Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. çok rahat bir doğumu daha geride bıraktım. Genel anestezi ile sabah saat 10 a doğru sezeryan oldum. Şuan gayet kendi kendime yürüyor oturup kalkıyorum. Hani dün hamileyken inanın daha çok acı çekiyordum yürürken oturup kalkarken. Adet sancısı gibi hafif ağrım var okadar. Günün tek kötü tarafı bebeğimi bu saat oldu hala görememiş olmak. Yoğun bakımda küvezde. Solunumu hızlı. Sütümü sağıyorum ama yok denecek kadar az. Dua edin bize. Hem çabucak bebeğime kavuşayım hemde sütüm şakır şakır aksın.Geride kalan arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum.
İyi akşamlar kızlar. Çok güzel bir sezeryandı. Kendim kalktım yürüdüm. Çok sukur Sutum yok şimdilik tek sıkıntım bu. Bebis de iyi. Aç amà. Sonra yazarım halen gazim çıkmadı. Yürüyelim bari..
Ya annemler geldi ben 3 gündür uzanamiyom bilemahvoldum böyle hayal etmemistim keşke daha geç gelselerdi diyorum şuan onlar gelmeden gezmemi de yapıyodum uzaniyodum dinleniyodum da buraya neti me de giriyodum ama 3 gündür sabah 9+10 gibi ayaktayım bu saate kadar ancak şuan uzandım mahvoldum ayaklarım balon gibi inmiyo şişi eşim de dinlenemiyo
Kizlar 37 haftada sezeryan ile bugun dogum yaptim darısı bekleyen herkese
Aynen canım rahat ettiremiyo gibi oluyorum sürekli acmisiniz usuyonuzmu şöyle mı böyle mı diyorum annem değil diyorum ya babam sıkıntılı o konuda ama onun da şuan maddi desteği var sağolsun napalim idare etcez böyle böyle işte iyi ablan gitmiş sevindim :)Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün.. sezeryan sonrası böyle iyi olanları görmek de beni rahatlatıyor, inşallah pazartesi benim de böyle rahat geçer .. bol bol sütün gelsin inşallah..
Oh maşallah bir güzel sezeryan daha:) inşallah pazartesi bende bunları yazabilirim.. sütün de çabucak gelir inşallah..
Yaa seni en iyi ben anlarım.. 9 gündür annem ablam ve iki aşırı hareketli çocukla öyle perişan oldum ki.. Allahtan ablamla çocuklar bugün gitti.. beynimde hala çocuk sesleri yankılanıyor.. ne olursa olsun kendi annen de olsa yalnız olduğun gibi rahat olmuyor işte .. sonuçta senin evine geliyorlar ev sahipliği yapmak zorundasın tamamen onlara bıraksan için rahat etmiyo rahat ettiremiyorum diye düşünüyosun.. belki yalnız olsan yumurta kırıp yersin eşinle ama biri olunca eni konu 3 öğün sofralar çaylar meyveler.. zor yani.. ben o yüzden kimseyi istememiştim dert yanmıştım ama kaçılmıyor malesef:)
Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
İyi o zaman endiselenme ama su ise ihmal etmeBen salı günü sızıntı testi yaptırdım çıkmadı çok şükür ama yine de tedirginlik var. Bunun için ped de varmış aradım eczanelerde yada medikalcilerde bulamadım. Netten versem mı sipariş bilemedim. Bu arada dediğini denedim gelmedi birşey.
Onlar geldi geldikleri günün akşamı ayaklarım balon oldu ve o güne kadar hiç böyle şişlik fln yoktu çünkü hiç uzanamadim hala da ayaklarım fena şiş ama çok şükür diyorum geçecek diyorum napim :)Valla benimde annem ayakları ağrıyor topallıyor anneme gittiğimde iş yapmaktan canım çıkıyor kimisi annesine gidince rahata eriyor bende tam tersi o yüzden evden başka bir yere gitmiyorum kimsede kalmaya gelmesin diyorum ben kendime yetiyom valla son haftalar insan öylr yorgun oluyomuşki vücudu valla hep uzanmak istiyorum
Sadece annem ve babam geldi annemin bacağı çok agriyo topallayip duruyo zor adım atıyor annem değilde babam sıkıntılı benim yanı sıkıntılı derken yemek meyve eksik olmasın istiyo bende annemi çalıştırmak istemiyom zor yürüyor kadincagiz içim elvermiyo o da zaten bişey yapamiyom diye üzülüyo ama babam sabahın köründe kahvaltı fln hazır olsun istiyo bende mecbur kalkmak zorunda kaliyom fln işte
Yük gibi görmüyorum zaten şuan tam tersi anneme çok üzülüyorum bacağı çok fena bisey yapmak istiyo bırak diyorum çok şükür şuan ben yine iyiyim o bide yaşlı hiç değilse doğum sonrası da yorulur hepten fena olmasın diyorum dediğin gibi surda doğum yapınca inş hafiflicez gececek bunlardaAynen Can'ım varlıkları yeter boşver . Her zaman rahat olamayacağız hayat bu zaten . Böyle geçip bitecek işte yarın bizde evlatlarımıza belki yük geleceğiz ama inş bu hiç hissettirmezler .
Kız neden 37. Hafta zorunlu sezeryan mı oldu . Hayırlı uğurlu olsun . Bebiş de sende iyisindir İnsallahhhKizlar 37 haftada sezeryan ile bugun dogum yaptim darısı bekleyen herkese
İdare etcez artık napalim :) onlarda beni dusunuyo maddi yardımları oluyo öyle idare etcez artık :)Oyy kuzum yaaavalla şu halinle bile babanı düşünüyorsun . İnşallah senin tosuncuk da senin gibi hayırlı ve düşünceli bir evlat olur . Ne diyim ki bilemedim . Senin de mizacın bu
. Rahat edemiyorsun . Ama çok da yorma kendini . Nasıl bilemem ama çok yorma . Doğuma az kaldı şurada .
