2017 Şubat Anneleri

37+1 şuan 2700 lerde bizim kızda doktor aynı şeyleri söyledi , ilk bi kötü oldum acaba beslenemiyor mu diye ama çok kişidede duyunca içim rahatladı biraz daha..

Çatı muayenesi yaptığında tahmin ediyomu bu hafta içinde doğum falan açılma varsa

Acilmani tabii ki fark ediyor canım . Benim ailende çatı darlığı var . Açılma için alttan muayene yaptı doktorum . O sırada bizde böyle bir sıkıntı var dedim . Tam incelemedi ama daha darlarini da gördüm dedi . Ee tabii mesela ben nefret ediyorum o alttan muayene olayından ama yapacak birşey yok. İlk başta kasiliyorsun ama saniyelik oluyor muayene korkma yanii

39+0 dan merhababugün çatı muayenemi oldum, normal doğuma uygun şükürler olsun bende yoğun enfeksiyon olmasına rağmen acı hissetmedim, üstelik enfeksiyon için baticon ile yıkama temizleme yapmasına rağmen, kanamam da olmadı. O sebeple korkmayın arkadaşlar bir de çok araştırıp kendinizi kasmayın, ne kadar az stres o kadar iyi. 2 cm açılmam varmış her an gelebilir dedi, başı da doğum kanalında bekleyeceğiz artık

Loveali maşallah senin paşaya büyümüş baya artık daha çok zorlanırsın ağrıların ondan işde kilosu gayet iyi ağırlığı artığı için ağrılarında artıyo ben mesela dönemiyrm artık semsert oldu bide karnm kontrolede gidemedm

Famm merak ediyrm nasıl olduğu doğumu sancısımı geldi suyu mu yoksa suni sancımı verdiler ben hala bekliyrm daha da beklerim gibi bekledikçe daha çok sitres oluyrm evin içinde patlamaya hazır bomba gibiyim hiç bi laf söz kaldıramıyrm hemen sinirlerim tavan yapıyo napcam böle bilmiyrm bi ben varım günü geçen sanırım @ivo seninde sesin çıkmıyo sende doğurdun galiba

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. çok rahat bir doğumu daha geride bıraktım. Genel anestezi ile sabah saat 10 a doğru sezeryan oldum. Şuan gayet kendi kendime yürüyor oturup kalkıyorum. Hani dün hamileyken inanın daha çok acı çekiyordum yürürken oturup kalkarken. Adet sancısı gibi hafif ağrım var okadar. Günün tek kötü tarafı bebeğimi bu saat oldu hala görememiş olmak. Yoğun bakımda küvezde. Solunumu hızlı. Sütümü sağıyorum ama yok denecek kadar az. Dua edin bize. Hem çabucak bebeğime kavuşayım hemde sütüm şakır şakır aksın. Geride kalan arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum.

Allah'ım bebegini biran önce sana kavuştursun tatlimmm İnşallah sütünde oluk oluk akar . Dikkat et kendine üzülme annesini görünce heyecanlanmis tır sıpa.

Ayy Maşallah Maşallah ALlah nazarlardan saklasın . Gelir sütünde biran önce İinsallah

kuzum sen ne zaman dogurucan yaw kontrole gittin mi :)

benim ağrılarım cok arttı artık doğurmak istiyorum karnım gerilip duruyor dalgalanıyor resmen adet ağrısı da var bel ağrısı da ama doğum felan yok kac gündür bekliyorum belirtilerle

Aynen teyzesi büyüdü çok şükür atlattık Allah in izniyle dogsak ta bişey olmaz inş :) galiba evet agirlastikca bende kötü oluyorum bu hafta iyice berbatim valla Allah ım beterinden korusun şükür yine de :)

yaaa sende doguruyon desene kanala girdiğini andan sonra bi fark hissettin mi nasılsın belirtilerin neler bende istiyorum yavruma kavuşmayı

Bu arada en son ne zaman muayene oldun ? Bebiş kaç kiloydu ?
En son pazartesi kontrol oldum 36.haftadayım 2.800 dü kilosu :) çok kilolu değil dedi normal dedi doktor. Ya çok teridirginim haftaya cuma alttan muayene olcak 2 dakkalık bile olsa insan çekiniyor hiç tanımadığı bir adam bide erkek benim doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…