Annen baban kaç yaşında canım merak ettim?Onlar geldi geldikleri günün akşamı ayaklarım balon oldu ve o güne kadar hiç böyle şişlik fln yoktu çünkü hiç uzanamadim hala da ayaklarım fena şiş ama çok şükür diyorum geçecek diyorum napim :)
Benim de aynı kayınpedere bağırır çocuk gibi azarlar eşimi hala çocuk gibi azarlar baktı olmuyo ağlar acıtasyon eder hep onun dediği geçecek emri vaki yapıp toplar herkesi evime gelir aileme karşı bi lafı olmadı ama ben anneme gidip kalıyom diye arayıp oğlunu ağlıyodu. Evime gelir odalarımı değişir mutfağımdaki şeyletin yerlerini değişir ben ona yansıtmam pek ama eşimin burnundan. Getiririm anasıymış danasıymış valla benim annem gelse ona karışaa eşimde rahatsız olur biraz empati yapmaları lazım
Allah analı babalı büyütsün canim sağlıcakla büyüsun bol sütlü gazsız günleriniz rahat uykularınız olsun inşallahHeyyy millet doğurdum. Miniğime kavuştummm. Allah hepinize kolay doğumlar nasip olsun
Cnm bnm ya senincok iyi anliorm ben de annemle babam gelince ayni duruma dusuyorm bizde dgller simdi ama hissiyatini anlayabiliorm kendini cok kasma 4 4luk olmaya calisma ufak yapabilecgi isleri annene birak ortalikta cok dolanma kimse bizi agirlayamadi demeyecktr hamissin sen odaniza gecince esine masaj yaptr ve bebisinin hayalini kur emin ol rahatlayacksnHiç bu kadar fena olmamistim
Elini bir işe sürme canım. Oturmak istediğin yerde onlar düşünmüyosa sen kaldır. Ye iç odanda geçir vaktini. Ay ne sabır var sende mübarek!!!bende anlamadım kafaları nasıl çalışıyorsa..defalarca dedim ev bitmeden taşınmayın diye ama dinleyen olmadı..ve evin ne zmn biteceği belli değil yani ne zmn gideceklerini bile bilmiyorumeşim üzülmesin diye ses de çıkarmıyorum..odada bana oturacak yer kalmıyor biri de demiyorki bu lohusa dikişleri var dinlensin diye..kızımı alıp odaya geçiyorum çoğu zaman..o zamanda kayınvalide dikiliyor başıma çok özledim diye..emzirirken dikip gözünü bakıyor
@1melekvardiBöylelerine açık açık dicen oturamıyorm diye odaya kaçıyorum hiçte kocam üzülmesin diye susmam valla kocan seni düşünmüyosa sne hiç düşünmücen kocanın hiç aklına gelmiyomu karımın dikişleri vardır ağrıları vardır rahat edemiyo diye en azından anasını kenara çekip diyebilir rahat ettirin dite
Ben ilk zaman kovdum adamı evden madem anan bu kadar düşkündü sana git ona dedim git onla kal bi doysun sna dedimAyy valla şiştim bu kadinlarin derdi ney anlamıyorum ki .
Madem o kadar meraklıydın oğluna evlendirmeyeydin alaydin koynunda yatiraydin valla bazen al senin olsun diyesim geliyor .
çokk geçmiş olsun canım allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah bol bol şifalı sütun olsunKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. çok rahat bir doğumu daha geride bıraktım. Genel anestezi ile sabah saat 10 a doğru sezeryan oldum. Şuan gayet kendi kendime yürüyor oturup kalkıyorum. Hani dün hamileyken inanın daha çok acı çekiyordum yürürken oturup kalkarken. Adet sancısı gibi hafif ağrım var okadar. Günün tek kötü tarafı bebeğimi bu saat oldu hala görememiş olmak. Yoğun bakımda küvezde. Solunumu hızlı. Sütümü sağıyorum ama yok denecek kadar az. Dua edin bize. Hem çabucak bebeğime kavuşayım hemde sütüm şakır şakır aksın.Geride kalan arkadaşlara sağlıklı doğumlar diliyorum.
ne güzel yaa masallah barekallah üçüncü kuzun da geldi sağlıcakla çok şükür darısı biz kalanların başına inşallah vakti zamanında sağlıcakla bol bol şifalı sütun olsun insallahİyi akşamlar kızlar. Çok güzel bir sezeryandı. Kendim kalktım yürüdüm. Çok sukur Sutum yok şimdilik tek sıkıntım bu. Bebis de iyi. Aç amà. Sonra yazarım halen gazim çıkmadı. Yürüyelim bari..
