- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Bende hep merak ediyorum bunu. Sezeryan olanlar avantaj ve dezanvajlarını yazarsa iyi olur . Tabi tartışma ortamı olmaz inş. Ben mesela 12. Haftamda ayak parmağımı uyuşturarak çektirdim ve içim kıyıldı.. spinal anestezi ile yapamam gibi geliyor sezeryanlı doğumu.. genel uyutsunlar isterim herhalde . Yanlış bildiğimiz varsa düzeltin arkadaşlar ..tecrübeli sezeryanli anneler spinal anestezi mi tam anestezi mi bebeğim hala donmedi ve muhtemel bu hafta sezeryan olacağım ama kararsızım bana fikir verir misiniz
Cnm duyduğum kadarıyla Doğum belirtisi olabilir. Büyük abdest var gibi kelimesinden hatırladım . Bence bekle .. gece bişey olursa gidersin . Yarına devam ederse doktorunu ararsınKizlar iyi aksamlar bisey sorcm size 1 haftadir alt bolgemde cok baski var afersiniz resmn buyuk abdestim var gibi bacaklarimi acark yuruyorum resmen bu 2.dogumum olcak ilkinde hic boyle bisey yasamamistim bugun daha cok artti resmen bisey cikacak gibiyim acaba acikligim mi olyyo dogum mu bilemedim dr hemn gtmk istemedim ayni durumu yasayanlar var mi benimle
ben de tam anestezi istiyorum aslında ama doktorum spinal yapalım bebek için daha iyi diyor kararsız kaldım benim tek derdim kendi başımın çaresine bakabilmek adına hangisi daha iyiBende hep merak ediyorum bunu. Sezeryan olanlar avantaj ve dezanvajlarını yazarsa iyi olur . Tabi tartışma ortamı olmaz inş. Ben mesela 12. Haftamda ayak parmağımı uyuşturarak çektirdim ve içim kıyıldı.. spinal anestezi ile yapamam gibi geliyor sezeryanlı doğumu.. genel uyutsunlar isterim herhalde . Yanlış bildiğimiz varsa düzeltin arkadaşlar ..
Bebek kanala girince oluyor o baskı sanırım bende de var o baskı bebeğin başı bayağı aşağı gelmiş dedi doktor yüruyunce zorlanıyorum ara ara bide vajinada iğne batması gibi sızı oluyor açılma oluyor yavaş yavaş yani doğuma hazırlanıyor demişti doktorumKizlar iyi aksamlar bisey sorcm size 1 haftadir alt bolgemde cok baski var afersiniz resmn buyuk abdestim var gibi bacaklarimi acark yuruyorum resmen bu 2.dogumum olcak ilkinde hic boyle bisey yasamamistim bugun daha cok artti resmen bisey cikacak gibiyim acaba acikligim mi olyyo dogum mu bilemedim dr hemn gtmk istemedim ayni durumu yasayanlar var mi benimle
ben de tam anestezi istiyorum aslında ama doktorum spinal yapalım bebek için daha iyi diyor kararsız kaldım benim tek derdim kendi başımın çaresine bakabilmek adına hangisi daha iyi
güle güle büyüt inşallah bebeğini hayırlı olsun..
evet ilişki i
gözün aydın canım allah analı babalı sağlıcakla büyütsün bol bol sütun olsun insallah
tecrübeli sezeryanli anneler spinal anestezi mi tam anestezi mi bebeğim hala donmedi ve muhtemel bu hafta sezeryan olacağım ama kararsızım bana fikir verir misiniz
güle güle büyüt inşallah bebeğini hayırlı olsun..
evet ilişki i
gözün aydın canım allah analı babalı sağlıcakla büyütsün bol bol sütun olsun insallah
tecrübeli sezeryanli anneler spinal anestezi mi tam anestezi mi bebeğim hala donmedi ve muhtemel bu hafta sezeryan olacağım ama kararsızım bana fikir verir misiniz
aslında ilk değil ama oğlum normal doğumdu bir de annem yanımdaydı memleketimde oturuyirduk simdi bebeğim dönmedi bingol gibi hiç bir şey olmayan bir yerdeyiz ve annem yanımda olmayacak kv var ve ilk gibi hissediyorumİlk bebişin mı canimmmm
canım bas agirin oldu mu bir de bebeğin kaç kilo doğdu gerilik diyirdujKızlar alıntı yapamadım hepinizi, herkese teşekkür ederim.
