O kadar buyutme canim cati muayenesini. İnan hic acitan bir sey degil ama kasilirsan acir. Elbise kismi sana kalmis, altini soyununca ortu veriyorlar zaten ama sen bilirsinÇatı muayenesine elbiseyle gitmek dahamı iyi olur tesettürlüyüm
benimki de aynı canım dosyaları eritip doğum sırasında ve ilk iki hafta evde yanımızda olmak istiyor ilçelerdeki işlerini yetiştirdi bu hafta yarın da başka bi ilde insallah o gelmeden dogurmamvolkicansu evet eşlerimizin işi zor gerçekten benim eşimde erken gidip geç geliyor ki işleri toparlamaya çalışıyor. Oğluşumuz gelince evimizde olmak için. İnşallah birlikte doğururuz. Benim perşembe günü son gün suni sancı verecekler gelmezse
Canım benim de uzakta ya işte geldiler nolur nolmaz diye ama benim oğlanın geleceği yok galiba 3 gündür diyorum ya çok yoruldum annem bacağı agriyo topallayip duruyo nasıl iş yaptiriyim ona e bende babam yemek bilmem ne biraz sıkıntılidir mecbur ayak üstünde kaldım ayaklarım dedim ya bi anda balon gibi oldu sırt ağrım yoktu şuan mahvoldum ağrıdan kalçalar imin üstüne basamiyorumBana kalsa doğuma 2-3 gün kala gel derdim anneme ama ne zaman doğumun olacağı belli olmadığından öyle bişey ki her an olabilir ama yinede olabilecek en geç zamana çağırdım bende annemi çarşamba yanımda olacak 10 gün kala doğuma
Şuan böyle berbatim ya nolur gelsin diye yalvarıyorumAynen benim de öyle ya
Ben de ilk başta utandım ama kızım için dedim öyle rahatladım
Aynen rahat ol canım
Canım benim de uzakta ya işte geldiler nolur nolmaz diye ama benim oğlanın geleceği yok galiba 3 gündür diyorum ya çok yoruldum annem bacağı agriyo topallayip duruyo nasıl iş yaptiriyim ona e bende babam yemek bilmem ne biraz sıkıntılidir mecbur ayak üstünde kaldım ayaklarım dedim ya bi anda balon gibi oldu sırt ağrım yoktu şuan mahvoldum ağrıdan kalçalar imin üstüne basamiyorumdoguriyim geçsin gitsin herşey diyorum şuan o kadar fena durumdayım ne sansizim ben ya
aynısı 10 dakika önce bana da oldu esimle arabaya bindik markete gittik inecekken oldu birşey demedim stres olmasın diye ped vardı yinede yürümek istemedim markette öyle sen al gel yorgunum canım dedim gitti geldi lavaboya girdim giderken sancı oldu ishalden mi yoksa başka şey mi anlamadim tarif ettiğin gibi olmuş pedi degistirdim oturdum hala sancı var ama bende genel olarak geceleri artıyordu birkaç gündür agri sanciBi akıntı hissettim tuvalete gittim beyaz akıntı gelmiş baya ıslanmış çamaşır tuvaletten çıktım değiştirdim peçete koydum oturdum tam tekrar hissettim yine aynı hafif sarımsı beyaz akıntı geldi baya. 5 dk içinde iki kere oldu. Şimdi bana sizinti gibi geliyor mu takip et demisti doktor ben nasıl ayırt edeceğim akıntıyla beraber gelip gelmediğini ?
Yeme icme duzenim değişmedi benim aslında. Sayıda sorun yok diye rahatlatıyorum kendimi yarın gideceğim bakalım ne çıkacak. Sancım önceki günlere göre daha farklı ama bugün belim de ağrıyor. Eşim de sen bi haftaya doğuracaksın herhalde diyor bugün öyle beni takip etti ilk kez rahatsız olduğumu o da hissetti.Benim de iki gündür öyleydi, iştahım çok azdı bugünlerde bir de suyu bol içerdim de azalttım bugün baya yedik nst nedeniyle iyi geldi. Ama bir anormallik varsa hemen git canım.
Sanssizim canım baksana halime ben bakılacak durumdayken ayak üstünde kaldımDeme kız öyle ne şansızlığı . Tosuncuk varya . Daha ne kadar şanslı olacaksın
Sanssizim canım baksana halime ben bakılacak durumdayken ayak üstünde kaldımnazlanamiyomda ayaklarimin üstüne basamiyom
Eşim yardımcı oluyo sağolsun elinden geldiğince yapiyo biseyler zaten ona da üzülüyom o da şuan rahat değilYaptığın en büyük hata da bu kuzum . En azından eşine biraz çıtlatmak lazım ki o daha fazla,la yardımcı olsun . Kendine ediyorsun şu an amaaaa.
Benim de bugün ishal ile bel ağrısı başladı yeni. Akıntı hep var neredeyse bazen böyle yoğun geliyor su mu diye şüpheye düşürüyor.aynısı 10 dakika önce bana da oldu esimle arabaya bindik markete gittik inecekken oldu birşey demedim stres olmasın diye ped vardı yinede yürümek istemedim markette öyle sen al gel yorgunum canım dedim gitti geldi lavaboya girdim giderken sancı oldu ishalden mi yoksa başka şey mi anlamadim tarif ettiğin gibi olmuş pedi degistirdim oturdum hala sancı var ama bende genel olarak geceleri artıyordu birkaç gündür agri sanci
Emzirmeyle alakalı güzel bir sayfa takip etmenizi tavsiye ederim
Eşim yardımcı oluyo sağolsun elinden geldiğince yapiyo biseyler zaten ona da üzülüyom o da şuan rahat değilbiz ikimiz edi büdü geçinip gidiyoduk ustune bide yatiyoduk dinleniyoduk şimdi yok o ayyyyy aglicam sinirden
Onu da bi deneyeyim çok sağolAltinda camasir vs yokken hareket edip hafif ikin. Akan bi sey varsa suyun geliyordur
Hiç bu kadar fena olmamistimSakin ol kuzum amaaaa
Bebiş gelince hiçbirini gözün görmez . Az kaldı şurada. Sayılı gün bu sonuçta . O günü hayal et . Ne olur bak üzülüp tosuncugu da üzme amaaa
Canım geçen o akıntı olayını geçen gün bende yaşamıştım dediğin gibi bi akıntı geldi sonra peçete koydum yine gelmiş baya ıslanmışti ertesi gün kontrol vardı Dr a sordum su gelmesi 1_2 su bardağı kadar gelir bariz belli olur demişti banaO
Onu da bi deneyeyim çok sağol
Hiç bu kadar fena olmamistim
Benimki de bazen sızıntı halinde gelebilir dedi o yüzden takipte olmam gerektiğini söyledi.Canım geçen o akıntı olayını geçen gün bende yaşamıştım dediğin gibi bi akıntı geldi sonra peçete koydum yine gelmiş baya ıslanmışti ertesi gün kontrol vardı Dr a sordum su gelmesi 1_2 su bardağı kadar gelir bariz belli olur demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?