2017 Şubat Anneleri

Bi paketi bi günde yemedim ya dün yedim 9-10 tane bugün yedim bi o kadar da :) zaten bu paket te de o kadar oluyo :)
Heee..öyle desenize:) benim bildiğim paketlerin boyutu farklı..neyse afiyet bal şeker olsun,yarasın,doğumu kolaylaştırsın,bir avazda çıksın yavrucak

Heee..öyle desenize:) benim bildiğim paketlerin boyutu farklı..neyse afiyet bal şeker olsun,yarasın,doğumu kolaylaştırsın,bir avazda çıksın yavrucak
Yok öyle aşırı fazla değil zaten ya günde yediğim 10 tane fln oldu işte :) amin sağolasın inş öyle olur :)

Kızlar uyku yok yıne tekmelıor yan yatamıorum çıt çıt bı ses cıkartıo dogsada bı rahat yatsam yanıma doğru şoyle

Normal doğum isteyen yada yapacaklar. Tavsiyelerim olacak

Ayy öyle bir dedin ki sanki şöyle yaparsanız yanınızda der gibi oldu korkutma kız bizi

Bebisini de seni cok coooook öpüyorum . Allah analı babalı büyütsün inşallah

Heyyy millet doğurdum. Miniğime kavuştummm. Allah hepinize kolay doğumlar nasip olsun
Ayy çok sevindim tebrik ederim cnm allah analı babalı büyütsün nasıl oldu birden çok merak ediyrm ben hala bekliyrm çok secindim detayları muhakkak paylaş benmle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…