- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
Aynen oyle doktorum da onu dedi. Ben de asla israrci degilim soyle olsun diye. Bebek ve anne icin en dogru karari onlar veriyor. Doktoruma guveniyorum bu konuda.Herşey bizim istememizle olmuyor maalesef normal giderken sezeryana gidebiliyor. Yada sezeryan istiyorsun bi bakmışsınki 1 saatte doğuruyorsunhayırlısı olsun
En iyisi Dr bilir fakat benim kardeşimide son 2/3 hafta kilo alımı olmadı ve suyuda azalınca hiç bekletmedi doktoru. Evham yapmakta haklısın, doktorunada aklındaki soru işaretleri anlat bence.kızlar özellikle son haftalarda her kontrole gittiğinizde doktorunuz ultrasona sokuyor mu?
40+2 deyim bugün kontrole gittim güya sadece nst ye girdim, ne açılmaya baktı ne de ultrasonla kontrol etti doktor.
39 da bir suyuma bir de açıklığa baktı, kilo boy geriliği 3 haftayı bulduğu halde bilgi vermedi bilgi vermesi sorun değil kendisi de kontrol etmedi.
yani bir sorun olsa nst den ne kadar anlaşılabilir ki, perşembe günü yani 40+0 daki ölçümlerle 38 haftadaki ölçümler aynı. iki haftadır gelişimi durmuş gibi ölçümlere göre.
sizce ben mi evham yapıyorum, sizin doktorlarınız da böyle mi ya. bir de özele gidiyorum.
Normal doğum yapmadım fakat ne yaparsan yap, bebiş hazır olduğunda gelecektir. Tavsiyem dinlenmene bak, stres yapma Can'ım. Hayırlısı olsunaçılma için önerisi olanlar varmı kızlar hurma yedim durdum bi haftadır sırf bugün 10 tane yedim dahada yerim olucağını bilsem alaturka tuvalete oturuyorum çömelme hareketi yapıyorum koridoru hızlı yürüyorum hala 3 dakikada 1 hatta dünden beri 3 kez duşa girdim oda banamısın demedi dün papatya çayı içtim zeytin dediler onu da 30 tane yedim papatya evde az kalmıştı eşimi böğürtlen ve papatya için yolluycam burdaki aktara
40ta git bence. Son zamanlarda sık kontrol gerekir. Bebisin bagirsaklari gelisimini tamamliyor. Kaka yaparsa falan sıkıntı olmasin sonra@seydask canım senin günün geçti dimi peki doktorun ne zaman çağrdı.. Bana 40 da gel dediler sanırım suni verecekler ama ben 40+5 te falan gitmeyi düşünüyorum inşaallah gerek kalmaz
Oyyy kiyamam ya :) kıskanma eşine desen güzel bi dille söylese annesine fln kızına veriyo derken kızı kaç yaşında kisancı olup da buraya yazabilenlere helal olsun vallahi..ben 2,5 saat çektim toplamda ama bırakın telefonu almayı yanımdakilerle bile konuşamadımbu arada moralim çok bozuk kv eşimin bana aldığı çikolataları alıp yiyor kızına veriyor..ve ben çok kıskanıyorum dolabımdaki herşeyi benden izinsiz alıyor bitiriyor ..belki ben kendime ayırdım di mi ama..lohusayım emziren bi anneyim sonuçta..insan azıcık düşünceli olur yaaa
Ne güzel az kalmış sağlıkla gelsin Ela hanım
sancı olup da buraya yazabilenlere helal olsun vallahi..ben 2,5 saat çektim toplamda ama bırakın telefonu almayı yanımdakilerle bile konuşamadımbu arada moralim çok bozuk kv eşimin bana aldığı çikolataları alıp yiyor kızına veriyor..ve ben çok kıskanıyorum dolabımdaki herşeyi benden izinsiz alıyor bitiriyor ..belki ben kendime ayırdım di mi ama..lohusayım emziren bi anneyim sonuçta..insan azıcık düşünceli olur yaaa
sancı olup da buraya yazabilenlere helal olsun vallahi..ben 2,5 saat çektim toplamda ama bırakın telefonu almayı yanımdakilerle bile konuşamadımbu arada moralim çok bozuk kv eşimin bana aldığı çikolataları alıp yiyor kızına veriyor..ve ben çok kıskanıyorum dolabımdaki herşeyi benden izinsiz alıyor bitiriyor ..belki ben kendime ayırdım di mi ama..lohusayım emziren bi anneyim sonuçta..insan azıcık düşünceli olur yaaa
Aynısını ben yazdım sildim canım. Aşırı mı tepki veriyorum diye. Ama nedense K Kanatlarimruhumda nın evine yerleşen kayınvalidesi,görümcesi ve onun kocası sanki benim evimdelermiş gibi sinir oluyorum. Nasıl olabilir yahu bu kadar anlayışsız insanlar var mı yani!!! İnanılır gibi değil!Aminnn canım Ela'larımız sağlıkla gelsin:)
Valla size gelip şu kadının önce güzeeel bi ağzının payını verip sonra yaka paça dışarı atasım var...
Cadiligi geldi yineAminnn canım Ela'larımız sağlıkla gelsin:)
Valla size gelip şu kadının önce güzeeel bi ağzının payını verip sonra yaka paça dışarı atasım var...
Aynısını ben yazdım sildim canım. Aşırı mı tepki veriyorum diye. Ama nedense K Kanatlarimruhumda nın evine yerleşen kayınvalidesi,görümcesi ve onun kocası sanki benim evimdelermiş gibi sinir oluyorum. Nasıl olabilir yahu bu kadar anlayışsız insanlar var mı yani!!! İnanılır gibi değil!
Canım sende kendi odana koy yemesinler.
Cadiligi geldi yine
Idrar yolu enfeksiyonundan dolayi mi canim yoksa
Aynen Dr güven çok önemli. Her ikisininde artı ve eksisi var. Sağlıklı doğsunlarda tüm sıkıntılar geçip gidiyorAynen oyle doktorum da onu dedi. Ben de asla israrci degilim soyle olsun diye. Bebek ve anne icin en dogru karari onlar veriyor. Doktoruma guveniyorum bu konuda.
Sakla hepsinisancı olup da buraya yazabilenlere helal olsun vallahi..ben 2,5 saat çektim toplamda ama bırakın telefonu almayı yanımdakilerle bile konuşamadımbu arada moralim çok bozuk kv eşimin bana aldığı çikolataları alıp yiyor kızına veriyor..ve ben çok kıskanıyorum dolabımdaki herşeyi benden izinsiz alıyor bitiriyor ..belki ben kendime ayırdım di mi ama..lohusayım emziren bi anneyim sonuçta..insan azıcık düşünceli olur yaaa
Evet canım şu an yatıyorum hastanede .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?