2017 Şubat Anneleri

Günaydın güzel anneler. Doğuma gireceklere Allahtan kolaylık diliyorum sağlıkla gelsin bebişler inşallah. ikinci çocuğu olanlar anlar beni oğlum çok hırçın son zamanlarda. farkında herşeyin. Zor ve sabırlı günler bizi bekliyor. Allah kolaylık versin. Bu arada geçen gün cam falan silmiştim, çok zorlamadan dinlenerek. nst de bebek kalp atışları yüksek çıktı ,zor düzene girdi kızlar.Doktor takip edip öne alacaktı doğumu az daha. Aman yormayın kendinizi.

Sağol canım sıkı takip önemli demek ki o yüzden bana iki üç güne gel hareketleri de takip et demiş doktor.

Salı günü nst ye bağlı iken hissettiğim 60 çıkan sancı değerinin bel ağrısıni hatırlıyorum bugün onun bir tık üstüne çıktı kasılma anındaki bel ağrısı sancı artıyor sanırım gitgide.

Günaydın kızlar.
Bugün aramıza katılacak bebişlere hoş geldin.
Doktor kontrolümüz var bugün. İlk defa gideceğim bu doktora kendi doktorum izinde olduğu için
Ufak ufak sancılarım var gibiydi dün ama düzensiz ve hafif geldiler bana. Bakalım doktor ne diyecek

Ben cok yoruluyorum canım yapamıyorum birde hemen bacak ve belim ağrıyor biraz fazla kilo aldm sanırım
Hmm ne kadar aldın cnm? Ben 8 aldım ve alımım epeydir durdu. Sende yorma o zaman kendini. Teve2 de eski diziler var onları izle :) Ben arada dinleniyorum keyifli oluyor. 3 yıldır çalıştığım için hiç birşeyle bu kadar uğraşacak vaktim yoktu. Bebişten sonrada hiç vakit olmaz .. yinede keyifli zamanlar ..

Ayyy yanlız değilim teve 2 izleyen biri olarak

Saglikli dogsunlar da varsin biraz minnak olsunlar napalim.

Kizlar dogurmadim sabaha kadar agrim oldu, 20 kere uyandim falan ama o kadar

Valla bende yapamıyorum hemen kasıklarıma baskı yapıyor bebiş kaskatı oluyor rahatsız ediyor uzanıyorum hemen

Kolay doğum için yürüyüş diyorlar yapamıyorum ne olacak bilmiyorum..

Bende çalıştım 35. Haftam a kadar okuldaydm imkanlar el Verse 37 ye kadar çalışmak Daha iyi olacaktı sanki nyse ben teve2 yi bulayım :) 15 kg aldm ama vucudm çok çok elverişli zaten akrabalar da zayıf cok az..

Kızlar doktordayım ikinci kez nst ye girdim.
İki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Bebeğin boyu da kilosu da haftasının çok gerisinde onu da geçtim kalp atışları 160 180 A ra lıüında doktor ikinci kez bakacak ve bir karar verecekler. Bugünkü doktorum daha iyi givi

Güzel haberlerle dönersin inşaallah. Bende yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum doktor perşembe yada cuma tekrar gel demişti. Hareketlerini sayıyorum 24 saatte 10 u geçiyor ama yine de öyle aşırı hareketli değil hareketleri daha cılız gibi geliyor.

Canim benimkinin nabzi hep oyle atiyor nerdeyse, hic sikma canini

Bana da normal doğum istiyorsan yürü dedi ama biraz yürüsem kasıklarımda baskı oluyo kasılıp kalıyorum zor yürüyorum dinlenmek istiyorum taş gibi oluyor karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…