kendini strese sokma inşallah doktor en doğru kararı verir bebeğin içinKızlar doktordayım ikinci kez nst ye girdim.
İki gündür kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Bebeğin boyu da kilosu da haftasının çok gerisinde onu da geçtim kalp atışları 160 180 A ra lıüında doktor ikinci kez bakacak ve bir karar verecekler. Bugünkü doktorum daha iyi givi
Günün geldımı sezaryenmı olucaksınKızlar doktordayım ikinci kez nst ye girdim.
Bebeğin boyu da kilosu da haftasının çok gerisinde onu da geçtim kalp atışları 160 180 A ra lıüında doktor ikinci kez bakacak ve bir karar verecekler. Bugünkü doktorum daha iyi givi
Kızlar doktordayım ikinci kez nst ye girdim.
Dr dan geldim 38+1 iz bugün 3400 olmuş paşam :) ama nst de yine sancı fln yok 0 hattadoğurmak istiyom artık ben dedim Dr um doğurabilir sin artık benim için bi sakıncası yok dedi ama sancı fln bişey yok ya 40 i bulcaz mı napcaz
Güzel haberlerle dönersin inşaallah. Bende yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum doktor perşembe yada cuma tekrar gel demişti. Hareketlerini sayıyorum 24 saatte 10 u geçiyor ama yine de öyle aşırı hareketli değil hareketleri daha cılız gibi geliyor.
Normal cnm benim 1 cm di bir hafta sonra 2 cm oldu suyum gelmişti.. Belki senin genetik açılman kolaydır cnm farketmeden sancılarda hızlı açılırsınKızlar Merhaba bugün çatı muayene m var dı Dr 1 cm açıklık var dedi sezeryan olmak istiyordum bunu deyince normali beklemeye karar verdim 37+6 dayım açıklık normal mi sizce
Kızlar Merhaba bugün çatı muayene m var dı Dr 1 cm açıklık var dedi sezeryan olmak istiyordum bunu deyince normali beklemeye karar verdim 37+6 dayım açıklık normal mi sizce
37 den sonrası etken doğum sayılmıyor artık yani 37 tamamlandı mı gelmesinde bir sakınca pek yok demişti doktorum onun için telaşlanma senin 38 bitiyor ve buda gayet uygun bir haftaKızlar Merhaba bugün çatı muayene m var dı Dr 1 cm açıklık var dedi sezeryan olmak istiyordum bunu deyince normali beklemeye karar verdim 37+6 dayım açıklık normal mi sizce
inşaallah çok çok iyi olur bebeğin.sıkıntı yapma.Dua et.Bizde dua ediyoruz.Kızlar doktordayım ikinci kez nst ye girdim.
Kızlar Benin burnum dolu ağzımdan nefes alıyorum hep tahriş olmuş bugün doktorumu gitsem doktor da hamileyim diye birşey vermiyor ama böle Doğumdan sonra daha zor ya öksürük filan sezeryan yaram agrır bas agrısı da var evde yapılacak birşey var mu
Benim bide 3 gündür yürürken bile alt bölgemde ağrı oluyor kızlar yaşayan varmı böylr. Oturduğum yerden kalktığımda bü kaç adım zor atıyorum sonra bormale dönüyorum
evet kızlar bir sonraki kontrol önemli birde doktorun dediğine göre 2500 altında , suyunun az olması, nstnin olumsuz çıkması durumunda erken doğumu düşünebiliriz ama bu durumda öyle bir şeye gerek yok sen sadece bebeğin hareketlerini takip et dedi .. aslında tabloya baktığımda değerleri haftayla uyumlu min. max diye ayrım var herhalde ultrasonlar max. değer üzerinden hesap yapıyor.. inşallah sağlıkla doğsun bebişlerimizde doktorun dediği gibi her bebek kilolu doğcak diye bir şey yok sonuçta bide kız olunca daha minyon olabiliyorlarmış.
Hmm ne kadar aldın cnm? Ben 8 aldım ve alımım epeydir durdu. Sende yorma o zaman kendini. Teve2 de eski diziler var onları izle :) Ben arada dinleniyorum keyifli oluyor. 3 yıldır çalıştığım için hiç birşeyle bu kadar uğraşacak vaktim yoktu. Bebişten sonrada hiç vakit olmaz .. yinede keyifli zamanlar ..
