Benim oğlumda çok değişti Can'ım acaba diyorumben hep yatıyorum hastayım diye mi öle hissediyorumbide ilgilenemiyorum artık hep yatıyorum oda hep tv basında ağlıyorum üzülüyorum bağırıyorum saçma sapan haldeyim anlayacağım bakalım Doğumdan sonra ne yapacağız . Oda ilgili olmama alışık değişti çoçuk. Babası ilgileniyor oynuyor ama 1 2 saat gündüz hep Benimle bakalım nereye kadar böyle gidecek .Günaydın güzel anneler. Doğuma gireceklere Allahtan kolaylık diliyorum sağlıkla gelsin bebişler inşallah. ikinci çocuğu olanlar anlar beni oğlum çok hırçın son zamanlarda. farkında herşeyin. Zor ve sabırlı günler bizi bekliyor. Allah kolaylık versin. Bu arada geçen gün cam falan silmiştim, çok zorlamadan dinlenerek. nst de bebek kalp atışları yüksek çıktı ,zor düzene girdi kızlar.Doktor takip edip öne alacaktı doğumu az daha. Aman yormayın kendinizi.
yaaa sende doguruyon desene kanala girdiğini andan sonra bi fark hissettin mi nasılsın belirtilerin neler bende istiyorum yavruma kavuşmayı
günümüz de arka arkaya inşallah birlikte doğururuz canım benim ağrım sandım çok ama pazartesi gidebilirim ancak doktora babamız çok yoğun işleri biriktivolkicansu yok be arkadaşım ben geçen cuma günü gittim kontrole yukarı da dedi. Ben kanala girdiğini, açılmam olduğunu farketmedim. Hatta tedirgin gittim indi mi acaba diye. Doktor 2 cm açılman var sen bayağı ağrı çekmiş olmalısın dedi. Ben hiç oyle net hatırladığım ağrı çekmedim çok şükür ki Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin
canım sezeryan normal doğum tercih değil senin ve bebeğinin sağlığı önemli o yüzden ne derse doktor itiraz etme eğer sağlıkla kavuşacaksan bebeğine kabul et hemen yalnız birde başka hastaneye git nstye gir benceKızlar berbat bir gün geçirdim .nstde kalp atışları 58e kadar düştü .doktor heran alabilirim dedi.normalde 13 şubatta sezeryan olacaktım ama yarın yine nstye girecem.ona gore sezeryana girebilirim.bebegim daha 2980.tam hastaneden çıkarken suyum geldi sandım.alttan muayene oldum açıklık falan yok ama kalp atışının düşmesi beni mahvetti. Dua edin kizlar
rabbim senin de meleğinin de yardimcısı olsun insallah sağlıkla kavuşursunuz birbirinizeKızlar berbat bir gün geçirdim .nstde kalp atışları 58e kadar düştü .doktor heran alabilirim dedi.normalde 13 şubatta sezeryan olacaktım ama yarın yine nstye girecem.ona gore sezeryana girebilirim.bebegim daha 2980.tam hastaneden çıkarken suyum geldi sandım.alttan muayene oldum açıklık falan yok ama kalp atışının düşmesi beni mahvetti. Dua edin kizlar
Yok canım ya sadece adet ağrısı gibi ağrı bide yorgunluk ağrıları onun haricinde öyle sancı fln yok yani zaten nst de 0 larda hep
Ayyy utanır insan ya :))) bi tuhaf olur bakalım hayırlısı olsun bende de sızlamalar oluyor sanırım doğum belirtileri yavaş yavaş gerçekleşiyor
37+1 şuan 2700 lerde bizim kızda doktor aynı şeyleri söyledi , ilk bi kötü oldum acaba beslenemiyor mu diye ama çok kişidede duyunca içim rahatladı biraz daha..
Inşallah bol bol sütünüz olur allah analı babalı büyütsünKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. çok rahat bir doğumu daha geride bıraktım. Genel anestezi ile sabah saat 10 a doğru sezeryan oldum. Şuan gayet kendi kendime yürüyor oturup kalkıyorum. Hani dün hamileyken inanın daha çok acı çekiyordum yürürken oturup kalkarken. Adet sancısı gibi hafif ağrım var okadar. Günün tek kötü tarafı bebeğimi bu saat oldu hala görememiş olmak. Yoğun bakımda küvezde. Solunumu hızlı. Sütümü sağıyorum ama yok denecek kadar az. Dua edin bize. Hem çabucak bebeğime kavuşayım hemde sütüm şakır şakır aksın.Geride kalan arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum.
