2017 Şubat Anneleri

Canım Allah kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah

Hadi gözün aydın inş Doğum başlamıştır sabah sabah. Kolaycacık çıkarırsın yavrunu.. darısı başımıza inş

Artar inşallah açıklık canım benim :) sancılar artsın ama canımız az yansın hemencecik doğuralım inşallah

Hayrolsun rüyan bak kendin doğuracağını da görmüşsün

Allah yardımcın olsun canım.
Bir avazda kurtulursun inşallah.

Aynisini bnmkide yapio.. Sanki selam verio disardakilere:)) sizde de oluyormu bilmiyorum ama nezaman arabaya binsem motor calistigi an hareketleniyo:)) oglus simdiden arabalara merakli sanirim:)))

Herşey senin için çok kolay olur sağlıklıca kucağına alırsın bebişini inşallah

Günaydın arkadaşlar
40+2 olduk nazlı kızım gelmedi hala birde kızlar erken gelir derler ve çok hastayım öksürükten duramıyorum tüm bitkisel yöntemleri denedim fayda göremedim dün doktora gittik sadece burun damlası gargara ve ağrı kesici verdi nasıl iyileşirim bilmiyorum Doğum olursa dikişler de patlar bu öksürükten bana tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı nasıl atlatırım

Geçmiş olsun cnm hakikaten gecikmiş kızın . Sağlıkla gelsin inş. 1 yemek kaşığı balın içine yarım çay kaşığı zencefil ve limon damlat Can'ım.. karıştır ve sabah öğle akşam iç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…