2017 Şubat Anneleri

Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün.. sezeryan sonrası böyle iyi olanları görmek de beni rahatlatıyor, inşallah pazartesi benim de böyle rahat geçer .. bol bol sütün gelsin inşallah..

Oh maşallah bir güzel sezeryan daha:) inşallah pazartesi bende bunları yazabilirim.. sütün de çabucak gelir inşallah..

Yaa seni en iyi ben anlarım.. 9 gündür annem ablam ve iki aşırı hareketli çocukla öyle perişan oldum ki.. Allahtan ablamla çocuklar bugün gitti.. beynimde hala çocuk sesleri yankılanıyor.. ne olursa olsun kendi annen de olsa yalnız olduğun gibi rahat olmuyor işte .. sonuçta senin evine geliyorlar ev sahipliği yapmak zorundasın tamamen onlara bıraksan için rahat etmiyo rahat ettiremiyorum diye düşünüyosun.. belki yalnız olsan yumurta kırıp yersin eşinle ama biri olunca eni konu 3 öğün sofralar çaylar meyveler.. zor yani.. ben o yüzden kimseyi istememiştim dert yanmıştım ama kaçılmıyor malesef:)

Kizlar 37 haftada sezeryan ile bugun dogum yaptim darısı bekleyen herkese

Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Aynen canım rahat ettiremiyo gibi oluyorum sürekli acmisiniz usuyonuzmu şöyle mı böyle mı diyorum annem değil diyorum ya babam sıkıntılı o konuda ama onun da şuan maddi desteği var sağolsun napalim idare etcez böyle böyle işte iyi ablan gitmiş sevindim :)

İyi o zaman endiselenme ama su ise ihmal etme

Onlar geldi geldikleri günün akşamı ayaklarım balon oldu ve o güne kadar hiç böyle şişlik fln yoktu çünkü hiç uzanamadim hala da ayaklarım fena şiş ama çok şükür diyorum geçecek diyorum napim :)

Oyy kuzum yaaa valla şu halinle bile babanı düşünüyorsun . İnşallah senin tosuncuk da senin gibi hayırlı ve düşünceli bir evlat olur . Ne diyim ki bilemedim . Senin de mizacın bu
. Rahat edemiyorsun . Ama çok da yorma kendini . Nasıl bilemem ama çok yorma . Doğuma az kaldı şurada .

Aynen Can'ım varlıkları yeter boşver . Her zaman rahat olamayacağız hayat bu zaten . Böyle geçip bitecek işte yarın bizde evlatlarımıza belki yük geleceğiz ama inş bu hiç hissettirmezler .
Yük gibi görmüyorum zaten şuan tam tersi anneme çok üzülüyorum bacağı çok fena bisey yapmak istiyo bırak diyorum çok şükür şuan ben yine iyiyim o bide yaşlı hiç değilse doğum sonrası da yorulur hepten fena olmasın diyorum dediğin gibi surda doğum yapınca inş hafiflicez gececek bunlarda

İdare etcez artık napalim :) onlarda beni dusunuyo maddi yardımları oluyo öyle idare etcez artık :)

Geçecek tabi ama çok zor iyilik yapayım derken daha zor duruma bırakmışlar aeni benim kayınvalidem kalmak istiyoda saol gerek yok diyorum gece uyku tutmuyo evde dolanıyom valla biri oşunca evde olmuyo

İdare etcez artık napalim :) onlarda beni dusunuyo maddi yardımları oluyo öyle idare etcez artık :)

Bak ne güzelde söylüyorsun idare edilen tabiki
Kız senin anan yanında ben kaynanaya gitmemek için kırk takla atıyorum valla
Eşimden farkında zavallim dogurda hicbiryere gitmeden evde için rahat olsun diyor . Ahh kaynanaaaaaaaaaa

Geçecek tabi ama çok zor iyilik yapayım derken daha zor duruma bırakmışlar aeni benim kayınvalidem kalmak istiyoda saol gerek yok diyorum gece uyku tutmuyo evde dolanıyom valla biri oşunca evde olmuyo
Yanı işte yorgunluk akşama doğru artınca ağrılarla birlikte stres te artiyo diyorum ya napalim onlar da Allah razı olsun maddi destek oluyorlar şuan o da şuan ihtiyacım varliklarina şükür yine de