Geçecek tabi ama çok zor iyilik yapayım derken daha zor duruma bırakmışlar aeniOnlar geldi geldikleri günün akşamı ayaklarım balon oldu ve o güne kadar hiç böyle şişlik fln yoktu çünkü hiç uzanamadim hala da ayaklarım fena şiş ama çok şükür diyorum geçecek diyorum napim :)
İdare etcez artık napalim :) onlarda beni dusunuyo maddi yardımları oluyo öyle idare etcez artık :)
Yanı işte yorgunluk akşama doğru artınca ağrılarla birlikte stres te artiyo diyorum ya napalim onlar da Allah razı olsun maddi destek oluyorlar şuan o da şuan ihtiyacım varliklarina şükür yine deGeçecek tabi ama çok zor iyilik yapayım derken daha zor duruma bırakmışlar aenibenim kayınvalidem kalmak istiyoda saol gerek yok diyorum gece uyku tutmuyo evde dolanıyom valla biri oşunca evde olmuyo
Bizimki de bende kalmaya dünden razı aramızda 10 dakka mesafe var bebeğin doğmasını zor bekliyo kamp kurar artıl eve kaynanamBak ne güzelde söylüyorsun idare edilen tabiki
Kız senin anan yanında ben kaynanaya gitmemek için kırk takla atıyorum valla
Eşimden farkında zavallim dogurda hicbiryere gitmeden evde için rahat olsun diyor . Ahh kaynanaaaaaaaaaa
Ya aslında ben rahat ettirmek istediğim için kendimi iyice strese sokuyorum galiba :) senin durum fena :) daha vahim :) benim anam babam bide diyorum ya hiç değilse su zor zamanda eşim daha ise başlamadı maddi destek oluyorlar marketimdi doğalgaz im di Allah razı olsun 2 gün oldu geleli direk marketti dogalgaz di onları hallettiler bende bi şekilde onları idare etcem tek sıkıntım ağrılar o da akşam iyice artiyo napim ona da artık katlancamBak ne güzelde söylüyorsun idare edilen tabiki
Kız senin anan yanında ben kaynanaya gitmemek için kırk takla atıyorum valla
Eşimden farkında zavallim dogurda hicbiryere gitmeden evde için rahat olsun diyor . Ahh kaynanaaaaaaaaaa
benim duruma ne diyeceksiniz..kayınvalide evini taşıdı ama şubat sonuna kadar doğalgaz çekilmeyeceği için toplanıp bana yerleştiler..üstelik bu hafta görümcem ve kocası da izine gelmişler..onlar da benim evde..yani lohusa halimle kv kayınbaba görümce ve enişte ağırlıyorumYa aslında ben rahat ettirmek istediğim için kendimi iyice strese sokuyorum galiba :) senin durum fena :) daha vahim :) benim anam babam bide diyorum ya hiç değilse su zor zamanda eşim daha ise başlamadı maddi destek oluyorlar marketimdi doğalgaz im di Allah razı olsun 2 gün oldu geleli direk marketti dogalgaz di onları hallettiler bende bi şekilde onları idare etcem tek sıkıntım ağrılar o da akşam iyice artiyo napim ona da artık katlancam
Ayy allahım yaa ne sinir bozucu. Snein annen baban sana gelse oğlunun başının etini yerler biye geldiler iç güveysimi oldun ya bu insanlar neden bu kadar anlayışsız ya sinir oluyorum böyle şeylerebenim duruma ne diyeceksiniz..kayınvalide evini taşıdı ama şubat sonuna kadar doğalgaz çekilmeyeceği için toplanıp bana yerleştiler..üstelik bu hafta görümcem ve kocası da izine gelmişler..onlar da benim evde..yani lohusa halimle kv kayınbaba görümce ve enişte ağırlıyorum
Kaynananlari hadi geçtim normal. Ama görümce ve enişte bir hafta boyunca kalacak mı yani çok ilginç ciddenbenim duruma ne diyeceksiniz..kayınvalide evini taşıdı ama şubat sonuna kadar doğalgaz çekilmeyeceği için toplanıp bana yerleştiler..üstelik bu hafta görümcem ve kocası da izine gelmişler..onlar da benim evde..yani lohusa halimle kv kayınbaba görümce ve enişte ağırlıyorum
Bizimki de bende kalmaya dünden razı aramızda 10 dakka mesafe var bebeğin doğmasını zor bekliyo kamp kurar artıl eve kaynanam
Sesini çıkarmadıkça kullanır böyllrleri allah bilir görümcenin başına böyle bişey gelse eve kabul etmez cıngar çıkarır böyleleriKaynananlari hadi geçtim normal. Ama görümce ve enişte bir hafta boyunca kalacak mı yani çok ilginç ciddendüşündüm de benim abim olsa eşim iznini benimle onların evinde öldürsen geçirmez .
Ya aslında ben rahat ettirmek istediğim için kendimi iyice strese sokuyorum galiba :) senin durum fena :) daha vahim :) benim anam babam bide diyorum ya hiç değilse su zor zamanda eşim daha ise başlamadı maddi destek oluyorlar marketimdi doğalgaz im di Allah razı olsun 2 gün oldu geleli direk marketti dogalgaz di onları hallettiler bende bi şekilde onları idare etcem tek sıkıntım ağrılar o da akşam iyice artiyo napim ona da artık katlancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?