2017 Şubat Anneleri

Herşey bizim istememizle olmuyor maalesef normal giderken sezeryana gidebiliyor. Yada sezeryan istiyorsun bi bakmışsınki 1 saatte doğuruyorsun hayırlısı olsun
Aynen oyle doktorum da onu dedi. Ben de asla israrci degilim soyle olsun diye. Bebek ve anne icin en dogru karari onlar veriyor. Doktoruma guveniyorum bu konuda.

açılma için önerisi olanlar varmı kızlar hurma yedim durdum bi haftadır sırf bugün 10 tane yedim dahada yerim olucağını bilsem alaturka tuvalete oturuyorum çömelme hareketi yapıyorum koridoru hızlı yürüyorum hala 3 dakikada 1 hatta dünden beri 3 kez duşa girdim oda banamısın demedi dün papatya çayı içtim zeytin dediler onu da 30 tane yedim papatya evde az kalmıştı eşimi böğürtlen ve papatya için yolluycam burdaki aktara

En iyisi Dr bilir fakat benim kardeşimide son 2/3 hafta kilo alımı olmadı ve suyuda azalınca hiç bekletmedi doktoru. Evham yapmakta haklısın, doktorunada aklındaki soru işaretleri anlat bence.

Normal doğum yapmadım fakat ne yaparsan yap, bebiş hazır olduğunda gelecektir. Tavsiyem dinlenmene bak, stres yapma Can'ım. Hayırlısı olsun

@seydask canım senin günün geçti dimi peki doktorun ne zaman çağrdı.. Bana 40 da gel dediler sanırım suni verecekler ama ben 40+5 te falan gitmeyi düşünüyorum inşaallah gerek kalmaz
40ta git bence. Son zamanlarda sık kontrol gerekir. Bebisin bagirsaklari gelisimini tamamliyor. Kaka yaparsa falan sıkıntı olmasin sonra

sancı olup da buraya yazabilenlere helal olsun vallahi..ben 2,5 saat çektim toplamda ama bırakın telefonu almayı yanımdakilerle bile konuşamadım bu arada moralim çok bozuk kv eşimin bana aldığı çikolataları alıp yiyor kızına veriyor..ve ben çok kıskanıyorum dolabımdaki herşeyi benden izinsiz alıyor bitiriyor ..belki ben kendime ayırdım di mi ama..lohusayım emziren bi anneyim sonuçta..insan azıcık düşünceli olur yaaa

Oyyy kiyamam ya :) kıskanma eşine desen güzel bi dille söylese annesine fln kızına veriyo derken kızı kaç yaşında ki kendin ayrı bi yere koy yada olmaz mı ki

Ne güzel az kalmış sağlıkla gelsin Ela hanım

Aminnn canım Ela'larımız sağlıkla gelsin:)

Valla size gelip şu kadının önce güzeeel bi ağzının payını verip sonra yaka paça dışarı atasım var...

Allah sancisi olan arkadaslara yardim etsin. Bi avazda kurtulun insallah. Yazdiklarinizi okurken nefesimi tutuyorum galiba heyecan yapiyorum bayilicam
Gelsinler saglikla bebisler

Canim cekti aşerdim diyip aliver ellerinden sonra da yok et ortadan canim. kimse bisey diyemez o zaman.

Aminnn canım Ela'larımız sağlıkla gelsin:)

Valla size gelip şu kadının önce güzeeel bi ağzının payını verip sonra yaka paça dışarı atasım var...
Aynısını ben yazdım sildim canım. Aşırı mı tepki veriyorum diye. Ama nedense K Kanatlarimruhumda nın evine yerleşen kayınvalidesi,görümcesi ve onun kocası sanki benim evimdelermiş gibi sinir oluyorum. Nasıl olabilir yahu bu kadar anlayışsız insanlar var mı yani!!! İnanılır gibi değil!
Canım sende kendi odana koy yemesinler.

Midem yaniyo hatta yanmıyor tutuşuyor dün gece berbatti azcik çıkardım rahatladım ama 6 gibi daldım uykuya alev var sanki bogazimda şuan yine aynı berbat bisey bu doğsun artık diyorum hayırlısını Allah ım bilir ama gerçekten artık çok gucsuzlestim karnimda ayrı bir güzelliği var çok hoşuma gidiyordu ama bugün daha bi acayibim o yüzden gelse de biraz hafiflesem diyorum

Karnimda garip agri gibi bsyler var aksamustunden bu yana. Gaz sancisi gibi ama cok hafif gelip gidiyor oyle rahatsiz etmiyor. Bir de afedersiniz sanki buyuk abdestim varmis gibi hissediyorum. Bebekte cok hareketli masallah

Cadiligi geldi yine

Yaa yazmiyim daha çok gaza getirmiyim dedim dedim tutamadım kendimi.. bu kadar manyaklık olmaz. Herkes haddini bilsin yaa. Kadın Yen'i Doğum yapmış bi gidin başından. Hadi gitmiyorsunuz işe yarayın.. yakın olsa valla şimdi kapısını çalıp milleti kovalicam yaa ..

K Kanatlarimruhumda canım benim kimseye nezaket göstermek zorunda değilsin.. tabi ki büyük bi saygısızlık yapma ama onlar ne kadar düşünmüyosa sen de o kadar düşünme ve canının istediği gibi davran lütfen.. bana burdan fenalık geldi!!

Sakla hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…