2017 Şubat Anneleri

Bende artık doğurmak istiyom ya iyice keyifsizlestim agirlastim zor oturup kalkiyom ev işi yapiyom supuruyom egiliyom kalkiyom ama yok eşimle annem de niye yoruyon kendini diyolar doğurmak için için diyom ama sadece boş ağrı yapiyo sanırım bunlarda

ivoooo takvimin nirdee çabuk dogur ayy

vücut ısısından biraz yuksek oluyor canım çok sıcak içinde iyi değil diyorlar

Anladım canım doğru olabilir dediğin. Ben kaynak suyla duş almayı severim hasret kaldım. Bir doğurayım hamama gidecem diyorum

Evet adamlar da bir tuhaf oldu

Aynen bana da öyle dediler doğmadan bütün sülaleyi ayağa kaldırmayın dediler ama bende bir kv var haber ajansı gibi yayar herkese

O sülaleyi başıma toplamadan doğururum inşallah

Eve kadın alıp kendimi niye bu kadar yoruyorum bilmiyorum belim kasıklsrım çok sgrıyor . Eşimi agrıyor dersem kızar şimdi ben sen yorulma diye alıyorum diyor sen daha fazla yoruluyorsun diyor haklı ama ne yapayım onu ver bunu ver hısım çıktı .

E elasena2009 bundan sonra eskiler ne derse doğrudur benim için, 37 de sancı nişanımsı kahverengi akıntım,2 cm açıklık vardı annem geldi apar topar, hem annem hem de yakın arkadaşım herkese söylemişler. 40+2 hala bekliyorum, 39 da kendi doktorum açılman yok, sancın yok dedi. sancımı kaçırdım.

geçen gün de annem ilk üç ay manda yoğurdu yediysen bir daha yemen lazım, mandalar uzun sürede doğum yaptıkları için hamileliğin başlangıcında yediysen soonunda da yemen gerekiyormuş.

Cnm ben 6. Aydan sonra hep yedim . Kendim mayaladım hatta sürekli ve manda sütü içtim. Bende öyle bişey duymuştum .. tekrarmı yapıp yesem acaba ?

kızlar özellikle son haftalarda her kontrole gittiğinizde doktorunuz ultrasona sokuyor mu?
40+2 deyim bugün kontrole gittim güya sadece nst ye girdim, ne açılmaya baktı ne de ultrasonla kontrol etti doktor.
39 da bir suyuma bir de açıklığa baktı, kilo boy geriliği 3 haftayı bulduğu halde bilgi vermedi bilgi vermesi sorun değil kendisi de kontrol etmedi.
yani bir sorun olsa nst den ne kadar anlaşılabilir ki, perşembe günü yani 40+0 daki ölçümlerle 38 haftadaki ölçümler aynı. iki haftadır gelişimi durmuş gibi ölçümlere göre.
sizce ben mi evham yapıyorum, sizin doktorlarınız da böyle mi ya. bir de özele gidiyorum.

Cnm ben 6. Aydan sonra hep yedim . Kendim mayaladım hatta sürekli ve manda sütü içtim. Bende öyle bişey duymuştum .. tekrarmı yapıp yesem acaba ?
canım bilmiyorum ki bence doğumun 39ları bulursa o zaman dene.
çünkü arkadaşım da 42 de doğum yapmıştı o da manda yoğurdu yerdi hep. denk gelmiş de olabilir ama artık ya doğruysa demeden de geçemiyor insan.

Dr bugun cati kontrolu yapti.. hic acilmam yok. Kanalim genismis normal doguma musaitmis.. 3500 kilosu 53 cm. Masallah kizima. Cumaya tekrar gidicem. Pilates topun uzerinde zipla bol bol yuruyus yap dedi. Ac karina 1 hurma ye dedi bide

Canım senin de günün bitmiş.
Sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna.
İnan bütün acıya ve yorgunluğa rağmen "iyi ki" dediğim tek şey yavrularım ...

Allah kurtarsın canım.
Çok yorucu bir süreç geçiriyorsun ama sonunda kavuşunca her şey bitecek..

Gidiş o gidiş
Sancı mancı kalmadı...
Ama suni istemiyorum.
Dul alıp hurma yeyip yüriycem.

Canım senin de Allah yardımcın olsun.
Sağ salim yavruna kavuşursun inşallah

Benim kontrol ler 3-4 haftadır haftalık önce nst ye giriyorum sonra biraz dinlendiriyor ultrason a alıyo her defasında böyle ilerliyor

Benim yengem de 40 hafta bitince 2 günde bir gidiyordu hatta bir kaç gün sonra hergün gitti ve bakılıyordu senin evhamin değil canım sonuçta senin isteklerin önemli ve bakılıp bir karara varmaniz lazım salak mı ne bazıları insanı sinir ediyor benim doktorda bazen eksik söylüyor birşeyleri sinirleniyorum ben o anki heyecanla unutuyorum sormayı ama ya kilosunu söylemiyor ya boyunu demiyor her seferinde bir şeyi unutuyor sona gelince de insan değiştiremiyor

İnşallah canım Allah yavrularımızla güzel günler göstersin bizlere inşallah.. en az yorgunlukla atlatıp en büyük mutlulukları yaşamayı nasip etsin Allah.. sen nasılsın? Daha iyi misin?

Bence başka bir doktora daha görün canım ya için rahat değilse. Ya da söyle ben bunu bunu istiyorum diye. Benimki de önce ultrasona alıyor herşeyimi söylüyor sonra nst en son da sonuçlarımı gösteriyorum ilaç yazacaksa yazıyor ve vedalaşıyoruz.

Benim bugün öğlene doğru kanlı akıntı geldi çok akıntım oluyordu zaten rahim ağzı yarası ihtimali mi nişan mı bilemedim. Devamı gelmedi. Ağrı sızı da yok gün boyu gezdim

Allah yardimcin olsun insallahhhh tez zamanda saglikla kurtulun ikinizde dualarm.seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…