- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
bu arada sen nasıl oldun kaçak gelin kontrole ne zman gideceksin
Gözün aydın olsun, Rabbim sağlıkla be sihatle büyütsünKızlar bende aldm oğlumu kucağima.grnel anestezi oldm.suan agrim var biraz.2950 dogdu oglum.i insallah hemen ayaklanirim
Gözün aydın olsun Can'ım, sağlıkla ve sıhatle büyüsün EdanurunEvetttt e
Edanurumm dogdu kizlar pazar aksam 22:12 de sezeryan ile dogdu ters gelis oldugu ve 4 cm aciklik oldugu icin sezeryan oldum kizimin sagligi iyi kizlar netim yok olunca detayli anlatirim hadin darisi size
bak hem aşırı yorgunluk hem.de enfeksiyon erken doguma sebebiyet verir dikkat et inşallah gerileme olmuştur enfeksiyonunda bir de bol bol su ic hatta abartValla bel ağrısı çekiyorum şu an . Saat 12 den şu ana kadar temizlik yaptım tabi dinlenerek ama maalesef daha bitmedi . Valla yarın giricem ama ödüm kopuyor azarı yiyecem biliyorum çünkü
peki baş ağrısı oldu mu ve bebeğini emzirip kucağına alabildin.mi altını değişebilir mi ilk 24 saat sonrası nasildinSpinal diyorum cok rahatti benim icin igneyi bile hissetmedim
bak hem aşırı yorgunluk hem.de enfeksiyon erken doguma sebebiyet verir dikkat et inşallah gerileme olmuştur enfeksiyonunda bir de bol bol su ic hatta abart
Oğluşunkini hazırladım ama bnmkini yapmadım daha.. pijamalar ütülendi ya kırılmasın çok diye askıda bekletiom:)) ama yarın yapıcam:)) neler koydun sen çantana cnm?Çantanı hazırlamadın mı bence hazırla ne olur ne olmaz artık günlerimiz geldi benim ki bir aydır hazır ama ağzı açık aklıma geldikçe bişi koyuyorum
Sağlıkla gelsin Prenses Masal
Günlerimi aynı canım. Bizimde bugün 3350gr dı kontrolümüzde. Ama ultrason +-400den dolayı doktorum 3400doğar diyor :)Benimki de dünkü kontrolde 3.350 gr çıktı, kız bebeğe göre kilolu aslında17 şubata kadar 3.700'ü bulur diyor doktor..ben normal istemistim ama kilosundan dolayi epidural sezaryen olcak..yüzünü çok merak ediyorum kızımın..aynen yüzüstü yatmayı ben de cok özledim...
Bir boy gecelik bir pijama takımı sabahlık, lohusa külodu kullan at, depent külot bir tane,ped, iç çamaşırı(atlet, emzirme sütyeni vs ), çorap, tülbent, göğüs pedi, terliklerim kaldı düz aldım süsleme için. birde göğüs kremi falan konulacak. Aklıma geldikçe koyuyorum cnmOğluşunkini hazırladım ama bnmkini yapmadım daha.. pijamalar ütülendi ya kırılmasın çok diye askıda bekletiom:)) ama yarın yapıcam:)) neler koydun sen çantana cnm?
tecrübeli sezeryanli anneler spinal anestezi mi tam anestezi mi bebeğim hala donmedi ve muhtemel bu hafta sezeryan olacağım ama kararsızım bana fikir verir misiniz
Havlu falan almaya gerek barmı acaba? Hastanede duş fln alınmaz zaten dimi? Birde bebek için kaç takım kıyafet koydun cnm? Lohusa kulodu almadım çok ince bişi gibi geldi işe yarar bişi mi? Oyleyse aliim bnde:)Bir boy gecelik bir pijama takımı sabahlık, lohusa külodu kullan at, depent külot bir tane,ped, iç çamaşırı(atlet, emzirme sütyeni vs ), çorap, tülbent, göğüs pedi, terliklerim kaldı düz aldım süsleme için. birde göğüs kremi falan konulacak. Aklıma geldikçe koyuyorum cnm
Bakalım yarın çatı muayenem var doktor ne diyecek canım
Slmmm herkese.. benim bir günüm geçti ve hala ses yoktu. Evde kendi yontemlerimi uyguladım sancım başladı.öncelikle güzelce bi duş aldım. Sonra eşimle birlikte olduk korunmadan. Hurma yedim.başladı sancım. Suyum yoktu diye evde 8 saat çektim sancımı. Doğru nefes alıp verdim.bebeğim doğdu. Ama dikişim var ve çok ağrıyor
Kızlar nihayet ben de kavuştum,darısı tüm bekleyenlere.
