2017 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar.. İçimde bugun doğuracak gibi bir his olsada artık inanmıyorm bu yalancı sancılara :) hala bir listemiz yok anlayan biri olsa kazen ve mune hemen yapacaktı ama kimse yanaşmadı.. Nyse artık bizde listesiz bir topiğiz.. Bende sabahın bu saatinde kalkıyorum artık ve evde vakit geçiyor önerisi olan varmı vakit geçirmek için :)

Famm canım hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin yavruna sana da geçmiş olsun detayları bekliyoruz saçlar yapılırken mi yakası sancı seni dikisin varmı ayyy çok heyecanlı ya takvimden sonra gelen bebiş :)

Heyyy millet doğurdum. Miniğime kavuştummm. Allah hepinize kolay doğumlar nasip olsun

Çok sevindimmmm hayırlı olsun Allah uzun sağlıklı ömürler versin size çok öpüyor ve dinlenince detayları bekliyorum normal heveslisi biri olarak

Uyuyorum bolca

Canımmm dualarım seninle inşallah ağrısız sızısız kavuşursunuz güzel günleriniz olsun minik yakışıklılarınla

Hastanedeyiz. Bugün kavuşma günü. Sağlıkla gelsin kuzular. Doğuma girceklere kolay doğumlar diliyorum. Dualarınıza bizide eklerseniz seviniriz.

Oh Şubat geldi bebisler de sıraya girdiler maaşallah sağlıcakla gelsinler kuzucuklar

A Armaganhayat rabbim yardımcınız olsun canım topikte bizim de senin gibilere ihtiyacımız var deneyim icin helede bebidler büyürken sağlıkla gelsin yavrun

Famm Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bol sutun olsun insallah bugun bebegine kavusacak arkadaslara da kolayliklar ins. Sag salim alsinlar kucaklarina

Okuyorm ama yazamiyorm uykusuzlk sirt bel agrilari beni mahvedeck gece 2 3 gibi yatiorm wc molalari saat basi sonra 7 8 arasi bi aclikla uyaniorm ki oglum icimde hop hop karnimi doyurdgm an ise fenalasiorm halszlesip bayilacak gibi oluorm 3gunluk kisir dongum bu var mi bnm gibi dogum 14subatta sezeryan dayanabilir miyim mechul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…