2017 Şubat Anneleri

Cok duygusal acaba bizimki oglan diye mi bizimki boyle hazirliklara girismiyor

Günlerdir hurma yiyim diyodum bi nasip olmadı almak gördüm iyi değildi hadi sonra hadi şuradan alırız deyip durdum eşim e annemler getirmiş dün nerdeyse bi paketi bitirdim nerdeyse dünden bu yana bişey olur mu ki

Canim senin durumun benden vahimmis valla, ben de ananasin cok basarili oldugunu duymustum ama denemedim henuz. İnsallah ise yarar

umarım sen de işe yarar,bünyeden bünyeye fark ediyordur muhtemelen.
ananası da denedim bir tek pilates topum olmadığı için onu denemedim

bu arada kızlar bir yakınım hurma göndermiş bana, medine kudüs hurmalarını doğumdan önce acve hurmasına benzettim ben siyah yuvarlak hurmalar var onları da doğuma giderken yesin demiş. son hurmalarımı yiyeyim belki benim oğlan tam gününü bekliyordur.

bunların dışında kabak çekirdeği diyorlar.
ben denemedim artık pes ettim benimkinin erken geleceği yok diye.
hamileliğim boyunca merdiven in çık, yürü, temizlik, ilişki hepsi oldu ama gelmiyor hala.
Canım kabak çekirdeği bildiğim kadarıyla magnezyum fln iceriyo kalsiyum magnezyum ve bunlarda kasilmayi sanciyi engelliyor galiba onun için kabak çekirdeği ne derece doğru olur şu aşamada bilemedim

beyazli tişört geçen hafta köydeki hali kırmızılı pijama dün gece şimdi benim karnım inmiş ve küçülmüş gibi mi eşim sürekli öyle diyor kafam karıştı iyice

Bence baya küçülmüş ve inmiş canım

Aaaa aynı benim kv nin bir türüymüş o da... laflar çok tanıdık geldi

Kız daha senin günün çok değil mi

Aferin ona sizi düşünsün bakalım

En fazla doğururuz ne olacakk
Kim dedi bir paket ye diye sana

Bi paket yediysen dogurmayacagin varsa da dogurursun

Canım kabak çekirdeği bildiğim kadarıyla magnezyum fln iceriyo kalsiyum magnezyum ve bunlarda kasilmayi sanciyi engelliyor galiba onun için kabak çekirdeği ne derece doğru olur şu aşamada bilemedim
ayy acaba ay çekirdeği mi dediler, yanlış yönlendirmiş olmayayım her duyduğumuzu doğru zannediyoruz

Napayim, yarin 16 gun kalmis oluyor. Bebek de iri cok sukur, dogsun madem diyip ananasa basladim

Evet yuruyemıorum şuan ben ağır ağır yuruorum bebegım yan yatıor Allahtan ayakları hep sol yanımı ıtıor.ultrasondasa yuzunu gırdm yanmda yatııo.32 haftalıkken kafası aşagıdaydı hep yan yattım nasıl ola kafa asagıda dıye belkı o donmeyı etkılemıştır.allahtan dondu lavaboya akıntıya dırulmuodu.sımdıde bebek yan yatıo ben yan yatamıorum hep sırt ustu kendını yorma hıc bı iş yapmıorum annem gelıo yemknyapıo gıdıo temzlıkcı gelecek ugrasmıorm.erken doğum ıstemıorm zavallım uyukluolar ememıolar kuvezde duruolar anne karnında ne kadar durursa kar kızlar 14 şubatta dogurucam ıns

Kızlar eşi doğuma girecek olan varmı ben girecenmi diye sordum hayır dedi aslında girse şöyle elimi tutu verse güzel olurdu

O zaman onu direk eleyeyim canim sagol ananasa devam

37 haftadan sonra küveze girmiyorlar galiba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…