Aynen ben baştan o mesafeyi kötü gelin olmayayım diye koymadım ama evime fazla müdahale etmeye başladı kendi eviymiş gibi harwket etmeye başladı o bende kalınca sanki evde ben misafirimKızlar ya bazılarınız çok fazla yumuşaksınız. Kayınvalide kayınpederi hayatınıza çok müdahale ettiriyosunuz. Bir yıllık iki yıllık değilki evlilik. Ömür boyu sürücek. Ve şimdi eşimi üzmiyim filan diyosunuz ama yarın öbürgün tak eder canınıza tartışmayla hani kavga gürültü derler ya öyle mesafe koymak zorunda kalırsınız.
O yüzden bence en baştan mesafe konulmalı. Saygı sonsuz olmalı. Ama herkes evini haddini bilmeli. Kayınvalide ne kadar yakın görünsede kayınvalidedir. Hiç bir zaman anne gibi olamaz! İstisnaları vardır. Ama 100 de ancak 1-2dir.
Normal oldu Can'ım buna da Allah KerimAyy İnşallah canım ya benimde öyle olur normal doğum mu yaptın peki
Öyle yapiyom da anneme üzülüyom bacagi çok fenaCnm bnm ya senincok iyi anliorm ben de annemle babam gelince ayni duruma dusuyorm bizde dgller simdi ama hissiyatini anlayabiliorm kendini cok kasma 4 4luk olmaya calisma ufak yapabilecgi isleri annene birak ortalikta cok dolanma kimse bizi agirlayamadi demeyecktr hamissin sen odaniza gecince esine masaj yaptr ve bebisinin hayalini kur emin ol rahatlayacksn
3 ay sonrasını 3 ay sonra düşün 9 aylık yoldan geldi kuzun ozlem dolu hasret dolu o sana sen ona varsın uyusun orda sen de o cennetteki duruşa şahit ol huzurlaanneler yardım edin..benim kuzum emzik tutmadı ve benim kokumdan ayrılmak istemiyor..emerken uyuyor ..o göğüs ağzında duracak süt yanağından akacak..öyle huzur buluyor meleğim..babannesinde mızırdanıyo ben kucağıma aldığım an susuyor...3 ay sonra bırakacak olmasam hiç rahatsız olmam bu durumdan ama nasıl bırakırım yavrumu bu halde..
benim duruma ne diyeceksiniz..kayınvalide evini taşıdı ama şubat sonuna kadar doğalgaz çekilmeyeceği için toplanıp bana yerleştiler..üstelik bu hafta görümcem ve kocası da izine gelmişler..onlar da benim evde..yani lohusa halimle kv kayınbaba görümce ve enişte ağırlıyorum
Babam 67 annem 66 canım ama annem şeker hastası ve bana gelmeden fena grip atlattı o ara şekeri 450 lere fırlamış şeker onu mahvediyorAnnen baban kaç yaşında canım merak ettim?
Kızlar ya bazılarınız çok fazla yumuşaksınız. Kayınvalide kayınpederi hayatınıza çok müdahale ettiriyosunuz. Bir yıllık iki yıllık değilki evlilik. Ömür boyu sürücek. Ve şimdi eşimi üzmiyim filan diyosunuz ama yarın öbürgün tak eder canınıza tartışmayla hani kavga gürültü derler ya öyle mesafe koymak zorunda kalırsınız.
O yüzden bence en baştan mesafe konulmalı. Saygı sonsuz olmalı. Ama herkes evini haddini bilmeli. Kayınvalide ne kadar yakın görünsede kayınvalidedir. Hiç bir zaman anne gibi olamaz! İstisnaları vardır. Ama 100 de ancak 1-2dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?