Kızlar iyi geceler.Bende doğurdum çok şükür saglikli sihhatli kızımı aldım kucağıma.Sabahtan sancim vardi uyurken suyum geldi banyomu yaptım hastaneye geldim.Biraz suni sancidan sonra kızımı aldım kucağıma.Normal doğum oldu.Sütüm gelmedi kızlar dua edin bana
Doğurdun da haberin mi yok Kız :)Bnim takvim bitmişşşşşşşne zaman gelcen kızım gelsen artık anneciğine kavuşsak artık alsam kollarıma sağlıkla sıhhatle gell artık annesinin güzeli bitanesi herşeyi çok çok bekliyorum seni canım kızım
Günaydın uykusuzlar kervanına bende katıldım Boğaz'ım basım çok agrıyor kızlar nefes alış verişim artık diğer odalardan duyuluyor çok hızlı alıyorum Benim gibi olan bar mı
Benim doktor da güya normal doğum taraftarıyım diyor ama pek güvenemiyorum. Tam doğum haftamda izne çıkıp bunu bana 39. Haftada söylemiş insan. En azından birkaç hafta önce uyanabilirdi beni, şimdi tam doğum haftası kime denk gelirse.
Çatıya inerse zaten sancıydı açılmaydı nişandı zamanı geldi bunların illa ki belirtileri olur. Ama çatıya inmediyse suniyi alıp da boşuna zorlamak istemiyorum spinal sezeryan olsun geçsin derim sanırım.
Gidebilirsem doğumdan önce bir de devlete gideceğim inşallah.
Merhaba kızlar...
Sizlerden oğlum için dua istemeye geldim.
Böbrek genişlemesinden bahsetmiştim size.
Maalesef doğum sonrası oğlumda ki genişleme daha da arttı. Bugün çocuk nefrolojisine sevk edildik ve antibiyotik başlandı
Haftaya sonda takılıp ilaçlı film çekecekler ve büyük ihtimalle ameliyata alınacak...
Çok küçük olduğu için yüreğim dayanmıyor.
Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
Sizler hamilesiniz ,kuzuma dua edin lütfen....
bizim kızlar kime çekmiş belli oldu az önce yine kasılma oldu bir saat kıvrandım eşim garibim bi taraftan masaj yapti bi taraftan eksik birşey var mi doğum çantasını döktü geri topladi eksik birşey var mi diye ben napcam sancı da kafam durdu dakika mi tutuyordum kac dakika olmalı diyo duruyor
Kizlar cok şükür ki dogurmadimmsancılar resmen 80 e vurdu . Doktorum açılma yok dedi . Diğer doktorlari şimdi ben ne yapım mm . Durmadan nst ve alttan muayene oldum rahimde yumuşama var . Ve sümüksü akıntı devam ediyor . Meleğim daha 2.784 Gr mis . Doktor doğada birşey olmaz ama bekleye bildiği kadar beklesin 3dk düşen düzenli sancim olur olmaz gel suyunu falan bekleme dedi . Atlattık coooook şükür
Ödüm koptu doguracam diye ama kız bebekler 37 de geliyormuş ortalama olarak yaklaştı doğumun dedi doktorum bakalım .
kızlar çook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. eşim iş yerinde dolanıp durmuş heyecandan o benden fena
tahmin ettiğim mahalle baskısı oldu, birkaç kişi vazgeçirmek için aradı. sanki normal doğurana madalya takıyorlar. psikolojim kaldırmayacaksa neden zorlayayım ki kendimi? onlara ne gibi bir yararı olacak ya da?
12den sonra yiyip içmek yasak, 12de son yemeğimi yiyeceğim. bugün temizliği ütüyü hallettik annemle şimdi de duşumu alıp hazırlanıcam son kez. inşallah uyuyabilirim valla aşırı heycan var.
Yok nerde takvimi bitipde doğuramayan anneler kervanındayımDoğurdun da haberin mi yok Kız :)
Kızlar iyi geceler.Bende doğurdum çok şükür saglikli sihhatli kızımı aldım kucağıma.Sabahtan sancim vardi uyurken suyum geldi banyomu yaptım hastaneye geldim.Biraz suni sancidan sonra kızımı aldım kucağıma.Normal doğum oldu.Sütüm gelmedi kızlar dua edin bana
Bnmde kayınvalide gelicekmiş bende iki kat gerildim uyku tutmuyo belkide bu yüzden bi acayibim bu gece
Hadi inşallah diyelim
Damarlarda kan akimlarında herhangi bir sıkıntı yok ilk kez geri çıktı her ay düzenli gittim kontrole de. O yüzden şaşırdık. İnşaallah sağlığında bir sıkıntı olmasın da ben dikkat ederim evdeyim artık zaten.Canım her çocuk farklıdır ama benim de öyleydi. Sürekli gerideydi oğlum hatta 37 De 34 haftalık çıktı seninki gibi 2658 gr. Dı. Ve o hafta annem geldi ben bütün işlerden elimi çektim kemik suyuyla çorba yemek, klasik süt kaşar ceviz takviyesi yaptık 38 de 3 kilo olmuş dedi. Muhtemelen ölçtüğünden daha az kilosu ama kısmen toparladı. Doktorum yemekten ziyade dinlenmek önemli demişti ve ben her geri çıktığında yemekle birlikte dinlenmeye dikkat ettiğimde toparladı yavrum.
Bebeği besleyen damarlarda sıkıntı yoksa son haftalarda bebekler çok dengesiz kilo alıyor bence.
