- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
şuan üstümü değiştirirken avuç ici kadar tekrar geldi anlamadım ki bende geçen hafta nst de 20lerdeydi sancim bu hafta gidemedim hastaneye bu gece dogmazsa p.tesiyi beklesin kuzum babası evde olmaz yoksaBenim de bugün ishal ile bel ağrısı başladı yeni. Akıntı hep var neredeyse bazen böyle yoğun geliyor su mu diye şüpheye düşürüyor.
Elbise olunca yukarı çekerain tamamen soyunmana gerek kalmaz diye düşündüm canımO kadar buyutme canim cati muayenesini. İnan hic acitan bir sey degil ama kasilirsan acir. Elbise kismi sana kalmis, altini soyununca ortu veriyorlar zaten ama sen bilirsin
Elbise daha rahat olur. Hemen kaldırır çamaşırını varsa taytını çıkarırsın. Kalkıncada geri giyinmesi rahat olur.Elbise olunca yukarı çekerain tamamen soyunmana gerek kalmaz diye düşündüm canım
Annense dinlen Can'ım bende öleyim onun için kimseyi istemiyorum gelmesiniYa annemler geldi ben 3 gündür uzanamiyom bilemahvoldum böyle hayal etmemistim keşke daha geç gelselerdi diyorum şuan onlar gelmeden gezmemi de yapıyodum uzaniyodum dinleniyodum da buraya neti me de giriyodum ama 3 gündür sabah 9+10 gibi ayaktayım bu saate kadar ancak şuan uzandım mahvoldum ayaklarım balon gibi inmiyo şişi eşim de dinlenemiyo
Sadece annem ve babam geldi annemin bacağı çok agriyo topallayip duruyo zor adım atıyor annem değilde babam sıkıntılı benim yanı sıkıntılı derken yemek meyve eksik olmasın istiyo bende annemi çalıştırmak istemiyom zor yürüyor kadincagiz içim elvermiyo o da zaten bişey yapamiyom diye üzülüyo ama babam sabahın köründe kahvaltı fln hazır olsun istiyo bende mecbur kalkmak zorunda kaliyom fln işteAnnen haricinde kimler geldi kuzum ???
Annemin zararı yok babam sıkıntılı mesela bugun Dr a hep birlikte gittik merak ettiler zaten 4 te fln ordan çıktık sonra biseyler baktık derken ayıptır söylemesi balık yapalım dedik saat 7 de yemek hazırdı açlıktan öldük ya deyip durdu şakayla karışık diyo ama bende sanki rahat ettiremiyom gibi geliyo daha fena stres oluyom napcam bilmiyom vallaAnnense dinlen Can'ım bende öleyim onun için kimseyi istemiyorum gelmesini
Hmm anladım ins degildirBenimki de bazen sızıntı halinde gelebilir dedi o yüzden takipte olmam gerektiğini söyledi.
Bide su acıdan bak Can'ım annen baban sağ ve yanıbaşındalar . Çok şükür çok şükürSanssizim canım baksana halime ben bakılacak durumdayken ayak üstünde kaldımnazlanamiyomda ayaklarimin üstüne basamiyom
Bende senin gibiyim ama boşver sağ olsunlar yorgunluk geçer . Belki yorulursun Doğumun rahat olur boşver yorgunluk doğumu hızlandırırAnnemin zararı yok babam sıkıntılı mesela bugun Dr a hep birlikte gittik merak ettiler zaten 4 te fln ordan çıktık sonra biseyler baktık derken ayıptır söylemesi balık yapalım dedik saat 7 de yemek hazırdı açlıktan öldük ya deyip durdu şakayla karışık diyo ama bende sanki rahat ettiremiyom gibi geliyo daha fena stres oluyom napcam bilmiyom valla
Benim salı günü 60 idi sancı bugün hissettiğim kesin 80 vardır bir tık üstünde geziyor çünkü.şuan üstümü değiştirirken avuç ici kadar tekrar geldi anlamadım ki bende geçen hafta nst de 20lerdeydi sancim bu hafta gidemedim hastaneye bu gece dogmazsa p.tesiyi beklesin kuzum babası evde olmaz yoksa
Ona binlerce kez şükür tabi çok agrim var ayaklarım öyle fln ya ben o yüzden şuan böyleyim sabah daha pozitif oluyorum gece dinlendigim için çok şükür aslında gelmeleri iyi de oldu bi yönde eşim daha işe başlayamadı maddi açıdan destekçi oluyorlar napim bende onlar bana maddi ben onlara böyle destek derken geçer elbet bugünlerde dimi :)Bide su acıdan bak Can'ım annen baban sağ ve yanıbaşındalar . Çok şükür çok şükür
Evet bi yönde bunu da dusunuyom senin gibi hareket oluyo diye ama gece agliyom hep tuvalete kalkarken yatağın kenarında sürünüyom resmen ama dediğin gibi çok şükür geçecek elbet bunlar da surda 1 haftaya kadar fln inşBende senin gibiyim ama boşver sağ olsunlar yorgunluk geçer . Belki yorulursun Doğumun rahat olur boşver yorgunluk doğumu hızlandırır
hayırlı olsun canımKizlar 37 haftada sezeryan ile bugun dogum yaptim darısı bekleyen herkese
Evet canım bende öyle düşündüm:)Elbise daha rahat olur. Hemen kaldırır çamaşırını varsa taytını çıkarırsın. Kalkıncada geri giyinmesi rahat olur.
Aynen Can'ım varlıkları yeter boşver . Her zaman rahat olamayacağız hayat bu zaten . Böyle geçip bitecek işte yarın bizde evlatlarımıza belki yük geleceğiz ama inş bu hiç hissettirmezler .Ona binlerce kez şükür tabi çok agrim var ayaklarım öyle fln ya ben o yüzden şuan böyleyim sabah daha pozitif oluyorum gece dinlendigim için çok şükür aslında gelmeleri iyi de oldu bi yönde eşim daha işe başlayamadı maddi açıdan destekçi oluyorlar napim bende onlar bana maddi ben onlara böyle destek derken geçer elbet bugünlerde dimi :)
Suyun geliyor bence hemen hastaneye git. Bebegin kalp atislarina bakilmasi lazimşuan üstümü değiştirirken avuç ici kadar tekrar geldi anlamadım ki bende geçen hafta nst de 20lerdeydi sancim bu hafta gidemedim hastaneye bu gece dogmazsa p.tesiyi beklesin kuzum babası evde olmaz yoksa
Benimki de oyle demisti ve benim bastan sizinti halindeydiBenimki de bazen sızıntı halinde gelebilir dedi o yüzden takipte olmam gerektiğini söyledi.
Ben salı günü sızıntı testi yaptırdım çıkmadı çok şükür ama yine de tedirginlik var. Bunun için ped de varmış aradım eczanelerde yada medikalcilerde bulamadım. Netten versem mı sipariş bilemedim. Bu arada dediğini denedim gelmedi birşey.Benimki de oyle demisti ve benim bastan sizinti halindeydi
Valla benimde annem ayakları ağrıyor topallıyor anneme gittiğimde iş yapmaktan canım çıkıyor kimisi annesine gidince rahata eriyor bende tam tersi o yüzden evden başka bir yere gitmiyorum kimsede kalmaya gelmesin diyorum ben kendime yetiyom valla son haftalar insan öylr yorgun oluyomuşki vücudu valla hep uzanmak istiyorumHiç bu kadar fena olmamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?