- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Ayy hadi bir avazda olsun darısı başımızaNisan gelmiş kızlar dua edin bana
İyi olduğunuza sevindim,Allah analı babalı büyütsün canım gözünüzaydınA Alyasenatereyagli ekmek derandiren tesekkurler kizlar, daha iyiyiz. Dogum hikayem kisaca:
Evde sancilarim basadi ama ben emin olana kadar cok hizlandi (benim 2. Dogumdu o yuzden cabuk olmasi normal tabi)
Hastaneye geldigimde 7 cm aciklik vardi, doktorum geldi suyumu patlatti ama maalesef bebek baya kaka yapmisti.
Sonra acilen dogumhaneye aldilar beni baska saglik problemleri yuzunden normal dogum yapamadim ve sezaryene alindim.
Benim oglan da zaten 4 kg olmus, kaka yuttugu icin yogun bakimda kaldi bi kac gun. Sonra da sekeri dustu.
Simdi ikimiz de iyiyiz cok sukur. Dogum yapanlara tekrar tekrar hayirli olsun, bekleyenlere de allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Ayyy cnm benim ya Elifcim Allah yardımcın olsun dua edicem kolay bir doğum olur inş sağlıcakla sabah mı gideceksin drNisan gelmiş kızlar dua edin bana
BBbende normal düşünüyorum ve çok korkuyorumbenimde ilk doğumum
ben bugün yaşadım hiçte dr dışında çıkmam arabayı park ettik bir teyze önce dedi Allah kurtarsın diye sağa sola Baktım bana diyormuş :) kızma kızım içimden geldi sesi cevap veremeyince çok sağolun dedim ama ilkkez başıma geldi
Bu gidişle senin suyun gelip gidicen Can'ım öyle hissettim beni etiketlersin öyle olursa sudan sonra sancı geliyor
A Alyasenatereyagli ekmek derandiren tesekkurler kizlar, daha iyiyiz. Dogum hikayem kisaca:
Evde sancilarim basadi ama ben emin olana kadar cok hizlandi (benim 2. Dogumdu o yuzden cabuk olmasi normal tabi)
Hastaneye geldigimde 7 cm aciklik vardi, doktorum geldi suyumu patlatti ama maalesef bebek baya kaka yapmisti.
Sonra acilen dogumhaneye aldilar beni baska saglik problemleri yuzunden normal dogum yapamadim ve sezaryene alindim.
Benim oglan da zaten 4 kg olmus, kaka yuttugu icin yogun bakimda kaldi bi kac gun. Sonra da sekeri dustu.
Simdi ikimiz de iyiyiz cok sukur. Dogum yapanlara tekrar tekrar hayirli olsun, bekleyenlere de allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Nisan gelmiş kızlar dua edin bana
Kaldıkmı başbaşa :)))Allah güç ve sabır verir inşallah tatlım yoksa zor yani ben bu narinlikle
Etiketlerim tabi canımbu geceyi de geçirdik sayılır sancılar az ama şiddetli
Teyze de Allah kurtarsın demiş ya kader mahkumu gibi hissettim kendimi
Afacan yutmuş hemen kakayıhayırlı olsun bebeğin
Hadi bakalım sabaha kalmadan doğurursun inşallahrabbim yardımcın olsun bir avazda kurtul aklım sende canım iyi olunca yaz hemen
Kaldıkmı başbaşa :)))
Hahah aynen:)) şimdiki bebeler ne nazlı anam,doğum korkum vardı artık o kadar bekleye bekleye geçtiAynennn
Bak Elif de doğuracak biz de tutunamayanlar gibi kitap yazarız artık doğuramayanlar diye
tereyagli ekmek ay çok güldüm ya kader mahkumu nerden aklına geldi haklısın ama dışardan patlayacak balon gibi duruyoruz galiba...
Son günlerimiz emin ol ki insan özlüyor 4/5 ay elim göbeğime gitti benim ilkinde loveali gitti sıra size geliyor hayırlısıyla
Hahah aynen:)) şimdiki bebeler ne nazlı anam,doğum korkum vardı artık o kadar bekleye bekleye geçti
Haha aynen valla ona dönüştü,millet bebeğini büyüttü bizimde içimizden cem yılmazlar çıktı bebekleri bekleye bekleye espritüel insanlar oldukDoğuramama korkusuna dönüştü
Haha aynen valla ona dönüştü,millet bebeğini büyüttü bizimde içimizden cem yılmazlar çıktı bebekleri bekleye bekleye espritüel insanlar olduk
Doğru demiş:)) benimde eşim kızıyor çık artık kızım neyi bekliyorsun diye pat vuruyor karnımaEvetttt
Bugün eşim diyor ki biliyorum çocuğum var ama görememek çok zormuş hadi doğsun artıkolmasa yok derdik ama var diyor
Doğru demiş:)) benimde eşim kızıyor çık artık kızım neyi bekliyorsun diye pat vuruyor karnımaay hayırlı zamanlarda doğuralım ne zaman olursa olsun
Belki yarın belki daha yakın kim bilir:)))
Belki yarın belki daha yakın kim bilir:)))
Hadi Allah rahatlık versin canım hayırlı haberlerle görüşelim inşallah
Can'ım Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla ve sıhatle gelsin evladın, haberlerini bekliyoruzSuyum da geldi ama sancı yok hazırlanıyorum Dr gel dedi gitcem dua edin bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?