- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
canım anlayisli kvler de var emin ol benim annem anneannemi değil babaannemi isterdi hem sakın hem becerikli ve dili tatlı diye evi sırf ona yakın aldırdı onceden uzaklığa ragmen her hafta iki kez giderdi burda hergun giderdi kasım ayında da babaannem vefat etti anneannemde bu kadar ağlamadı bilirim arkadaş gibilerdi bizim burda bahsettiğimiz hicbirseyden memnun olmayan herşeye karisan hatta ayrı bi evin düzenine karışma çocuğa isim koyma hakkını kendinde gören ev gelinin evi onada sorayim bile demeden birilerini çağıran ve hassas olduğunu bile bile gelinin hamileyken üstüne giden kvler kendileri de bu yollardan geçti destek olmaları gerekirdi oğlumun emaneti deyip kızından ayırmasaydı eleştiri yerine yardımcı olsaydı emin ol kimse bu kadar karalamazdı ben birlikte oturuyoruz memnunum diyen de gördüm bizim gibi çeken de
Kızlar normal dogumu destekleyen ve dogum korkusuna yonelik bircok kitap var. Simdilik doktorun onerdigi hypnobirthing mongan yontemini okuyorum. Sizlerin okuyup deneyimledigi veya sizlere tavsiye edilen kitaplar var mi ? Bu arada simdi okudugum kitapta cok guzel ogretiler var imkaniniz varsa siz de alin. Benim gibi yatan arkadaslar icin cidden hem rahatlatici hem de doguma hazirlayici bir kitap.
Ayak bileklerim şuan bildiğin balon deriz ya aynen öyle bi anda dün oldu hiç böyle olmamıştı ellerim uzun süredir parmaklarım var ona alıştım ama ayak bileklerim ve ayaklarım feci şekilde şiş şuan annemler geldi dün 2 gündür uzanamadimCan'ım bileklerin Nasıl benim de birden ayak ve ellerimde başladı ödem tutuyor galiba tabi benim de misafirim var ayakta kalmak sanırım tetikledi
Aynen az kaldı şükür o yüzden fazla tedirgin olmuyorum çorap izi değil bende ki :) bildiğin kemikler yok şuan ayak kemikleri :) yarın kontrol var zaten Dr uma da sorarım ama ayaklarımı uzatıp kaldırma şansım olmadı o tetikledi büyük ihtimalLoveali canım kesinlikle dinlen yastık koy ayağına tuz oranına dikkat et. Sen ayakta kaldıkça değişmeyecek şişliğin inmeyecek, o yüzden kesinle ayakların havada kalsın. az kaldı sık dişini. çorap izi bu Zaman'da çoğu Gebede oluyor
Evet baya fark var senin doğum süreci başlamış galiba. Kiminde uxun sürer beden ancak hazırlanır. Kolaylastirsin Yaradanbeyazli tişört geçen hafta köydeki hali kırmızılı pijama dün gece şimdi benim karnım inmiş ve küçülmüş gibi mi eşim sürekli öyle diyor kafam karıştı iyice
Canım çok doğru söylüyosun bende büyükden zarar gelmez diyrm o yüzden üstüme çok geliyo daha bugün moralimi bozdu zaten çok sitresliyim nasıl olduğumu sordu iyiym sancım falan yok dedim haftaya kdr vaktimiz var dedim 40+0 şuan yarın kontrole gitcem günüm geçmiş oluyo özel hastane daha konuşadık ne kdr bekleriz naparız diye geçen hafta gittim kontrole bana tutmuş diyoki kv gitme bu hafta boşuna para verme diyrm gitmem lazım bakalım ne diycek ne olcak iyi git ozmn seni sezeryana alırlar hemen korkutuyo sözde gitmiyim die dedim nie alsınlar bana dencek laf mı gene biey demedm havalardan bahsediyrz burasıda güneşli falan die bahsettim doğalgazı kapatsaydın diyo şimdi bu iyilikden maraz doğurmak değilde nedir?ben alttân aldıkça sessiz kaldıkça hep böle üstüme geliyo ben har vurup harman savuran bi insan değilim laf olsun die söylüyo söylemek için yönetmek