Benin zaten hiç sancım, açılmam yoktu sabah suni sancı verdiler ama çok az. Kalp atışları düşmeye başladı açılma da olmayınca 3 te sezeryana alındım.
Sonda takıldı önce.
Spinal sezeryan zerre sancı hissetmedim, ama şimdi biraz var o da olacak artık
Kızlar kakasını yemiş demiştim biri sormuş, bebekte bir şey görünmüyor maşallah canım, sabah da tahlil yapacaklar kesin sonuç o zaman söyleyecekler. Doğumda söyledi doktorum kakasını yapmış yiyip yemediği ile ilgili tahlil yapılacak denildi.
canım aynı durum bende de oluyor sadece evi süpürmek ya da tuvalet banyo yıkayıp cek pasla çekmek belimi koparıyor gece uyuyamıyorum ama ertesi gün geçmiş oluyirKızlar belim kopuyor ya bugün biraz temizlik yapayım dedim öldüm öyle büyük bir temizlikte değil sadece elektrik süpürgesi yaptım aksama doğru yürüyüş yaptım şu an belimi hareket ettiremiyorum Allahım bu agrıyla nasıl doğum yapacağım Of of şu fıtığım son zamanlarda arttı mı ne
bu arada sen nasıl oldun kaçak gelin kontrole ne zman gideceksinİlk bebişin mı canimmmm
Spinal diyorum cok rahatti benim icin igneyi bile hissetmedimtecrübeli sezeryanli anneler spinal anestezi mi tam anestezi mi bebeğim hala donmedi ve muhtemel bu hafta sezeryan olacağım ama kararsızım bana fikir verir misiniz
Sağlıkla gelsin Prenses Masal38+0 dan merhaba,
Bugün son muayenemiz vardı. Kızım 3511 gr ve 49 cm
Ben +11 kilo oldum fakat aşırı ödemliyim doktor kilo olmadığını ve gideceğini söyledi, umarım öyle olur. Sabah uyandığımda parmaklarım uyuşuk. Geceler uykusuz. Suyu ve plesentası iyi durumda. Artık 14 şubat için geri sayımdayız. Bekleyen hepimiz sağlıkla doğuralım
Koru 2000 canım zanlı fiyatı 2350 şuan Sincan koruHadi ya florance muhteşem bir hastane ne kadar ucuz ücreti ben ankarada yım burda koru, acı badem, medikal park falan 5-6 bin.. Kötü özeller de 2-3 tür
aslında ilk değil ama oğlum normal doğumdu bir de annem yanımdaydı memleketimde oturuyirduk simdi bebeğim dönmedi bingol gibi hiç bir şey olmayan bir yerdeyiz ve annem yanımda olmayacak kv var ve ilk gibi hissediyorum
Hamileliğimi öğrendiğim günden beri mental olarak bana uygun olan Doğum şekli sezeryandı zaten. Şimdi de hem bebeğim kilolu hem de safra kesem de alınacak. Zorunlu oldu ama olmasaydı da sezeryan olurdumYanlış anlamazsan neden planlı sezeryan?
Benimki de dünkü kontrolde 3.350 gr çıktı, kız bebeğe göre kilolu aslında17 şubata kadar 3.700'ü bulur diyor doktor..ben normal istemistim ama kilosundan dolayi epidural sezaryen olcak..yüzünü çok merak ediyorum kızımın..aynen yüzüstü yatmayı ben de cok özledim...
Tesekkurler,ilkinde 3 gunu beklemistim sadece bel alti yikanmisti simdi beklemek istemiyorum o battan dolayi hemde süt acisindan oyuzden sormak istedim sagolasinAyakta duş şeklinde eve çıkar çıkmaz yapabilirsiniz kesinin olduğu yerdeki bant su geçirmez ise sıkıntı yok ama diğer bantsa duştan çıkınca bantı açıp bölgeyi kurulayıp tekrar yeni bant takmak gerekli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?