Çok geçmiş olsun.İnş.en kısa zamanda düzelir bebişin. Ama sana tavsiyem çocuk nefrolojisinde iyi bir hoca Prof A göstersen daha iyi olur. çünkü bir hocanın bakması daha farklı oluyor olay tamamen değişiyor.Yeğenimede bir Dr acil ameliyat falan dedi onlarda iyi Üniversitesi hastanesindeki hocaya gösterdiler ne ameliyatı falan demiş.Çocuk ameliyat olmadı.Sen bunları biliyorsun muhakkak ama yine de söyleyim dedim.Dua ediyoruz inş.düzelir.Merhaba kızlar...
Sizlerden oğlum için dua istemeye geldim.
Böbrek genişlemesinden bahsetmiştim size.
Maalesef doğum sonrası oğlumda ki genişleme daha da arttı. Bugün çocuk nefrolojisine sevk edildik ve antibiyotik başlandı
Haftaya sonda takılıp ilaçlı film çekecekler ve büyük ihtimalle ameliyata alınacak...
Çok küçük olduğu için yüreğim dayanmıyor.
Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
Sizler hamilesiniz ,kuzuma dua edin lütfen....
Ac baş sanırım artık başı aşağıya doğru yöneldiği için ölçüm normal çıkmıyormus baş değil önemli olan karın bölgesinin uyumlu olması dedi doktor bana da. Bizim karın da geri dediler.bugün bizimde doktor randevumuz vardı 2 hafta geri çıktı çok canım sıkıldı bpd si önde ama ac si geri bizim doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama içim bir tuhaf yine de .. hep haftasıyla uyumlu bu haftada bir dengesizlik oluyor demekki sizinde öyle olmuş bir dahaki randevuya kadar dikkat etmeye çalışcam bende bakalım .. sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz
Acaba benim bebeğim de bu yüZden mi haftalardır 45 cm kilosu artıyor ama boyunu İki seferdir Aynı 45 Dior çözemedim bu isiAc baş sanırım artık başı aşağıya doğru yöneldiği için ölçüm normal çıkmıyormus baş değil önemli olan karın bölgesinin uyumlu olması dedi doktor bana da. Bizim karın da geri dediler.
yok ac karın çevresi bpd baş çevresi canım.. benim bayadır bpd hep öndeydi ac haftayla uyumluydu bu hafta sadece ac 2 hafta geride .Ac baş sanırım artık başı aşağıya doğru yöneldiği için ölçüm normal çıkmıyormus baş değil önemli olan karın bölgesinin uyumlu olması dedi doktor bana da. Bizim karın da geri dediler.
İnşallah bizim de öyle olur canım.Günaydın, son doğum yapan arkadas suni ile yaptı cok kolay oldu yazmıştı.. Bilemiyorum artık nasipte varsa yasacagız
Düğünde oğlumun gelinimin yüzüne bakmazsam, kızımın düğününü öne alacağım diye oğluma apar topar düğün tarihi aldırıp gelin her gittiğinde onu bir şeye tutmayıp huzursuz edersem, torunumun doğumunda kızımın çocuğuna bakacak bir sürü insan varken hala gelinin durumunu düşünmeden önce kızımı düşünürsem, en ufak huzursuzluklarında gelinime değil oğluma oğlum ne olursa olsun senin arkandayız diyerek boşanma için adeta destek oluyorsam, senede gelecekleri iki üç günde kızlarımla birlikte türlü alengirli oyunlar çevirip gelinimle oğlumu birbirine düşürüp bundan zevk alıyorsam o gelinin beni istememesi haktır.İkinci oğlum olacak nasipse. Ve ne sıkıntılar yaşıyorum. Bundan sonrada güzel günlerimiz gibi elbette sıkıntılı zor süreçlerimiz olacak. Ateşlenecek sabahlara kadar başında gözümü kırpmadan bekleyeceğim. Tırnağı acısa benimde canım acıyacak. Ama ileride evlenecekler çocukları olacak ve benim oğllarımın çocuklarını heyecanla bekleme hakkım bile olmayacak. Görmek istemem onlara sorun olacak. Kız annelerinin herşeye hakkı var ama erkek annelerinin hiçbirşeye hakkı yokmuş gibi ben şimdiden çok üzülüyorum. Siz böyle kayınvalidelerinizi yazdıkça benim içinde mi böyle söyleyecekler diyorum.
