Gecen ay senin gibiydm cnm 9ayda 3 4 kez grip olunca epey yasadm o durumu bas ucuma mandalina koyup uyandkca yiyordm su iciordm bogazim kurumasin diye bir de dogru mu yaptm bilemem ama burnumun kenarina viks suruodm nefes acsin diyeKızlar Benin burnum dolu ağzımdan nefes alıyorum hep tahriş olmuş bugün doktorumu gitsem doktor da hamileyim diye birşey vermiyor ama böle Doğumdan sonra daha zor ya öksürük filan sezeryan yaram agrır bas agrısı da var evde yapılacak birşey var mu
Benim de bir ara baya uzun sürdü bu olay sonra geçti şimdi gene başladı bas agrısı salya sümük burun akıntısı çok Yorgun'um kafamı kaldıracak halim YÖK Doğuma az kaldı bide bundsn çekmek istemiyorumGecen ay senin gibiydm cnm 9ayda 3 4 kez grip olunca epey yasadm o durumu bas ucuma mandalina koyup uyandkca yiyordm su iciordm bogazim kurumasin diye bir de dogru mu yaptm bilemem ama burnumun kenarina viks suruodm nefes acsin diye
Kızlar benim Can'ım ananas çekti dün bir dikim bugün bir dilim yedim inş birşey olmaz benim daha var bide sezeryan olacağım çok etkilimi bu kadarKizlar yedim ananasi sanirim dogurcam ciddensag kasigimda bacagima vuran bi agri var, dogum sancisi diil ama bi seyler basliyor gibi. Dua edin bana da olur mu
Günaydın kızlar.. İçimde bugun doğuracak gibi bir his olsada artık inanmıyorm bu yalancı sancılara :) hala bir listemiz yok anlayan biri olsa kazen ve mune hemen yapacaktı ama kimse yanaşmadı.. Nyse artık bizde listesiz bir topiğiz.. Bende sabahın bu saatinde kalkıyorum artık ve evde vakit geçiyor önerisi olan varmı vakit geçirmek için :)
Hayırlısıyla kavuşursunuz Can'ım inşHastanedeyiz. Bugün kavuşma günü. Sağlıkla gelsin kuzular. Doğuma girceklere kolay doğumlar diliyorum. Dualarınıza bizide eklerseniz seviniriz.
Cnm günaydın. Benim büyük temizlik yapıldı ama illa ufak tefek işler oluyor . Buzdolabı, vestiyer , gardırop içi vs kendimi kasmadan temizliyorum. Tabi hergün birini. Terlik yıka, çarşaf yıka iş bitmiyor . Maksat zaman geçirmek :) akşamada 1-2 çeşit yemek tamamdır
Saglikla dogsun insallah,Allah yardimcin olsun...Gunaydinnn kızlar bugün hastaneye gidiyoruz bebeğim geliyor üçüncü paşam. 9 ay gecti iste kavusma ani. Iyi ki bu forum var cok daha rahat ve de guzel gecti ....Çıkınca yazarım inşallah. ....Allah à emanet olun.....öpüyorum sizi bebisleriniZi. ..bize dua edin....
....
Ne kadar saçma düşünen insanlarımız var yaEeee bir 4.5 -5 kilo
Bekliyorlardı Can'ım tam bir Hayel kırıklığı tüh tüh vah vah
Heyyy millet doğurdum. Miniğime kavuştummm. Allah hepinize kolay doğumlar nasip olsun
Hastanedeyiz. Bugün kavuşma günü. Sağlıkla gelsin kuzular. Doğuma girceklere kolay doğumlar diliyorum. Dualarınıza bizide eklerseniz seviniriz.
Gunaydinnn kızlar bugün hastaneye gidiyoruz bebeğim geliyor üçüncü paşam. 9 ay gecti iste kavusma ani. Iyi ki bu forum var cok daha rahat ve de guzel gecti ....Çıkınca yazarım inşallah. ....Allah à emanet olun.....öpüyorum sizi bebisleriniZi. ..bize dua edin....
....
Belim ve sirtim deehset agrio tutulms gibi aciyla uyaniorm
Valla bende yapamıyorum hemen kasıklarıma baskı yapıyor bebiş kaskatı oluyor rahatsız ediyor uzanıyorum hemenBen cok yoruluyorum canım yapamıyorum birde hemen bacak ve belim ağrıyor biraz fazla kilo aldm sanırım
Bilemedim ki doktor normal diyorsa normaldir ama sıkma canını.
Benim hep uyumlu idi ne önde ne geride şimdi böyle çıktı. Bir dahaki kontrolde ne çıkacak o önemli sanırım ona göre bir karar verilecek doğum planı yapılacak benim böyle giderse..
Son haftalarda hata oranı artıyormuş genel olarak ciddi bir sorun olmaması önemli bu 2 hafta o kadar önemli değil takma çünkü +3 ve -3 hafta yı normal kabul ediyorlar
Ayni durum bende de var. Kafasi normal ama karin cevresi 3 hafta geriden gidiyor. Ctesi gidicez tekrar insallah biraz buyumustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?