2017 Şubat Anneleri

Canım kasılmaların süresini ve aralıklarını not et. Düzenliyse ve pozisyon değiştirdiğinde geçmiyorsa doğum sancısı olabilir.
Çok teşekkür ederim. Korktum bayağı neyseki geçti. Düzenli olmadı. Stres yapmıştım biraz canım sıkkındı bir konuda.ondan mı oldu acaba diyorum. Şuan attım herşeyi kafamdan sadece kızıma odaklıyım. Konuşuyorum onunla :)

bu gece hamilelerin stres gecesi sanırım.
benimki de sesim yükselince hareketsizleşti biraz buraya takılınca sakinleştim şimdi yine hareketlendi.
geçtiğine sevindim.

guzelimm canım maşaallah hayırla sağlıkla büyüt sütünde inşaallah çabucak gelir. Belirtilerin nasıldı canım? Kasılma sancı nasılsı? Biraz anlatabilir misin?

Bnmde kayınvalide gelicekmiş bende iki kat gerildim uyku tutmuyo belkide bu yüzden bi acayibim bu gece
seydask ben de sanki hafiften bir sancı var gibi, çok umutlanmak da istemiyorum ama
Hadi inşallah diyelim

Ne güzel Can'ım kavuşmuşsun bebeğine , sağlıkla ve sihatle büyüsün. Humana çaylarını tavsiye ederim eczaneden ve bol su, yakında gelir merak etme. Herkesin hemen doğum sonrası gelmiyor çünkü

Bacak bacak üstüne atabiliyorsan inmemiştir diyorlar ben atabiliyorum hala. Benimki de düşmedi sanırım.
Bir de 39 da doktorum çatı muayenesinde söyledi bana kanala girmemiş henüz dedi.

E peki doğum anında da gelmezse ne olacak benim arkadaşım beş cm açıklık ile kanala inmedi diye sezeryana alındı. Gerçi özel hastaneydi tam takvimine göre 40 haftalıkken acıklma yok bişey yok risk yok doğurmakt için suni sanci verdiler yinede iyi açıldı bes cm ama doktor kafasına koymuş sezeryan a aldı arkadasım hakkını asla helal etmiyorum diyor.

Hayırlı uğurlu olsun saglıkla büyüsün inşaallah. Darısı bizlere olsun kolay doğum. Sıcak su duş almak suyun gelmesini sağlıyor diye tehlikeli yazmış geçen biri öyle bir şey varmı yani kimi de iyi olur sancı başlayınca açılma hızlanıyor yazmış bemde bilemedim. Peki kolay doğum için önerilerin varmı neler yaptın yürüyüş ilişki vs..

Canim benim karnimda 2 gündür bir yere toplaniyordu yere eğilip kalktıgımda baş artik rahatsız ediyordu.Hareketleri aşağıda hissediyorsan bebek asagida oluyor.

Ben hep yukarda hissediyorum ne olacak bilmiyorum süt için bi arkadaş zeytin yağı seker inciri kavurup üzerine az su eklemiş hemen gelmiş

Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin Gözünüz aydin. Darısı bize tabi yarın da doğmasına benim ki.... perşembe günü gelebilir Ahmed cik

Benim doktor da güya normal doğum taraftarıyım diyor ama pek güvenemiyorum. Tam doğum haftamda izne çıkıp bunu bana 39. Haftada söylemiş insan. En azından birkaç hafta önce uyanabilirdi beni, şimdi tam doğum haftası kime denk gelirse.
Çatıya inerse zaten sancıydı açılmaydı nişandı zamanı geldi bunların illa ki belirtileri olur. Ama çatıya inmediyse suniyi alıp da boşuna zorlamak istemiyorum spinal sezeryan olsun geçsin derim sanırım.
Gidebilirsem doğumdan önce bir de devlete gideceğim inşallah.