40+5 de, kakasını da yapmış enfeksiyon için kontrol edecekler şimdi
Azıcık sancım var.
Bizde 9 aydır yokama bizde bende korku var zaten şimdi de annemler var hiç olmaz bi anda gelse su sancı da hayırlısıyla kurtulsak ya artık
Evetttt e
Edanurumm dogdu kizlar pazar aksam 22:12 de sezeryan ile dogdu ters gelis oldugu ve 4 cm aciklik oldugu icin sezeryan oldum kizimin sagligi iyi kizlar netim yok olunca detayli anlatirim hadin darisi size
Kizlar iyi aksamlar bisey sorcm size 1 haftadir alt bolgemde cok baski var afersiniz resmn buyuk abdestim var gibi bacaklarimi acark yuruyorum resmen bu 2.dogumum olcak ilkinde hic boyle bisey yasamamistim bugun daha cok artti resmen bisey cikacak gibiyim acaba acikligim mi olyyo dogum mu bilemedim dr hemn gtmk istemedim ayni durumu yasayanlar var mi benimle
Hasta bezi tarzı külot aldıysan alma Can'ım kullan at ya zaten ince doğru bende almış bulundum oğlumda sadece hastanede kullanmıştım hasta bezi ondan aldım ben. Havlu ben almadım rahat edemem duş için (el havlusu koycam ama )süt gelmesi için arkadaşım sezeryandı duşa girdi hastanede ama şartlar ne gerektirir bilemem evden getirtirim yakın hastanem senin de yakınsa yük etme istersen.Havlu falan almaya gerek barmı acaba? Hastanede duş fln alınmaz zaten dimi? Birde bebek için kaç takım kıyafet koydun cnm? Lohusa kulodu almadım çok ince bişi gibi geldi işe yarar bişi mi? Oyleyse aliim bnde:)
Bebek kanala girince oluyor o baskı sanırım bende de var o baskı bebeğin başı bayağı aşağı gelmiş dedi doktor yüruyunce zorlanıyorum ara ara bide vajinada iğne batması gibi sızı oluyor açılma oluyor yavaş yavaş yani doğuma hazırlanıyor demişti doktorum
Fullialein dilerim kolayca olursun amacım asla eleştirmek degil yanlış anlaşılmasın.. Kim ne şekilde doğum yapmak istiyorsa Allahım kolayca nasip etsin..
Bende sezeryan olmaktan cok korkuyorm hatta sizleri cesaretinden dolayı tebrik ederim.. Dilerim bende hayrıslısı ile normal doğum yaparım kolayca. Ama bu gidişle bana da sezeryan yolu gözüküyor ben biraz fazla kilolu oldugum için korkum galiba karnım kat kat yag
Birbirimiz için dua edelim..
Loveali Sincan cok uzak balgat koru da 4 bin civarı diye duydum canm
Bende bu hafta full ayakta hareket halindeydim her ne kadar ayaklarım balon gibi olup çok agrisa da oturup kalkiyom ev supuruyom merdiven inip cikiyom fln bakalım hayırlısı var demekki zamanı :)Hadi hayırlısı canım
Hayırlı olsun bebeğin canım :) doğru nefes dediğin diyafram nefesi kullanmak mı?
Senin de hayırlı olsuninşallah enfeksiyon çıkmaz afacanda :)
Evet ya
Evrene mesaj gönderiyorum gel sancı geeeel diye
Hurmaya zıplamaya çömelmeye devam
Hayırlısı olsun hepimiz için
Evet Balgat pahalı muayene ücreti fln da Sincan a göre pahalıFullialein dilerim kolayca olursun amacım asla eleştirmek degil yanlış anlaşılmasın.. Kim ne şekilde doğum yapmak istiyorsa Allahım kolayca nasip etsin..
Bende sezeryan olmaktan cok korkuyorm hatta sizleri cesaretinden dolayı tebrik ederim.. Dilerim bende hayrıslısı ile normal doğum yaparım kolayca. Ama bu gidişle bana da sezeryan yolu gözüküyor ben biraz fazla kilolu oldugum için korkum galiba karnım kat kat yag
Birbirimiz için dua edelim..
Loveali Sincan cok uzak balgat koru da 4 bin civarı diye duydum canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?