2017 Şubat Anneleri

Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sütün de gelir en kısa zamanda..

Günaydın uykusuzlar kervanına bende katıldım Boğaz'ım basım çok agrıyor kızlar nefes alış verişim artık diğer odalardan duyuluyor çok hızlı alıyorum Benim gibi olan bar mı

TuRuNCu geçmiş olsun . Rabbim yavruna yardım etsin inş. Şuan ne durumdasınız ?
bretta Sanada şimdiden geçmiş olsun diyeyim Doğum oldumu ?

guzelimm maşallah sende kavuştun bebeğine ... normal yolla kavuşmayı bizede nasip etsin RAbbim. Tabi önceliğimiz sağlık. Tez zamandada sütün gelir inş. Bol su ve dinlenmek şart ... bahsedilen tatlı şerbetler cevizler vs bence su ihtiyacını artırsın diye

blueest stres yapma bence . Zaten kalacağı 1 haftaymış ... dua et 1-2 ay kalmıyor ... şubat annelerinin kayınvalidelerden çektiği nedir.., bizimkiside uzakta ama geldiğinde en az 1 ay kalır gibi geliyor . Bende Doğumdan 1 hafta sonra geldin istiyorum ama 20 sine biletler alınmış . Kayınpeder varken rahat edemem .. yoksa gelsin görsünler tabi torunlarını abartmadan @bahar7684 benimde Çarşamba takıntım var ama hayırlısı perşembe gelir inş

Son düzenleme:
Günaydın uykusuzlar kervanına bende katıldım Boğaz'ım basım çok agrıyor kızlar nefes alış verişim artık diğer odalardan duyuluyor çok hızlı alıyorum Benim gibi olan bar mı

Günlerimiz aynıymış cnm .. nefes sorunm yok ama sıcaklıyorm diye Peteği kapattığım için boğazım acıyor ve sabah geçiyor biraz evvel wc ye kalkınca ellerim şişmiş onu farkettim bende ..

Günaydın, son doğum yapan arkadas suni ile yaptı cok kolay oldu yazmıştı.. Bilemiyorum artık nasipte varsa yasacagız

Oğluşun da senin gibi güçlüdür eminim inşallah ameliyata gerek kalmaz da iyileşir minik kuzu... hepimiz bolca dua ediyoruz sizin için

Hiç söyleme sancı olunca ben de saate bakıyorum sonra bir daha bakıyorum ama bir öncekini çoktan unutmuş oluyorum yalancı sancılar bile heyecanlandırıyor insanı

Hadi bakalım inşallah minimum sancıyla doğar artık

Çok heyecanlı

Boşver milleti sen... bende de herkes konuşuyor koca koca adamlar bile soruyor normal mi sezeryan mı aman normal olsun diyorlar.... erkeklere ne oluyorsa??? Ağrısını kendiler mi çekecekler? Hayır yani size ne çocuğun karnımdan ya da vajinamdan çıkmasından?

O minicik elleri düşün motive ol ah ah

Canım hayırlı olsun sağlıcakla analı babalı büyüsün kuzun :)

Bnmde kayınvalide gelicekmiş bende iki kat gerildim uyku tutmuyo belkide bu yüzden bi acayibim bu gece

Hadi inşallah diyelim

Bu kv yüzünden doğurduğumdan tat alamicam gibi geliyor. Resmen doğurmaktan çok evin içimdeki o kalabalık beni korkutuyor. Bizimkiler de pek hevesli evler de yakın ama bizden çıkmazlar gibi geliyor. İnsan rahat edemiyor ya. Anacığım ve kız kardeşim olsa yeterdi bana.

Damarlarda kan akimlarında herhangi bir sıkıntı yok ilk kez geri çıktı her ay düzenli gittim kontrole de. O yüzden şaşırdık. İnşaallah sağlığında bir sıkıntı olmasın da ben dikkat ederim evdeyim artık zaten.

Gözün aydın inşaallah sütün de gelir hemen nasıl oldu doğum süreci fırsat bulduğun bir an anlatır mısınız?

Bnmkinin lafı sözüde bitmez herşeyi çok iyi bilir ya yönlendirmeye çalışır beni sitrese sokucak eğer sütüm gelmezse onun yüzünden gelmez hep aklımda o var

Günlerimiz aynıymış cnm .. nefes sorunm yok ama sıcaklıyorm diye Peteği kapattığım için boğazım acıyor ve sabah geçiyor biraz evvel wc ye kalkınca ellerim şişmiş onu farkettim bende ..
Benim de eklerim şiş ya sanki bogazım için her şeyi denedim gene yutkunamıyorum. Uyuyamıyorum sinir oldum ya uyanınca uykum kaçıyor .uyumayınca gün boyu sinirli yorgunoluyorym bu da oğluma yansıyor

eşlerimiz sanırım hatali olduklarını bile bile ailelerini tutmayı birakmiycaklar rabbim gözlerini acsin vicdanlarına merhamet versin inşallah seni de bizleri de kv eline koymasın muhtaç etmesin

Bnmkinin lafı sözüde bitmez herşeyi çok iyi bilir ya yönlendirmeye çalışır beni sitrese sokucak eğer sütüm gelmezse onun yüzünden gelmez hep aklımda o var
Bak Can'ım bende aynı sitresteyim kv sitresi gelmesini hiç istemiyorum olumsuz yorumları kendine kalsın . Ama illa gelecek bunu biliyoruz bunun için ne derse duyma umursama bırak kaldığı kadar kalsın gel deme git deme yap deme kendi dönsün durdun etrafta . Bebeğine odaklan sen ondan başka hiç birşey duyma görme emin ol insanın elinde şimdiden hazırla kendini diyeceklerini yapacaklarına afedersiniz götüne bile çalma. Allah'ın izniyle ben öyle yapacağım . Eşime diyorumbak anne de söyle böyle de diyorum diyor kı küser bir daha gelmez ne yapsın annesi ben de çaresi dediklerini duymamaya çalışmakta buldum. Bide ben mektup yazacağım Doğum öncesi yapacaklarım yapmayacaklarım diye üzülmemek için onu okuyacağım ne yapayım yoksa çok duyusal biriyim .

takvimde gitti canım ah bizim kızlar aşırı nazlı olucak belli ki

Kızlar bu mektup işini yapın bence Doğumdan sonra sağlıklı düşünemiyor insan çevredeki olumsuzlukları duyuyor olumluları duyamıyor nedense bende çaresi mektup yazmakta buldum eşimle beraber yazacağım . Süt meselesinden kv meselesine kadar uykusuz gecelerden herşeyden . Doğumdan sonra her gün bir kere en az okuyacağım daha bunaldıkça nasıl bir fikir sizce

canım sende kavuştun minigine ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah gelir hemen sütun sıkıntı etme bu arada domuz gribi konusu noldu bi sorun yok demi sende ve bebisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…