2017 Şubat Anneleri

Ay kusmadan 4 ay nefret ettim. Bu hamileliğimde tek iyi olan şey hiç mide yanmam olmadı, ilkinde gavisconla geziyordum. Bide mideni fazla doldurma, az az sık sık ye

Amin. Inşallah Rabbim sizlere de rahat ve sağlıklı doğumlar Nasip etsin. Aklımdasınız.

Cok gecmis olsun canim. Bende de hic gecmeyen bir enfeksiyon var. Korktum sen hastanede yatiyorum deyince

Kuzum benim ki artık kusmalaraa ve de diğer organlara sıçramaya kadar gittiği için yaptırdılar . Ki doğum polikliniğinde değil enfeksiyon bölümünde yatıyorum şu an . 14. Haftada da 2 hafta boyunca yatmak zorunda kalmıştım. Ayakta da tedavi gördüm . Şase , krem , serumlar dolusu antibiyotik bana misin demedi. Bakalım valla. 37 ye girdik şimdi eğer boyle giderse hastanede yatarken doguracam

Ne şikayet ile gitmiştin de yaptırdılar peki enfeksiyondan ??

Valla ben kontrole girmiş tüm kendimi hastane odasında buldum

Şaka bir yana ii ki gün öncesinden idrar kültürü vermiştim değerler tavan ve bir çok bakteri çıktı . Hamileliğinin başından beri çektiğim ve hiç bir ilacın etki etmediğini birde yanlarda ağrı kusma ve ateş bulguları olunca hiç düşünmeden yaptırdılar canım. Sende de mı aynı problem var ?

Çok geçmiş olsun. En azında kontrol altında olmuş olursun, sıkma canını yeterki bebişin ii olsun.
Bende mantardan müzdaribim hamileliğim boyunca geçmedi hiç

Çok geçmiş olsun. En azında kontrol altında olmuş olursun, sıkma canını yeterki bebişin ii olsun.
Bende mantardan müzdaribim hamileliğim boyunca geçmedi hiç

Teşekkür ederim canimmm.
Valla cokda aklıma takmaya çalışıyorum sonuçta kızım için bunların hepsi

Ay kusmadan 4 ay nefret ettim. Bu hamileliğimde tek iyi olan şey hiç mide yanmam olmadı, ilkinde gavisconla geziyordum. Bide mideni fazla doldurma, az az sık sık ye
Surup bisey yapmiyo artık canım ya baya zorluyor bu ara

Aynen valla lohusa kadının yiceni yemek te ne yani yazık

Benim de akıntı çok fazla var bugün hatta kanlı geldi bi ara. 32. Haftada da gelmişti öyle kanlı rahim ağzı yarası dediler yine ona yordum. Onun için sordum sana da. Geçmiş olsun şu enfeksiyonu ilk kez hamileliğimde yaşadım yoruldum inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…