Anne olmak ömür boyu onları hayatlarına müdahale etmek demek değil ki kızlar bu bize bu hakkı vermez bizim görevimiz büyütüp beslemek evlendikten sonra hayatlarına karışmayı vermez bu hak . Sonuç ta herkes mutlu olmak için evleniyor ben anne olduktan sonra her yere hüküm edemem ki bu yanlışBenim gibi düşünen biri var herkes bana tuhaf tuhaf bakıyor yaw. Perşembe cuma güzel günler aslında suyunun gelmesinden korkması cumaya da beklerim de neyse perşembe de iyidir.
Hımmm Allah kolaylik versin hiç takmayın kızlar üç maymunu oynayın. Kv beni sabahtan akşama aç bıraktı. Birgün açlıktan bayilacaktim nerdeyse. Ama hiç takmadan geçirmiştim günümü ne yapayım konuşunca dağa çok huzursuz oluyor insan
Evet bqxi erkekler böyle. Benim de eşim oyleydi. Bana iftira attılar biliyordu yine de sustu. AND içişleri sanki aslında etki altına çabuk giren erkekler bunlar. Aileler de evdeki en salagaı secip onun üzerinden isteklerini yaptırıyor. Benim kp çok zengin mesela ama o da istiyor ki gelinler kül köle olsun değersiz olsun aileleri gelmesin gitmesin. Bunun için her türlü fırıldak çevirir. Tabi is kocada bitiyor. Koca ona uyunca da sonuç bu.... Zaman ya çok akıllı ol tüm açıklarını tatlı tatlı eşine anlat. Eşek yerine konulduğunu bilsin.
Ay kızlar haklisiniz ama ben de mavikelime gibi düşünüyorum. Bazen zorunda gidiyor. Ee diyorum ben de aynı emeği veriyorum. Gelinler beni istemeyecek mi ne kadar seve de annem mi gelecek diyecek diyorum. Ay ben de gururluyum biri bişey dese ömrü billahi gitmem evine. İnşallah iyi gelinlerimiz olur. Mavikelime yarın benim de sezeryan im var inşallah. Allah yardım etsin.
Allah şifa versin canim.
Yaptırıyorum. 12 13 büyük 85 95 arası da küçük. Yarın hayırlısıyla geceydi. Oh miss.yoruldıysan olmuştır cnm ama tansiyon takibi yaptır . Çok yüksek değil ama takip etmekte fayda var
Baya aşağıda görünüyor. Benim böyle değilken bile bana aşağı inmiş diyorlar.Kızlar göbeğimin durumu nasıl? Hep böyleydi .. aşağıdamı yani?
Allah Allah bilmiyordum. Bana da yarin gel dedi. Muhakkak bekletme dedi. Bakalım. Sabaha yolcuyuzBenim de oyleydi, doktorum hamilelerin 11-6'yi gecmemesini tercih ederiz diyip ilac verdi ama sanirim her doktorun gorusu farkli bu konuda. Bence bi tlf acip sor
Müdahale etmem asla.ona göre yetiştiriyorum. Ama hani artık gelinler kv yi diliyor ben hep iyle gördüm. Ben kv me çok iyi niyetliydim.Allah iyi niyetim ı karşıma çıkarsın. Tabiki onlar da birey sonuçta karışmak anlamında demedim. Hani isterim ki o da eşimin annesidir. Kapım anneme nasıl sonuna kadar açıksa ona da öyle diye düşünmesini isterimAnne olmak ömür boyu onları hayatlarına müdahale etmek demek değil ki kızlar bu bize bu hakkı vermez bizim görevimiz büyütüp beslemek evlendikten sonra hayatlarına karışmayı vermez bu hak . Sonuç ta herkes mutlu olmak için evleniyor ben anne olduktan sonra her yere hüküm edemem ki bu yanlış
Valla benim de hic inmiyor nerdeyse. Baska bi sorunun yoksa takma bence, son zamanlar diye oluyodur artikAşırı tuzlu bişey yemedim canım her zaman yediğim gibiydi diyorum ya sallandirinca oluyodu ama dün bi anda böyle oldu ve şuan da hala öyle bilekler ayaklar bi anda sistimdün ayakta biraz fazla kaldım ondan mı oldu acaba bilemedim ama hiç inmemis geceden sabaha
Canım çok haklısın kesinlikle katılıyorum çünkü bir birey Oluyor lar bizden bağımsız oluyorlar karışmak yersizAnne olmak ömür boyu onları hayatlarına müdahale etmek demek değil ki kızlar bu bize bu hakkı vermez bizim görevimiz büyütüp beslemek evlendikten sonra hayatlarına karışmayı vermez bu hak . Sonuç ta herkes mutlu olmak için evleniyor ben anne olduktan sonra her yere hüküm edemem ki bu yanlış
