2017 Şubat Anneleri

Hehhh aynen dediğin gibiyim canım agirlastim ya ondan dolayı böyle oldum ama geçecek inş az kaldı :) amin duana inş

Evet elimden geleni yapiyom ama sanki rahat değiller mı acaba diye daha fazla dolaniyom ortalıkta annem otur otur diyo ama rahat etsinler istiyorum anneme kıyamıyorum doğumdan sonra yorulcak çünkü şimdi nasılsa daha ayaktayım Allah ım yardım ediyor bi şekilde napim

Gerçekten yüz vermeye gelmiyor

canım oğlusun nasıl başka bi doktora falan götürdünüz mu inşallah ameliyatsız bir şekilde tedavisi olur minik kuzunun

Canım bir kaç doktora daha götürdük ama hepside en kısa zamanda ameliyat diyor maalesef
Kime güvenip neye inanacağımızı şaşırdık. Dün gittiğimiz çocuk doktoru 25 yıllık prof olan ,işinde çok uzman bi çocuk cerrahı önerdi.Bugün ona götüreceğiz...
Her gittiğim doktorun ağzından güzel bir söz çıksın diye bekliyorum ama maalesef...
Kaç gündür ağlamaktan helak oldum.
Yavrumun minicik bedenini ameliyat masasında hayal etmek çok yıpratıyor
Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
Sizlerde dua ederseniz çok sevinirim...

Canım benim Allah en kolay şekilde kurtulmayı iyileşmeyi nasip etsin inşallah.. bize konuşması kolay belki ama çok yıpratmamaya çalış kendini lütfen.. onun senin sütüne ve gücüne çok ihtiyacı var.. ve lütfen detayları çok düşünmemeye çalış sadece iyileşmiş olarak çıktığı anı hayal edip motive olmaya çalış.. Allah yardımcınız olsun.. güç versin inşallah

@bahar7684 ,canım gözün aydın. Güle güle büyüt oğluşunu...
Sezeryan öncesi pozitif olmak gerçekten çok önemli. Tabi öncesinde ki hareketli hamilelik dönemi de çok etkiliyor. Sen de maaşallah benim gibi çok rahat atlatmışsın. Darısı diğer arkadaşlara olsun..

Ben de haberler pek iyi değil maalesef. Böbrek genişliğimiz 4.cü evrede olduğu için acil müdahale gerektiriyormuş. Kaç gündür kolum kanadım kırık dolanıyorum o doktordan o doktora...
Bugün yine bi prof'a gideceğiz bakalım. Umarım güzel haberler alırım

Kızlar hareketleri alt bölgede çok hissediyorum tam alt bölgede getilme hareketleri hissediyorum bebek baya hareketli ama bilemedim daha 36+5 im pazartesi kontrolde bebek heran gelebilir gelmez daha diyemem demişti doktor yola mı girdi acaba o yüzden mi böyle hissediyorum

Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeğine inş

TuRuNCu arkadaşım inşAllah doğumum yakın. Bak notumu aldım dua edeceğim oğluna doğum anında. Gözünün önüne getirme o görüntüyü, Rabbim meleğini korur dualarım seninle

Rabbim şifa versin bebeğinize inşallah birdahada hastalık yüzü göstermesin.Çok geçmiş olsıun

volkicansu ayyy doğuruyorsunnn dün birlikte doğuralım inşAllah diyorduk. Rabbim bir nefeste kurtarsın inşAllah. Haberlerini bekliyoruz. Bende de enfeksiyon çıktığı için doktor fitil verdi, onu koyarken bir avuç kusura bakma sümüksü akıntı geldi bi anda. Bekliyorum bende

benden pembeli kahveli sıvı geldi sonra 3 damla kan geldi dus sonrası yine az geldi şimdi de dediğin sümüksü krem kahve arası geldi canım aşırı bel ağrım var

@bahar7684 ne kadar da moral oldun benim gibi ilk defa sezaryana gireceklere.sabaha kadar seneryo yazdim dun gece.senin yazınla rahatladim biraz.Allah saglikli uzun omur versin insallah.
TuRuNCu Allah sifa versin bebise.Rabbim korur merak etme .carcabuk iyilessin insallah.bu cumanin hurmetine.
volkicansu su gibi kolay gecsin dogumun insallah.

Gunaydin kizlar 38+5 olduk aksam 7 de cati muayenesi olcm bende bakalm ne diyecek dr nst de sanci cikcak mi merakla bekliyorum..

volkicansu allah bir avazda kurtarsin canim

TuRuNCu bazi bobrek ameliyatlari kapali yapilabiliyor, arastirin belki oyle bir yontemle yapan doktor bulursunuz, acil sifalar, allah dermansiz dert vermesin

Misoothh yok canim aksine doguma yakin bebek daha az hareketli oluyor, yani asagida olmasi hemen doguracagin anlamina gelmez

İnşallah canım inşallah.
Anne yüreği işte,dayanmak çok zor geliyor.
Sütüm de azalma hissediyorum maalesef. Bir kaç gündür mama takviyesine başladık.
İnşallah bir an önce toparlanırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…