2017 Şubat Anneleri

Benim oğlumda çok değişti Can'ım acaba diyorumben hep yatıyorum hastayım diye mi öle hissediyorumbide ilgilenemiyorum artık hep yatıyorum oda hep tv basında ağlıyorum üzülüyorum bağırıyorum saçma sapan haldeyim anlayacağım bakalım Doğumdan sonra ne yapacağız . Oda ilgili olmama alışık değişti çoçuk. Babası ilgileniyor oynuyor ama 1 2 saat gündüz hep Benimle bakalım nereye kadar böyle gidecek .

Ya annemler geldi ben 3 gündür uzanamiyom bile mahvoldum böyle hayal etmemistim keşke daha geç gelselerdi diyorum şuan onlar gelmeden gezmemi de yapıyodum uzaniyodum dinleniyodum da buraya neti me de giriyodum ama 3 gündür sabah 9+10 gibi ayaktayım bu saate kadar ancak şuan uzandım mahvoldum ayaklarım balon gibi inmiyo şişi eşim de dinlenemiyo

yaaa sende doguruyon desene kanala girdiğini andan sonra bi fark hissettin mi nasılsın belirtilerin neler bende istiyorum yavruma kavuşmayı

volkicansu yok be arkadaşım ben geçen cuma günü gittim kontrole yukarı da dedi. Ben kanala girdiğini, açılmam olduğunu farketmedim. Hatta tedirgin gittim indi mi acaba diye. Doktor 2 cm açılman var sen bayağı ağrı çekmiş olmalısın dedi. Ben hiç oyle net hatırladığım ağrı çekmedim çok şükür ki Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin

günümüz de arka arkaya inşallah birlikte doğururuz canım benim ağrım sandım çok ama pazartesi gidebilirim ancak doktora babamız çok yoğun işleri birikti

Kızlar berbat bir gün geçirdim .nstde kalp atışları 58e kadar düştü .doktor heran alabilirim dedi.normalde 13 şubatta sezeryan olacaktım ama yarın yine nstye girecem.ona gore sezeryana girebilirim.bebegim daha 2980.tam hastaneden çıkarken suyum geldi sandım.alttan muayene oldum açıklık falan yok ama kalp atışının düşmesi beni mahvetti. Dua edin kizlar

Famm sonunda doğurdun yanı :) Allah ım sağlıcakla büyütmeyi nasip olsun geçmiş olsun bol bol da süt un de olsun :)

mavikelime sana da geçmiş olsun hayırlı olsun canım bebisin inş bi an önce yanına gelir bol bol süt un olur da bol bol emzirirsin

@bahar7684 sanada hayırlı uğurlu ve geçmiş olsun güzel geçmesine sevindim inş herşey daha da güzel olur

Kısacası doğum yapanlar bol bol süt unuz olsun inş ta bebisler dolu dolu doysun :)

canım sezeryan normal doğum tercih değil senin ve bebeğinin sağlığı önemli o yüzden ne derse doktor itiraz etme eğer sağlıkla kavuşacaksan bebeğine kabul et hemen yalnız birde başka hastaneye git nstye gir bence

rabbim senin de meleğinin de yardimcısı olsun insallah sağlıkla kavuşursunuz birbirinize

Bi akıntı hissettim tuvalete gittim beyaz akıntı gelmiş baya ıslanmış çamaşır tuvaletten çıktım değiştirdim peçete koydum oturdum tam tekrar hissettim yine aynı hafif sarımsı beyaz akıntı geldi baya. 5 dk içinde iki kere oldu. Şimdi bana sizinti gibi geliyor mu takip et demisti doktor ben nasıl ayırt edeceğim akıntıyla beraber gelip gelmediğini ?

