Herşey karşılıklı tabi ki ama bazı insanlar hadsizler karşıdakilerin mutsuzluğunu görmemezlikten gelirler ve sürekli kendilerini över anlatırlar . Bir sor bakayım karşındaki bundan memnun mu mutlu oluyor mu ya da sana fikrini sordu mu ? Ya da her insan böyle setleri yaşayarak öğreniyor ben bana sorulmadığı sürece fikrimi söylemem ama sorarsa tecrübelerimi anlatırım. AA çoçuk ağlıyor sütün az gazı var bunun kilo su çok az boyu kısa demeye ne gerek var ki biz onları her haliyle annesiyim. Motive etmek varken neden olumsuzluklar söylenir .Müdahale etmem asla.ona göre yetiştiriyorum. Ama hani artık gelinler kv yi diliyor ben hep iyle gördüm. Ben kv me çok iyi niyetliydim.Allah iyi niyetim ı karşıma çıkarsın. Tabiki onlar da birey sonuçta karışmak anlamında demedim. Hani isterim ki o da eşimin annesidir. Kapım anneme nasıl sonuna kadar açıksa ona da öyle diye düşünmesini isterim
Benim eşim daha çok var diyip duruyo çok heycanlı çünkü kendini öyle teskin ediyo :)Bende aynıyım tek fark benim etrafımda kiler ne zaman doguracan diye gözümün içine bakıyorlar
Hele ki eşim hadi doğur hadi bugün doğur daha bekleme diye diye doğuracak bana
Herşey karşılıklı tabi ki ama bazı insanlar hadsizler karşıdakilerin mutsuzluğunu görmemezlikten gelirler ve sürekli kendilerini över anlatırlar . Bir sor bakayım karşındaki bundan memnun mu mutlu oluyor mu ya da sana fikrini sordu mu ? Ya da her insan böyle setleri yaşayarak öğreniyor ben bana sorulmadığı sürece fikrimi söylemem ama sorarsa tecrübelerimi anlatırım. AA çoçuk ağlıyor sütün az gazı var bunun kilo su çok az boyu kısa demeye ne gerek var ki biz onları her haliyle annesiyim. Motive etmek varken neden olumsuzluklar söylenir .
Ben hiç unutmuyorum oğlumda 28 kilo aldım oğlum 3.5 doğdu komşum 3 . Gün geldi emzirşyorum ne Dedi biliyor Muş'un bu beden den bunu mu doğurdun Dedi ben sok birşey diyemedim ne saygısızca ne terbiyesiz bir cümle . Sonra kendinin em fazla 2 kilo doğmuş çoçukları onu diyor bide bunu diyen yıllarca çoçuğu olmamış bir kadın . Zalım bu dünya
İşte bazıları gecistirerek heyecanını yeniyor bazilarida doğur gayri diye bas didikliyorBenim eşim daha çok var diyip duruyo çok heycanlı çünkü kendini öyle teskin ediyo :)
Benim de 20 mayıs 14 Şubat sezeryana gideceğim . Son gün 24 Şubat . Bugün 36+4 ümValla bende öyle düşünüyorum ama doktor öyle dedi bende anlamadım :) 22 mayıs son adet tarihim senin nedir aynıyız
Doğuran var mı kızlar ??
Sen yam kaçıncı haftandasın canım:)İşte bazıları gecistirerek heyecanını yeniyor bazilarida doğur gayri diye bas didikliyor
ilişki sıcak duş belini karnını bolca islatmak göğüs ucunu uyarmak en etkilileri diye duydum canımKizlar ya ben yarina dogum yapmak istiyorum02.02 tarihinin bennim icin anlami buyuk. Hurma disinda (bir ise yaramamisti bende) dogumu baslatacak bir sey biliyor musunuz? Ben ahududu-bogurtlen cayi ve ananasi biliyorum. Cay bugun 2 tane ictim, gece de ananas yiyecegim belki yarina suyum falan gelir. Siizn bildiginiz baska bi seyler var mi?
Ne güzel bir gün 14 şubat :))Benim de 20 mayıs 14 Şubat sezeryana gideceğim . Son gün 24 Şubat . Bugün 36+4 üm
Eşim iki aydır yaklaşmıyo bile bana birşey olur diyeilişki sıcak duş belini karnını bolca islatmak göğüs ucunu uyarmak en etkilileri diye duydum canım
Hayırlı uğurlu olsun Can'ım masaalahSelam kızlar benimde doğumum sezeryanla gerçekleşti ...bekleyenlere dua ettim
Sen yam kaçıncı haftandasın canım:)
canım dikkatli bi şekilde olursa aslında engel yok ilişki için benim biraz riskli heran doğacak gibi eşimde korkuyor ama doktorum hiç yasaklamadi devam edebilirsiniz dediEşim iki aydır yaklaşmıyo bile bana birşey olur diyeilişki normal doğumu kolaylaştırır diye biliyorum bende
bunların dışında kabak çekirdeği diyorlar.Kizlar ya ben yarina dogum yapmak istiyorum02.02 tarihinin bennim icin anlami buyuk. Hurma disinda (bir ise yaramamisti bende) dogumu baslatacak bir sey biliyor musunuz? Ben ahududu-bogurtlen cayi ve ananasi biliyorum. Cay bugun 2 tane ictim, gece de ananas yiyecegim belki yarina suyum falan gelir. Siizn bildiginiz baska bi seyler var mi?
BELini karnini bolca islatmak ne demekilişki sıcak duş belini karnını bolca islatmak göğüs ucunu uyarmak en etkilileri diye duydum canım
Canim senin durumun benden vahimmis valla, ben de ananasin cok basarili oldugunu duymustum ama denemedim henuz. İnsallah ise yararbunların dışında kabak çekirdeği diyorlar.
ben denemedim artık pes ettim benimkinin erken geleceği yok diye.
hamileliğim boyunca merdiven in çık, yürü, temizlik, ilişki hepsi oldu ama gelmiyor hala.
28 kilo aldın diye 10 kilo bebe mı dogurcakmissin mantığa bak yaHerşey karşılıklı tabi ki ama bazı insanlar hadsizler karşıdakilerin mutsuzluğunu görmemezlikten gelirler ve sürekli kendilerini över anlatırlar . Bir sor bakayım karşındaki bundan memnun mu mutlu oluyor mu ya da sana fikrini sordu mu ? Ya da her insan böyle setleri yaşayarak öğreniyor ben bana sorulmadığı sürece fikrimi söylemem ama sorarsa tecrübelerimi anlatırım. AA çoçuk ağlıyor sütün az gazı var bunun kilo su çok az boyu kısa demeye ne gerek var ki biz onları her haliyle annesiyim. Motive etmek varken neden olumsuzluklar söylenir .
Ben hiç unutmuyorum oğlumda 28 kilo aldım oğlum 3.5 doğdu komşum 3 . Gün geldi emzirşyorum ne Dedi biliyor Muş'un bu beden den bunu mu doğurdun Dedi ben sok birşey diyemedim ne saygısızca ne terbiyesiz bir cümle . Sonra kendinin em fazla 2 kilo doğmuş çoçukları onu diyor bide bunu diyen yıllarca çoçuğu olmamış bir kadın . Zalım bu dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?