- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
canım anlayisli kvler de var emin ol benim annem anneannemi değil babaannemi isterdi hem sakın hem becerikli ve dili tatlı diye evi sırf ona yakın aldırdı onceden uzaklığa ragmen her hafta iki kez giderdi burda hergun giderdi kasım ayında da babaannem vefat etti anneannemde bu kadar ağlamadı bilirim arkadaş gibilerdi bizim burda bahsettiğimiz hicbirseyden memnun olmayan herşeye karisan hatta ayrı bi evin düzenine karışma çocuğa isim koyma hakkını kendinde gören ev gelinin evi onada sorayim bile demeden birilerini çağıran ve hassas olduğunu bile bile gelinin hamileyken üstüne giden kvler kendileri de bu yollardan geçti destek olmaları gerekirdi oğlumun emaneti deyip kızından ayırmasaydı eleştiri yerine yardımcı olsaydı emin ol kimse bu kadar karalamazdı ben birlikte oturuyoruz memnunum diyen de gördüm bizim gibi çeken deİkinci oğlum olacak nasipse. Ve ne sıkıntılar yaşıyorum. Bundan sonrada güzel günlerimiz gibi elbette sıkıntılı zor süreçlerimiz olacak. Ateşlenecek sabahlara kadar başında gözümü kırpmadan bekleyeceğim. Tırnağı acısa benimde canım acıyacak. Ama ileride evlenecekler çocukları olacak ve benim oğllarımın çocuklarını heyecanla bekleme hakkım bile olmayacak. Görmek istemem onlara sorun olacak. Kız annelerinin herşeye hakkı var ama erkek annelerinin hiçbirşeye hakkı yokmuş gibi ben şimdiden çok üzülüyorum. Siz böyle kayınvalidelerinizi yazdıkça benim içinde mi böyle söyleyecekler diyorum.
yaa sezeryan mi canım neden erken alınıyor 39u görelim diyordu burdaki herkesin doktoru ciğerleri gelişmemiş oluyormuş öncesinde emmesi de belki o yüzden sıkıntılıdırYeni hayatımıza kalan son gün. Yarın Allahın izniyle oğlum kollarımda olacak. Sağlıkla gelir inşallah. Dua edin benimde sütüm olsun. İlk oğlumda olmadı inşallah bunda olur
Canımmm ölmüşlerinize allah rahmet etsin. Elbette canınız yanmamış olmasa böyle şeyler yazmazsınız. Bende şimdi iki erkek olunca bi an duygulandım. Helede zor bir süreç geçiriyoruzya. Hamile kalmak için ayrı yğraştım sağlıkla doğsun diye ayrı. Günlerce hastanede yattım. Hergün iğneler yiyorum. İşkence gibi. Ama sonu güZel. Allah evlatlarımızıda bizleride güzel iyi yürekli insanlarla karşılaştırsın inşallah.canım anlayisli kvler de var emin ol benim annem anneannemi değil babaannemi isterdi hem sakın hem becerikli ve dili tatlı diye evi sırf ona yakın aldırdı onceden uzaklığa ragmen her hafta iki kez giderdi burda hergun giderdi kasım ayında da babaannem vefat etti anneannemde bu kadar ağlamadı bilirim arkadaş gibilerdi bizim burda bahsettiğimiz hicbirseyden memnun olmayan herşeye karisan hatta ayrı bi evin düzenine karışma çocuğa isim koyma hakkını kendinde gören ev gelinin evi onada sorayim bile demeden birilerini çağıran ve hassas olduğunu bile bile gelinin hamileyken üstüne giden kvler kendileri de bu yollardan geçti destek olmaları gerekirdi oğlumun emaneti deyip kızından ayırmasaydı eleştiri yerine yardımcı olsaydı emin ol kimse bu kadar karalamazdı ben birlikte oturuyoruz memnunum diyen de gördüm bizim gibi çeken de
Benim şekerim çok yüksek. Allah korusun bebeği kaybetme riskim bile var. Bu güne kadar zor bekledik. Artık doktorumda daha fazla risk almak istemiyor. Bu haftayı yakaladık doğsada sorun olmaz diyor. Suyum fazla. Bebeğinde daha fazla kilo almadan alınmasına karar verdik. Allah korusun ama bebeğiminde şeker hastası olma ihtimali doğuyor. Bekleyip riske atmak istemiyoruz.yaa sezeryan mi canım neden erken alınıyor 39u görelim diyordu burdaki herkesin doktoru ciğerleri gelişmemiş oluyormuş öncesinde emmesi de belki o yüzden sıkıntılıdır
anladım canım inşallah sağlıkla gelir kuzun şuan çok hassas bi dönemdeyiz seninki bizden de hassas rabbim kolaylıklar nasip etsinBenim şekerim çok yüksek. Allah korusun bebeği kaybetme riskim bile var. Bu güne kadar zor bekledik. Artık doktorumda daha fazla risk almak istemiyor. Bu haftayı yakaladık doğsada sorun olmaz diyor. Suyum fazla. Bebeğinde daha fazla kilo almadan alınmasına karar verdik. Allah korusun ama bebeğiminde şeker hastası olma ihtimali doğuyor. Bekleyip riske atmak istemiyoruz.
