2017 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun.İnş.en kısa zamanda düzelir bebişin. Ama sana tavsiyem çocuk nefrolojisinde iyi bir hoca Prof A göstersen daha iyi olur. çünkü bir hocanın bakması daha farklı oluyor olay tamamen değişiyor.Yeğenimede bir Dr acil ameliyat falan dedi onlarda iyi Üniversitesi hastanesindeki hocaya gösterdiler ne ameliyatı falan demiş.Çocuk ameliyat olmadı.Sen bunları biliyorsun muhakkak ama yine de söyleyim dedim.Dua ediyoruz inş.düzelir.

Ac baş sanırım artık başı aşağıya doğru yöneldiği için ölçüm normal çıkmıyormus baş değil önemli olan karın bölgesinin uyumlu olması dedi doktor bana da. Bizim karın da geri dediler.

Acaba benim bebeğim de bu yüZden mi haftalardır 45 cm kilosu artıyor ama boyunu İki seferdir Aynı 45 Dior çözemedim bu isi

yok ac karın çevresi bpd baş çevresi canım.. benim bayadır bpd hep öndeydi ac haftayla uyumluydu bu hafta sadece ac 2 hafta geride .

Günaydın, son doğum yapan arkadas suni ile yaptı cok kolay oldu yazmıştı.. Bilemiyorum artık nasipte varsa yasacagız
İnşallah bizim de öyle olur canım.

Düğünde oğlumun gelinimin yüzüne bakmazsam, kızımın düğününü öne alacağım diye oğluma apar topar düğün tarihi aldırıp gelin her gittiğinde onu bir şeye tutmayıp huzursuz edersem, torunumun doğumunda kızımın çocuğuna bakacak bir sürü insan varken hala gelinin durumunu düşünmeden önce kızımı düşünürsem, en ufak huzursuzluklarında gelinime değil oğluma oğlum ne olursa olsun senin arkandayız diyerek boşanma için adeta destek oluyorsam, senede gelecekleri iki üç günde kızlarımla birlikte türlü alengirli oyunlar çevirip gelinimle oğlumu birbirine düşürüp bundan zevk alıyorsam o gelinin beni istememesi haktır.
Anneler ve kızları oluyor Kv ve gelinler olamıyor dayanışma bakımından.
Annemi gelinimizle ilgili kaç defa uyarmışımdır.bize yapamadığını ona yaptığı için.
Benim açıkçası sebeplerim var Kv' ye tepkili ve temkinli olmamla ilgili.iyi insanlarla karşılaştığınız için belki de sizin böyle yargılarınız oluşmamış olabilir.hiç sebepsiz yere Kv ye tavır alan gelinler de vardır elbette. Hep söylerim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye.

Acaba benim bebeğim de bu yüZden mi haftalardır 45 cm kilosu artıyor ama boyunu İki seferdir Aynı 45 Dior çözemedim bu isi
Benim de bacak boyu 3 hafta geriydi 36 da, sonradan normale döndü kızlar. Dediğiniz gibi bu haftalarda oluyor bir dengesizlik. Kapalı kutu hamilelik insanın aklına binbir türlü şey geliyor

Bilemedim ki doktor normal diyorsa normaldir ama sıkma canını.

yok ac karın çevresi bpd baş çevresi canım.. benim bayadır bpd hep öndeydi ac haftayla uyumluydu bu hafta sadece ac 2 hafta geride .
Benim hep uyumlu idi ne önde ne geride şimdi böyle çıktı. Bir dahaki kontrolde ne çıkacak o önemli sanırım ona göre bir karar verilecek doğum planı yapılacak benim böyle giderse..

Kızlar ya benim ayaklar ayak bilekleri dün bi anda balon gibi oldu ve şuan hala öyle sadece bi yere oturmaya gidince sallandirinca fln eve gelince çorap izi oluyodu ama şuan ayak bileklerim acayip şişti ayaklarım da öyle bi günde niye böyle şişti ki

Tuzlu mu yedin canim ya da cok mu ayakta kaldin? Ya da ayaklarini sallandirarak oturnca da oluyor benim

K8zlar ya benim de tansiyonum 13 e 10 çıktı. Korkmali miyim? Olmazsa gideceğim hastaneye aksam. Tansiyon fobim oldu sabahtan tüm evi toparladım supurdum sildim. Kıyafetler katlandı düzenlendi. Sanırım kendimi çok yordum. Ondan oldu.başım çok ağrıyor. .. İnşallah bişey yoktur

yoruldıysan olmuştır cnm ama tansiyon takibi yaptır . Çok yüksek değil ama takip etmekte fayda var

Kız Senle bir anda şiştik sanırım sma normal artık son haftalar . Benimde eller ve ayak parmakları sosis gibi oluyor .. ama gün içinde alyansımı taktım gayette oldu. Tuzu dahada azaltalım ..

