2017 Şubat Anneleri

Ya ben normalde bile kalmaya gelir kocasıyla arası iyi değil canı sıkılır gelit bana kalmaya aramızda on dakka mesafe var eşim diyo çocuk olsun annem artık gitmez burdan dedi yok ya dedim yok öylr bi dünya valla hamile kaldığımı öğrendiğimde sevindikten sonra beni bi dert aldı başıma gelecekleri biliyom çünkü. Aman ya daha şimdiden yok ayağımda sallıcam onu sallamayı çok seviyom alıştırcam onu diyo doğmayan bebeğe don biçiyo valla bende hep bunların stresini yaşıyorum ben çok zora gelemem valla inşallah bende kavga etmem

Canım ben ilk kez anne olucam ama okuduğum duyduğum ve gördüğüm kadarıyla şu an bunu istiyor olması çok çok normal.. 3 ay sonra herşey değişmiş olacak , alışmış olacak, ilk 2-3 ay bebeklerin en büyük ihtiyacı anne huzuru ve güveni.. o yüzden hiç ama hiç düşünmemen gereken bişey bu şu an.. yerinde olsam bunun tadını çıkarırdım.. bu günler geri gelmez . Emebildiği kadar emsin güvenli bağlanma için bu çok önemli.. o yüzden hiç dert etme.. hele bi 3 ay geçsin 3 ayda neler değişir.. emzik de emer.. tadını çıkar sadece..

Allahtan sabır diliyorum sadece düşünemedim bile....

Benimkinin de odası yok bi yatak oda bi salon sırf onda kalayım diye kendi yatak odasını bana veriyo ama bir kere kaldım bi daha da kalmadım kalmam da neler gelcek başımıza allah bilir ya

Otel mı yavrum orası . Bu insanlar ne biçimler ya

Lohusa kadının evine yatılı misafir mı gelirmiş. lüzumsuzlar .

Kız benim ki taktı kafayı burnunu sıkıcam aglatıcam edicem demeye . Bende en hassas noktamız bu yani el kadar bebenin burnu mı sıkılır . Aynen bunu dedim yapicam tabii diyor. Bende ağlarım o zaman dedim böyle imalı şekilde iyi o zaman birlikte aglarsiniz diyor .
Fenaaaaa Coook fenaaaaa

Allahım ya seninkiyle benimkinin pek farkı yok anlaşılan. Benimkide çok otoriter kendi lafı geçsin etain istiyo bilmiyorum ya çok canım sıkkın bende bişey deaemde anlamamazlıktan geliyo geçiştiriyo iyice delriiyom

Daha şimdiden yapacaklarının hesabını tutuyorlar. Valla çok çıldırırsam kismeyi görmez gözüm ağzıma geleni saydırırım valla

Vuuuvvvv senin durum daha fena Allah kolaylik versin

bende anlamadım kafaları nasıl çalışıyorsa..defalarca dedim ev bitmeden taşınmayın diye ama dinleyen olmadı..ve evin ne zmn biteceği belli değil yani ne zmn gideceklerini bile bilmiyorum eşim üzülmesin diye ses de çıkarmıyorum..odada bana oturacak yer kalmıyor biri de demiyorki bu lohusa dikişleri var dinlensin diye..kızımı alıp odaya geçiyorum çoğu zaman..o zamanda kayınvalide dikiliyor başıma çok özledim diye..emzirirken dikip gözünü bakıyor

Sıkıntı olmayacağı yazıyor tatlım . Bol bol hasret gider kızınla

Allan belası inadına yapıyo ay nasıl sinir oluyom böyle şeylere ya özlemişmiş inadına taşınmadıysalar bende bişey bilmiyom

Ee Yuhhhhhh

Aynen canım sagolsunlar maddi anlamda yararları oluyo daha da bisey yapamiyoz fazla diyolar eşim in ailesinden o da yok senin de valla inş yolunda gider herşey de atlatirsin bu dönemi

Böylelerine açık açık dicen oturamıyorm diye odaya kaçıyorum hiçte kocam üzülmesin diye susmam valla kocan seni düşünmüyosa sne hiç düşünmücen kocanın hiç aklına gelmiyomu karımın dikişleri vardır ağrıları vardır rahat edemiyo diye en azından anasını kenara çekip diyebilir rahat ettirin dite

Kız bizimkiler ikiz çıkacak bak bu gidişle . Benim kıde aynı öyle . Kaynanası olmamış . Ailede ondan başka kimsenin sözü geçmez kp bile susar karşısında. Benim babamla dahi kavga etti bu kadın düşün . Annemi arayip Dağaşan mı indiniz siz diyebilecek düzeyde cins birşey . İşte lafı bana geçmiyor ona taktiii

Aynen canım sagolsunlar maddi anlamda yararları oluyo daha da bisey yapamiyoz fazla diyolar eşim in ailesinden o da yok senin de valla inş yolunda gider herşey de atlatirsin bu dönemi

Amiiiinnnnn

Kız benden önce doğurursan bak bana dua et şu KV den ötürü doğuran in duası kabul olur derler haa

Ayy

Kız ben kendi annemin yanında bile soyunamayan bir insanım benim başıma öyle dikilirse ben emzirirken valla kesin krize girerim . Zaten özellikle söyleyecek ben emzirirken kimse olmasın yanımda takıntılıyım kardeşim

Benim de aynı kayınpedere bağırır çocuk gibi azarlar eşimi hala çocuk gibi azarlar baktı olmuyo ağlar acıtasyon eder hep onun dediği geçecek emri vaki yapıp toplar herkesi evime gelir aileme karşı bi lafı olmadı ama ben anneme gidip kalıyom diye arayıp oğlunu ağlıyodu. Evime gelir odalarımı değişir mutfağımdaki şeyletin yerlerini değişir ben ona yansıtmam pek ama eşimin burnundan. Getiririm anasıymış danasıymış valla benim annem gelse ona karışaa eşimde rahatsız olur biraz empati yapmaları lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…