bugün bizimde doktor randevumuz vardı 2 hafta geri çıktı çok canım sıkıldı bpd si önde ama ac si geri bizim doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama içim bir tuhaf yine de .. hep haftasıyla uyumlu bu haftada bir dengesizlik oluyor demekki sizinde öyle olmuş bir dahaki randevuya kadar dikkat etmeye çalışcam bende bakalım .. sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz
Benim de bacak boyu 3 hafta geriydi 36 da, sonradan normale döndü kızlar. Dediğiniz gibi bu haftalarda oluyor bir dengesizlik. Kapalı kutu hamilelik insanın aklına binbir türlü şey geliyorAcaba benim bebeğim de bu yüZden mi haftalardır 45 cm kilosu artıyor ama boyunu İki seferdir Aynı 45 Dior çözemedim bu isi
Bilemedim ki doktor normal diyorsa normaldir ama sıkma canını.Acaba benim bebeğim de bu yüZden mi haftalardır 45 cm kilosu artıyor ama boyunu İki seferdir Aynı 45 Dior çözemedim bu isi
Benim hep uyumlu idi ne önde ne geride şimdi böyle çıktı. Bir dahaki kontrolde ne çıkacak o önemli sanırım ona göre bir karar verilecek doğum planı yapılacak benim böyle giderse..yok ac karın çevresi bpd baş çevresi canım.. benim bayadır bpd hep öndeydi ac haftayla uyumluydu bu hafta sadece ac 2 hafta geride .
Tuzlu mu yedin canim ya da cok mu ayakta kaldin? Ya da ayaklarini sallandirarak oturnca da oluyor benimKızlar ya benim ayaklar ayak bilekleri dün bi anda balon gibi oldu ve şuan hala öylesadece bi yere oturmaya gidince sallandirinca fln eve gelince çorap izi oluyodu ama şuan ayak bileklerim acayip şişti ayaklarım da öyle bi günde niye böyle şişti ki
yoruldıysan olmuştır cnm ama tansiyon takibi yaptır . Çok yüksek değil ama takip etmekte fayda varK8zlar ya benim de tansiyonum 13 e 10 çıktı. Korkmali miyim? Olmazsa gideceğim hastaneye aksam. Tansiyon fobim oldu sabahtan tüm evi toparladım supurdum sildim. Kıyafetler katlandı düzenlendi. Sanırım kendimi çok yordum. Ondan oldu.başım çok ağrıyor. .. İnşallah bişey yoktur
Kızlar ya benim ayaklar ayak bilekleri dün bi anda balon gibi oldu ve şuan hala öylesadece bi yere oturmaya gidince sallandirinca fln eve gelince çorap izi oluyodu ama şuan ayak bileklerim acayip şişti ayaklarım da öyle bi günde niye böyle şişti ki
Benim de oyleydi, doktorum hamilelerin 11-6'yi gecmemesini tercih ederiz diyip ilac verdi ama sanirim her doktorun gorusu farkli bu konuda. Bence bi tlf acip sorK8zlar ya benim de tansiyonum 13 e 10 çıktı. Korkmali miyim? Olmazsa gideceğim hastaneye aksam. Tansiyon fobim oldu sabahtan tüm evi toparladım supurdum sildim. Kıyafetler katlandı düzenlendi. Sanırım kendimi çok yordum. Ondan oldu.başım çok ağrıyor. .. İnşallah bişey yoktur
Aşırı tuzlu bişey yemedim canım her zaman yediğim gibiydi diyorum ya sallandirinca oluyodu ama dün bi anda böyle oldu ve şuan da hala öyle bilekler ayaklar bi anda sistimTuzlu mu yedin canim ya da cok mu ayakta kaldin? Ya da ayaklarini sallandirarak oturnca da oluyor benim
Bilmiyom ki canım ya ama dediğin gibi bi anda dün sistim hiç yoktu öyle bişey ellerim de bariz şiş değil ama ben uzun zamandır alyansi mı fln takmıyorum ama ayaklarım berbat bi anda bende şaşırdım eşimde şaşırdıKız Senle bir anda şiştik sanırım sma normal artık son haftalar . Benimde eller ve ayak parmakları sosis gibi oluyor .. ama gün içinde alyansımı taktım gayette oldu. Tuzu dahada azaltalım ..
Bu durum ben de nerdeyse 1 aydır varKızlar ya benim ayaklar ayak bilekleri dün bi anda balon gibi oldu ve şuan hala öylesadece bi yere oturmaya gidince sallandirinca fln eve gelince çorap izi oluyodu ama şuan ayak bileklerim acayip şişti ayaklarım da öyle bi günde niye böyle şişti ki
Son haftalarda hata oranı artıyormuş genel olarak ciddi bir sorun olmaması önemli bu 2 hafta o kadar önemli değil takma çünkü +3 ve -3 hafta yı normal kabul ediyorlarbugün bizimde doktor randevumuz vardı 2 hafta geri çıktı çok canım sıkıldı bpd si önde ama ac si geri bizim doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama içim bir tuhaf yine de .. hep haftasıyla uyumlu bu haftada bir dengesizlik oluyor demekki sizinde öyle olmuş bir dahaki randevuya kadar dikkat etmeye çalışcam bende bakalım .. sağlıkla zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz
Ac karın çevresi demek karın çevresinin hatalı çıkması yüksek oluyor demişti doktor son haftalardaAc baş sanırım artık başı aşağıya doğru yöneldiği için ölçüm normal çıkmıyormus baş değil önemli olan karın bölgesinin uyumlu olması dedi doktor bana da. Bizim karın da geri dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?