Ayyy ne mutlu sana darisi basimizaSelam kızlar benimde doğumum sezeryanla gerçekleşti ...bekleyenlere dua ettim
Cok duygusalkızlar eşim bugün saçını kestirmiş hep kirli sakallıydı ama sakalları seyrek ve rahatsız edici değildir yinede sinek kaydı tras olmuş eve geldi en sevdiği takım elbisesini ve bordo kravatini aradi ve ayarladı koydu parfümu bitmişti ayarlamış kızıma cok yakışıklı gorunmeliyim ilk günden diye bundan sonra hergun böyle bekliycekmis agliycaktim resmendüğünümüzdeki kadar özenmiş herşeye cep mendilini çorabını bile yeni almış dünde tekrardan hastane çantasındaki eşyaları çıkarmış bulabileceği şekilde kendine göre yerlestiriyordu eksik varmı bakıyordu aşırı düşünceli bi kocacım var iyice duygulandım
Canim senin durumun benden vahimmis valla, ben de ananasin cok basarili oldugunu duymustum ama denemedim henuz. İnsallah ise yarar
Günlerdir hurma yiyim diyodum bi nasip olmadı almak gördüm iyi değildi hadi sonra hadi şuradan alırız deyip durdum eşim e annemler getirmiş dün nerdeyse bi paketi bitirdim nerdeyse dünden bu yanabişey olur mu ki
Canım kabak çekirdeği bildiğim kadarıyla magnezyum fln iceriyo kalsiyum magnezyum ve bunlarda kasilmayi sanciyi engelliyor galiba onun için kabak çekirdeği ne derece doğru olur şu aşamada bilemedimbunların dışında kabak çekirdeği diyorlar.
ben denemedim artık pes ettim benimkinin erken geleceği yok diye.
hamileliğim boyunca merdiven in çık, yürü, temizlik, ilişki hepsi oldu ama gelmiyor hala.
beyazli tişört geçen hafta köydeki hali kırmızılı pijama dün gece şimdi benim karnım inmiş ve küçülmüş gibi mi eşim sürekli öyle diyor kafam karıştı iyice
Benim ki de durmadan aman doktor a cok güvenme. Cok hastaneye gitme aman öyle temel böyle etme . Ben hamileligim de aşılarımı bile yaptimadim der hep .
Ama nasil sa bir hastalık geçirdi kanında enfeksiyon çıktı . Yok beni hastanede yatırmadilar etmediler diye kafayı bozacak . O yüzden cokda şey yapmamak lazım ya
Tabii insanın cinleri tepesine çıkıyor o andaaa
Kizlar ya ben yarina dogum yapmak istiyorum02.02 tarihinin bennim icin anlami buyuk. Hurma disinda (bir ise yaramamisti bende) dogumu baslatacak bir sey biliyor musunuz? Ben ahududu-bogurtlen cayi ve ananasi biliyorum. Cay bugun 2 tane ictim, gece de ananas yiyecegim belki yarina suyum falan gelir. Siizn bildiginiz baska bi seyler var mi?
