2017 Şubat Anneleri

Kizlar ya ben yarina dogum yapmak istiyorum 02.02 tarihinin bennim icin anlami buyuk. Hurma disinda (bir ise yaramamisti bende) dogumu baslatacak bir sey biliyor musunuz? Ben ahududu-bogurtlen cayi ve ananasi biliyorum. Cay bugun 2 tane ictim, gece de ananas yiyecegim belki yarina suyum falan gelir. Siizn bildiginiz baska bi seyler var mi?

Herşey karşılıklı tabi ki ama bazı insanlar hadsizler karşıdakilerin mutsuzluğunu görmemezlikten gelirler ve sürekli kendilerini över anlatırlar . Bir sor bakayım karşındaki bundan memnun mu mutlu oluyor mu ya da sana fikrini sordu mu ? Ya da her insan böyle setleri yaşayarak öğreniyor ben bana sorulmadığı sürece fikrimi söylemem ama sorarsa tecrübelerimi anlatırım. AA çoçuk ağlıyor sütün az gazı var bunun kilo su çok az boyu kısa demeye ne gerek var ki biz onları her haliyle annesiyim. Motive etmek varken neden olumsuzluklar söylenir .
Ben hiç unutmuyorum oğlumda 28 kilo aldım oğlum 3.5 doğdu komşum 3 . Gün geldi emzirşyorum ne Dedi biliyor Muş'un bu beden den bunu mu doğurdun Dedi ben sok birşey diyemedim ne saygısızca ne terbiyesiz bir cümle . Sonra kendinin em fazla 2 kilo doğmuş çoçukları onu diyor bide bunu diyen yıllarca çoçuğu olmamış bir kadın . Zalım bu dünya

Bende aynıyım tek fark benim etrafımda kiler ne zaman doguracan diye gözümün içine bakıyorlar

Hele ki eşim hadi doğur hadi bugün doğur daha bekleme diye diye doğuracak bana
Benim eşim daha çok var diyip duruyo çok heycanlı çünkü kendini öyle teskin ediyo :)

Lafa bak sen kaç kilo doğurdun diyecektin aslında edepsiz terbiyesiz kadinnnn

ilişki sıcak duş belini karnını bolca islatmak göğüs ucunu uyarmak en etkilileri diye duydum canım

Eşim iki aydır yaklaşmıyo bile bana birşey olur diye ilişki normal doğumu kolaylaştırır diye biliyorum bende
canım dikkatli bi şekilde olursa aslında engel yok ilişki için benim biraz riskli heran doğacak gibi eşimde korkuyor ama doktorum hiç yasaklamadi devam edebilirsiniz dedi

kızlar eşim bugün saçını kestirmiş hep kirli sakallıydı ama sakalları seyrek ve rahatsız edici değildir yinede sinek kaydı tras olmuş eve geldi en sevdiği takım elbisesini ve bordo kravatini aradi ve ayarladı koydu parfümu bitmişti ayarlamış kızıma cok yakışıklı gorunmeliyim ilk günden diye bundan sonra hergun böyle bekliycekmis agliycaktim resmen düğünümüzdeki kadar özenmiş herşeye cep mendilini çorabını bile yeni almış dünde tekrardan hastane çantasındaki eşyaları çıkarmış bulabileceği şekilde kendine göre yerlestiriyordu eksik varmı bakıyordu aşırı düşünceli bi kocacım var iyice duygulandım

bunların dışında kabak çekirdeği diyorlar.
ben denemedim artık pes ettim benimkinin erken geleceği yok diye.
hamileliğim boyunca merdiven in çık, yürü, temizlik, ilişki hepsi oldu ama gelmiyor hala.

bunların dışında kabak çekirdeği diyorlar.
ben denemedim artık pes ettim benimkinin erken geleceği yok diye.
hamileliğim boyunca merdiven in çık, yürü, temizlik, ilişki hepsi oldu ama gelmiyor hala.
Canim senin durumun benden vahimmis valla, ben de ananasin cok basarili oldugunu duymustum ama denemedim henuz. İnsallah ise yarar

28 kilo aldın diye 10 kilo bebe mı dogurcakmissin mantığa bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…