2017 Şubat Anneleri

Valla bel ağrısı çekiyorum şu an . Saat 12 den şu ana kadar temizlik yaptım tabi dinlenerek ama maalesef daha bitmedi . Valla yarın giricem ama ödüm kopuyor azarı yiyecem biliyorum çünkü
bak hem aşırı yorgunluk hem.de enfeksiyon erken doguma sebebiyet verir dikkat et inşallah gerileme olmuştur enfeksiyonunda bir de bol bol su ic hatta abart

bak hem aşırı yorgunluk hem.de enfeksiyon erken doguma sebebiyet verir dikkat et inşallah gerileme olmuştur enfeksiyonunda bir de bol bol su ic hatta abart

İçiyorum tatlım
Valla yorulmak falan dinlemiyor kocalar .
Sağolsun yine yardımcı oluyor ama adam 4 gün evde tek kaldı ... Zaten öncesinden de pek temiz değildi
Mecbur yaniii . Yoksa KV laf edicek bende kafayı yiyeceğim.
O yüzden yapmam lazım canım .
Ama yarına kaldı daha Coook isim var maalesef

Çantanı hazırlamadın mı bence hazırla ne olur ne olmaz artık günlerimiz geldi benim ki bir aydır hazır ama ağzı açık aklıma geldikçe bişi koyuyorum
Oğluşunkini hazırladım ama bnmkini yapmadım daha.. pijamalar ütülendi ya kırılmasın çok diye askıda bekletiom:)) ama yarın yapıcam:)) neler koydun sen çantana cnm?

Günlerimi aynı canım. Bizimde bugün 3350gr dı kontrolümüzde. Ama ultrason +-400den dolayı doktorum 3400doğar diyor :)

Oğluşunkini hazırladım ama bnmkini yapmadım daha.. pijamalar ütülendi ya kırılmasın çok diye askıda bekletiom:)) ama yarın yapıcam:)) neler koydun sen çantana cnm?
Bir boy gecelik bir pijama takımı sabahlık, lohusa külodu kullan at, depent külot bir tane,ped, iç çamaşırı(atlet, emzirme sütyeni vs ), çorap, tülbent, göğüs pedi, terliklerim kaldı düz aldım süsleme için. birde göğüs kremi falan konulacak. Aklıma geldikçe koyuyorum cnm

tecrübeli sezeryanli anneler spinal anestezi mi tam anestezi mi bebeğim hala donmedi ve muhtemel bu hafta sezeryan olacağım ama kararsızım bana fikir verir misiniz

Canım dün spinal sezeryan olmuş biri olarak Doğum yaptığım gece bile kızımla ben ilgilendim her ağladığında kalkıp ben ihtiyaçlarını karşıladım. Bugün eve geldik hiç yatak serdirip yatmadım.. maşallah bi sıkıntım yok.

Havlu falan almaya gerek barmı acaba? Hastanede duş fln alınmaz zaten dimi? Birde bebek için kaç takım kıyafet koydun cnm? Lohusa kulodu almadım çok ince bişi gibi geldi işe yarar bişi mi? Oyleyse aliim bnde:)

Bakalım yarın çatı muayenem var doktor ne diyecek canım

Hadi hayırlısı canım

Hayırlı olsun bebeğin canım :) doğru nefes dediğin diyafram nefesi kullanmak mı?

Kızlar nihayet ben de kavuştum,darısı tüm bekleyenlere.
40+5 de, kakasını da yapmış enfeksiyon için kontrol edecekler şimdi
Azıcık sancım var.

Senin de hayırlı olsun inşallah enfeksiyon çıkmaz afacanda :)

Bizde 9 aydır yok ama bizde bende korku var zaten şimdi de annemler var hiç olmaz bi anda gelse su sancı da hayırlısıyla kurtulsak ya artık

Evet ya

Evrene mesaj gönderiyorum gel sancı geeeel diye

Hurmaya zıplamaya çömelmeye devam

Hayırlısı olsun hepimiz için

Evetttt e

Edanurumm dogdu kizlar pazar aksam 22:12 de sezeryan ile dogdu ters gelis oldugu ve 4 cm aciklik oldugu icin sezeryan oldum kizimin sagligi iyi kizlar netim yok olunca detayli anlatirim hadin darisi size

Ayy çok sevindim :) stres yapma bak gelmiş işte kızın sağlıcakla büyüsün haberlerini bekliyoruz. İnşallah çabucak ayaklanırsın.

Benim de öyle... hele yürüyünce çıkacak gibi

Ama hala çıkmadı

Fullialein dilerim kolayca olursun amacım asla eleştirmek degil yanlış anlaşılmasın.. Kim ne şekilde doğum yapmak istiyorsa Allahım kolayca nasip etsin..
Bende sezeryan olmaktan cok korkuyorm hatta sizleri cesaretinden dolayı tebrik ederim.. Dilerim bende hayrıslısı ile normal doğum yaparım kolayca. Ama bu gidişle bana da sezeryan yolu gözüküyor ben biraz fazla kilolu oldugum için korkum galiba karnım kat kat yag
Birbirimiz için dua edelim..

Loveali Sincan cok uzak balgat koru da 4 bin civarı diye duydum canm

Havlu falan almaya gerek barmı acaba? Hastanede duş fln alınmaz zaten dimi? Birde bebek için kaç takım kıyafet koydun cnm? Lohusa kulodu almadım çok ince bişi gibi geldi işe yarar bişi mi? Oyleyse aliim bnde:)
Hasta bezi tarzı külot aldıysan alma Can'ım kullan at ya zaten ince doğru bende almış bulundum oğlumda sadece hastanede kullanmıştım hasta bezi ondan aldım ben. Havlu ben almadım rahat edemem duş için (el havlusu koycam ama )süt gelmesi için arkadaşım sezeryandı duşa girdi hastanede ama şartlar ne gerektirir bilemem evden getirtirim yakın hastanem senin de yakınsa yük etme istersen.

Bebek için hastane çıkışı 10lu, 5 li zıbın iki tane de tulum koydum cnm ben fazla koydum benim oğlum kusmuştu anne karnında yuttuğu suyu bu da kusarsa diye fazla koydum..

Famm o dediklerinin bende bugun yaptım ama tık yok birde nefes tekniği naısl oluyor? Uygun olunca detaylı anlatırmısın beni etiketleyerek

Aynen benimki de öyle dedi ama hala gelen giden yok

Ben de çok korkuyorum sezeryandan aslında normalden de korkuyorum ama acıdan birşey düşünemiyorsun diyorlar rabbim gücümüzü arttırsın

Bende bu hafta full ayakta hareket halindeydim her ne kadar ayaklarım balon gibi olup çok agrisa da oturup kalkiyom ev supuruyom merdiven inip cikiyom fln bakalım hayırlısı var demekki zamanı :)

Evet Balgat pahalı muayene ücreti fln da Sincan a göre pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…