- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
Canım bol bol ılık su ıhlamur iç burnun için de ben pamuğa limon sıkıp burnuma tıkaç gibi yapıyorum biraz faydası oluyor bir de buğuseptik mi ne varmış tam ismini bilmiyorum kaynar suya döküp buharını çekince burnun açılıyor bi de otrivine pediatrik sprey iyi gelmişti bana. Bunlar zararsız şeyler.
Ben de öyleyim alt tarafım hafif hafif sızlıyor sanki
Sen kaçıncı haftadasın canım? 37+0 da benim kız 2.700 dü o kadar iyi beslenmeme rağmen zayıf. Dr zayıf ama normal bir zayıflık dedi. Üzülme kolay doğurursun dedi
Evet çok keyifli ve güzel zamanlar ben de habire teve 2 izliyorum
Geçmiş olsun canım sen bolca dinlen
Aynıyız kız seninle bende de sancının s si kalmadı. Geçen hafta daha fazlaydı. Artması gerekirken azaldı resmen.Ben de pazartesi gideceğim dr a sen sancı hissetmiyor musun hiç?
Canım yan yattığında inçe bir yastıkla destek koy benim de yattığım yöne toparlanıp ağrı yapıyor kızım öyle yumuşak bir destek koyunca çok rahat ediyorum.
Çok kolay birşey ya 5 sn ancak sürdü kanama falan da olmadı. Canım yanmadı bile. İlk ilişkimde daha çok yanmıştı canımdr iki parmağıyla kontrol ediyor sadece
Çatı muayenesi yaptığında tahmin ediyomu bu hafta içinde doğum falan açılma varsa
Ben 36+4üm haftaya alttan muayene yapıcak
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. çok rahat bir doğumu daha geride bıraktım. Genel anestezi ile sabah saat 10 a doğru sezeryan oldum. Şuan gayet kendi kendime yürüyor oturup kalkıyorum. Hani dün hamileyken inanın daha çok acı çekiyordum yürürken oturup kalkarken. Adet sancısı gibi hafif ağrım var okadar. Günün tek kötü tarafı bebeğimi bu saat oldu hala görememiş olmak. Yoğun bakımda küvezde. Solunumu hızlı. Sütümü sağıyorum ama yok denecek kadar az. Dua edin bize. Hem çabucak bebeğime kavuşayım hemde sütüm şakır şakır aksın.Geride kalan arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum.
İyi akşamlar kızlar. Çok güzel bir sezeryandı. Kendim kalktım yürüdüm. Çok sukur Sutum yok şimdilik tek sıkıntım bu. Bebis de iyi. Aç amà. Sonra yazarım halen gazim çıkmadı. Yürüyelim bari..
kuzum sen ne zaman dogurucan yaw kontrole gittin mi :)Famm merak ediyrm nasıl olduğu doğumu sancısımı geldi suyu mu yoksa suni sancımı verdiler ben hala bekliyrm daha da beklerim gibi bekledikçe daha çok sitres oluyrm evin içinde patlamaya hazır bomba gibiyim hiç bi laf söz kaldıramıyrm hemen sinirlerim tavan yapıyo napcam böle bilmiyrm bi ben varım günü geçen sanırım @ivo seninde sesin çıkmıyo sende doğurdun galiba
Aynen teyzesi büyüdü çok şükür atlattık Allah in izniyle dogsak ta bişey olmaz inş :) galiba evet agirlastikca bende kötü oluyorum bu hafta iyice berbatim valla Allah ım beterinden korusun şükür yine de :)Loveali maşallah senin paşaya büyümüş baya artık daha çok zorlanırsın ağrıların ondan işde kilosu gayet iyi ağırlığı artığı için ağrılarında artıyo ben mesela dönemiyrm artık semsert oldu bide karnm kontrolede gidemedm
39+0 dan merhaba bugün çatı muayenemi oldum, normal doğuma uygun şükürler olsun bende yoğun enfeksiyon olmasına rağmen acı hissetmedim, üstelik enfeksiyon için baticon ile yıkama temizleme yapmasına rağmen, kanamam da olmadı. O sebeple korkmayın arkadaşlar bir de çok araştırıp kendinizi kasmayın, ne kadar az stres o kadar iyi. 2 cm açılmam varmış her an gelebilir dedi, başı da doğum kanalında bekleyeceğiz artık
Ayy İnşallah canım ya benimde öyle olur normal doğum mu yaptın pekiNormal cnm benim 1 cm di bir hafta sonra 2 cm oldu suyum gelmişti.. Belki senin genetik açılman kolaydır cnm farketmeden sancılarda hızlı açılırsın
Canım yanmadı açıkçası ama zorladı tabi kontrol sonuçta :) korktuğum gibi olmadı canımAcıdımı
En son pazartesi kontrol oldum 36.haftadayım 2.800 dü kilosu :) çok kilolu değil dedi normal dedi doktor. Ya çok teridirginim haftaya cuma alttan muayene olcak 2 dakkalık bile olsa insan çekiniyor hiç tanımadığı bir adam bide erkek benim doktorBu arada en son ne zaman muayene oldun ? Bebiş kaç kiloydu ?
İnşallah sende hayırlısıyla atlatırsın canımAyy Maşallah MaşallahALlah nazarlardan saklasın . Gelir sütünde biran önce İinsallah
Dayanamadım doktora gittim Can'ım ilaç verdi ıhlamur içtim çoğunu yaptım bakalım inş bugün rahat uyurum inş TSK ederimEvet canım Sincan koru ya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?