Canm bilmiorm sen mi cagrdn ama gelmeselerms ya keske sonucta yaslilar ya da ablan vs yok mu komple size baksa ay ben bile daraldm yaaa seni teselli edeyim derken esine yuklenmeye calis cay meyve o halletsin basit ymkler yapiverBabam 67 annem 66 canım ama annem şeker hastası ve bana gelmeden fena grip atlattı o ara şekeri 450 lere fırlamış şeker onu mahvediyorbacağında sağ tarafta menüsküs yırtığı kireçlenme vardı şimdi o taraf geçmiş sol diz kapağı sorunlu zor adım atıyor bende ona kiyamiyom bişey yaptırmaya
Başka kimsem yok ben tek kızımCanm bilmiorm sen mi cagrdn ama gelmeselerms ya keske sonucta yaslilar ya da ablan vs yok mu komple size baksa ay ben bile daraldm yaaa seni teselli edeyim derken esine yuklenmeye calis cay meyve o halletsin basit ymkler yapiver
canım oğlusun nasıl başka bi doktora falan götürdünüz mu inşallah ameliyatsız bir şekilde tedavisi olur minik kuzununMerhaba kızlar...
Sizlerden oğlum için dua istemeye geldim.
Böbrek genişlemesinden bahsetmiştim size.
Maalesef doğum sonrası oğlumda ki genişleme daha da arttı. Bugün çocuk nefrolojisine sevk edildik ve antibiyotik başlandı
Haftaya sonda takılıp ilaçlı film çekecekler ve büyük ihtimalle ameliyata alınacak...
Çok küçük olduğu için yüreğim dayanmıyor.
Gözyaşlarıma hakim olamıyorum.
Sizler hamilesiniz ,kuzuma dua edin lütfen....
Ben ilk zaman kovdum adamı evden madem anan bu kadar düşkündü sana git ona dedim git onla kal bi doysun sna dedim
Sancilarim geldicanim acilma olmadi catida dar olunca zorunlu oldu bizim icin ama benim oglus 3.5 kilo dogdu emzirmeye de basladim artik gerisi hayırlısıKız neden 37. Hafta zorunlu sezeryan mı oldu . Hayırlı uğurlu olsun . Bebiş de sende iyisindir İnsallahhh
kv görmemişsinz siz bee oturup anlatmaya kalksam kv lerin efendisi diye bir kitap olur neyse hele bi doğurayim da sonra uzun uzun anlatayım siz bi şükredin halinize
Sancilarim geldicanim acilma olmadi catida dar olunca zorunlu oldu bizim icin ama benim oglus 3.5 kilo dogdu emzirmeye de basladim artik gerisi hayırlısı
Benim de bugün ishal ile bel ağrısı başladı yeni. Akıntı hep var neredeyse bazen böyle yoğun geliyor su mu diye şüpheye düşürüyor.
Annemin zararı yok babam sıkıntılı mesela bugun Dr a hep birlikte gittik merak ettiler zaten 4 te fln ordan çıktık sonra biseyler baktık derken ayıptır söylemesi balık yapalım dedik saat 7 de yemek hazırdı açlıktan öldük ya deyip durdu şakayla karışık diyo ama bende sanki rahat ettiremiyom gibi geliyo daha fena stres oluyom napcam bilmiyom valla
Bizimki de bende kalmaya dünden razı aramızda 10 dakka mesafe var bebeğin doğmasını zor bekliyo kamp kurar artıl eve kaynanam
benim duruma ne diyeceksiniz..kayınvalide evini taşıdı ama şubat sonuna kadar doğalgaz çekilmeyeceği için toplanıp bana yerleştiler..üstelik bu hafta görümcem ve kocası da izine gelmişler..onlar da benim evde..yani lohusa halimle kv kayınbaba görümce ve enişte ağırlıyorum
Hayırlı uğurlu olsun gozun aydınKizlar 37 haftada sezeryan ile bugun dogum yaptim darısı bekleyen herkese
Ah canım yaşları varmış. Rabbim anne babalarımıza hayırlı uzun ömürler versin. Tabi şimdi o sana değil sen ona bakacak durumdasın. Tabi ağırlaştığın için sende memnun edememe üzüntüsü var. Rabbim kolaylık versin.Babam 67 annem 66 canım ama annem şeker hastası ve bana gelmeden fena grip atlattı o ara şekeri 450 lere fırlamış şeker onu mahvediyorbacağında sağ tarafta menüsküs yırtığı kireçlenme vardı şimdi o taraf geçmiş sol diz kapağı sorunlu zor adım atıyor bende ona kiyamiyom bişey yaptırmaya
Bir Doğum daha :)Kizlar 37 haftada sezeryan ile bugun dogum yaptim darısı bekleyen herkese
Kizlar 37 haftada sezeryan ile bugun dogum yaptim darısı bekleyen herkese
Aynen ben baştan o mesafeyi kötü gelin olmayayım diye koymadım ama evime fazla müdahale etmeye başladı kendi eviymiş gibi harwket etmeye başladı o bende kalınca sanki evde ben misafirim
Kızlar ıyı geceler kv neden böyle allasen sız zaten hamılesınız o uzulecek bu ac kalacak bu arkamdan dedıkodumu yapacak dıye rısklı bı hareket yapmayın son haftalardayız acıkan yemegını grsn yapsın mutfak orda.hıv kalkmıorm ben bugün sabah anneme geldm hep uzandm yattım hergun doguurmıcam ustelk erkn dogm rıskmde var bakıolar sağolsun cts kv gelmek ıstıomuş oh gelsın onada ogun yemeklerı yaptırırım böyle dusunuorum bnde.napayım son haftalardaym 14 subata az kaldı erken dogsn ıstemıyorm.sızde yormayın kızlar kendınızı.bı bayan akıntımı sumu nası anlıcam yazmış akıntı mama gbı oluo veya sarı ve koyu oluo.ama suyunuz gelırse bacaktan akar gider ınce ınce dıkkat edersnz hayırlı geceler dılıyorum tombışler
Ilk basta bel agrisi vardi canim bebek asagida oynuyordu ve sonra kasik agrisi ama bunlar toplasan aksam saatlerinde oliyordu sabah bir sey yoktu o yuzden hic aklima bile gelmedi. Tam duzenli degildi yani sancilarim gece toplasan 3 4 saatOhhhh maşallah kuzumm
Nasıl di kız sancılar bende gittim aynı şikayetten . Anlatabilir misin müsaitsen. Maşallah paşanin kilosu ne güzel öyle
Başka kimsem yok ben tek kızımyengelerim var hepsinin çocukları okullu bebeleri var yakın olsak gelirlerdi ama uzagiz KV tarafından da doğum sonrası en azından yemeğimi vs içtenlikle yapabilecek kimsem yok maalesef annem en azından doğum sonrası yemek fln yapar eşim yapiyo sağolsun yardımcı oluyo aslında çok ağır da değil yaptığım ama bu hafta ya girince bi anda çok agirlastim ve ayaklar fln da sisince kötü oldum yoksa ağır bişey yaptığım da yok ama işte ne bilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?