- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
En fazla dogurursam iyi geldi zamanım sancim geçen hafta 0 altındaydı bakalım yarın ne durumda çıkacak :)
Doktor 37yi gorsek yeter dedi 35+4um ben de. Mutfaga falan mecburen gidiyorum,esimden baska destekcim yok. Hepimiz son ana kadar kalsinlar isteriz ama nasip iste. Hepimizin gonlune gore versin Allah. Bu arada benim de inanilmaz akintim var surekli gunluk pedle idare ediyorum. Wcye bile geliyor bayagi. Cumartesi randevum var bir soracagim ben de doktorumaEvet yuruyemıorum şuan ben ağır ağır yuruorum bebegım yan yatıor Allahtan ayakları hep sol yanımı ıtıor.ultrasondasa yuzunu gırdm yanmda yatııo.32 haftalıkken kafası aşagıdaydı hep yan yattım nasıl ola kafa asagıda dıye belkı o donmeyı etkılemıştır.allahtan dondu lavaboya akıntıya dırulmuodu.sımdıde bebek yan yatıo ben yan yatamıorum hep sırt ustu kendını yorma hıc bı iş yapmıorum annem gelıo yemknyapıo gıdıo temzlıkcı gelecek ugrasmıorm.erken doğum ıstemıorm zavallım uyukluolar ememıolar kuvezde duruolar anne karnında ne kadar durursa kar kızlar 14 şubatta dogurucam ıns
Aynı tür o zaman tatlımAllah kolaylık versin
Napayim, yarin 16 gun kalmis oluyor. Bebek de iri cok sukur, dogsun madem diyip ananasa basladim
Kızlar eşi doğuma girecek olan varmı ben girecenmi diye sordum hayır dedi aslında girse şöyle elimi tutu verse güzel olurdu
Dimi en fazla dogururum onda da erken diil artık zamanı napim çok severim ben hurmayıgidiyim kalan 3-5 taneyi de yiyim bari
Bence tum erkekler girmeliKızlar eşi doğuma girecek olan varmı ben girecenmi diye sordum hayır dedi aslında girse şöyle elimi tutu verse güzel olurdu
Bilmiyom canım ama benim duyduğum okuduğum böyleydi o yüzden soyliyim dedim :)ayy acaba ay çekirdeği mi dediler, yanlış yönlendirmiş olmayayım her duyduğumuzu doğru zannediyoruz
Ben komple bayılıcam oyuzden eşim gırmezKızlar eşi doğuma girecek olan varmı ben girecenmi diye sordum hayır dedi aslında girse şöyle elimi tutu verse güzel olurdu
Doktor 37yi gorsek yeter dedi 35+4um ben de. Mutfaga falan mecburen gidiyorum,esimden baska destekcim yok. Hepimiz son ana kadar kalsinlar isteriz ama nasip iste. Hepimizin gonlune gore versin Allah. Bu arada benim de inanilmaz akintim var surekli gunluk pedle idare ediyorum. Wcye bile geliyor bayagi. Cumartesi randevum var bir soracagim ben de doktoruma
doğrudur canım bana da bir arkadaş önermişti ama ay çekirdeği yerine kabak çekirdeği anlamış olabilirim ben emin değilim.Bilmiyom canım ama benim duyduğum okuduğum böyleydi o yüzden soyliyim dedim :)
O zaman onu direk eleyeyim canim sagolananasa devam
Amin canım sana da
Evettt benim de 14 gün kalacak ben de telaşlanabilirim artık o zaman
Benimki de girmek istemiyor seni öyle görmeye dayanamam diyor
Kız canımı çektirdin gidip ben de yiym bari
Normal olursa benim esim girecek doguma insallah. Tum sureci birlikte atlattik, sonucta ikimizin cocugu sadece kadinlar tasiyor. Bu mucizeyi kesinlikle imkan varsa babalar da yasamali. Bizim kadar onlarin da hakki. Onunla daha guclu olacagimi biliyorum.Kızlar eşi doğuma girecek olan varmı ben girecenmi diye sordum hayır dedi aslında girse şöyle elimi tutu verse güzel olurdu
Olabilir canımdoğrudur canım bana da bir arkadaş önermişti ama ay çekirdeği yerine kabak çekirdeği anlamış olabilirim ben emin değilim.
Hurma besin değerleri çok yüksek bir gıda..herşeyin aşırısı zarar..günde 7-9 ideal bence ama..fazla tüketmeyin mineral-vitamin yüklemesi yapmış olursunuzGünlerdir hurma yiyim diyodum bi nasip olmadı almak gördüm iyi değildi hadi sonra hadi şuradan alırız deyip durdum eşim e annemler getirmiş dün nerdeyse bi paketi bitirdim nerdeyse dünden bu yanabişey olur mu ki
Kızlar eşi doğuma girecek olan varmı ben girecenmi diye sordum hayır dedi aslında girse şöyle elimi tutu verse güzel olurdu
Pozisyonuyla alakali olabilir diye dusunuyorum. Ben de bir sorayim olmadi fitilin adi neydi?Benim de fenaydı akıntı dr fitil yazdı da kurtuldum çok şükür
Ye yeAmin canım sana da
Evettt benim de 14 gün kalacak ben de telaşlanabilirim artık o zaman
Benimki de girmek istemiyor seni öyle görmeye dayanamam diyor
Kız canımı çektirdin gidip ben de yiym bari
Pozisyonuyla alakali olabilir diye dusunuyorum. Ben de bir sorayim olmadi fitilin adi neydi?
Son haftam zaten bişey olmaz heralde :)Hurma besin değerleri çok yüksek bir gıda..herşeyin aşırısı zarar..günde 7-9 ideal bence ama..fazla tüketmeyin mineral-vitamin yüklemesi yapmış olursunuz
Yok kız ne oldudoğurdun mu yoksaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?