2017 Şubat Anneleri

Kızlar çalışanlarla alakalı birşey danışmak istiyorum . Doğum parasını 16 haftalık izin bitip tekrar işe döndüğümüzde alıyoruz dimi? Sanki iZinliykende aydan aya alabiliyoruz gibi bişey duymuştum ..
birde maaşın 3/2 yada 3/1 gibi bir kısmı aylık hesaplanıyordu . Bunu kim belirliyor . İşverenmi ? Devletmi ? Çünkü bizim sektör maaş + prim olduğundan maaşlar asgari ücret belli bir oranı hesaplanırsa pek bişey tutmayacak ..

Dr hakan coker 100 soruda dogal dogum

Kitabini tavsiye ederim. Kitabi okuduktan sonra normal dogurmak icin can attim ama tabi simdi zaman yaklastikca tirsmiyor da degilim :)

Can'ım bileklerin Nasıl benim de birden ayak ve ellerimde başladı ödem tutuyor galiba tabi benim de misafirim var ayakta kalmak sanırım tetikledi
Ayak bileklerim şuan bildiğin balon deriz ya aynen öyle bi anda dün oldu hiç böyle olmamıştı ellerim uzun süredir parmaklarım var ona alıştım ama ayak bileklerim ve ayaklarım feci şekilde şiş şuan annemler geldi dün 2 gündür uzanamadim bide benim bi huyum var kendimi yük gibi hissediyorum biri bana bişey yaparken nazlanamiyorum anneme de bişey yaptiramiyorum o yüzden topallayip duruyo keşke biraz daha geç gelselerdi diyorum şuan en azından kendi bulasigim fln iki tabak olursa oluyodu yemek olayı eşim le idare ediyoduk ve ben gün boyu uzanabiliyodum dünden beri sırtım fln berbat bütün gece inledim ve ağladım artık nolur gelsin hafifliyim diye

Loveali canım kesinlikle dinlen yastık koy ayağına tuz oranına dikkat et. Sen ayakta kaldıkça değişmeyecek şişliğin inmeyecek, o yüzden kesinle ayakların havada kalsın. az kaldı sık dişini. çorap izi bu Zaman'da çoğu Gebede oluyor

Aynen az kaldı şükür o yüzden fazla tedirgin olmuyorum çorap izi değil bende ki :) bildiğin kemikler yok şuan ayak kemikleri :) yarın kontrol var zaten Dr uma da sorarım ama ayaklarımı uzatıp kaldırma şansım olmadı o tetikledi büyük ihtimal

beyazli tişört geçen hafta köydeki hali kırmızılı pijama dün gece şimdi benim karnım inmiş ve küçülmüş gibi mi eşim sürekli öyle diyor kafam karıştı iyice
Evet baya fark var senin doğum süreci başlamış galiba. Kiminde uxun sürer beden ancak hazırlanır. Kolaylastirsin Yaradan

Canım çok doğru söylüyosun bende büyükden zarar gelmez diyrm o yüzden üstüme çok geliyo daha bugün moralimi bozdu zaten çok sitresliyim nasıl olduğumu sordu iyiym sancım falan yok dedim haftaya kdr vaktimiz var dedim 40+0 şuan yarın kontrole gitcem günüm geçmiş oluyo özel hastane daha konuşadık ne kdr bekleriz naparız diye geçen hafta gittim kontrole bana tutmuş diyoki kv gitme bu hafta boşuna para verme diyrm gitmem lazım bakalım ne diycek ne olcak iyi git ozmn seni sezeryana alırlar hemen korkutuyo sözde gitmiyim die dedim nie alsınlar bana dencek laf mı gene biey demedm havalardan bahsediyrz burasıda güneşli falan die bahsettim doğalgazı kapatsaydın diyo şimdi bu iyilikden maraz doğurmak değilde nedir?ben alttân aldıkça sessiz kaldıkça hep böle üstüme geliyo ben har vurup harman savuran bi insan değilim laf olsun die söylüyo söylemek için yönetmek için söylüyo sadece ama üzdüğünün farkında değil he sadece bunlarlada değil 5 senedir böyledir kv allahım muhtaç etmesin diyorum hep

Kontrol bu gıtmem lazım de gıt sen yanı olurmu öyle şey takma kafana boşver baktın sozu hecmıo zamanla karısmaz ıns.eşinde bıter sız ıyıysenız sıkıntı olmaz.

Raporunu parça parça ıslerse işveren paranı parça parça da alabılırsın asgarıden yatıosa son uc aylık burutunun ortalamasıyla hesaplanır.genelde dört ay sonunda para alır ınsanlar.aydan aya alman için işyerınle konuşma yapman gerekırdı canım

:) bana 1 mart dedi doktor ama bana şubatta doğuracakmışım gibi geliyor kızlar belirtilerim çoğaldı 36+3 haftalığız

Merhaba arkadaslar 13 yil sonra yeniden bebekli bir hayatım oldu (çok şükür) haliyle buralara hiç bakamadım.emzirme mücadelesi bugünde devam ediyor.mama takviyesi de var tabi.dogum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın güle güle büyütün ,bekleyen arkadaşlarım Allah sag salim kavuştursun evlatlarınıza

iyi aksamlar kızlar
doğum kanalına bebeklerınız ne zaman girdi benm henuz girmemiş ne zaman girer normal doğum için gereklimidr

iyi aksamlar kızlar
doğum kanalına bebeklerınız ne zaman girdi benm henuz girmemiş ne zaman girer normal doğum için gereklimidr
Benim için daha çok erken ama alt bölgem çok ağrıyor ve adetken nasıl bi uyuşukluk olur ya aynen o şekilde sızlıyo alt bölgem daha 36 haftalığım.

kizlar simdi bu karnin inmesi nasil oluyor sanki bgn bi tik inmis gibi hissediorum yavas yavas mi oluo bu is yoksa bi anda mi bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…