2017 Şubat Anneleri

Anne olmak ömür boyu onları hayatlarına müdahale etmek demek değil ki kızlar bu bize bu hakkı vermez bizim görevimiz büyütüp beslemek evlendikten sonra hayatlarına karışmayı vermez bu hak . Sonuç ta herkes mutlu olmak için evleniyor ben anne olduktan sonra her yere hüküm edemem ki bu yanlış

yoruldıysan olmuştır cnm ama tansiyon takibi yaptır . Çok yüksek değil ama takip etmekte fayda var
Yaptırıyorum. 12 13 büyük 85 95 arası da küçük. Yarın hayırlısıyla geceydi. Oh miss.
Kızlar göbeğimin durumu nasıl? Hep böyleydi .. aşağıdamı yani?
Baya aşağıda görünüyor. Benim böyle değilken bile bana aşağı inmiş diyorlar.
Benim de oyleydi, doktorum hamilelerin 11-6'yi gecmemesini tercih ederiz diyip ilac verdi ama sanirim her doktorun gorusu farkli bu konuda. Bence bi tlf acip sor
Allah Allah bilmiyordum. Bana da yarin gel dedi. Muhakkak bekletme dedi. Bakalım. Sabaha yolcuyuz

üçüncü gun bulanti ishal alt karın bel ağrısı bebeğin bi yerde toplanması doğuma kadar bunları mi yaşıycam çok ağrılı ve zor

Müdahale etmem asla.ona göre yetiştiriyorum. Ama hani artık gelinler kv yi diliyor ben hep iyle gördüm. Ben kv me çok iyi niyetliydim.Allah iyi niyetim ı karşıma çıkarsın. Tabiki onlar da birey sonuçta karışmak anlamında demedim. Hani isterim ki o da eşimin annesidir. Kapım anneme nasıl sonuna kadar açıksa ona da öyle diye düşünmesini isterim

beyazli tişört geçen hafta köydeki hali kırmızılı pijama dün gece şimdi benim karnım inmiş ve küçülmüş gibi mi eşim sürekli öyle diyor kafam karıştı iyice

Eklentiler

• Screenshot_20170122-164136.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_20170131-222828.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 116
Valla benim de hic inmiyor nerdeyse. Baska bi sorunun yoksa takma bence, son zamanlar diye oluyodur artik

Canım çok haklısın kesinlikle katılıyorum çünkü bir birey Oluyor lar bizden bağımsız oluyorlar karışmak yersiz

Anamm benim küçük de 8.9 ları buldu bugün kafamı kaldıramıyorum hiç yataktan. Stres tetikledi sanırım, limonlu su iyi geliyor kızlar tansiyon yüksekliğine.
Bu arada evet Kv lere bir şans daha verelim, torun sevgisi iyi gelir belki onlara.

SAKIN sakın o kaşıntıyı ihmal etme ben neler yaşadım mahvoldum.. Şimdi azaldı ama kabustu benim için üstelik hiç bir şey çıkmıyordu çaresiz kalmıştık
Gecmis olsun.Arada kasıniyo sürekli değil.bilemedim ya ne yapsam .doktorum ilaç verirlerse bana göster dedi.kan idrar da bisey bulamadılar.senin nasıl oldu ne çıktı sonuçta sende mi cildiye ye gittin

canım ayaklarını yüksek bi yere koy. çok ayakta kaldığında olabilir benim de oluyordu yükseğe koyup dinlendigimde geçmişti

canım ayaklarını yüksek bi yere koy. çok ayakta kaldığında olabilir benim de oluyordu yükseğe koyup dinlendigimde geçmişti

Canim benim bildigim yuksek tansiyon gebelikte iyi bisey degilmis. Benim bi arkadasimin buyuk tansiyonu sirf 13e cikti diye acil doguma alinmisti. Benim oglum gecen ay 35+6 da dogdu. Cok sukur cigerlerinde bi sorun olmadi ki 38 hafta bence cok iyi. Insallah bir sikinti yasamayacaksiniz saglikla evladini kucagina alacaksin.

Kizlar merhaba ben 37+3 haftalik gebeyim bugun doktora gittim doğumun başlamış dedi.cati muayenesi yapti çatı darmis. Yarin sezeryan olacağım ama simdi cok sancim var normalmidir

Gece yattım sabah kalktım yine aynıydı annemler geldi dünden beri baya ortada gezdim yemektir bulasiktir oturamiyom doğru dürüst hala şuan balon gibi çok fena şişti özellikle bilekler o ayak bileğinde kı kemikler kayboldu resmen

Valla benim de hic inmiyor nerdeyse. Baska bi sorunun yoksa takma bence, son zamanlar diye oluyodur artik
Başka sorunum yok çok şükür tansiyon um fln iyiydi geçen hafta hiç böyle olmamıştı dün bi anda olunca tedirgin oldum ama galiba yakınlaştığı için bişey kalmadı doğuma çok şükür bu zaman a kadar hiç şişlik fln olmadı heralde normaldir bide yorgunluk tetikledi galiba

Yok canim ya idrarimi tutmam. Doktor gebelik enfeksiyonu tetikliyor dedi

Can'ım bileklerin Nasıl benim de birden ayak ve ellerimde başladı ödem tutuyor galiba tabi benim de misafirim var ayakta kalmak sanırım tetikledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…