İşde içime attıkça sütümde sıkıntı olmaz yoksa başka çare yok gelcek ama kalmasa bari belki eşime derim sbah gelip akşam gitsn en azından arada bi nefes almış olurum belki eltimde kalırBak Can'ım bende aynı sitresteyim kv sitresi gelmesini hiç istemiyorum olumsuz yorumları kendine kalsın . Ama illa gelecek bunu biliyoruz bunun için ne derse duyma umursama bırak kaldığı kadar kalsın gel deme git deme yap deme kendi dönsün durdun etrafta . Bebeğine odaklan sen ondan başka hiç birşey duyma görme emin ol insanın elinde şimdiden hazırla kendini diyeceklerini yapacaklarına afedersiniz götüne bile çalma. Allah'ın izniyle ben öyle yapacağım . Eşime diyorumbak anne de söyle böyle de diyorum diyor kı küser bir daha gelmez ne yapsın annesi ben de çaresi dediklerini duymamaya çalışmakta buldum. Bide ben mektup yazacağım Doğum öncesi yapacaklarım yapmayacaklarım diye üzülmemek için onu okuyacağım ne yapayım yoksa çok duyusal biriyim .
Belli canm çok nazlıı gece uyutmadı hareketlerinden anca sakin şuantakvimde gitti canım ah bizim kızlar aşırı nazlı olucak belli ki
Günaydın cnm ... Allah şimdiden yardımcın olsun ... en azından yarın bebeğine kavuşacağını biliyorsun .. şimdi hatırladım seni şekerin kaçtı? İnsülin kullanıyordun dimi? Geçen hafta beni perinatolojiye yönlendirmişlerdi 3 hafta ileri diye ama orası sadece 10 gün ileri dedi . P. Tesi tekrar başka hastaneye gidicem bakalım ne dicekler .. açlık ve tokluk yapıldı 70 Açlık 100 tokluk çıktıki gayet iyi sanırım sonuç.. umarım senin şekerde kaybolur ..Benim şekerim çok yüksek. Allah korusun bebeği kaybetme riskim bile var. Bu güne kadar zor bekledik. Artık doktorumda daha fazla risk almak istemiyor. Bu haftayı yakaladık doğsada sorun olmaz diyor. Suyum fazla. Bebeğinde daha fazla kilo almadan alınmasına karar verdik. Allah korusun ama bebeğiminde şeker hastası olma ihtimali doğuyor. Bekleyip riske atmak istemiyoruz.
Hayırlı olsun kendinizi toparladiginizda bize anlatın çünkü çoğumuzun ilk gebelik ve anlatilanlar bizim için önemli ve rahatlatıcıKızlar iyi geceler.Bende doğurdum çok şükür saglikli sihhatli kızımı aldım kucağıma.Sabahtan sancim vardi uyurken suyum geldi banyomu yaptım hastaneye geldim.Biraz suni sancidan sonra kızımı aldım kucağıma.Normal doğum oldu.Sütüm gelmedi kızlar dua edin bana
Aldım tahlil sonucumu normalde 1-4 arasında olması gereken değer 33'tü ilaçtan sonra 11'e düşmüş çok şükürCanim ben 8 haftalik hamileligimi ogrendigimden bu yana enfeksiyon problemim var. Surekli su icerim aylardir ama bana bi faydasi olmuyor
Amin inşallah.anladım canım inşallah sağlıkla gelir kuzun şuan çok hassas bi dönemdeyiz seninki bizden de hassas rabbim kolaylıklar nasip etsin
Canım senin sonuçların gayet güzel. Olması gereken değerler. İnşallah sonuna kadar böyle devam edersin. Benim açlıklarım 150-160 ın üstünde oluyor hep. Tokluk 300 lerde. Günde 4 defa insilün kullanıyorum. Dozu ölçüme bağlı olarak değişiyor. Bizde genel olarak üç hafta önde gittik hep. Sonucu yarın göreceğiz. Tek dileğim sağlıklı olsun. Hayatını etkileyecek sorunlarla doğmasın başka birşey istemiyorum.Günaydın cnm ... Allah şimdiden yardımcın olsun ... en azından yarın bebeğine kavuşacağını biliyorsun .. şimdi hatırladım seni şekerin kaçtı? İnsülin kullanıyordun dimi? Geçen hafta beni perinatolojiye yönlendirmişlerdi 3 hafta ileri diye ama orası sadece 10 gün ileri dedi . P. Tesi tekrar başka hastaneye gidicem bakalım ne dicekler .. açlık ve tokluk yapıldı 70 Açlık 100 tokluk çıktıki gayet iyi sanırım sonuç.. umarım senin şekerde kaybolur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?