Kizlar yedim ananasi sanirim dogurcam cidden sag kasigimda bacagima vuran bi agri var, dogum sancisi diil ama bi seyler basliyor gibi. Dua edin bana da olur mu
Günaydın kızlar.. İçimde bugun doğuracak gibi bir his olsada artık inanmıyorm bu yalancı sancılara :) hala bir listemiz yok anlayan biri olsa kazen ve mune hemen yapacaktı ama kimse yanaşmadı.. Nyse artık bizde listesiz bir topiğiz.. Bende sabahın bu saatinde kalkıyorum artık ve evde vakit geçiyor önerisi olan varmı vakit geçirmek için :)
Famm
canım hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin yavruna sana da geçmiş olsun detayları bekliyoruz saçlar yapılırken mi yakası sancı seni dikisin varmı ayyy çok heyecanlı ya takvimden sonra gelen bebiş :)
Gunaydinnn kızlar bugün hastaneye gidiyoruz bebeğim geliyor üçüncü paşam. 9 ay gecti iste kavusma ani. Iyi ki bu forum var cok daha rahat ve de guzel gecti ....Çıkınca yazarım inşallah. ....Allah à emanet olun.....öpüyorum sizi bebisleriniZi. ..bize dua edin.... ....
Günaydın kızlar.. İçimde bugun doğuracak gibi bir his olsada artık inanmıyorm bu yalancı sancılara :) hala bir listemiz yok anlayan biri olsa kazen ve mune hemen yapacaktı ama kimse yanaşmadı.. Nyse artık bizde listesiz bir topiğiz.. Bende sabahın bu saatinde kalkıyorum artık ve evde vakit geçiyor önerisi olan varmı vakit geçirmek için :)
Gunaydinnn kızlar bugün hastaneye gidiyoruz bebeğim geliyor üçüncü paşam. 9 ay gecti iste kavusma ani. Iyi ki bu forum var cok daha rahat ve de guzel gecti ....Çıkınca yazarım inşallah. ....Allah à emanet olun.....öpüyorum sizi bebisleriniZi. ..bize dua edin.... ....
AArmaganhayat
rabbim yardımcınız olsun canım topikte bizim de senin gibilere ihtiyacımız var deneyim icin helede bebidler büyürken sağlıkla gelsin yavrun
Famm
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bol sutun olsun insallah bugun bebegine kavusacak arkadaslara da kolayliklar ins. Sag salim alsinlar kucaklarina
Okuyorm ama yazamiyorm uykusuzlk sirt bel agrilari beni mahvedeck gece 2 3 gibi yatiorm wc molalari saat basi sonra 7 8 arasi bi aclikla uyaniorm ki oglum icimde hop hop karnimi doyurdgm an ise fenalasiorm halszlesip bayilacak gibi oluorm 3gunluk kisir dongum bu var mi bnm gibi dogum 14subatta sezeryan dayanabilir miyim mechul