- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Ilk basta bel agrisi vardi canim bebek asagida oynuyordu ve sonra kasik agrisi ama bunlar toplasan aksam saatlerinde oliyordu sabah bir sey yoktu o yuzden hic aklima bile gelmedi. Tam duzenli degildi yani sancilarim gece toplasan 3 4 saat
Cnm dün gidemdm bugün gidicem hiç doğcak gibi halimiz yok ağırlık arttı iyice ama belimde çok ağrıyo giremdm bugün yarın kontrolde ne diycek doktor bilmiyrmkuzum sen ne zaman dogurucan yaw kontrole gittin mi :)
Sagol canim gerisi tum bekleyenlerePitIrcIk34 hayırlı olsun, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Evet canim nst de cikti zaten cikinca da hemen ertsi gunu aldılar bebegin kaka yeme durumundan dolayı ama şükür atlattik allah hepimizin yardımcısı olsunÇok sancı çekmeden kurtulmuş Sun ne güzel canimmm .
Doktora ne diye gittin peki düzenli değildi agrinda çok olmamış nst de mı çıktı. .
Bir avazda doğurursun inşallah. Rabbim yardımcın olsun. Sanırım sen yarına kadar bebişini alırsın eline.ben bugün dogurucam sanırım aşırı arttı bel ağrım ve birkaç damla kahvemsi pembemsi akıntım oldu çok fena kivrandiriyor ağrı
Bir an önce kurtulursun İnşallah cnm bende bekliyorum sabırsızlıkla her an oldu olacakben bugün dogurucam sanırım aşırı arttı bel ağrım ve birkaç damla kahvemsi pembemsi akıntım oldu çok fena kivrandiriyor ağrı
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin maşallah :)Slm kızlar gazim çıktı ve de sütüm geliyor çok şükür. Ama mene ucu yok diye sağanak veriyoruz. Çok şükür buna da.her doğumda aynı şeyleri yaşıyorum. Bir haftaya oturur inşallah.
Bişey eklemek isgiyorum. Üç kez sezeryan oldum bu en rahatiydi maşallah. En çok bunda kendime dikkat ettim.spor sezeryanda da Çok işe yarıyor. Bacaklarım karin kaslarim hiç yorulmadan zorlanmadan kendi başına wc ye bile ilk kendim gittim. Ameliyat masasında bile çok iyi olacak dedim.ilk kez çok istekli inançlı girdim. Dr Bike şaşırdı bu kadar erken ayaklanmaya. Yarın olsa da eve gitsem diyorum. Pasta yapıcam aklımda bir o var. Haydin öpüyorum sizleri. Yeni doguranlari Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin Gözünüz aydin
Turuncu ne yaptın kuzum. Bebis nasıl oldu
Rabbim bir avazda kurtarsın inşaallah Can'ım kolAycacık sağlıcakla olup bitsin. Darısı başımızaevde sancı sıklaşmasıniki beklettirmedi esim dusa girdim hafifler gibi oldu tekrar gelince eşim illa gidelim pembe akıntı var diye gorumcem de illa gelin diyor hemşire olan çıktık şimdi kızlar inşallah doğururum çünkü bu günkü ağrılara uzun süre dayanamam normal sancılarımdan cok siddetli
evde sancı sıklaşmasıniki beklettirmedi esim dusa girdim hafifler gibi oldu tekrar gelince eşim illa gidelim pembe akıntı var diye gorumcem de illa gelin diyor hemşire olan çıktık şimdi kızlar inşallah doğururum çünkü bu günkü ağrılara uzun süre dayanamam normal sancılarımdan cok siddetli
Gözünüz aydın annesi .. gününü beklememiş ama maşallah oğluşuna. Bol sütün olsun inş ..Sagol canim gerisi tum bekleyenlere
Rabbim bir avazda kurtarsın.. hadi haberlerini bekliyoruz inş ..evde sancı sıklaşmasıniki beklettirmedi esim dusa girdim hafifler gibi oldu tekrar gelince eşim illa gidelim pembe akıntı var diye gorumcem de illa gelin diyor hemşire olan çıktık şimdi kızlar inşallah doğururum çünkü bu günkü ağrılara uzun süre dayanamam normal sancılarımdan cok siddetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?