2017 Şubat Anneleri

Oy maşallah.. darısı pazartesi başıma inşallah ya..

kızlar ebe kontrol etti bi parmak açılma var dedi nstye bağladı sancılar da düzenli 100u geçende var 80de ama net sonucuna doktorum bakıcak oda yoldaymış belim cok ağrıyor uzandım bekliyorum

Canım Allah hayırlısıyla en kolay şekilde kavuştursun sizi inşallah.. fırsat buldukça haber ver bize

Maşallah bahar, kolaylıkla ayaklanmana çok sevindim. Yaşadığın bütün olumsuzlukların mükafatını kolay bir Doğum ile aldın. Sağlıkla da büyütürsün inşallah

kizlarcacik kahvemsi pembemsi birşey geldi parçalı gibi lavaboda avuç ici kadar yine nişan mi

Tam evet nişan diyecektim ki, sonra yazdıklarını okuyunca gördüm Zaten doğum başlamış. Sağlıkla gelsin bebeğin

Tez vakitte insaAllah kuzum rabbim kucagina almayi nasio etsin

Kizlar yazilanlarin hepsini okuyamadim malesef bisi danisicam sezeryanda yari uyanik oluyosunuz ya anestezi spinal olanmiydi yani belden asagisini uyusturuyolarmis hangisiydi o hicbi bilgim yok acikcasi eger sezeryan derse drumuz esimde bende 15 subatta gelsin kizimiz istiyoruz 15 in anlami buyuk tabi rabbim cok buyuk o zaman kadar donmezse asagiya normal dogum olmayacak sezeryan olacak sezeryan olanlar nasil bisi anlatir misiniz merak ediyorum bebegi gosteriyolarmi napiyolar beni suursuzun biri fena canimi sikti korkuttu insan girunumlu yaratiklar yaa bide en stresli zamanimiz deli ettiler beni bos bis konusup

doktorum suyunun durumu iyi acilma yeni baslamis sancilarin düzenli ama evin yakın sancı sıklaşmasını bekleyelim diyor hızlandırma taraftarı değil bu ağrıyla nasil beklenir kızlar zormuş bu agrilar hele de belim fena yalancı sancı ile alakası yokmuş 120leri gördü cihaz gözümden yas geldi çok zormuş

Allahim yardimcin olsun balim tez vakitte saglicakla kucakla insaAlalh dualarim seninle rabbim dayanma gucu versin sana insaAllah cok bekletmez yavrun gelir hemencik kucagina

Canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
Normal Doğum yapan arkadaşım sancı vurduğunda bağırmamaya çalış enerjini çok harcama demişti bana. Belki işe yarar. Dualarımız bugün seninle sağ salim alırsın inşallah.

canım senin son durum ne birlikte doğuralım :)

Yük görüyorsun demiyorum zaten Can'ım bende senin gibiyim hem üzülüyorum onlara hem de şikayet ediyor M . Annem babam çok yaşlı bir iş yapamıyor kızıyorum evi kirli diye bende yapamıyor M2 evi yoruluyorum söyleniyorum işte. Sonra pişman oluyorum . Şimdi Doğumdan sonra annemin gelmesini istemiyorum diyorum ki bir işe yaramaz hazır yemek yükü olur diyorum ne kötü düşünce olsun evim kirlensin dağınık olsun yanım da olsun yeter diyemiyorum . Böyle düşündüğüm için kendime çok kızıyorum ama elimde değil bende yorgun olduğum için birileri üstünden yükleri alsın istiyorum . Bakalımbiz nasıl anne kavınvalide olacağız Emin'im biz daha iyisi olmayız

Sen değil miydin video izleyen? Yazmıştın sanki ya da karıştırıyor muyum? Belden uyuşturulan spinal de var epidural de, doktorun yönlendirir

Hayirlisiyla saglikla kicagiba alirsin insallah,bol bol dua et,biraz sabir...sonra bebis gelince hersey bitecek,Allah yardimcin olsun

Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin maşallah :)
Amin canim. Şimdiden kucak istiyor ya cokk tatlı bir durum.
rabbim hepimize bir avazda dogurmayi nasip etsin
Rabbim bir avqzda kurtarsın kuzum.
Amin canim cok sagol.darısı sana masal kızımızà inşallah

Pozitif olmak insani boyle etkiliyor sanirim cok sevindim senin adina,ayrica tesellim oldun,saglikla huzurla buyusun bebisin insallah bol bol sutun olsun gozunaydin tekrardan

Ah canım dua et.. Açılma olması için çök kalk diyorlar.. Bende ne yürüyüş yapıyorm ne bişey benimde böyle olacak hurma falan yesen

Ah canım dua et.. Açılma olması için çök kalk diyorlar.. Bende ne yürüyüş yapıyorm ne bişey benimde böyle olacak hurma falan yesen
canım aşırı ağrıyor belim yeni yemek yeidm halim de yoktu hurma almış gelmiş eşim kontrolden çıktım ağlıyor garibim neye uğradığımı şaşırdım sancısı onun yanında bekleme konusunda şüphem var bayılmaz inşallah

Ama şuan ki psikoloji ve agirligimizdan dolayı boyleyiz canım bende dün çok yoruldum diye biraz ağrılarla gerildim ama gece sadece bi kez kalktım ve sağa sola dönerken hiç inlemedim Rabbim yardım etti :)

Yok benim annem öyle değil ya yapmak istiyo geldiğinden beri de ben kıyamıyorum napalim böyle böyle idare etcez Rabbim de bize yardım edecek inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…