2017 Şubat Anneleri

Canm bilmiorm sen mi cagrdn ama gelmeselerms ya keske sonucta yaslilar ya da ablan vs yok mu komple size baksa ay ben bile daraldm yaaa seni teselli edeyim derken esine yuklenmeye calis cay meyve o halletsin basit ymkler yapiver

kv görmemişsinz siz bee oturup anlatmaya kalksam kv lerin efendisi diye bir kitap olur neyse hele bi doğurayim da sonra uzun uzun anlatayım siz bi şükredin halinize

Canm bilmiorm sen mi cagrdn ama gelmeselerms ya keske sonucta yaslilar ya da ablan vs yok mu komple size baksa ay ben bile daraldm yaaa seni teselli edeyim derken esine yuklenmeye calis cay meyve o halletsin basit ymkler yapiver
Başka kimsem yok ben tek kızım yengelerim var hepsinin çocukları okullu bebeleri var yakın olsak gelirlerdi ama uzagiz KV tarafından da doğum sonrası en azından yemeğimi vs içtenlikle yapabilecek kimsem yok maalesef annem en azından doğum sonrası yemek fln yapar eşim yapiyo sağolsun yardımcı oluyo aslında çok ağır da değil yaptığım ama bu hafta ya girince bi anda çok agirlastim ve ayaklar fln da sisince kötü oldum yoksa ağır bişey yaptığım da yok ama işte ne bilim ya

canım oğlusun nasıl başka bi doktora falan götürdünüz mu inşallah ameliyatsız bir şekilde tedavisi olur minik kuzunun

kv görmemişsinz siz bee oturup anlatmaya kalksam kv lerin efendisi diye bir kitap olur neyse hele bi doğurayim da sonra uzun uzun anlatayım siz bi şükredin halinize

Sus kız bir tek şurada çekiştiren izliyoruz zatiii
Anammmm benim kinin yüzünü gören anlıyor
Hiç konusmadığım alt komsumun bir durum kopuyor KV gelecek diye .

Ee tabii beterin beteri varr ama bizim basimizdakilerde ayyyyyyy

Sancilarim geldicanim acilma olmadi catida dar olunca zorunlu oldu bizim icin ama benim oglus 3.5 kilo dogdu emzirmeye de basladim artik gerisi hayırlısı

Ohhhh maşallah kuzumm
Nasıl di kız sancılar bende gittim aynı şikayetten . Anlatabilir misin müsaitsen. Maşallah paşanin kilosu ne güzel öyle

Benim de bugün ishal ile bel ağrısı başladı yeni. Akıntı hep var neredeyse bazen böyle yoğun geliyor su mu diye şüpheye düşürüyor.

Benim de fena akıntı vardı ıslaklık falan da yapıyordu ama enfeksiyon dan dedi dr. Fitil verdi iki tane şimdi hiç akıntı kalmadı. Her gün diken üstündeydim acaba bu akıntı mı su mu diye

Ah canım... sen rahat ettiremiyorum hizmet edemiyorum diye üzülüyorsun bence. Bu halinle olduğu kadar artık ne yapacaksın. İnşallah Doğumdan sonra güzel güzel ağırlarsın

Bizimki de bende kalmaya dünden razı aramızda 10 dakka mesafe var bebeğin doğmasını zor bekliyo kamp kurar artıl eve kaynanam

Aynen benimki de her fırsatta evime gelmek istiyor. Geçen eşimin Doğum günüydü çağırmadım ben de bize gelin diye bir haftadır suratını tavrını çekiyoruz hanım efendinin... valla umrumda değil ne halde temizlik yaptım annemle gelecek kirletecekler evimi. Daha eşimle konuşup beni birşeye karıştırmıyorlar diye şikayet ediyor oh olsun işte papuç gibi dili var bi de yüz versek komple bize yerleşirlerdi bunlar.