Bnmde kayınvalide gelicekmiş bende iki kat gerildim uyku tutmuyo belkide bu yüzden bi acayibim bu gece

Hadi inşallah diyelim
Benim Kv geçen hafta gelecekti gelmesi bir şey değil hayvancılıkla uğraştıkları için maksimum 7 8 gün kalabilir, belli değil biraz bekleyin dedik. Bugün görümcem eşimi aramış yarına bilet alıyoruz diye. Ya insan bir sorar de mi ne zaman gelmem sizin için daha uygun olur, ne zaman geleyim diye. Geçen hafta gelseydi çocuğu göremeden gidecekti.yarın çıkarsa yine Doğum haftaya perşembe olursa bir gün görüp gitmiş olacak.
Şimdi ben de Kv yi evinde istemeyen gelin oldum. Eşimle De bir güzel birbirimize girdik.
Güya kadın dayanışması olmalı ama kvler yüzünden kim bilir kaç gelin böyle doğuma yakın strese girdi

guzelimm canım maşaallah hayırla sağlıkla büyüt sütünde inşaallah çabucak gelir. Belirtilerin nasıldı canım? Kasılma sancı nasılsı? Biraz anlatabilir misin?
Tesekkur ederim hanımlar.Bebeğim ememiyor emsede süt yok 1 damla bile.Humana stil tea cayi aldim ictim 2 lt yakın su ictim ama hala süt yok.Benim 1 haftadır ara ara sancı gelip geçiyordu bebek 2 3 gündür bir tarafa toplanıyordu.Suyum geldi esim eşyaları arabaya koyana kadar ben hızlıca banyo yaptım.Hastaneye geldik sık sancı olmadığı ve suda geldiği icin mecburen suni sancı taktılar 4 cm açılma oldu 2 saat bekledik hala 4 cm di.Dr eger gelmezse sezeryana alalim dedi bekleyelim dedim çocukta sıkıntı yoksa 1 saat daha bekledik sonra epidural takalım dedi istemedim.Epidural takarsak rahim ağzı dahada yumuşar dedi dr.Epidural takmaya doğumhanete çıktık 8 cm açıklık oldu.Sonra 10 cm ve bebeğime kavustum cok şükür.

Ne güzel Can'ım kavuşmuşsun bebeğine , sağlıkla ve sihatle büyüsün. Humana çaylarını tavsiye ederim eczaneden ve bol su, yakında gelir merak etme. Herkesin hemen doğum sonrası gelmiyor çünkü

Bu arada guzelimm gözünaydın,sağlıcakla büyüt yavrunu. Darısı bizlere olsun. Seninde tez zamanda sütün gelir inşallah,bol su içmeni ve dinlenmeni öneriririm.

Üç güne kadar sütü gelmeyen bir arkadaşım var.normal doğumda üçüncü çocuğuydu hem de. Stres yapma.gelir. incir fok faydalı. Onu da al.

Kirk8nci hafta diyor takvim. İnsan stres oluyor. Bu arada düzenli ama çok hafif ağrım var inşallah bir aksilik çıkmaz. Sancım olmadan gitmeliyim. Gerçi bence saçma öyle olsaydı ssvd denemedim hiç bir dr ama bizim ki pimpirikli sanırım.

İnsan gerçekten stres oluyor,En azından gününü biliyorsun hayırlısıyla baharcım. Bizimkiler pek bi nazlı çıktı gelmeye niyetleri yok

İnsan gerçekten stres oluyor,En azından gününü biliyorsun hayırlısıyla baharcım. Bizimkiler pek bi nazlı çıktı gelmeye niyetleri yok
Evet canim ben bile çıksın da diyorum hayırlısıyla. Şimdi baktım da tüm karnım taş gibi çarşamba gününü pek sevmem.perşembe olsun istiyorum ondan stres oldum. Yoksa sezeryanı en güzel yanı planlı olması zaten.en azından biliyorsun. Ben yarin duş alırım azcık tüylerim var afedersiniz onları hallederim. Allah sana da kolaylik versin. Hayırlı zamanda gelir inşallah. Yalnız Kirk8nci haftada bebise antikor geçiyor muş. Ona çok sevdim. İkinci oğlum çok hastalık geçirdi. 16 gün erken aldılar. Bunda yaşamayı inşallah. Yalnız çok heyecan oluyor böyle de. Bebek sevmek gibisi yok yani.

Cnm banada sorup danışan yok eltime demiş eltimle aynı sitedeyim kv yarımsaatlik uzaklıkda şuan gelip kalıncak bi durum yok inşallah kalmaz kızkardeşm bende zaten o kalıyo yanımda kendi kendine gelin güvey olup gelme kararı almış bide gelince beni daha çok sitrese sokmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…