Kızlar göbeğimin durumu nasıl? Hep böyleydi .. aşağıdamı yani?

Eklentiler

• IMG_5148.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 134
Benim de oyleydi, doktorum hamilelerin 11-6'yi gecmemesini tercih ederiz diyip ilac verdi ama sanirim her doktorun gorusu farkli bu konuda. Bence bi tlf acip sor

Tuzlu mu yedin canim ya da cok mu ayakta kaldin? Ya da ayaklarini sallandirarak oturnca da oluyor benim
Aşırı tuzlu bişey yemedim canım her zaman yediğim gibiydi diyorum ya sallandirinca oluyodu ama dün bi anda böyle oldu ve şuan da hala öyle bilekler ayaklar bi anda sistim dün ayakta biraz fazla kaldım ondan mı oldu acaba bilemedim ama hiç inmemis geceden sabaha

Kız Senle bir anda şiştik sanırım sma normal artık son haftalar . Benimde eller ve ayak parmakları sosis gibi oluyor .. ama gün içinde alyansımı taktım gayette oldu. Tuzu dahada azaltalım ..
Bilmiyom ki canım ya ama dediğin gibi bi anda dün sistim hiç yoktu öyle bişey ellerim de bariz şiş değil ama ben uzun zamandır alyansi mı fln takmıyorum ama ayaklarım berbat bi anda bende şaşırdım eşimde şaşırdı

selam kislar... benimde pazartesi kontrolum.vardi ve size danismak istiyorum.. oglusum 3 kiloyu gecmis.. doktor 39 dan once almama taraftariydi ama ben yuksek tansiyon hastasi oldugum ve alfamet kullandigim icin 38 inci haftada alalim dedi sorun suki artik hic tansiyonum dusmuyo 16.10 laru surekli goruyorum ve gozumun onunde simler ucusuyo.. 1 hafta daha sabredip 39 dami aldirsam yoksa 3i demi bilemedim... cunku 38 de cigerlerde sorun mu oluyomus ne... ama suan alfametli oldugum halde tansiyonum 15.10 anlamadim bisey... doktorlar her yukseldiginde gel desede benim hergun yuksek oldugu icin alistim artik yuksek olmasina gitmiyorum cok gozum kararirsa gidiyorum sabrediyorum... ne yapiyim 38 de alsa doktor ogluma bisey olurmu noolur akil verin .. heleki su son haftalar iyice cildirdi tansiyonum... 38 de alinan bebege bisey oluyomu ...

Bu durum ben de nerdeyse 1 aydır var

bide bu kayinvalide demek istemedigim direk kaynana demek istedigim insan 5 aydir 5 dakikalik yolda oturmasina ragmen benim yanima hic gelmedi 15 tatildede gorumcem gelmis oda ugramadi yanima allah razi olsun ugramasin hamdolsunda en son bayramda gulluk gulistanlik ayrildik hep benim alttan almam gelmemelerini esimin yuzune vurunca adam yine bana hakszisin diyor... ama 8 senelik evliligimde sunu anladimki ben dibine kadar hakli olunca esim bana sen haksizsin diyor demekki ben hakliyim... bide dogumda gelirler ne diyim ben genel olarak gudumsuz oldugum icin iyi insanlarla karsilasmadim rabbim yeni evlenen kardeslerimizi iyi insanlarla karsilastirsin amin....bide uzak olsunlar

Son haftalarda hata oranı artıyormuş genel olarak ciddi bir sorun olmaması önemli bu 2 hafta o kadar önemli değil takma çünkü +3 ve -3 hafta yı normal kabul ediyorlar

Ac karın çevresi demek karın çevresinin hatalı çıkması yüksek oluyor demişti doktor son haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…