Evet bebişlerimiz için katlanacağız zaten dikkatli bakmıyodur yani eğilip bilmiyomkiAynen benim de öyle ya
Ben de ilk başta utandım ama kızım için dedim öyle rahatladım
Aynen rahat ol canım
Bana kalsa doğuma 2-3 gün kala gel derdim anneme ama ne zaman doğumun olacağı belli olmadığından öyle bişey ki her an olabilir ama yinede olabilecek en geç zamana çağırdım bende annemi çarşamba yanımda olacak 10 gün kala doğumaYa annemler geldi ben 3 gündür uzanamiyom bilemahvoldum böyle hayal etmemistim keşke daha geç gelselerdi diyorum şuan onlar gelmeden gezmemi de yapıyodum uzaniyodum dinleniyodum da buraya neti me de giriyodum ama 3 gündür sabah 9+10 gibi ayaktayım bu saate kadar ancak şuan uzandım mahvoldum ayaklarım balon gibi inmiyo şişi eşim de dinlenemiyo
Evet bende baZen böylr hissediyorum ne zor ya nasıl anlıcaz su olup olmadığınıBi akıntı hissettim tuvalete gittim beyaz akıntı gelmiş baya ıslanmış çamaşır tuvaletten çıktım değiştirdim peçete koydum oturdum tam tekrar hissettim yine aynı hafif sarımsı beyaz akıntı geldi baya. 5 dk içinde iki kere oldu. Şimdi bana sizinti gibi geliyor mu takip et demisti doktor ben nasıl ayırt edeceğim akıntıyla beraber gelip gelmediğini ?
Bende kayınvalidemle aramda on dakika var 39.haftamda eşim gececi olcak acaba yatıya çağırsammı bilmiyorum. Rahat edemiyorum evde biri varkenBana kalsa doğuma 2-3 gün kala gel derdim anneme ama ne zaman doğumun olacağı belli olmadığından öyle bişey ki her an olabilir ama yinede olabilecek en geç zamana çağırdım bende annemi çarşamba yanımda olacak 10 gün kala doğuma
günümüz de arka arkaya inşallah birlikte doğururuz canım benim ağrım sandım çok ama pazartesi gidebilirim ancak doktora babamız çok yoğun işleri birikti
Benim de iki gündür öyleydi, iştahım çok azdı bugünlerde bir de suyu bol içerdim de azalttım bugün baya yedik nst nedeniyle iyi geldi. Ama bir anormallik varsa hemen git canım.Güzel haberlerle dönersin inşaallah. Bende yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum doktor perşembe yada cuma tekrar gel demişti. Hareketlerini sayıyorum 24 saatte 10 u geçiyor ama yine de öyle aşırı hareketli değil hareketleri daha cılız gibi geliyor.
Canim benimkinin nabzi hep oyle atiyor nerdeyse, hic sikma canini
kızlar benim doktorumdan son haftalarda memnun değildim hiçı, bebeğin boyu dörtkendini strese sokma inşallah doktor en doğru kararı verir bebeğin içinbenimde dün o aralıkta çıktı doktor sıkıntılı görmedi..
Günün geldımı sezaryenmı olucaksın
insallah hayirli haberler alirsin. Doktorun ne dedi bizi de bilgilendir iyi hissettginde lütfen.
Sağ olun kızlar, bu sefer kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktor baktı. Kendi doktorumdan daha açıklayıcıydı daha memnun kaldım.inşaallah çok çok iyi olur bebeğin.sıkıntı yapma.Dua et.Bizde dua ediyoruz.
Teşekkür ederim canım şimdi bebek de daha iyi çok hareketlendi maşallah.Geçmiş olsun canım sen bolca dinlen 
e
Altinda camasir vs yokken hareket edip hafif ikin. Akan bi sey varsa suyun geliyordurBi akıntı hissettim tuvalete gittim beyaz akıntı gelmiş baya ıslanmış çamaşır tuvaletten çıktım değiştirdim peçete koydum oturdum tam tekrar hissettim yine aynı hafif sarımsı beyaz akıntı geldi baya. 5 dk içinde iki kere oldu. Şimdi bana sizinti gibi geliyor mu takip et demisti doktor ben nasıl ayırt edeceğim akıntıyla beraber gelip gelmediğini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?