Gözün aydın inşaallah sütün de gelir hemenKızlar iyi geceler.Bende doğurdum çok şükür saglikli sihhatli kızımı aldım kucağıma.Sabahtan sancim vardi uyurken suyum geldi banyomu yaptım hastaneye geldim.Biraz suni sancidan sonra kızımı aldım kucağıma.Normal doğum oldu.Sütüm gelmedi kızlar dua edin bana
Bnmkinin lafı sözüde bitmez herşeyi çok iyi bilir ya yönlendirmeye çalışır beni sitrese sokucak eğer sütüm gelmezse onun yüzünden gelmez hep aklımda o varCanım hayırlı olsun sağlıcakla analı babalı büyüsün kuzun :)
Bu kv yüzünden doğurduğumdan tat alamicam gibi geliyor. Resmen doğurmaktan çok evin içimdeki o kalabalık beni korkutuyor. Bizimkiler de pek hevesli evler de yakın ama bizden çıkmazlar gibi geliyor. İnsan rahat edemiyor ya. Anacığım ve kız kardeşim olsa yeterdi bana.
Benim de eklerim şiş ya sanki bogazım için her şeyi denedim gene yutkunamıyorum. Uyuyamıyorum sinir oldum ya uyanınca uykum kaçıyor .uyumayınca gün boyu sinirli yorgunoluyorym bu da oğluma yansıyorGünlerimiz aynıymış cnm .. nefes sorunm yok ama sıcaklıyorm diye Peteği kapattığım için boğazım acıyor ve sabah geçiyorbiraz evvel wc ye kalkınca ellerim şişmiş onu farkettim bende ..
eşlerimiz sanırım hatali olduklarını bile bile ailelerini tutmayı birakmiycaklar rabbim gözlerini acsin vicdanlarına merhamet versin inşallah seni de bizleri de kv eline koymasın muhtaç etmesinAh şu postumla izin verin bu seferlik bdv yapayım, delireceğim.
Eşimle tam diyordum artık iyi bir.çift olduk kavga etmeyiz falan filan.
Annem 3 hafta oldu geleli, doğumdan sonra da kırk çıkana kadar gitmek.istemiyor ama babam da kardeşim de aklında bir yandan.
Kv doğumdan bir iki gün önce gelirim.on gün kalırım diye söylüyordu, ben de annem doğumdan sonra bi on yirmi gün kalır on gün de Kv gelir diye düşünmüştüm ama kırılmasın diye sesimi çıkartmadım. Annemle birlikte ilk günler kalsınlar madem dedim. Annem de nereden baksanız 2 buçuk ay gözü arkada yanımda kalmış olacak.
Ama herkes kendini akıllı sanıyor yaa. Dağda hayvanlara bakması için küçük görümcemin Kv nin yerine dağa gitmesi lazım e o da büyük görümcemin çocuğuna baktığı için ancak 15 gün tatilde gidebilir.
Okullar açılınca doğum olursa işleri karışacak. Geçen hafta geleyim dedi doğuma daha var dedik bugün de aramış görümcem yarına bilet alacağız diye. Eşim de tamam diyor, tepemin tası attı. annemle bize de sorsunlar ya ne zaman gelmemiz sizin için uygun olur diye. Bir de bir açıklama yapsalar tatil sonrası bizim için sıkıntı olur diye içim gam yemeyecek.her defasında sanki biz fark etmiyoruz gibi aptal yerine konmak canımı sıkıyor resmen.
Her gittiğimizde bir çakallıkları olur biz eşimle birbirimize girer geri dönerdik, hiç mi değişmezler ya. Bardak kırdım sinirden eşimle bir dünya kavga ettik yine. Elim ayağım sinirden titriyor hala.
Bak Can'ım bende aynı sitresteyim kv sitresi gelmesini hiç istemiyorum olumsuz yorumları kendine kalsın . Ama illa gelecek bunu biliyoruz bunun için ne derse duyma umursama bırak kaldığı kadar kalsın gel deme git deme yap deme kendi dönsün durdun etrafta . Bebeğine odaklan sen ondan başka hiç birşey duyma görme emin ol insanın elinde şimdiden hazırla kendini diyeceklerini yapacaklarına afedersiniz götüne bile çalma. Allah'ın izniyle ben öyle yapacağım . Eşime diyorumbak anne de söyle böyle de diyorum diyor kı küser bir daha gelmez ne yapsın annesi ben de çaresi dediklerini duymamaya çalışmakta buldum. Bide ben mektup yazacağım Doğum öncesi yapacaklarım yapmayacaklarım diye üzülmemek için onu okuyacağım ne yapayım yoksa çok duyusal biriyim .Bnmkinin lafı sözüde bitmez herşeyi çok iyi bilir ya yönlendirmeye çalışır beni sitrese sokucak eğer sütüm gelmezse onun yüzünden gelmez hep aklımda o var
takvimde gitti canım ah bizim kızlar aşırı nazlı olucak belli kiBana takvimde dayanmadı kızım çok hareketli bu gece yatırmıyo bile resmen şuan doğumdan sonraki hali bence gece bu saat olmuş ben ayakdayım uykudan ölüyrm ama bizim kız geceleri çoşuyokızlar ya ben çok gerildim sanırım çok sitresli hissediyrm kendimi bnm miniğim neden gelmiyor herkesin sancısı bişeyi bar bizde ses soluk yok
canım sende kavuştun minigine ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah gelir hemen sütun sıkıntı etme bu arada domuz gribi konusu noldu bi sorun yok demi sende ve bebisindeKızlar iyi geceler.Bende doğurdum çok şükür saglikli sihhatli kızımı aldım kucağıma.Sabahtan sancim vardi uyurken suyum geldi banyomu yaptım hastaneye geldim.Biraz suni sancidan sonra kızımı aldım kucağıma.Normal doğum oldu.Sütüm gelmedi kızlar dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?