2017 Şubat Anneleri

En fazla dogurursam iyi geldi zamanım sancim geçen hafta 0 altındaydı bakalım yarın ne durumda çıkacak :)

Ayy zıkkım olsun . Kizz sancı çıkınca da bir garip oluyorsun yani .
Ben hıı ne sancısı okadar oldu mu ya doguruyor müyüm diye bembeyaz kesilmiştim

Doktorum da dalga geçer gibi doguracan mı kız yoksa deyince hepten düştü moralim .

Ayy valla doguracaksanda stressiz acısız böyle bir avazda doğurursun , DOGURURUZZZZ İnsallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Doktor 37yi gorsek yeter dedi 35+4um ben de. Mutfaga falan mecburen gidiyorum,esimden baska destekcim yok. Hepimiz son ana kadar kalsinlar isteriz ama nasip iste. Hepimizin gonlune gore versin Allah. Bu arada benim de inanilmaz akintim var surekli gunluk pedle idare ediyorum. Wcye bile geliyor bayagi. Cumartesi randevum var bir soracagim ben de doktoruma

Aynı tür o zaman tatlım Allah kolaylık versin

Amin canım sana da

Napayim, yarin 16 gun kalmis oluyor. Bebek de iri cok sukur, dogsun madem diyip ananasa basladim

Evettt benim de 14 gün kalacak ben de telaşlanabilirim artık o zaman

Kızlar eşi doğuma girecek olan varmı ben girecenmi diye sordum hayır dedi aslında girse şöyle elimi tutu verse güzel olurdu

Benimki de girmek istemiyor seni öyle görmeye dayanamam diyor

Dimi en fazla dogururum onda da erken diil artık zamanı napim çok severim ben hurmayı gidiyim kalan 3-5 taneyi de yiyim bari

Kız canımı çektirdin gidip ben de yiym bari

Benim de fenaydı akıntı dr fitil yazdı da kurtuldum çok şükür

Kızlar eşi doğuma girecek olan varmı ben girecenmi diye sordum hayır dedi aslında girse şöyle elimi tutu verse güzel olurdu
Normal olursa benim esim girecek doguma insallah. Tum sureci birlikte atlattik, sonucta ikimizin cocugu sadece kadinlar tasiyor. Bu mucizeyi kesinlikle imkan varsa babalar da yasamali. Bizim kadar onlarin da hakki. Onunla daha guclu olacagimi biliyorum.

Hurma besin değerleri çok yüksek bir gıda..herşeyin aşırısı zarar..günde 7-9 ideal bence ama..fazla tüketmeyin mineral-vitamin yüklemesi yapmış olursunuz

Hurma besin değerleri çok yüksek bir gıda..herşeyin aşırısı zarar..günde 7-9 ideal bence ama..fazla tüketmeyin mineral-vitamin yüklemesi yapmış olursunuz
Son haftam zaten bişey olmaz heralde :)

Sanki aşağıyı görmüyorlar hoş sadece elini tutcak ama istemedi gıcık şey zaten doğuma girse bidaha çocuk falan yaptrmaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…