Gecmis olsun.Arada kasıniyo sürekli değil.bilemedim ya ne yapsam .doktorum ilaç verirlerse bana göster dedi.kan idrar da bisey bulamadılar.senin nasıl oldu ne çıktı sonuçta sende mi cildiye ye gittinSAKIN sakın o kaşıntıyı ihmal etme ben neler yaşadım mahvoldum.. Şimdi azaldı ama kabustu benim için üstelik hiç bir şey çıkmıyordu çaresiz kalmıştık
canım ayaklarını yüksek bi yere koy. çok ayakta kaldığında olabilir benim de oluyordu yükseğe koyup dinlendigimde geçmiştiKızlar ya benim ayaklar ayak bilekleri dün bi anda balon gibi oldu ve şuan hala öylesadece bi yere oturmaya gidince sallandirinca fln eve gelince çorap izi oluyodu ama şuan ayak bileklerim acayip şişti ayaklarım da öyle bi günde niye böyle şişti ki
canım ayaklarını yüksek bi yere koy. çok ayakta kaldığında olabilir benim de oluyordu yükseğe koyup dinlendigimde geçmiştiKızlar ya benim ayaklar ayak bilekleri dün bi anda balon gibi oldu ve şuan hala öylesadece bi yere oturmaya gidince sallandirinca fln eve gelince çorap izi oluyodu ama şuan ayak bileklerim acayip şişti ayaklarım da öyle bi günde niye böyle şişti ki
Canim benim bildigim yuksek tansiyon gebelikte iyi bisey degilmis. Benim bi arkadasimin buyuk tansiyonu sirf 13e cikti diye acil doguma alinmisti. Benim oglum gecen ay 35+6 da dogdu. Cok sukur cigerlerinde bi sorun olmadi ki 38 hafta bence cok iyi. Insallah bir sikinti yasamayacaksiniz saglikla evladini kucagina alacaksin.selam kislar... benimde pazartesi kontrolum.vardi ve size danismak istiyorum.. oglusum 3 kiloyu gecmis.. doktor 39 dan once almama taraftariydi ama ben yuksek tansiyon hastasi oldugum ve alfamet kullandigim icin 38 inci haftada alalim dedi sorun suki artik hic tansiyonum dusmuyo 16.10 laru surekli goruyorum ve gozumun onunde simler ucusuyo.. 1 hafta daha sabredip 39 dami aldirsam yoksa 3i demi bilemedim... cunku 38 de cigerlerde sorun mu oluyomus ne... ama suan alfametli oldugum halde tansiyonum 15.10 anlamadim bisey... doktorlar her yukseldiginde gel desede benim hergun yuksek oldugu icin alistim artik yuksek olmasina gitmiyorum cok gozum kararirsa gidiyorum sabrediyorum... ne yapiyim 38 de alsa doktor ogluma bisey olurmu noolur akil verin .. heleki su son haftalar iyice cildirdi tansiyonum... 38 de alinan bebege bisey oluyomu ...
Gece yattım sabah kalktım yine aynıydı annemler geldi dünden beri baya ortada gezdim yemektir bulasiktir oturamiyom doğru dürüstcanım ayaklarını yüksek bi yere koy. çok ayakta kaldığında olabilir benim de oluyordu yükseğe koyup dinlendigimde geçmişti
Başka sorunum yok çok şükür tansiyon um fln iyiydi geçen hafta hiç böyle olmamıştı dün bi anda olunca tedirgin oldum ama galiba yakınlaştığı için bişey kalmadı doğuma çok şükür bu zaman a kadar hiç şişlik fln olmadı heralde normaldir bide yorgunluk tetikledi galibaValla benim de hic inmiyor nerdeyse. Baska bi sorunun yoksa takma bence, son zamanlar diye oluyodur artik
Normal demekki canımBu durum ben de nerdeyse 1 aydır var
Aldım tahlil sonucumu normalde 1-4 arasında olması gereken değer 33'tü ilaçtan sonra 11'e düşmüş çok şükür
Lakin benim kanda düşüşe geçmişti günde ikiye çıkartmıştı doktorum kan ilacını işe yaramamış hala düşüyor 10.7 olmuş hay Allah
Su içiyorum işe yaramıyor demişsin ben idrar tutuyordum şimdi daha az tutuyorum(yine tutuyorum alışkanlık olmuş ) belki ondan azaldı benim iltihap acaba sende farkında olmadan böyle mi yapıyorsun?
İlaçtan sonra ekstra bişey yapmadım
Can'ım bileklerin Nasıl benim de birden ayak ve ellerimde başladı ödem tutuyor galiba tabi benim de misafirim var ayakta kalmak sanırım tetiklediGece yattım sabah kalktım yine aynıydı annemler geldi dünden beri baya ortada gezdim yemektir bulasiktir oturamiyom doğru dürüsthala şuan balon gibi çok fena şişti özellikle bilekler o ayak bileğinde kı kemikler kayboldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?