32 haftalık gırdı on gün sonra çıktı şuan yan yatııo gırmesın zaten sezaryen doğum yapıorum:)iyi aksamlar kızlar
doğum kanalına bebeklerınız ne zaman girdi benm henuz girmemiş ne zaman girer normal doğum için gereklimidr
Kızlar iyi geceler.Bende doğurdum çok şükür saglikli sihhatli kızımı aldım kucağıma.Sabahtan sancim vardi uyurken suyum geldi banyomu yaptım hastaneye geldim.Biraz suni sancidan sonra kızımı aldım kucağıma.Normal doğum oldu.Sütüm gelmedi kızlar dua edin bana
yok ac karın çevresi bpd baş çevresi canım.. benim bayadır bpd hep öndeydi ac haftayla uyumluydu bu hafta sadece ac 2 hafta geride .
Erken girebiliyormu doğum kanalına belirtileri nedir doğum kanalına girdiğinin32 haftalık gırdı on gün sonra çıktı şuan yan yatııo gırmesın zaten sezaryen doğum yapıorum:)
Valla bende öyle düşünüyorum ama doktor öyle dedi bende anlamadım :) 22 mayıs son adet tarihim senin nedir aynıyız
Yok tamamen son adet tarihine göre hespaladı benimkide erkek bakalım ne zaman olacak ikimizde aynıyız sevindim ikimizinde aynı gün olmasına. Benim Doğum belirtilerim çol fazla geceleri sancılar da oluyor ama daha 36 haftalığım diye etrafımdakiler daha çok var diyo ama bana hep sanki 37 de en geç 38.haftada doğuracakmışım gibi geliyorAynı canım benim kıde de 22 Mayıs . Acaba USG ye goremi söyledi . Yani hatta benim doktorum kız çocuğu 10 günde önce gelir 14 ila 20 si arası olur doğumun dedi .
Yok tamamen son adet tarihine göre hespaladı benimkide erkek bakalım ne zaman olacak ikimizde aynıyız sevindim ikimizinde aynı gün olmasına. Benim Doğum belirtilerim çol fazla geceleri sancılar da oluyor ama daha 36 haftalığım diye etrafımdakiler daha çok var diyo ama bana hep sanki 37 de en geç 38.haftada doğuracakmışım gibi geliyor
Sureklı lavaboya cıkıordum sankı elı çıkacakmış gıbı oynamayı orda hıssdıordum dr a soyledım 32.hafta alttan baktı 2 cm kalmış kanala donmuş dedı ve çalışamaz raporumu verdı anında.yatıcaksın yurumıceksın iş yapmıcaksın dedı Allahtan dondu bebişim çok hareketli olduğundan.vajınada baskıdan anladımErken girebiliyormu doğum kanalına belirtileri nedir doğum kanalına girdiğinin
Gozunaydin canim,saglikla buyut insallah...Selam kızlar benimde doğumum sezeryanla gerçekleşti ...bekleyenlere dua ettim
Nasil dondu canim? Ayni seyi ben de yasadim bir anda servikal 2ye dustu. Simdi elleri bayagi bacagimin arasinda gibi. Ara ara bir baski oluyor sanki suyum patliyacak ya da idrari mi kaciriverecekmisim gibi. Ben de yatiyorum surekli. Ayaktayken bebis cikiverecekmis gibi oluyorSureklı lavaboya cıkıordum sankı elı çıkacakmış gıbı oynamayı orda hıssdıordum dr a soyledım 32.hafta alttan baktı 2 cm kalmış kanala donmuş dedı ve çalışamaz raporumu verdı anında.yatıcaksın yurumıceksın iş yapmıcaksın dedı Allahtan dondu bebişim çok hareketli olduğundan.vajınada baskıdan anladım
Gidicem cnm zaten de dediği laf değil hiç bişey söylemek istemiyrm heved bırakmadı yani daha çok şeyler var hamileliğimi burnumdan getirdi ama yüzünü görmedikçe takmıyrmKontrol bu gıtmem lazım de gıt sen yanı olurmu öyle şey takma kafana boşver baktın sozu hecmıo zamanla karısmaz ıns.eşinde bıter sız ıyıysenız sıkıntı olmaz.
Valla benimde böyle alt bölgemde sızlama oluyo resmen adet olduğunda bi uyuşma olur ya öyle bi tuhaf ağrım var kasıklarımda ama alttan muayenem bidahaki cuma ozamana kadar doğurmasam iyi Ben zaten 40.haftayı göreceğimi sanmıyorum belirtilerim baya var bakalım hangimiz önce doğuracak
Gidicem cnm zaten de dediği laf değil hiç bişey söylemek istemiyrm heved bırakmadı yani daha çok şeyler var hamileliğimi burnumdan getirdi ama yüzünü görmedikçe takmıyrm
Evet canım ilk hamileliğim o yüzden hiç bir tecrübem yok herşeyi soruyorum ama işte insanlar erken diyo. Ama ben sanki haftaya doğurcakmış gibiyim 40 haftaya kadar dayanamam yaaa çok sabırısızm ve aceleciyimİlk bebiş mı senin de
Evet canım ilk hamileliğim o yüzden hiç bir tecrübem yok herşeyi soruyorum ama işte insanlar erken diyo. Ama ben sanki haftaya doğurcakmış gibiyim 40 haftaya kadar dayanamam yaaa çok sabırısızm ve aceleciyim
Gözün aydın gizemcim sağlıkla büyüsün alyan darısı başımıza hayırlısı ile inşallah..Selam kızlar benimde doğumum sezeryanla gerçekleşti ...bekleyenlere dua ettim
Foto da öle diyor çanım ama inmesi kadar normal birşey YÖK son haftalar dasın zaten . Hadi gözün aydınbeyazli tişört geçen hafta köydeki hali kırmızılı pijama dün gece şimdi benim karnım inmiş ve küçülmüş gibi mi eşim sürekli öyle diyor kafam karıştı iyice
Bulantı ve ishal tehlikeli doktoruna danış derimüçüncü gun bulanti ishal alt karın bel ağrısı bebeğin bi yerde toplanması doğuma kadar bunları mi yaşıycam çok ağrılı ve zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?