2017 Şubat Anneleri

Annen baban kaç yaşında canım merak ettim?

Ayy valla şiştim bu kadinlarin derdi ney anlamıyorum ki .
Madem o kadar meraklıydın oğluna evlendirmeyeydin alaydin koynunda yatiraydin valla bazen al senin olsun diyesim geliyor .

Kizlar bisi sorucam ya kafam karisik biraz bazilari diyorki dogum aninda da doner asagiya bebek bazilarida 37 haftada donuyo nette de 35 ci hafta yola donermis ve doguma kadar alistirma yaparmis ama 37 de falan o haftaya kadar donmezse donmesi zor oluyomus 39 a kadar drlar bekleyip sezeryan oneriyomus falan ee esimede demislerki benim karim bebek ters di cocuk donmemis sezeryanla almislar

Hiç bu kadar fena olmamistim
Cnm bnm ya senincok iyi anliorm ben de annemle babam gelince ayni duruma dusuyorm bizde dgller simdi ama hissiyatini anlayabiliorm kendini cok kasma 4 4luk olmaya calisma ufak yapabilecgi isleri annene birak ortalikta cok dolanma kimse bizi agirlayamadi demeyecktr hamissin sen odaniza gecince esine masaj yaptr ve bebisinin hayalini kur emin ol rahatlayacksn

Elini bir işe sürme canım. Oturmak istediğin yerde onlar düşünmüyosa sen kaldır. Ye iç odanda geçir vaktini. Ay ne sabır var sende mübarek!!!

@1melekvardi Misoothh sana katılıyorum canım. Hiç çekemezdim. Heleki görümce ve kocasını!!! Cesaret bile edemezler gelip kalmaya.

Ayy valla şiştim bu kadinlarin derdi ney anlamıyorum ki .
Madem o kadar meraklıydın oğluna evlendirmeyeydin alaydin koynunda yatiraydin valla bazen al senin olsun diyesim geliyor .
Ben ilk zaman kovdum adamı evden madem anan bu kadar düşkündü sana git ona dedim git onla kal bi doysun sna dedim

çokk geçmiş olsun canım allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah bol bol şifalı sütun olsun

Kızlar ya bazılarınız çok fazla yumuşaksınız. Kayınvalide kayınpederi hayatınıza çok müdahale ettiriyosunuz. Bir yıllık iki yıllık değilki evlilik. Ömür boyu sürücek. Ve şimdi eşimi üzmiyim filan diyosunuz ama yarın öbürgün tak eder canınıza tartışmayla hani kavga gürültü derler ya öyle mesafe koymak zorunda kalırsınız.
O yüzden bence en baştan mesafe konulmalı. Saygı sonsuz olmalı. Ama herkes evini haddini bilmeli. Kayınvalide ne kadar yakın görünsede kayınvalidedir. Hiç bir zaman anne gibi olamaz! İstisnaları vardır. Ama 100 de ancak 1-2dir.

Kızlar benim ellerim çok kaşınıyo elimin üstü pul pul oldu kaşımaktan kanıyo bacaklarım dirseklerim felaket kaşınıyor arkadaş kurdeşen döktün diyo hamilelikte tehlikeliymiş ben gibi olan varmı ya korktum şimdi eğer hamilelik boyunca geçmezse doğumca bebeğe geçeniliyomuş

ne güzel yaa masallah barekallah üçüncü kuzun da geldi sağlıcakla çok şükür darısı biz kalanların başına inşallah vakti zamanında sağlıcakla bol bol şifalı sütun olsun insallah

Aynen ben baştan o mesafeyi kötü gelin olmayayım diye koymadım ama evime fazla müdahale etmeye başladı kendi eviymiş gibi harwket etmeye başladı o bende kalınca sanki evde ben misafirim

Kızlar eşim şehir dışında var evde birileri ama hepimiz bayanız. Sizde vajina Ağrı'sı ve yanması var mı sünnet çocuğu gibi oldum ayakta yürürken de paytak paytak yürüyorum...

Ayy İnşallah canım ya benimde öyle olur normal doğum mu yaptın peki
Normal oldu Can'ım buna da Allah Kerim

Öyle yapiyom da anneme üzülüyom bacagi çok fena o yüzden bişey istemek yaptırmak içime sinmiyo hiç değilse şimdi yorulsam da ayağa kalkiyom diye yormak istemiyom doğumdan sonra iyice yorulur o ara kalkamam bi kaç gün zaten o da hamile ye yük oluyor günah deyip duruyo napalim benim de şansıma annemin yasliligina denk geldim :)

Son düzenleme:
3 ay sonrasını 3 ay sonra düşün 9 aylık yoldan geldi kuzun ozlem dolu hasret dolu o sana sen ona varsın uyusun orda sen de o cennetteki duruşa şahit ol huzurla

Annen baban kaç yaşında canım merak ettim?
Babam 67 annem 66 canım ama annem şeker hastası ve bana gelmeden fena grip atlattı o ara şekeri 450 lere fırlamış şeker onu mahvediyor bacağında sağ tarafta menüsküs yırtığı kireçlenme vardı şimdi o taraf geçmiş sol diz kapağı sorunlu zor adım atıyor bende ona kiyamiyom bişey yaptırmaya

Öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…