Farketmez Avrupa yakası olsun da.
Doktor 14-15-16 seç dedi ben de bir an önce olsun dedim 14 şubat öyle oldu yani :) kilosu biraz fazla Bile normal doğum olsa çok zorlardı. Bizi kandırdıysa da erkekse diye korkuyorum bazen. Doğumdan sonra yazarım mutlaka. Ödem bu hafta normal artık dedi doktor. Yüz üstü uyumaya az kaldı :)
Geçmiş olsun blueest, sezeryan mı oldun?
Ben Şişli florance Nightingale dr Yusuf Olgaç a gidiyorum normal Doğum ya da sezeryan sonrası Doğum Ssvd 2750 sezeryan 3500 tl çok memnunum
Hayırlı olsun cnm tebrik ederim . Kendini iyi hissesinde bilgilendir bizi. Sütün bol olsun inşKızlar bende aldm oğlumu kucağima.grnel anestezi oldm.suan agrim var biraz.2950 dogdu oglum.i insallah hemen ayaklanirim
Kızlar nihayet ben de kavuştum,darısı tüm bekleyenlere.
40+5 de, kakasını da yapmış enfeksiyon için kontrol edecekler şimdi
Azıcık sancım var.
Küçükçekmece sefaköy medipole giden bir arkadaşım var. Memnun doktor Gamze Hanım.Farketmez Avrupa yakası olsun da.
Cnm gözün aydın seninde. Doğru neden derken açıklarmısım? Sütün vs geldimi ?Ayrıca kızlar. Gittiğimde 6 cm açılmam olmuştu.biraz zor oluyo.ama doğru nefes alın
Cnm gözün aydın seninde. Doğru nefes derken açıklarmısım? Sütün vs geldimi ?Ayrıca kızlar. Gittiğimde 6 cm açılmam olmuştu.biraz zor oluyo.ama doğru nefes alın
Benimki de dünkü kontrolde 3.350 gr çıktı, kız bebeğe göre kilolu aslındaDoktor 14-15-16 seç dedi ben de bir an önce olsun dedim 14 şubat öyle oldu yani :) kilosu biraz fazla Bile normal doğum olsa çok zorlardı. Bizi kandırdıysa da erkekse diye korkuyorum bazen. Doğumdan sonra yazarım mutlaka. Ödem bu hafta normal artık dedi doktor. Yüz üstü uyumaya az kaldı :)
Gözüm aydın cnm .. bende geç gördüm senin Doğum haberini .. ÖPün koklaşın bakalım biraz.. sonra haberlerle dönersin ..Kızlar tek tek alıntı yapamadım... minik kızımı kucağıma aldım bugün 11:35 te binlerce şükür.. spinal sezeryandı doğumum.. ilk gün olmasına rağmen miniğimle ben ilgileniyorum altını ben değiştiriyorum o kadar güzel ki... Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin şimdilik öpüp kaçıyorum hepinizi sevgiler..
evet ilişki iKızlar şimdi doktordan geldim kızım 2900 olmuş tombik değil dedi doktor teyzemiz. Ama herşey yolunda çok şükür besleyen damarlar falan gayet iyi dedi. Kafasını kanala dayamış gelecek bu yola baş koymuş diyor
Nst de hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol yürüyüş, hurma, ilişki ve balın içine çörek otu katıp ye. Çömelip kalkma hareketi yapıp pelvis kemiklerini güçlendir dedihaftaya pazartesi tekrar çağırdı, Doğum tarihimiz 15 şubat gözüküyordu 18 şubat a kadar bekleyeceğiz o zamana kadar doğmazsa birşeyler düşünürüz dedi.
@Loveali beklemeye devam
gözün aydın canım allah analı babalı sağlıcakla büyütsün bol bol sütun olsun insallahKızlar nihayet ben de kavuştum,darısı tüm bekleyenlere.
40+5 de, kakasını da yapmış enfeksiyon için kontrol edecekler şimdi
Azıcık sancım var.
Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün ınsalah darısı biz doguracaklarin başına sağlıcakla insallahKızlar bende aldm oğlumu kucağima.grnel anestezi oldm.suan agrim var biraz.2950 dogdu oglum.i insallah hemen ayaklanirim
Canim bende 39+2 deyim.. bende de hicbir belirti yok.. gecen hafta bebis 3560 di doktor bana iri bebek degil demisti. Normal standart bir bebek dedimerhaba kızlar bugunde ne agrı ne sancı var...
39+3 olduk pazar günü kontrolumuz var iri bebeğe hamıleyım bır hafta once 3550 kıloydu pazar gunune kadar 4 e yaklasır mı acaba ve bebeğim doğum kanalına ınmedı daha sağ kasıgımda kafası pazar gunu sunı sancı verılır mı kanala ınmemısse herkes sezeryana alırlar senı hem kanalda değil hemde 4 kılo olmustur dıyolar beklemek gercekten cok zorr...
Edanurumm dogdu kizlar pazar aksam 22:12 de sezeryan ile dogdu ters gelis oldugu ve 4 cm aciklik oldugu icin sezeryan oldum kizimin sagligi iyi kizlar netim yok olunca detayli anlatirim hadin darisi size@Ecrin ensar bebek_elif ne yaptın canım nerelerdesin??
Günlerimiz yakın cnm senle.. benimde dün 3.312 gr.. nst de dün sancım 100 leri buldu .. doktor direkt vajinal muayene yaptır dedi ama açıklık çıkmadı. Yumuşama varmışBenimki de dünkü kontrolde 3.350 gr çıktı, kız bebeğe göre kilolu aslında17 şubata kadar 3.700'ü bulur diyor doktor..ben normal istemistim ama kilosundan dolayi epidural sezaryen olcak..yüzünü çok merak ediyorum kızımın..aynen yüzüstü yatmayı ben de cok özledim...
aa canım gözün aydın çok geçmiş olsun allah analı babalı buyutsunEvetttt e
Edanurumm dogdu kizlar pazar aksam 22:12 de sezeryan ile dogdu ters gelis oldugu ve 4 cm aciklik oldugu icin sezeryan oldum kizimin sagligi iyi kizlar netim yok olunca detayli anlatirim hadin darisi size
Bak sen .. kız niye yazmadın hiç.. hadi gözün aydın cnm... nerde Doğum yaptın merak ettim ? Sende muzdariptin hastane konusunda benim gibi.. sütün bol olur inş...Evetttt e
Edanurumm dogdu kizlar pazar aksam 22:12 de sezeryan ile dogdu ters gelis oldugu ve 4 cm aciklik oldugu icin sezeryan oldum kizimin sagligi iyi kizlar netim yok olunca detayli anlatirim hadin darisi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?