2017 Şubat Anneleri

Bu bebişlerin bir planı yok bizler gibi gece gündüz tatil vs ne Zaman ruhen ve bedenen hazırlarsa gelecekler hepimize Allah kolaylık versin bu son Zaman'lar çok zor artık

Doğum sancısı çeken arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kolay bir doğum nasip etsin...

Gece boyu kıvrandım belimden sabah sürünerek kalktım gittim dr tık yok dr da inanmayacak Ağrı'm var dediğime artık nst de en fazla 45 e vurdu. Benim kız zaten sol kasıkta kafa kanala bile yanaşmamış ellerimin şişliğine de birşey veremedi aşağıdan da baktı kanala yaklaşmadığı için hiç bir belirti yok... Kafa kanalda olsa doğurturdum diyor bel fıtığım ilerlemesin diye...kar varken gelmesin diye çok dua ettik ama şuan hava da güzel artık İstanbul'da

seydask E elasena2009 C Cesminaz83 TuRuNCu bebekim4 @Saskinanne2013
E Ela yesil
Teker teker alıntı yapamadım ama çok sağolun güzel dilekleriniz için...
Sancı çok hafif var, gece geldiği gibi şiddetli değil.
Hakkaten eskilerin dediği gibi söyledim diye kaçmamıştır inşallah
Dualarınızı bekliyorum kızlar, inşallah bir an evvel doğurrum hazır moda girmişken.
Zaten sancıyı bahane edip eşime de çattım olay çıkardım
Garibim mazeretim var diye gıkını çıkarmadı gitti yattı
Vicdan azabından ancak doğum kurtarır beni.

Şu plates topunda zıplama dediğiniz şey bildiğin topa oturup yaylanma hareketi yapmak mı oluyo kızlar?
Şuan sancımı artıracak şeylere ihtiyacım var da...

P pangea canım sen sabah doğum başlayana kadar sancım düzensizdi demiştinya, nası bi düzensizlikti?
Birinde 10 diğerinde 15, ya da nebiliym 5 dakka gibi sancı aralarındaki süreler mi değişkendi?
Yoksa sancı uzunluğu şiddeti falan da mı düzensizdi?

Canim ben 2 haftadir once nst'ye ordan ultrasona giriyorum hatta cuma gittigimde alttan da aciklik var mi diye bakti. Bebek nst'de hareket etmedi diye bir daha nst ye soktu vs vs derken 1,5-2 saate yakin kaldim. Bence dr'una soyle sikayetininya da beklentini

Evdeyim canım.
Sancı getirmeye çalışıyom
Sen naptın?
ivo bendede sancı var açılma dün bi parmakti bütün gün 3 dakikadan düşmedi sancılar acılmam da sıkıntı oluyor sanırım bu arada sende kapalıydın degilmi hastaneye neyle gitmeyi düşünüyorsun kıyafet olarak

Kizlar biz geldik kontrolden, bebis iyi ve ayni sekilde bekliyor. Servikal olcemedi usgden, vajinal de bakmak istemedi 37de bakalim dedi. Vee ilk defa dogumu nasil dusunuyorsun dedi doktorum ben de herhangi bir sorun olmazsa doganin istedigi gibi normal olabilir dedim. Ama doktorum sizsiniz bir risk gorurseniz gerek anne gerek bebek icin sezaryan olunmasi gerekiyorsa olurum dedim. Doktorum da bazen dedi annelerin suyu geliyor ve sanci olmuyor ancak anneler israr ediyor normal icin dedi bu bebek icin sorun yaratabiliyor dedi. Ben de israrci degilim size guveniyorum dedim. Normal dogumda epidural verilir sana vs dedi. Ben de dogumun gidisatina gore dusunuyordum. Cati muayenesini ne zaman yapalim dedim. Bir 37yi bulsun dedi. Bir hafta sonra gel dedi sonra takvime bakti 14 subatta gel dedi. Bakarsin burdan doguma gideriz falan dedi cati muayenesini de o gun yapacak :))) Senin bebis asagiya indigi icin son ani beklemiycek dedi. Peki bu 10 gun durur mu sizce dedim. Munencinlik yapmayalim sancin artabilir,suyun gelebilir bebis dogum icin bekliyor dedi :) Cookk heyecanliyim ama mutluyum da. 14 subat icin bir plani mi var doktorumun bilemiyorum :) eger 19 subati beklerse annesine dogum gunu hediyesi olacak oglum :)) Bizden haberler bu kadar, bu surecte gelirse de saglikla kucagima almayi nasip etsin Allah