Canım ya Allah yardımcın olsun ne düşüncesiz insanlar var ya.... sen al kuzunu odana geç koklaşın mis gibi. Benimkiler de gelip kalacaklar kesin bende sülalecek ve ben de emzirme uyutma bahanesiyle odamdan çıkmicam ve kimseyi de almicam emzirirken. Çekiniyorum de başında dikilmesin

Ah canım yaşları varmış. Rabbim anne babalarımıza hayırlı uzun ömürler versin. Tabi şimdi o sana değil sen ona bakacak durumdasın. Tabi ağırlaştığın için sende memnun edememe üzüntüsü var. Rabbim kolaylık versin.

Kızlar ıyı geceler kv neden böyle allasen sız zaten hamılesınız o uzulecek bu ac kalacak bu arkamdan dedıkodumu yapacak dıye rısklı bı hareket yapmayın son haftalardayız acıkan yemegını grsn yapsın mutfak orda.hıv kalkmıorm ben bugün sabah anneme geldm hep uzandm yattım hergun doguurmıcam ustelk erkn dogm rıskmde var bakıolar sağolsun cts kv gelmek ıstıomuş oh gelsın onada ogun yemeklerı yaptırırım böyle dusunuorum bnde.napayım son haftalardaym 14 subata az kaldı erken dogsn ıstemıyorm.sızde yormayın kızlar kendınızı.bı bayan akıntımı sumu nası anlıcam yazmış akıntı mama gbı oluo veya sarı ve koyu oluo.ama suyunuz gelırse bacaktan akar gider ınce ınce dıkkat edersnz hayırlı geceler dılıyorum tombışler

Kizlar 37 haftada sezeryan ile bugun dogum yaptim darısı bekleyen herkese

Hayirli ugurlu olsun. Allah anali.babali buyutsun..

Aynen ben baştan o mesafeyi kötü gelin olmayayım diye koymadım ama evime fazla müdahale etmeye başladı kendi eviymiş gibi harwket etmeye başladı o bende kalınca sanki evde ben misafirim

Bir an kendim yazdim sandim. Ayni modeller sanirim.

Ne güzel bak yaptırırım diyorsun . Benim ki kendi evinde bu halimle kıskaca kızı dururken çay dagitmami istiyor. Valla tek bir duam var herkes ne yaptıysa ne ettiyse çeksin suç bende mı çekim ama ondaysa da çeksin ki kalmasın böylee.

Ohhhh maşallah kuzumm
Nasıl di kız sancılar bende gittim aynı şikayetten . Anlatabilir misin müsaitsen. Maşallah paşanin kilosu ne güzel öyle
Ilk basta bel agrisi vardi canim bebek asagida oynuyordu ve sonra kasik agrisi ama bunlar toplasan aksam saatlerinde oliyordu sabah bir sey yoktu o yuzden hic aklima bile gelmedi. Tam duzenli degildi yani sancilarim gece toplasan 3 4 saat

ben de aynı durumdayım canım, annemin yaşı var baya.

ben kendimi bildim bileli de dağınık, üşengeç, takıntılı ve doğru bildiğini mutlaka yaptıran biridir. geçen arkadaşımın 6 ay olmamış bebeğine bal yedirmeye çalıştı.hatta tattırdı çok kızdım.

ben de biraz ağırlığımı koyuyorum yoksa kendi bildiğini okuyor. ama gelinimizin bir kere tepki koyduğunu görmedim, hep derim ona sen cennetliksin diye.

altlı üstlü oturdukları için gelin rahat etsin azıcık diye tutabildiğim kadar tutacağım yanımda

geçen de kv me sen geldiğinde ben de gider istanbuldaki akrabaları ziyaret ederim diyor. çok kızdım ya,ben ondan zaten çocuk konusunda yardım beklemiyorum sadece banyo tuvalet ihtiyacı sırasında yakınımın yanımda olması daha iyi olur.beni kv ye bırakacakmış haspam.

kv ayrı alem ama en azından etlime sütlüme karışmaz. ama o ve ekürüsü görümcemler alengirli işleriyle midemi bulandırıyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…