Hemen bakiyorum cnm sagolCanım secde duası varmış istersen bir araştır..
ivoooo takvimin nirdee çabuk dogur ayyAy benim sancı tırt mı çıktı yoksa
1 saattir kesildi
En son 7 dakkaya 1di.
Ay kızlar dualarınızı bekliyorum gitmesin noğlur
Çok alıştırdım kendimi.
Eşim de gaza geldi temizliğe başladı.
Psikolojik baskı hat safhada yani
vücut ısısından biraz yuksek oluyor canım çok sıcak içinde iyi değil diyorlar
Evet ya benimkode sabah ise giderken acti karnimi oy benim dadduk kixim da don kizim asagiya arada bi bak cikisa nasi bisi diyekarnimi sevmeye basladi catladim gulmekten don kizim da asagiya gel artik annenede yazik snaci cekiyo ama sen gekmiyosun ne zaman gelcen kustunmu bize kizim hadi da don asagiya diye anam beni her sabah opup giden kocam bu sabah sadece kizimi sevdi optu kokladi gitti telkin etmeye calisti aklinca dayanamiyom artik gelsin bian once ama onu kucagima aldigimda aglarsam bu aramizda kalicak dedi acayip duygusaldi bu sabah ben onu ilkkez boyle gordum yaa annom bendeki duygusallik herifime de gecmis yaa kizlar sag saglim kucaklayalim yavrumuzu eslerimizin kucagina verip gozlerindeki mutlulugu gormeyi nasio etisn rabbim hepimize inanilmaz bisi bu yaaa
Açılma başlamış mıydı sende peki? Eskiler sancı başlayınca gizli tutun herkese yaymayın sancı geri kaçar derlerdi. Ama gelir yeniden merak etme. Orda kalacak değil minik kuzu. Annem biraz rahatlasın güç toplasın demiştir belki.
aminnnnnn kocisin öpsün ağzını he miinşallah öyle olur canım hepimize istediğimiz gibi doğumlari olur inşallah insallah normal isteyene normal sezeryan isteyene sezeryanı kolay bi şekilde yapmayı nasip etsin rabbim
Benimde 8 günüm var
Cnm ben 6. Aydan sonra hep yedim . Kendim mayaladım hatta sürekli ve manda sütü içtim. Bende öyle bişey duymuştum .. tekrarmı yapıp yesem acaba ?E elasena2009 bundan sonra eskiler ne derse doğrudur benim için, 37 de sancı nişanımsı kahverengi akıntım,2 cm açıklık vardı annem geldi apar topar, hem annem hem de yakın arkadaşım herkese söylemişler. 40+2 hala bekliyorum, 39 da kendi doktorum açılman yok, sancın yok dedi. sancımı kaçırdım.
geçen gün de annem ilk üç ay manda yoğurdu yediysen bir daha yemen lazım, mandalar uzun sürede doğum yaptıkları için hamileliğin başlangıcında yediysen soonunda da yemen gerekiyormuş.
canım bilmiyorum ki bence doğumun 39ları bulursa o zaman dene.Cnm ben 6. Aydan sonra hep yedim . Kendim mayaladım hatta sürekli ve manda sütü içtim. Bende öyle bişey duymuştum .. tekrarmı yapıp yesem acaba ?
Hala inanamıyorum ama kavuşmamıza sadece 2 gün kaldı.. minik kızım pazartesi günü kollarımda olacak.. yüzünü o kadar çok merak ediyorum ki saatlerce bakıp beynime kazımak istiyorum.. zaman sanki geçmiyor.. gece uykum kaçtı kızıma bulut yastık yaptımodasından çıkamıyorum .. sen şimdi iki gün sonra karnımdan çıkıp burda mı yatacaksın diyorum .. bu mucize değil de ne .. Allah hepimizi kolaylıkla ve sağlıkla kavuştursun inşallah..
düzenli geliyor doğum sancısı canım dün sabah gittim 10 dakikada 1di eve gönderdi gece 5 dakikada 1 olsu sabahtan beri 3 dakikada 1 üç kez duş aldim dünden beri belim kopacak gibi ağrıyor ilk sogum ve anneminkiler de usun surermis onun etkisinden olsa gerek hala devam ediyor bel agrisi ile aynı an karnım yamuk bi şekil alıp öyle kalıyor agriyor pozisyon değiştirince geçmiyor kasılma süresi uzuyor sancinin gelme süresi kısalıyor zaman geçtikçe normal ağrılardan cok çok farklıymış bende hep korkardım anlamam diye ama gözümden yas getiriyor bazen çok şiddetli geldiği oluyor
Gidiş o gidiş
Sancı mancı kalmadı...
