiştim ama kv görümceler ve koca üçlüsü sağ olsun yetiştiler. gündüz uyuduğum için gece uyku tutmuyor beni de.
sancı da gelen de giden de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…