için söylüyo sadece ama üzdüğünün farkında değil he sadece bunlarlada değil 5 senedir böyledir kv allahım muhtaç etmesin diyorum hepKızlar kv durumlarını dusunup bebegınıze zarar verecksnız.tatlı dıllı oldumu bu nıye böyle degılde böyle demedgnz takdrde oğlunzun evıne gırersınz herks bır degıl.bnmkı gelmez bıle uzakta bıraz ama arar nasılsın ne yaptın dıe.dogumda ıkısınıde ıstıyorum butuklerden zarar gelmez yemek yaparlr gelenlerı karsılarlr.1.sezaryende bır hfta toparlanamdm ben oyuzden bılıorum zorlugunu on yargılı olmayın hanmlr he he dıyın gecın:)
Kontrol bu gıtmem lazım de gıt sen yanı olurmu öyle şey takma kafana boşver baktın sozu hecmıo zamanla karısmaz ıns.eşinde bıter sız ıyıysenız sıkıntı olmaz.Canım çok doğru söylüyosun bende büyükden zarar gelmez diyrm o yüzden üstüme çok geliyo daha bugün moralimi bozdu zaten çok sitresliyim nasıl olduğumu sordu iyiym sancım falan yok dedim haftaya kdr vaktimiz var dedim 40+0 şuan yarın kontrole gitcem günüm geçmiş oluyo özel hastane daha konuşadık ne kdr bekleriz naparız diye geçen hafta gittim kontrole bana tutmuş diyoki kv gitme bu hafta boşuna para verme diyrm gitmem lazım bakalım ne diycek ne olcak iyi git ozmn seni sezeryana alırlar hemen korkutuyo sözde gitmiyim die dedim nie alsınlar bana dencek laf mı gene biey demedm havalardan bahsediyrz burasıda güneşli falan die bahsettim doğalgazı kapatsaydın diyo şimdi bu iyilikden maraz doğurmak değilde nedir?ben alttân aldıkça sessiz kaldıkça hep böle üstüme geliyo ben har vurup harman savuran bi insan değilim laf olsun die söylüyo söylemek için yönetmek için söylüyo sadece ama üzdüğünün farkında değil he sadece bunlarlada değil 5 senedir böyledir kv allahım muhtaç etmesin diyorum hep
Raporunu parça parça ıslerse işveren paranı parça parça da alabılırsın asgarıden yatıosa son uc aylık burutunun ortalamasıyla hesaplanır.genelde dört ay sonunda para alır ınsanlar.aydan aya alman için işyerınle konuşma yapman gerekırdı canımKızlar çalışanlarla alakalı birşey danışmak istiyorum . Doğum parasını 16 haftalık izin bitip tekrar işe döndüğümüzde alıyoruz dimi? Sanki iZinliykende aydan aya alabiliyoruz gibi bişey duymuştum ..
birde maaşın 3/2 yada 3/1 gibi bir kısmı aylık hesaplanıyordu . Bunu kim belirliyor . İşverenmi ? Devletmi ? Çünkü bizim sektör maaş + prim olduğundan maaşlar asgari ücretbelli bir oranı hesaplanırsa pek bişey tutmayacak ..
:) bana 1 mart dedi doktor ama bana şubatta doğuracakmışım gibi geliyor kızlar belirtilerim çoğaldı 36+3 haftalığız
Benim okudugum kitapta da geciyor bu doktorun ismi. Tesekkurler bunu da edineyim :)Dr hakan coker 100 soruda dogal dogum
Kitabini tavsiye ederim. Kitabi okuduktan sonra normal dogurmak icin can attim ama tabi simdi zaman yaklastikca tirsmiyor da degilim :)
Valla bende öyle düşünüyorum ama doktor öyle dedi bende anlamadım :) 22 mayıs son adet tarihim senin nedir aynıyızYanlışın var galiba bende 36+3 haftaligiz ve tahmini doğum tarihi 26 Şubat engec .
Benim için daha çok erken ama alt bölgem çok ağrıyor ve adetken nasıl bi uyuşukluk olur ya aynen o şekilde sızlıyo alt bölgem daha 36 haftalığım.iyi aksamlar kızlar
doğum kanalına bebeklerınız ne zaman girdi benm henuz girmemiş ne zaman girer normal doğum için gereklimidr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?