Ama suni istemiyorum.
Dul alıp hurma yeyip yüriycem.
Benim kontrol ler 3-4 haftadır haftalık önce nst ye giriyorum sonra biraz dinlendiriyor ultrason a alıyo her defasında böyle ilerliyorkızlar özellikle son haftalarda her kontrole gittiğinizde doktorunuz ultrasona sokuyor mu?
40+2 deyim bugün kontrole gittim güya sadece nst ye girdim, ne açılmaya baktı ne de ultrasonla kontrol etti doktor.
39 da bir suyuma bir de açıklığa baktı, kilo boy geriliği 3 haftayı bulduğu halde bilgi vermedi bilgi vermesi sorun değil kendisi de kontrol etmedi.
yani bir sorun olsa nst den ne kadar anlaşılabilir ki, perşembe günü yani 40+0 daki ölçümlerle 38 haftadaki ölçümler aynı. iki haftadır gelişimi durmuş gibi ölçümlere göre.
sizce ben mi evham yapıyorum, sizin doktorlarınız da böyle mi ya. bir de özele gidiyorum.
Benim yengem de 40 hafta bitince 2 günde bir gidiyordu hatta bir kaç gün sonra hergün gitti ve bakılıyordu senin evhamin değil canım sonuçta senin isteklerin önemli ve bakılıp bir karara varmaniz lazım salak mı ne bazıları insanı sinir ediyor benim doktorda bazen eksik söylüyor birşeyleri sinirleniyorum ben o anki heyecanla unutuyorum sormayı ama ya kilosunu söylemiyor ya boyunu demiyor her seferinde bir şeyi unutuyor sona gelince de insan değiştiremiyorkızlar özellikle son haftalarda her kontrole gittiğinizde doktorunuz ultrasona sokuyor mu?
40+2 deyim bugün kontrole gittim güya sadece nst ye girdim, ne açılmaya baktı ne de ultrasonla kontrol etti doktor.
39 da bir suyuma bir de açıklığa baktı, kilo boy geriliği 3 haftayı bulduğu halde bilgi vermedi bilgi vermesi sorun değil kendisi de kontrol etmedi.
yani bir sorun olsa nst den ne kadar anlaşılabilir ki, perşembe günü yani 40+0 daki ölçümlerle 38 haftadaki ölçümler aynı. iki haftadır gelişimi durmuş gibi ölçümlere göre.
sizce ben mi evham yapıyorum, sizin doktorlarınız da böyle mi ya. bir de özele gidiyorum.
Canım senin de günün bitmiş.
Sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna.
İnan bütün acıya ve yorgunluğa rağmen "iyi ki" dediğim tek şey yavrularım ...
Allah kurtarsın canım.
Çok yorucu bir süreç geçiriyorsun ama sonunda kavuşunca her şey bitecek..
Canım senin de Allah yardımcın olsun.
Sağ salim yavruna kavuşursun inşallah
kızlar özellikle son haftalarda her kontrole gittiğinizde doktorunuz ultrasona sokuyor mu?
Allah yardimcin olsun insallahhhh tez zamanda saglikla kurtulun ikinizde dualarm.seninleAy benim sancı tırt mı çıktı yoksa
1 saattir kesildi
En son 7 dakkaya 1di.
Ay kızlar dualarınızı bekliyorum gitmesin noğlur
Çok alıştırdım kendimi.
Eşim de gaza geldi temizliğe başladı.
Psikolojik baskı hat safhada yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?