Ayyy yanlız değilim teve 2 izleyen biri olarak
Kızlar doktordayım ikinci kez nst ye girdim.
Dr dan geldim 38+1 iz bugün 3400 olmuş paşam :) ama nst de yine sancı fln yok 0 hattadoğurmak istiyom artık ben dedim Dr um doğurabilir sin artık benim için bi sakıncası yok dedi ama sancı fln bişey yok ya 40 i bulcaz mı napcaz
Kızlar ya yan yatıyom orayı kastırıyo sırt üstü yatamıyom otutamıyom bapıcam ben oturunca da ayaklarıyla göğsmü sıkıştırıyosizede oluyomu ne sağıma uzanabiliyom ne soluma
Evet bende çok merak ediyorum bu çatı muayenesi nasıl oluyor ne kadar aürüyor kanama geliyormu
Evet canım Sincan koru ya gidiyorumBizimde yarın kontrol.. Ama doktora göre kimi kg söylüyor kimi söylemiyor. Sincan korudaydın dimi sen.
Yok canım ya sadece adet ağrısı gibi ağrı bide yorgunluk ağrıları onun haricinde öyle sancı fln yok yani zaten nst de 0 larda hepCanım bol bol ılık su ıhlamur iç burnun için de ben pamuğa limon sıkıp burnuma tıkaç gibi yapıyorum biraz faydası oluyor bir de buğuseptik mi ne varmış tam ismini bilmiyorum kaynar suya döküp buharını çekince burnun açılıyor bi de otrivine pediatrik sprey iyi gelmişti bana. Bunlar zararsız şeyler.
Ben de öyleyim alt tarafım hafif hafif sızlıyor sanki
Sen kaçıncı haftadasın canım? 37+0 da benim kız 2.700 dü o kadar iyi beslenmeme rağmen zayıf. Dr zayıf ama normal bir zayıflık dedi. Üzülme kolay doğurursun dedi
Evet çok keyifli ve güzel zamanlar ben de habire teve 2 izliyorum
Geçmiş olsun canım sen bolca dinlen
Aynıyız kız seninle bende de sancının s si kalmadı. Geçen hafta daha fazlaydı. Artması gerekirken azaldı resmen.Ben de pazartesi gideceğim dr a sen sancı hissetmiyor musun hiç?
Canım yan yattığında inçe bir yastıkla destek koy benim de yattığım yöne toparlanıp ağrı yapıyor kızım öyle yumuşak bir destek koyunca çok rahat ediyorum.
Çok kolay birşey ya 5 sn ancak sürdü kanama falan da olmadı. Canım yanmadı bile. İlk ilişkimde daha çok yanmıştı canımdr iki parmağıyla kontrol ediyor sadece
Ayyy utanır insan ya :))) bi tuhaf olur bakalım hayırlısı olsun bende de sızlamalar oluyor sanırım doğum belirtileri yavaş yavaş gerçekleşiyorCanım bol bol ılık su ıhlamur iç burnun için de ben pamuğa limon sıkıp burnuma tıkaç gibi yapıyorum biraz faydası oluyor bir de buğuseptik mi ne varmış tam ismini bilmiyorum kaynar suya döküp buharını çekince burnun açılıyor bi de otrivine pediatrik sprey iyi gelmişti bana. Bunlar zararsız şeyler.
Ben de öyleyim alt tarafım hafif hafif sızlıyor sanki
Sen kaçıncı haftadasın canım? 37+0 da benim kız 2.700 dü o kadar iyi beslenmeme rağmen zayıf. Dr zayıf ama normal bir zayıflık dedi. Üzülme kolay doğurursun dedi
Evet çok keyifli ve güzel zamanlar ben de habire teve 2 izliyorum
Geçmiş olsun canım sen bolca dinlen
Aynıyız kız seninle bende de sancının s si kalmadı. Geçen hafta daha fazlaydı. Artması gerekirken azaldı resmen.Ben de pazartesi gideceğim dr a sen sancı hissetmiyor musun hiç?
Canım yan yattığında inçe bir yastıkla destek koy benim de yattığım yöne toparlanıp ağrı yapıyor kızım öyle yumuşak bir destek koyunca çok rahat ediyorum.
Çok kolay birşey ya 5 sn ancak sürdü kanama falan da olmadı. Canım yanmadı bile. İlk ilişkimde daha çok yanmıştı canımdr iki parmağıyla kontrol ediyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?