Hehhh aynen dediğin gibiyim canım agirlastim ya ondan dolayı böyle oldum ama geçecek inş az kaldı :) amin duana inşAh canım yaşları varmış. Rabbim anne babalarımıza hayırlı uzun ömürler versin. Tabi şimdi o sana değil sen ona bakacak durumdasın. Tabi ağırlaştığın için sende memnun edememe üzüntüsü var. Rabbim kolaylık versin.
Evet elimden geleni yapiyom ama sanki rahat değiller mı acaba diye daha fazla dolaniyom ortalıkta annem otur otur diyo ama rahat etsinler istiyorum anneme kıyamıyorum doğumdan sonra yorulcak çünkü şimdi nasılsa daha ayaktayım Allah ım yardım ediyor bi şekilde napimBenim de fena akıntı vardı ıslaklık falan da yapıyordu ama enfeksiyon dan dedi dr. Fitil verdi iki tane şimdi hiç akıntı kalmadı. Her gün diken üstündeydim acaba bu akıntı mı su mu diye
Ah canım... sen rahat ettiremiyorum hizmet edemiyorum diye üzülüyorsun bence. Bu halinle olduğu kadar artık ne yapacaksın. İnşallah Doğumdan sonra güzel güzel ağırlarsın
Gerçekten yüz vermeye gelmiyorAynen benimki de her fırsatta evime gelmek istiyor. Geçen eşimin Doğum günüydü çağırmadım ben de bize gelin diye bir haftadır suratını tavrını çekiyoruz hanım efendinin... valla umrumda değil ne halde temizlik yaptım annemle gelecek kirletecekler evimi. Daha eşimle konuşup beni birşeye karıştırmıyorlar diye şikayet ediyor oh olsun işte papuç gibi dili var bi de yüz versek komple bize yerleşirlerdi bunlar.
Canım ya Allah yardımcın olsun ne düşüncesiz insanlar var ya.... sen al kuzunu odana geç koklaşın mis gibi. Benimkiler de gelip kalacaklar kesin bende sülalecek ve ben de emzirme uyutma bahanesiyle odamdan çıkmicam ve kimseyi de almicam emzirirken. Çekiniyorum de başında dikilmesin
canım oğlusun nasıl başka bi doktora falan götürdünüz mu inşallah ameliyatsız bir şekilde tedavisi olur minik kuzunun
sancı devam ediyor annem geldi hurma getirdi bide papatya kaynattı bugün akşam yada gece olur diyo inşallah o kadar sürmez sanci
Canım bir kaç doktora daha götürdük ama hepside en kısa zamanda ameliyat diyor maalesef
Kime güvenip neye inanacağımızı şaşırdık. Dün gittiğimiz çocuk doktoru 25 yıllık prof olan ,işinde çok uzman bi çocuk cerrahı önerdi.Bugün ona götüreceğiz...
Her gittiğim doktorun ağzından güzel bir söz çıksın diye bekliyorum ama maalesef...
Kaç gündür ağlamaktan helak oldum.
Yavrumun minicik bedenini ameliyat masasında hayal etmek çok yıpratıyor
Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
Sizlerde dua ederseniz çok sevinirim...
Bol bol hurma ve ılık duş canım ya allahım bi avazda kurtaraın inşallahsancı devam ediyor annem geldi hurma getirdi bide papatya kaynattı bugün akşam yada gece olur diyo inşallah o kadar sürmez sanci
Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeğine inşdoktorum suyunun durumu iyi acilma yeni baslamis sancilarin düzenli ama evin yakın sancı sıklaşmasını bekleyelim diyor hızlandırma taraftarı değil bu ağrıyla nasil beklenir kızlar zormuş bu agrilar hele de belim fena yalancı sancı ile alakası yokmuş 120leri gördü cihaz gözümden yas geldi çok zormuş
@bahar7684 ,canım gözün aydın. Güle güle büyüt oğluşunu...
Sezeryan öncesi pozitif olmak gerçekten çok önemli. Tabi öncesinde ki hareketli hamilelik dönemi de çok etkiliyor. Sen de maaşallah benim gibi çok rahat atlatmışsın. Darısı diğer arkadaşlara olsun..
Ben de haberler pek iyi değil maalesef. Böbrek genişliğimiz 4.cü evrede olduğu için acil müdahale gerektiriyormuş. Kaç gündür kolum kanadım kırık dolanıyorum o doktordan o doktora...
Bugün yine bi prof'a gideceğiz bakalım. Umarım güzel haberler alırım
Rabbim şifa versin bebeğinize inşallah birdahada hastalık yüzü göstermesin.Çok geçmiş olsıunCanım bir kaç doktora daha götürdük ama hepside en kısa zamanda ameliyat diyor maalesef
Kime güvenip neye inanacağımızı şaşırdık. Dün gittiğimiz çocuk doktoru 25 yıllık prof olan ,işinde çok uzman bi çocuk cerrahı önerdi.Bugün ona götüreceğiz...
Her gittiğim doktorun ağzından güzel bir söz çıksın diye bekliyorum ama maalesef...
Kaç gündür ağlamaktan helak oldum.
Yavrumun minicik bedenini ameliyat masasında hayal etmek çok yıpratıyor
Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
Sizlerde dua ederseniz çok sevinirim...
benden pembeli kahveli sıvı geldi sonra 3 damla kan geldi dus sonrası yine az geldi şimdi de dediğin sümüksü krem kahve arası geldi canım aşırı bel ağrım varvolkicansu ayyy doğuruyorsunnn dün birlikte doğuralım inşAllah diyorduk. Rabbim bir nefeste kurtarsın inşAllah. Haberlerini bekliyoruz. Bende de enfeksiyon çıktığı için doktor fitil verdi, onu koyarken bir avuç kusura bakma sümüksü akıntı geldi bi anda. Bekliyorum bende
Canım benim Allah en kolay şekilde kurtulmayı iyileşmeyi nasip etsin inşallah.. bize konuşması kolay belki ama çok yıpratmamaya çalış kendini lütfen.. onun senin sütüne ve gücüne çok ihtiyacı var.. ve lütfen detayları çok düşünmemeye çalış sadece iyileşmiş olarak çıktığı anı hayal edip motive olmaya çalış.. Allah yardımcınız olsun.. güç versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?