- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Günaydın arkadaşlar
40+2 olduk nazlı kızım gelmedi hala birde kızlar erken gelir derler ve çok hastayım öksürükten duramıyorum tüm bitkisel yöntemleri denedim fayda göremedim dün doktora gittik sadece burun damlası gargara ve ağrı kesici verdi nasıl iyileşirim bilmiyorum Doğum olursa dikişler de patlar bu öksürükten bana tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı nasıl atlatırım
Kızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek @renklerguzeldir A Alyasena Egozz Annelik_heyecani Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
Kızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek @renklerguzeldir A Alyasena Egozz Annelik_heyecani Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
Evet canım aynen de öyle oluyor anlıyo sanki kasılıyo kasılıyo tepiniyo içerde sanki vites attırıyo :))Erkek çocuk işte anne karnında başlıyorlar :))Aynisini bnmkide yapio.. Sanki selam verio disardakilere:)) sizde de oluyormu bilmiyorum ama nezaman arabaya binsem motor calistigi an hareketleniyo:)) oglus simdiden arabalara merakli sanirim:)))
Bakalım paşa nezaman gelcek bnm.. dr şubatın sonunu bulur daha açılman yok dedi:)) hepiniz normal doğum mu bekliyosunuz kızlar?Kızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ?tereyagli ekmek @renklerguzeldir A Alyasena Egozz Annelik_heyecani Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???
Hahahaha aynen:)) bende diyorum o minik ayaklarıyla bi gaz bi fren yapıo diye:))Evet canım aynen de öyle oluyor anlıyo sanki kasılıyo kasılıyo tepiniyo içerde sanki vites attırıyo :))Erkek çocuk işte anne karnında başlıyorlar :))
Seninle aynıyız bakalım hangimizinki daha erken davranıcak:)Hahahaha aynen:)) bende diyorum o minik ayaklarıyla bi gaz bi fren yapıo diye:))
Günaydın kızlar nasılsınız? Benim kızım çok huysuzfdu gece. Gazi vardı sancisida
Kızlar ben sonunda çantamı toparladım:) bnm kadar geç hazırlayan varmı acaba:)) ben çantaya şunları koydum. Başka rklrnmesi gereken bişey varmı?
-hastane yatağı için çarşaf
-2 pijama / 1 gecelik
- kalın şal
- 3 çorap /4 külot
-3 depend / hasta yatak bezi /göğüs pedi
- makyaj malz.
- saç maşası ( neara nasıl kullancaksam:) )
- el /banyo havlusu
- terlik/taç
- 2 emzirme atleti
- ıslak mendil
-kirli poşeti
Lansinoh krem, saç kurutma mak. Tarak fln en son koyucam..
Bakalım paşa nezaman gelcek bnm.. dr şubatın sonunu bulur daha açılman yok dedi:)) hepiniz normal doğum mu bekliyosunuz kızlar?
Bakalım paşa nezaman gelcek bnm.. dr şubatın sonunu bulur daha açılman yok dedi:)) hepiniz normal doğum mu bekliyosunuz kızlar?
turuncu bizde 8 günlük olduk iki gündür gurulduyor ve gaz sancısı çekiyor bebek yoğun bakım hemşiresi olan kız kardeşim gelince çıkarıyor ben annem her yolu denedik çıkmadı kızın gazı emzirirken ağzı acik etrafa aranıyor emmiyor bide bazen kip kırmızı oluyor sancidan annem 1cay kasigi peryavsan çayı veriyor acı o kıyamıyorum daCanım biz 18 günlük olduk.
Doktor bize gaz sancıları 20.ci günden sonra başlar demişti. Acaba doymadığı için ağlıyor olabilir mi ?
Benim oğluşun karnında guruldama var ama sancı varmış gibi ağlamıyor hiç.
Sadece acıktığında ağlıyor.
Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak..
Benim daha ilk günden mahvoldu çünkü süt pek yok zavallım kuvvetli emmeye çalışıyor ama nafile ve canım çok acıyor emerkenbu arada emziren anneler göğüs ağrısı yaşayan varmı
turuncu bizde 8 günlük olduk iki gündür gurulduyor ve gaz sancısı çekiyor bebek yoğun bakım hemşiresi olan kız kardeşim gelince çıkarıyor ben annem her yolu denedik çıkmadı kızın gazı emzirirken ağzı acik etrafa aranıyor emmiyor bide bazen kip kırmızı oluyor sancidan annem 1cay kasigi peryavsan çayı veriyor acı o kıyamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?