Allah sağlıkla kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin. İnşallah hereşy youlndadırHastanedeyiz. Bugün kavuşma günü. Sağlıkla gelsin kuzular. Doğuma girceklere kolay doğumlar diliyorum. Dualarınıza bizide eklerseniz seviniriz.
Sağol canım sıkı takip önemli demek ki o yüzden bana iki üç güne gel hareketleri de takip et demiş doktor.evet kızlar bir sonraki kontrol önemli birde doktorun dediğine göre 2500 altında , suyunun az olması, nstnin olumsuz çıkması durumunda erken doğumu düşünebiliriz ama bu durumda öyle bir şeye gerek yok sen sadece bebeğin hareketlerini takip et dedi .. aslında tabloya baktığımda değerleri haftayla uyumlu min. max diye ayrım var herhalde ultrasonlar max. değer üzerinden hesap yapıyor.. inşallah sağlıkla doğsun bebişlerimizde doktorun dediği gibi her bebek kilolu doğcak diye bir şey yok sonuçta bide kız olunca daha minyon olabiliyorlarmış.
Hmm ne kadar aldın cnm? Ben 8 aldım ve alımım epeydir durdu. Sende yorma o zaman kendini. Teve2 de eski diziler var onları izle :) Ben arada dinleniyorum keyifli oluyor. 3 yıldır çalıştığım için hiç birşeyle bu kadar uğraşacak vaktim yoktu. Bebişten sonrada hiç vakit olmaz .. yinede keyifli zamanlar ..Ben cok yoruluyorum canım yapamıyorum birde hemen bacak ve belim ağrıyor biraz fazla kilo aldm sanırım
Ayyy yanlız değilim teve 2 izleyen biri olarakHmm ne kadar aldın cnm? Ben 8 aldım ve alımım epeydir durdu. Sende yorma o zaman kendini. Teve2 de eski diziler var onları izle :) Ben arada dinleniyorum keyifli oluyor. 3 yıldır çalıştığım için hiç birşeyle bu kadar uğraşacak vaktim yoktu. Bebişten sonrada hiç vakit olmaz .. yinede keyifli zamanlar ..
evet kızlar bir sonraki kontrol önemli birde doktorun dediğine göre 2500 altında , suyunun az olması, nstnin olumsuz çıkması durumunda erken doğumu düşünebiliriz ama bu durumda öyle bir şeye gerek yok sen sadece bebeğin hareketlerini takip et dedi .. aslında tabloya baktığımda değerleri haftayla uyumlu min. max diye ayrım var herhalde ultrasonlar max. değer üzerinden hesap yapıyor.. inşallah sağlıkla doğsun bebişlerimizde doktorun dediği gibi her bebek kilolu doğcak diye bir şey yok sonuçta bide kız olunca daha minyon olabiliyorlarmış.
Valla bende yapamıyorum hemen kasıklarıma baskı yapıyor bebiş kaskatı oluyor rahatsız ediyor uzanıyorum hemen
Hmm ne kadar aldın cnm? Ben 8 aldım ve alımım epeydir durdu. Sende yorma o zaman kendini. Teve2 de eski diziler var onları izle :) Ben arada dinleniyorum keyifli oluyor. 3 yıldır çalıştığım için hiç birşeyle bu kadar uğraşacak vaktim yoktu. Bebişten sonrada hiç vakit olmaz .. yinede keyifli zamanlar ..
Güzel haberlerle dönersin inşaallah. Bende yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum doktor perşembe yada cuma tekrar gel demişti. Hareketlerini sayıyorum 24 saatte 10 u geçiyor ama yine de öyle aşırı hareketli değil hareketleri daha cılız gibi geliyor.Kızlar doktordayım ikinci kez nst ye girdim.
İki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Bebeğin boyu da kilosu da haftasının çok gerisinde onu da geçtim kalp atışları 160 180 A ra lıüında doktor ikinci kez bakacak ve bir karar verecekler. Bugünkü doktorum daha iyi givi
Canim benimkinin nabzi hep oyle atiyor nerdeyse, hic sikma caniniKızlar doktordayım ikinci kez nst ye girdim.
İki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Bebeğin boyu da kilosu da haftasının çok gerisinde onu da geçtim kalp atışları 160 180 A ra lıüında doktor ikinci kez bakacak ve bir karar verecekler. Bugünkü doktorum daha iyi givi
Bana da normal doğum istiyorsan yürü dedi ama biraz yürüsem kasıklarımda baskı oluyo kasılıp kalıyorum zor yürüyorum dinlenmek istiyorum taş gibi oluyor karnımKolay doğum için yürüyüş diyorlar yapamıyorum ne olacak bilmiyorum..
Bende çalıştım 35. Haftam a kadar okuldaydm imkanlar el Verse 37 ye kadar çalışmak Daha iyi olacaktı sanki nyse ben teve2 yi bulayım :) 15 kg aldm ama vucudm çok çok elverişli zaten akrabalar da zayıf cok az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?