2017 Şubat Anneleri

Benim de bugün ishal ile bel ağrısı başladı yeni. Akıntı hep var neredeyse bazen böyle yoğun geliyor su mu diye şüpheye düşürüyor.
şuan üstümü değiştirirken avuç ici kadar tekrar geldi anlamadım ki bende geçen hafta nst de 20lerdeydi sancim bu hafta gidemedim hastaneye bu gece dogmazsa p.tesiyi beklesin kuzum babası evde olmaz yoksa

O kadar buyutme canim cati muayenesini. İnan hic acitan bir sey degil ama kasilirsan acir. Elbise kismi sana kalmis, altini soyununca ortu veriyorlar zaten ama sen bilirsin
Elbise olunca yukarı çekerain tamamen soyunmana gerek kalmaz diye düşündüm canım

Annense dinlen Can'ım bende öleyim onun için kimseyi istemiyorum gelmesini

Annen haricinde kimler geldi kuzum ???
Sadece annem ve babam geldi annemin bacağı çok agriyo topallayip duruyo zor adım atıyor annem değilde babam sıkıntılı benim yanı sıkıntılı derken yemek meyve eksik olmasın istiyo bende annemi çalıştırmak istemiyom zor yürüyor kadincagiz içim elvermiyo o da zaten bişey yapamiyom diye üzülüyo ama babam sabahın köründe kahvaltı fln hazır olsun istiyo bende mecbur kalkmak zorunda kaliyom fln işte

Annense dinlen Can'ım bende öleyim onun için kimseyi istemiyorum gelmesini
Annemin zararı yok babam sıkıntılı mesela bugun Dr a hep birlikte gittik merak ettiler zaten 4 te fln ordan çıktık sonra biseyler baktık derken ayıptır söylemesi balık yapalım dedik saat 7 de yemek hazırdı açlıktan öldük ya deyip durdu şakayla karışık diyo ama bende sanki rahat ettiremiyom gibi geliyo daha fena stres oluyom napcam bilmiyom valla

Bende senin gibiyim ama boşver sağ olsunlar yorgunluk geçer . Belki yorulursun Doğumun rahat olur boşver yorgunluk doğumu hızlandırır

şuan üstümü değiştirirken avuç ici kadar tekrar geldi anlamadım ki bende geçen hafta nst de 20lerdeydi sancim bu hafta gidemedim hastaneye bu gece dogmazsa p.tesiyi beklesin kuzum babası evde olmaz yoksa
Benim salı günü 60 idi sancı bugün hissettiğim kesin 80 vardır bir tık üstünde geziyor çünkü.

Bide su acıdan bak Can'ım annen baban sağ ve yanıbaşındalar . Çok şükür çok şükür
Ona binlerce kez şükür tabi çok agrim var ayaklarım öyle fln ya ben o yüzden şuan böyleyim sabah daha pozitif oluyorum gece dinlendigim için çok şükür aslında gelmeleri iyi de oldu bi yönde eşim daha işe başlayamadı maddi açıdan destekçi oluyorlar napim bende onlar bana maddi ben onlara böyle destek derken geçer elbet bugünlerde dimi :)

Bende senin gibiyim ama boşver sağ olsunlar yorgunluk geçer . Belki yorulursun Doğumun rahat olur boşver yorgunluk doğumu hızlandırır
Evet bi yönde bunu da dusunuyom senin gibi hareket oluyo diye ama gece agliyom hep tuvalete kalkarken yatağın kenarında sürünüyom resmen ama dediğin gibi çok şükür geçecek elbet bunlar da surda 1 haftaya kadar fln inş

Aynen Can'ım varlıkları yeter boşver . Her zaman rahat olamayacağız hayat bu zaten . Böyle geçip bitecek işte yarın bizde evlatlarımıza belki yük geleceğiz ama inş bu hiç hissettirmezler .

Suyun geliyor bence hemen hastaneye git. Bebegin kalp atislarina bakilmasi lazim

Benimki de oyle demisti ve benim bastan sizinti halindeydi
Ben salı günü sızıntı testi yaptırdım çıkmadı çok şükür ama yine de tedirginlik var. Bunun için ped de varmış aradım eczanelerde yada medikalcilerde bulamadım. Netten versem mı sipariş bilemedim. Bu arada dediğini denedim gelmedi birşey.

Hiç bu kadar fena olmamistim
Valla benimde annem ayakları ağrıyor topallıyor anneme gittiğimde iş yapmaktan canım çıkıyor kimisi annesine gidince rahata eriyor bende tam tersi o yüzden evden başka bir yere gitmiyorum kimsede kalmaya gelmesin diyorum ben kendime yetiyom valla son haftalar insan öylr yorgun oluyomuşki vücudu valla hep uzanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…