2017 Şubat Anneleri

kendini strese sokma inşallah doktor en doğru kararı verir bebeğin için benimde dün o aralıkta çıktı doktor sıkıntılı görmedi..

Günün geldımı sezaryenmı olucaksın

insallah hayirli haberler alirsin. Doktorun ne dedi bizi de bilgilendir iyi hissettginde lütfen.

Bizimde yarın kontrol.. Ama doktora göre kimi kg söylüyor kimi söylemiyor. Sincan korudaydın dimi sen.

Benim de aynen senin gibi. Cok fazla hareket hissedemiyorum bazi gunler hareketli bazi gunler sessiz. Doktora soyledim muayeneyi cok dikkatli yapiyor ama bir sorun yok zayif sadece sen hissedemiyorsundur diyor. saglikla dogsunlar insallah.

Kızlar ya yan yatıyom orayı kastırıyo sırt üstü yatamıyom otutamıyom bapıcam ben oturunca da ayaklarıyla göğsmü sıkıştırıyo sizede oluyomu ne sağıma uzanabiliyom ne soluma

Kızlar Merhaba bugün çatı muayene m var dı Dr 1 cm açıklık var dedi sezeryan olmak istiyordum bunu deyince normali beklemeye karar verdim 37+6 dayım açıklık normal mi sizce

Kızlar Merhaba bugün çatı muayene m var dı Dr 1 cm açıklık var dedi sezeryan olmak istiyordum bunu deyince normali beklemeye karar verdim 37+6 dayım açıklık normal mi sizce
Normal cnm benim 1 cm di bir hafta sonra 2 cm oldu suyum gelmişti.. Belki senin genetik açılman kolaydır cnm farketmeden sancılarda hızlı açılırsın

Evet bende çok merak ediyorum bu çatı muayenesi nasıl oluyor ne kadar aürüyor kanama geliyormu

37 den sonrası etken doğum sayılmıyor artık yani 37 tamamlandı mı gelmesinde bir sakınca pek yok demişti doktorum onun için telaşlanma senin 38 bitiyor ve buda gayet uygun bir hafta

inşaallah çok çok iyi olur bebeğin.sıkıntı yapma.Dua et.Bizde dua ediyoruz.

Canım bol bol ılık su ıhlamur iç burnun için de ben pamuğa limon sıkıp burnuma tıkaç gibi yapıyorum biraz faydası oluyor bir de buğuseptik mi ne varmış tam ismini bilmiyorum kaynar suya döküp buharını çekince burnun açılıyor bi de otrivine pediatrik sprey iyi gelmişti bana. Bunlar zararsız şeyler.

Benim bide 3 gündür yürürken bile alt bölgemde ağrı oluyor kızlar yaşayan varmı böylr. Oturduğum yerden kalktığımda bü kaç adım zor atıyorum sonra bormale dönüyorum

Ben de öyleyim alt tarafım hafif hafif sızlıyor sanki

Sen kaçıncı haftadasın canım? 37+0 da benim kız 2.700 dü o kadar iyi beslenmeme rağmen zayıf. Dr zayıf ama normal bir zayıflık dedi. Üzülme kolay doğurursun dedi

Ayyy yanlız değilim teve 2 izleyen biri olarak

Evet çok keyifli ve güzel zamanlar ben de habire teve 2 izliyorum

Geçmiş olsun canım sen bolca dinlen

Aynıyız kız seninle bende de sancının s si kalmadı. Geçen hafta daha fazlaydı. Artması gerekirken azaldı resmen. Ben de pazartesi gideceğim dr a sen sancı hissetmiyor musun hiç?

Kızlar ya yan yatıyom orayı kastırıyo sırt üstü yatamıyom otutamıyom bapıcam ben oturunca da ayaklarıyla göğsmü sıkıştırıyo sizede oluyomu ne sağıma uzanabiliyom ne soluma

Canım yan yattığında inçe bir yastıkla destek koy benim de yattığım yöne toparlanıp ağrı yapıyor kızım öyle yumuşak bir destek koyunca çok rahat ediyorum.

Evet bende çok merak ediyorum bu çatı muayenesi nasıl oluyor ne kadar aürüyor kanama geliyormu

Çok kolay birşey ya 5 sn ancak sürdü kanama falan da olmadı. Canım yanmadı bile. İlk ilişkimde daha çok yanmıştı canım dr iki parmağıyla kontrol ediyor sadece

Yok canım ya sadece adet ağrısı gibi ağrı bide yorgunluk ağrıları onun haricinde öyle sancı fln yok yani zaten nst de 0 larda hep

Ayyy utanır insan ya :))) bi tuhaf olur bakalım hayırlısı olsun bende de sızlamalar oluyor sanırım doğum belirtileri yavaş yavaş gerçekleşiyor

Çatı muayenesi yaptığında tahmin ediyomu bu hafta içinde doğum falan açılma varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…