Kızlar sagolun yatisim yapıldı 3 cm kadar açıklık varmış serum takıldı bekliyoruz bakalım şuan için hafif sancim geliyo bakalım nasıl olacak bu aşama dua edin sizde arkamdan gelin :) bu arada uyanmadan önce Rüyam da karnım fln yoktutereyagli ekmek sende doğurmuştun kalktim ki nisan im ve suyum geldi :)
Hadi gözün aydın inş Doğum başlamıştır sabah sabah. Kolaycacık çıkarırsın yavrunu.. darısı başımıza inşKızlar sagolun yatisim yapıldı 3 cm kadar açıklık varmış serum takıldı bekliyoruz bakalım şuan için hafif sancim geliyo bakalım nasıl olacak bu aşama dua edin sizde arkamdan gelin :) bu arada uyanmadan önce Rüyam da karnım fln yoktutereyagli ekmek sende doğurmuştun kalktim ki nisan im ve suyum geldi :)
Kanala girdi dedi ama canım geçen hafta ama açılmam yoktu hiç
Kızlar sagolun yatisim yapıldı 3 cm kadar açıklık varmış serum takıldı bekliyoruz bakalım şuan için hafif sancim geliyo bakalım nasıl olacak bu aşama dua edin sizde arkamdan gelin :) bu arada uyanmadan önce Rüyam da karnım fln yoktutereyagli ekmek sende doğurmuştun kalktim ki nisan im ve suyum geldi :)
Benim ki kanala kafa dayayangillerden hep terstti 9 ayda bulabildi kanal yolunu giremese de :):) şaka bir yana sancı gelince giren bebekler de oluyormuş
Kiz daha 2 saat oncwsinde konisuyorduk dogmadi daha diye. Allah yardimcin olsum. Belki simdiye dogmustur insallahNisan gelmiş kızlar dua edin bana
Aynisini bnmkide yapio.. Sanki selam verio disardakilere:)) sizde de oluyormu bilmiyorum ama nezaman arabaya binsem motor calistigi an hareketleniyo:)) oglus simdiden arabalara merakli sanirim:)))Valla yolda yürürken insanların ilk baktığı yer karnım ki bol giyiyorum belli olmasın diye . Bide bizim yaramaz yürürken yamuluyo karnımın bitarafı sivrileşiyo iyixe dikkat çekiyo ben burdaykm diyo sanki millete :))
Kızlar sagolun yatisim yapıldı 3 cm kadar açıklık varmış serum takıldı bekliyoruz bakalım şuan için hafif sancim geliyo bakalım nasıl olacak bu aşama dua edin sizde arkamdan gelin :) bu arada uyanmadan önce Rüyam da karnım fln yoktutereyagli ekmek sende doğurmuştun kalktim ki nisan im ve suyum geldi :)[/QUOT. herşey çok kolay olur senin için sağlıklıca al bebişini kucağına inş.
Herşey senin için çok kolay olur sağlıklıca kucağına alırsın bebişini inşallahKızlar sagolun yatisim yapıldı 3 cm kadar açıklık varmış serum takıldı bekliyoruz bakalım şuan için hafif sancim geliyo bakalım nasıl olacak bu aşama dua edin sizde arkamdan gelin :) bu arada uyanmadan önce Rüyam da karnım fln yoktutereyagli ekmek sende doğurmuştun kalktim ki nisan im ve suyum geldi :)
Evet ya ne günler geçirdik iyiyim çok şükür canım bebeğinede geçmiş olsun sarılık geçirmiş ama geçmiş çok şükürCanim nasılsın?Ne günler gecirdik degil mi? Cok teşekkür ederim.
anladim cnm neyse ki iyiymis bebisin cok şükürValla ben de oyle saniyordum ama baya baya yesil kaka doluydu suyu. Neden boyle oldugunu da bilmiyorum acikcasi
ay cnm gözün aydin hadi insallah cok rahat saglikli bir dogumun olurNisan gelmiş kızlar dua edin bana
Geçmiş olsun cnm hakikaten gecikmiş kızın . Sağlıkla gelsin inş. 1 yemek kaşığı balın içine yarım çay kaşığı zencefil ve limon damlat Can'ım.. karıştır ve sabah öğle akşam iç...Günaydın arkadaşlar
40+2 olduk nazlı kızım gelmedi hala birde kızlar erken gelir derler ve çok hastayım öksürükten duramıyorum tüm bitkisel yöntemleri denedim fayda göremedim dün doktora gittik sadece burun damlası gargara ve ağrı kesici verdi nasıl iyileşirim bilmiyorum Doğum olursa dikişler de patlar bu öksürükten bana tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı nasıl atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?