kızlar eşim bugün saçını kestirmiş hep kirli sakallıydı ama sakalları seyrek ve rahatsız edici değildir yinede sinek kaydı tras olmuş eve geldi en sevdiği takım elbisesini ve bordo kravatini aradi ve ayarladı koydu parfümu bitmişti ayarlamış kızıma cok yakışıklı gorunmeliyim ilk günden diye bundan sonra hergun böyle bekliycekmis agliycaktim resmendüğünümüzdeki kadar özenmiş herşeye cep mendilini çorabını bile yeni almış dünde tekrardan hastane çantasındaki eşyaları çıkarmış bulabileceği şekilde kendine göre yerlestiriyordu eksik varmı bakıyordu aşırı düşünceli bi kocacım var iyice duygulandım
Günlerdir hurma yiyim diyodum bi nasip olmadı almak gördüm iyi değildi hadi sonra hadi şuradan alırız deyip durdum eşim e annemler getirmiş dün nerdeyse bi paketi bitirdim nerdeyse dünden bu yanabişey olur mu ki
Bi paket yediysen dogurmayacagin varsa da dogurursunGünlerdir hurma yiyim diyodum bi nasip olmadı almak gördüm iyi değildi hadi sonra hadi şuradan alırız deyip durdum eşim e annemler getirmiş dün nerdeyse bi paketi bitirdim nerdeyse dünden bu yanabişey olur mu ki
ayy acaba ay çekirdeği mi dediler, yanlış yönlendirmiş olmayayım her duyduğumuzu doğru zannediyoruzCanım kabak çekirdeği bildiğim kadarıyla magnezyum fln iceriyo kalsiyum magnezyum ve bunlarda kasilmayi sanciyi engelliyor galiba onun için kabak çekirdeği ne derece doğru olur şu aşamada bilemedim
Bence baya küçülmüş ve inmiş canım
Aaaa aynı benim kv nin bir türüymüş o da... laflar çok tanıdık geldi
Kız daha senin günün çok değil mi
Aferin ona sizi düşünsün bakalım
Bence baya küçülmüş ve inmiş canım
Aaaa aynı benim kv nin bir türüymüş o da... laflar çok tanıdık geldi
Kız daha senin günün çok değil mi
Aferin ona sizi düşünsün bakalım
Evet yuruyemıorum şuan ben ağır ağır yuruorum bebegım yan yatıor Allahtan ayakları hep sol yanımı ıtıor.ultrasondasa yuzunu gırdm yanmda yatııo.32 haftalıkken kafası aşagıdaydı hep yan yattım nasıl ola kafa asagıda dıye belkı o donmeyı etkılemıştır.allahtan dondu lavaboya akıntıya dırulmuodu.sımdıde bebek yan yatıo ben yan yatamıorum hep sırt ustu kendını yorma hıc bı iş yapmıorum annem gelıo yemknyapıo gıdıo temzlıkcı gelecek ugrasmıorm.erken doğum ıstemıorm zavallım uyukluolar ememıolar kuvezde duruolar anne karnında ne kadar durursa kar kızlar 14 şubatta dogurucam ınsNasil dondu canim? Ayni seyi ben de yasadim bir anda servikal 2ye dustu. Simdi elleri bayagi bacagimin arasinda gibi. Ara ara bir baski oluyor sanki suyum patliyacak ya da idrari mi kaciriverecekmisim gibi. Ben de yatiyorum surekli. Ayaktayken bebis cikiverecekmis gibi oluyor
En fazla dogurursam iyi geldi zamanım sancim geçen hafta 0 altındaydı bakalım yarın ne durumda çıkacak :)En fazla doğururuz ne olacakk
Kim dedi bir paket ye diye sana
O zaman onu direk eleyeyim canim sagolCanım kabak çekirdeği bildiğim kadarıyla magnezyum fln iceriyo kalsiyum magnezyum ve bunlarda kasilmayi sanciyi engelliyor galiba onun için kabak çekirdeği ne derece doğru olur şu aşamada bilemedim
Dimi en fazla dogururum onda da erken diil artık zamanı napim çok severim ben hurmayıBi paket yediysen dogurmayacagin varsa da dogurursun
37 haftadan sonra küveze girmiyorlar galiba canımEvet yuruyemıorum şuan ben ağır ağır yuruorum bebegım yan yatıor Allahtan ayakları hep sol yanımı ıtıor.ultrasondasa yuzunu gırdm yanmda yatııo.32 haftalıkken kafası aşagıdaydı hep yan yattım nasıl ola kafa asagıda dıye belkı o donmeyı etkılemıştır.allahtan dondu lavaboya akıntıya dırulmuodu.sımdıde bebek yan yatıo ben yan yatamıorum hep sırt ustu kendını yorma hıc bı iş yapmıorum annem gelıo yemknyapıo gıdıo temzlıkcı gelecek ugrasmıorm.erken doğum ıstemıorm zavallım uyukluolar ememıolar kuvezde duruolar anne karnında ne kadar durursa kar kızlar 14 şubatta dogurucam ıns
Ye ye, aklinda duracagina midende dursunDimi en fazla dogururum onda da erken diil artık zamanı napim çok severim ben hurmayıgidiyim kalan 3-5 taneyi de yiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?