2017 Şubat Anneleri

Kızlar Benin burnum dolu ağzımdan nefes alıyorum hep tahriş olmuş bugün doktorumu gitsem doktor da hamileyim diye birşey vermiyor ama böle Doğumdan sonra daha zor ya öksürük filan sezeryan yaram agrır bas agrısı da var evde yapılacak birşey var mu

Gecen ay senin gibiydm cnm 9ayda 3 4 kez grip olunca epey yasadm o durumu bas ucuma mandalina koyup uyandkca yiyordm su iciordm bogazim kurumasin diye bir de dogru mu yaptm bilemem ama burnumun kenarina viks suruodm nefes acsin diye

Gecen ay senin gibiydm cnm 9ayda 3 4 kez grip olunca epey yasadm o durumu bas ucuma mandalina koyup uyandkca yiyordm su iciordm bogazim kurumasin diye bir de dogru mu yaptm bilemem ama burnumun kenarina viks suruodm nefes acsin diye
Benim de bir ara baya uzun sürdü bu olay sonra geçti şimdi gene başladı bas agrısı salya sümük burun akıntısı çok Yorgun'um kafamı kaldıracak halim YÖK Doğuma az kaldı bide bundsn çekmek istemiyorum

Kizlar yedim ananasi sanirim dogurcam cidden sag kasigimda bacagima vuran bi agri var, dogum sancisi diil ama bi seyler basliyor gibi. Dua edin bana da olur mu
Kızlar benim Can'ım ananas çekti dün bir dikim bugün bir dilim yedim inş birşey olmaz benim daha var bide sezeryan olacağım çok etkilimi bu kadar

Cnm günaydın. Benim büyük temizlik yapıldı ama illa ufak tefek işler oluyor . Buzdolabı, vestiyer , gardırop içi vs kendimi kasmadan temizliyorum. Tabi hergün birini. Terlik yıka, çarşaf yıka iş bitmiyor . Maksat zaman geçirmek :) akşamada 1-2 çeşit yemek tamamdır

Ben cok yoruluyorum canım yapamıyorum birde hemen bacak ve belim ağrıyor biraz fazla kilo aldm sanırım

Saglikla dogsun insallah,Allah yardimcin olsun...

Heyyy millet doğurdum. Miniğime kavuştummm. Allah hepinize kolay doğumlar nasip olsun

Canım gözünaydın sağlıkla anneli babalı büyüsün inşallah..

Hastanedeyiz. Bugün kavuşma günü. Sağlıkla gelsin kuzular. Doğuma girceklere kolay doğumlar diliyorum. Dualarınıza bizide eklerseniz seviniriz.

Sağlıkla kavuşun inşallah canım haberdar et bizi.. Allah kolaylıklar versin..

Siz de sağlıkla kavuşun inşallah ne heyecanlı herkes sırayla kavuşuyor. Allah kolaylıklar versin..
.

Benim bide 3 gündür yürürken bile alt bölgemde ağrı oluyor kızlar yaşayan varmı böylr. Oturduğum yerden kalktığımda bü kaç adım zor atıyorum sonra bormale dönüyorum

Son haftalarda hata oranı artıyormuş genel olarak ciddi bir sorun olmaması önemli bu 2 hafta o kadar önemli değil takma çünkü +3 ve -3 hafta yı normal kabul ediyorlar

Ayni durum bende de var. Kafasi normal ama karin cevresi 3 hafta geriden gidiyor. Ctesi gidicez tekrar insallah biraz buyumustur.

evet kızlar bir sonraki kontrol önemli birde doktorun dediğine göre 2500 altında , suyunun az olması, nstnin olumsuz çıkması durumunda erken doğumu düşünebiliriz ama bu durumda öyle bir şeye gerek yok sen sadece bebeğin hareketlerini takip et dedi .. aslında tabloya baktığımda değerleri haftayla uyumlu min. max diye ayrım var herhalde ultrasonlar max. değer üzerinden hesap yapıyor.. inşallah sağlıkla doğsun bebişlerimizde doktorun dediği gibi her bebek kilolu doğcak diye bir şey yok sonuçta bide kız olunca daha minyon olabiliyorlarmış.

Günaydın kızlar Famm @bahar7684 mavikelime kızlar sağlıkla ve sihatle bebişlerinize kavuşun. Rabbim yardımcınız olsun. Sabah erkenden kalktım son bakımlarım için kuafördeyim. Her ne kadar da tam tarihi kesinleşmesede 2/3 hafta sonra olur diye düşünüyorum. İlk hamileliğimde hep yukarıdaydı karnım, bunda hep aşağıda hiç yukarı çıkmadı, ikisinde de hiçkanala yakın olmadı. Biraz yapıyla alakalı sanki, erkeklerin çoğunluğu daha yukarıda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…