Bizimki de bende kalmaya dünden razı aramızda 10 dakka mesafe var bebeğin doğmasını zor bekliyo kamp kurar artıl eve kaynanam

Ya aslında ben rahat ettirmek istediğim için kendimi iyice strese sokuyorum galiba :) senin durum fena :) daha vahim :) benim anam babam bide diyorum ya hiç değilse su zor zamanda eşim daha ise başlamadı maddi destek oluyorlar marketimdi doğalgaz im di Allah razı olsun 2 gün oldu geleli direk marketti dogalgaz di onları hallettiler bende bi şekilde onları idare etcem tek sıkıntım ağrılar o da akşam iyice artiyo napim ona da artık katlancam

anneler yardım edin..benim kuzum emzik tutmadı ve benim kokumdan ayrılmak istemiyor..emerken uyuyor ..o göğüs ağzında duracak süt yanağından akacak..öyle huzur buluyor meleğim..babannesinde mızırdanıyo ben kucağıma aldığım an susuyor...3 ay sonra bırakacak olmasam hiç rahatsız olmam bu durumdan ama nasıl bırakırım yavrumu bu halde..

benim duruma ne diyeceksiniz..kayınvalide evini taşıdı ama şubat sonuna kadar doğalgaz çekilmeyeceği için toplanıp bana yerleştiler..üstelik bu hafta görümcem ve kocası da izine gelmişler..onlar da benim evde..yani lohusa halimle kv kayınbaba görümce ve enişte ağırlıyorum

Ayy allahım yaa ne sinir bozucu. Snein annen baban sana gelse oğlunun başının etini yerler biye geldiler iç güveysimi oldun ya bu insanlar neden bu kadar anlayışsız ya sinir oluyorum böyle şeylere

Kaynananlari hadi geçtim normal. Ama görümce ve enişte bir hafta boyunca kalacak mı yani çok ilginç cidden düşündüm de benim abim olsa eşim iznini benimle onların evinde öldürsen geçirmez .

Bizimki de bende kalmaya dünden razı aramızda 10 dakka mesafe var bebeğin doğmasını zor bekliyo kamp kurar artıl eve kaynanam

Valla benim ki benden pek yüz bulamıyor. 1 hafta kalırım doğumdan sonra dedi birara ya hiiic zannetmiyorum. 1 ay kalmaya kalkar benimle . Birde bana gel diyordu Allah aşkına yeni doğum yapan kadının baskasinin evinde ne işi var bir ikincisi evi küçük eskaysi yok . Yatağı yok . Nüfus fazla . Haa en önemlisi şehrin dışında evi benim ki direkt merkezde . Ama hanfendi bunları dusenemiyor . Allah'tan ben essegimi sağlam kazığa bağladım da eşime önceden söyledim annen böyle bir teklifle gelirse kabul etmeyelim ben bebeğimi evime getirmek istiyorum diye. Biliyorum çünkü olacakları . Kız valla varya açtın konuyu benim hey heyler yine tavan yaptı . Zaten streslerdeyim . Doguracam yanıma gelecek herseyime karışacak diye. Kavgasız gürültusuz atlatiriz inşallah.

Kaynananlari hadi geçtim normal. Ama görümce ve enişte bir hafta boyunca kalacak mı yani çok ilginç cidden düşündüm de benim abim olsa eşim iznini benimle onların evinde öldürsen geçirmez .
Sesini çıkarmadıkça kullanır böyllrleri allah bilir görümcenin başına böyle bişey gelse eve kabul etmez cıngar çıkarır böyleleri

Çok mutlu oldum valla senin adına . Yardımcı olmaları ne güzel . hele ki şu durumda insan daha fazla takıyor kafasına ister istemez maddiyati . O yorgunluklarını da geçer merak etme diyorum ya az kaldı şurada

Valla ki kız ben şimdiden strese girdim benim KV biliyorsun Masalllahh
Ama ben kafama koydum susmayacam bu nedir ya . Hele ki kızım söz konusu olduğunda korksunlar valla bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…