blueest canım ben üniversite hastanesine gidiyorum. Orda önce kaç haftalık falan oldugunu kağıda kıdemsiz asistan.. Sonra tansiyon bakıyor kan isteyecekse kan alıyorlar, sonra nst...
En sonra nst sonucun ile ultrasona gidiyorsun burda kıdemli doktor bakıyor.. Bu kadar ama her gittiğimde bu oluyor

Açılman varmıyms canım.. Banada dua et unutma ne olur aşırı korkuyorm.. Bu arada bende ne giyeceğimi bilmiyorm giderken Neyse de çıkarken asıl ne giyilir?

Revna geçmiş olsun benim sancım nst de 55 di ama bende tık yok yalancı sancılar 37 de de çok fazlaydı doğurmayım daha erken diyordm şuan tık yok

seydask canım senin günün geçti dimi peki doktorun ne zaman çağrdı.. Bana 40 da gel dediler sanırım suni verecekler ama ben 40+5 te falan gitmeyi düşünüyorum inşaallah gerek kalmaz

canım dün bir parmakti bugün yollamadı annem vaktin var diyor artık gücüm kalmadi 3 dakikada 1 uykusuzum da çok zor

Loveali , M Miskito , tereyagli ekmek , WOMAN , @Kriziantemcicegi,
sağ olun kızlar.

Allah' tan 32 ye kadar devlette birkaç farklı doktora göründüm. onlar ayrıntılı olarak organlarına bakmışlardı. ayrıntılıda ve ikili testte bir şey çıkmadı. hastaneler de hep uzak 32 den sonra eşim olmadan gitmek gelmek de zor olunca sadece burayla idare etmiştim, ama çok pişmanım.
son haftalar başka doktora geçmek zor olur diye düşünüp değiştirmedim ama bir doktora daha görünsem iyi olacak.
pazartesi uygun bir dille konuşacağım artık, suratı asılırsa asılsın.

canım ben de her gittiğimde önce nst giriyorum sonra tansiyon kilo ve bu sonuçlarla doktor ultrasonda inceleme yapıyor suyuma bebeğin olcumlerine falan ve ben bir aydır haftada iki bazen uckez kontrole gidiyorum gerilik olduğu için sürekli gözetim qltinda bebeğim kesinlikle seninkinde bir gariplik var madem gerilik var diyorlar nasıl suyuna olcumlerine bakılmaz ki üç haftadır gelişimde durma varsa ve hala az da olsa bi ilerleme yoksa belki de bebeğin alınması bile gerekebilir bence sen başka bir hekime gorun

Evdeyim canım.
Sancı getirmeye çalışıyom
Sen naptın?
Bende hiç bişey yok cnm yalandan sancı girip çıkıyo gaz sancısı gibi bişey yürüyüş yapıyrm belki açılmam olur die hurma falan atıyrm arada ağzıma bi umutlardayım

Canım ya.. Peki bu durumda agrı kesici içilmiyor mı ki acaba.. Birde doktorlar 3 Dk dan 1 olunca gelin diyor hani istersen tekrar görün
canım benim açılmanın yavaş olduğunu gördü sancılarım 100-120 lerdeydi dün yoksa ona ragmen aciklik cok az o yuzden evde 2 dakika bir olsun gel dedi bide evim cok yakin onu bilerekten demis de olabilir

Herşey bizim istememizle olmuyor maalesef normal giderken sezeryana gidebiliyor. Yada sezeryan istiyorsun bi bakmışsınki 1 saatte doğuruyorsun hayırlısı olsun

Ne güzel az kalmış sağlıkla gelsin Ela hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…