Yok canım ya sadece adet ağrısı gibi ağrı bide yorgunluk ağrıları onun haricinde öyle sancı fln yok yani zaten nst de 0 larda hep

Aynen benim de öyle ya

Ayyy utanır insan ya :))) bi tuhaf olur bakalım hayırlısı olsun bende de sızlamalar oluyor sanırım doğum belirtileri yavaş yavaş gerçekleşiyor

Ben de ilk başta utandım ama kızım için dedim öyle rahatladım

37+1 şuan 2700 lerde bizim kızda doktor aynı şeyleri söyledi , ilk bi kötü oldum acaba beslenemiyor mu diye ama çok kişidede duyunca içim rahatladı biraz daha..

Aynen rahat ol canım

Inşallah bol bol sütünüz olur allah analı babalı büyütsün

Bana kalsa doğuma 2-3 gün kala gel derdim anneme ama ne zaman doğumun olacağı belli olmadığından öyle bişey ki her an olabilir ama yinede olabilecek en geç zamana çağırdım bende annemi çarşamba yanımda olacak 10 gün kala doğuma

Evet bende baZen böylr hissediyorum ne zor ya nasıl anlıcaz su olup olmadığını

Bende kayınvalidemle aramda on dakika var 39.haftamda eşim gececi olcak acaba yatıya çağırsammı bilmiyorum. Rahat edemiyorum evde biri varken

günümüz de arka arkaya inşallah birlikte doğururuz canım benim ağrım sandım çok ama pazartesi gidebilirim ancak doktora babamız çok yoğun işleri birikti
volkicansu evet eşlerimizin işi zor gerçekten benim eşimde erken gidip geç geliyor ki işleri toparlamaya çalışıyor. Oğluşumuz gelince evimizde olmak için. İnşallah birlikte doğururuz. Benim perşembe günü son gün suni sancı verecekler gelmezse

Bende Salı günü nst de sancı çıktığı için açıklık ve dolayısıyla çatı muayenesi olmuş oldum. Hiç korkmayın kızlar hiç acımadı. Ki ben eski vajinismusluyum. Doktor çatala geç deyince terden sırıl sıklam oldum. Panik oldum. Ona rağmen acımadı.

Benim de iki gündür öyleydi, iştahım çok azdı bugünlerde bir de suyu bol içerdim de azalttım bugün baya yedik nst nedeniyle iyi geldi. Ama bir anormallik varsa hemen git canım.

Canim benimkinin nabzi hep oyle atiyor nerdeyse, hic sikma canini

kendini strese sokma inşallah doktor en doğru kararı verir bebeğin için benimde dün o aralıkta çıktı doktor sıkıntılı görmedi..
kızlar benim doktorumdan son haftalarda memnun değildim hiçı, bebeğin boyu dört

Günün geldımı sezaryenmı olucaksın

insallah hayirli haberler alirsin. Doktorun ne dedi bizi de bilgilendir iyi hissettginde lütfen.

inşaallah çok çok iyi olur bebeğin.sıkıntı yapma.Dua et.Bizde dua ediyoruz.
Sağ olun kızlar, bu sefer kendi doktorum izinde olduğu için başka bir doktor baktı. Kendi doktorumdan daha açıklayıcıydı daha memnun kaldım.
Daha önce 140 160 aralığında çıkan kalp atışları çok dengesiz şekilde 150 180 aralığında çıktı. Doktor doğum tarihini gelmiş kendini strese sokmuş olabilirsin dedi, iki günde bir nst, kontrol olacakmış.
19 24. Haftalar arasında ayrıntılı da bebeği besleyen damarlarda direnç çıkmıştı, şimdi boy 4 hafta kilo 3 hafta geride çıkınca tekrar mı nüksediyor diye tedirgin oldum. Doktor doğurmak istiyorsun ama suyun iyi birkaç gün daha bekleyelim dedi kızlar.

Geçmiş olsun canım sen bolca dinlen 

e
Teşekkür ederim canım şimdi bebek de daha iyi çok hareketlendi maşallah.

Kendi doktorumun işini ne kadar savsaklqdığını anladım bugün. Ama.düşünüp de kendimi strese sokmak istemiyorum hiç

Altinda camasir vs yokken hareket edip hafif ikin. Akan bi sey varsa suyun geliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…